Kahvaltıyı söyle ona göre yorum yapiyimKremalı mantar çorbasından bi kase yesem nolur ki?
Balsın sen yaa :öpücük:Anam kiskanirmis onlar benim cicegeem sen benim balım kaymagimsin bikeremmm
Sidos bizde 2015 nisan doğumluyuz büyük wc yi tutmayı kizim yaptı ama 3. Günde dayanamadı.Benimki de 2015 mart doğumlu. Başlığımızdan beri herşeyi bıraktım onu eğlendirmek bu süreçte sıkmamak için hep parka götürdüm. Bütün günümü ona ayırdım. Rahat olmaya çalışıyorum ama o böyle acı çektikçe stres yapmadan duramıyorum. Hiç birşey yapasım yok. Kahvaltı yapmadım canım hiç birşey istemiyor.
Maaş günü sadece 1saat hesabımda kaliyor şaka gibi o bile mutlu etmiyor ben 10 000 maaş almak istiyorumKız maaş gününü düşünün :)
Eşler çalışsın benim eşim öğretmen benim yarı zamanı çalışıyor beni çıldırtiyor bu durumÖğleye eşler eve gelir ,bize uymaz
Eşim geçen ay yurt dışına çıktı,birkaç gün orada çalıştı 15.30 da iş bırakıyormuş,taşınırsan olur belki
Bende seni yerim ballı çörekahaaa
yerim seni
Aksam unutturmak sana aynı tadı veren çorba tarifi yazım hem de patlıcan ve mantardan harika oluyor hemde çok düşük kaloriKremalı mantar çorbasından bi kase yesem nolur ki?
çok hastayım masummbegüm nasılsın canım
çok mu yapmışVicdansız iğde insan o kadar spor yapar mı de hele gıcıkigdedali
vee aleyküm selamSeLaMlaR
gecmis olsun canimmmçok hastayım masumm
dün hep yattım,gözlerimden ateş çıkıyo sanki,sırtlarım belim ağrıyor,etlerim liğme liğme dökülüyor
hayatımda ilk defa ütü yapamadım,oğlumun okul gömleğini eşim ütüledi dün akşam bahaneyle ütüyle tanıştı(gerçi sabah baktığımda dedim bakmaz olaydım o nasıl ütü yapmak bu uşağın anasıda ütüden anlamıyo diycekler ama heç halim yoktu tekrar ütü yapmaya )
ayy masumm bir sordun bin işittin sendene çok yazasım varmış
sen nasılsın? iş güç hafta sonu ev nasılgidiyor?
Yapmaz mı vicdansız ne olacak ama bende yaptım cumartesi ekledin mi sen pazar i da şimdi yazdimçok mu yapmış
ayy vicdansız iğde yapma spor ben bu hafta çok hastayım hiç spor yapamıycam
yarım çalışılan iş erkelere değil bayanlara olmalıEşler çalışsın benim eşim öğretmen benim yarı zamanı çalışıyor beni çıldırtiyor bu durum
Geçmiş olsun darısı benim eşimin başına uyuyun görünce uzaylı görmüş köylüye döner belki bu ne diye sorabilirdeçok hastayım masumm
dün hep yattım,gözlerimden ateş çıkıyo sanki,sırtlarım belim ağrıyor,etlerim liğme liğme dökülüyor
hayatımda ilk defa ütü yapamadım,oğlumun okul gömleğini eşim ütüledi dün akşam bahaneyle ütüyle tanıştı(gerçi sabah baktığımda dedim bakmaz olaydım o nasıl ütü yapmak bu uşağın anasıda ütüden anlamıyo diycekler ama heç halim yoktu tekrar ütü yapmaya )
ayy masumm bir sordun bin işittin sendene çok yazasım varmış
sen nasılsın? iş güç hafta sonu ev nasılgidiyor?
sağolasın örtmenimgecmis olsun canimmm
Esinin hic ütü yapmamasına sasirdim kız dur ne güzel tanısmıs dewam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?