Şimdi senin yorumlardan mahrum mu kalcazEmir büyük yerden kuzu yapcak bişe yok
Yok kuzum memurumsen hastanedemi çalışıyosun hepfit?
hemşiremisin kız yoksa?
Ben sana dün kendimi dedim kız resim olarakYok kuzum memurum
Lafının üstüne laf yok ağam sen ne dersen o
Moralim çok bozuk
Tuvalet eğitimde oğlum kakasını tutmaya başladı. Kaç gündür benden ayrı kalamıyor bebek gibi tuvalete gitsem ağlıyor
Kendisi de hareketsiz , birşey yemiyor çünkü rahatsız yapamadığı için. Ayağa kalksa kalkamıyor kakası geldiği için. Otursa oturmıyor poposunun üstüne. Allah'ım ne zormuş ya
Bekledim atmadin kiBen sana dün kendimi dedim kız resim olarak
Dün çarşı karistiBekledim atmadin ki
Benimki de 2015 mart doğumlu. Başlığımızdan beri herşeyi bıraktım onu eğlendirmek bu süreçte sıkmamak için hep parka götürdüm. Bütün günümü ona ayırdım. Rahat olmaya çalışıyorum ama o böyle acı çektikçe stres yapmadan duramıyorum. Hiç birşey yapasım yok. Kahvaltı yapmadım canım hiç birşey istemiyor.
Onun fötürünü alır sana çarparım mali
Parka götürmeye çalışsan? Yada deve cüce falan oynasın hareket etsin
Of yaa bende bekletiyorum kızı kaka yüzünden. En çokta klozetten çok fazla korktuğu için.
Lazımlıga çiş yapıyor üstünde durunca ama kaka yapmıyor.
Bi yere gitsem babanne falan yeniden başa sarıyorum.
Korkusu geçmiyor bıraktım bende.
Dursun dedim 2 ay daha.
2015 ocak doğumlu 3 yaşı doldu yani :)
Her görende laf ediyor ama yapcak bişey yok.
Ben de attımDün çarşı karistiattım simdi
Kuzu ben kullanmıyorum ama bi bakayım düşüneyimHepfit ınstagram açsana sen
He bize ozel ac oncesi sonrasini ataym sanaKuzu ben kullanmıyorum ama bi bakayım düşüneyim
Ben birşey paylaşmıyorum ama takip ederek çok faydalı şeyler buluyorumKuzu ben kullanmıyorum ama bi bakayım düşüneyim
Benimki de 2015 mart doğumlu. Başlığımızdan beri herşeyi bıraktım onu eğlendirmek bu süreçte sıkmamak için hep parka götürdüm. Bütün günümü ona ayırdım. Rahat olmaya çalışıyorum ama o böyle acı çektikçe stres yapmadan duramıyorum. Hiç birşey yapasım yok. Kahvaltı yapmadım canım hiç birşey istemiyor.
Kuzum dün yorumlanmicak dedi gene de
Onun fötürünü alır sana çarparım mali
Parka götürmeye çalışsan? Yada deve cüce falan oynasın hareket etsin
Of yaa bende bekletiyorum kızı kaka yüzünden. En çokta klozetten çok fazla korktuğu için.
Lazımlıga çiş yapıyor üstünde durunca ama kaka yapmıyor.
Bi yere gitsem babanne falan yeniden başa sarıyorum.
Korkusu geçmiyor bıraktım bende.
Dursun dedim 2 ay daha.
2015 ocak doğumlu 3 yaşı doldu yani :)
Her görende laf ediyor ama yapcak bişey yok.
Takmadım ki hiç. İstemedi. Bir haftadır bezi bıraktık.Yok parkı bugünlük dedim hareketle bağırsakları çalışır tutması zorlaşır düşüncesiyle.
Bezş takınca yapıyomu kaka
Ben bonuscan a dediğim herseyi kendime dedim dün bugün ise yarayı ona da dedim suan online bir psikologun yazılarını okuyorum ise yaraRSA paylaşacağım üstümde deniyorum suanÇakıl bu dediklerini sende yap ama yaz geliyor hazirana kadar 10 kilo gider istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?