Böyle 10 lar basamağı değişince ruh halim
Sonra bi cool lasiyorum
aha gidemedim valla duramadım geri geldim lakin benim kızlar illa park diyor gidip biraz aletlerle oynayayım kızlarda oynarkenİzin vermiyorum gidemezsin
Lafının üstüne laf yok ağam sen ne dersen oBugün tartı bildirimi yok.Dün yazmıştım kızlar hepsini. Her birisi aynen geçerlidir. Menü verip vermemekte de serbestsiniz.. cuma günü de listedekiler kilo bildirirse gelip listeyi taşıyacağım. yok bildirmezse de .. dün de dediğim gibi.. paşa gönlünüz bilir.
bugünden sonra menü yorumları yok (malipina )
spor grupları yok
hedefler yok
ahaaa sen yakalamışsın bile
İyiyim kuzum yüryüşteyimEkledim Malimnasılsın
Oo Begüşüm ben onu yakaladım vurdum bile
Sen gözlerime baksana benimahaaa sen yakalamışsın bile
kaçarmı mortimden
İyiyim kuzum yüryüşteyim
Srn nasılsın spora
ahaaa
Benim menümü yorumlamicanmiLafının üstüne laf yok ağam sen ne dersen o
Kaçırmam
ahaaa sen yakalamışsın bile
kaçarmı mortimden
Oo Begüşüm ben onu yakaladım vurdum bileama sağol varol aslan pampa
Canım benim arada olur ama arada dediğin gibi. Bu son zamanlarda çok olmuyor mu? Bir de ne bileyim burası samimi ortam değil mi? Birisi tersinden kalktıysa idare edilir, o an için alttan alınır. Biz sevdiklerimze böyle yapmıyor muyuz gerçek hayatta? Yapıyoruz. Ama son zamanlarda burada bunu yapmıyoruz. Neden diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı laf atışmaları mı dersin, uğraşan emek veren insanlara yok yapma onu istemem ay ben bunu istemem demeler mi dersin. Can sıkıyor
Emir büyük yerden kuzu yapcak bişe yokBenim menümü yorumlamicanmiEki Görüntüle 2134723
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?