Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anam kiskanirmis onlar benim cicegeem sen benim balım kaymagimsin bikeremmm
Balsın sen yaa :öpücük:
Sidos bizde 2015 nisan doğumluyuz büyük wc yi tutmayı kizim yaptı ama 3. Günde dayanamadı.
Sevdiği bir sebze veya meyveye bence salatalık mesela zeytinyağı dok ona göstermeden hemde sorununu çözer

Ben yanlış olmasın ekimin sonunda başladım yani oglum tam 2.5 yaşındaydı.
10 günde büyük küçük ve gece de dahil öğrendik. Bizim de sorununuz sadece kendi lazimligina yapmak istemesiydi başka yerlerde yapmıyordu. Taşımak zorunda kalıyordum ama üzerine gitmedim 11 saatlik otobüs yolculuğunda bile yanima aldım lazimligi.
Daha bu cumartesi ilk defa 500 ml lik su şişesine yaptı parkta zorlanmadan. Parti yapacaktim nerdeyse.. adim lazimlikci anneye cikmak uzereydi cunku
@Sidelya95 Bonus

Öğleye eşler eve gelir ,bize uymaz
Eşim geçen ay yurt dışına çıktı,birkaç gün orada çalıştı 15.30 da iş bırakıyormuş,taşınırsan olur belki
Eşler çalışsın benim eşim öğretmen benim yarı zamanı çalışıyor beni çıldırtiyor bu durum

begüm nasılsın canım
çok hastayım masumm
dün hep yattım,gözlerimden ateş çıkıyo sanki,sırtlarım belim ağrıyor,etlerim liğme liğme dökülüyor
hayatımda ilk defa ütü yapamadım,oğlumun okul gömleğini eşim ütüledi dün akşam bahaneyle ütüyle tanıştı(gerçi sabah baktığımda dedim bakmaz olaydım o nasıl ütü yapmak bu uşağın anasıda ütüden anlamıyo diycekler ama heç halim yoktu tekrar ütü yapmaya)

ayy masumm bir sordun bin işittin sendene çok yazasım varmış
sen nasılsın? iş güç hafta sonu ev nasılgidiyor?

gecmis olsun canimmm
Esinin hic ütü yapmamasına sasirdim kız dur ne güzel tanısmıs dewam etsin

Geçmiş olsun darısı benim eşimin başına uyuyun görünce uzaylı görmüş köylüye döner belki bu ne diye sorabilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…