Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahahah ay çokmu kötü ütüsü ya
geçmiş olsunc anım üşüttünmü naptın ?

bende aynı canım vala koş koş ev - iş arası geçiyor
iş yerine henzü alışamadım
eski arkadaşlaırmı çok özlüyorum
burda ortam yok malesef
alışmaya çalışıyorum yani senin anlıycagın

masumm,ne ara üşüttüm şifayı kaptım anlamadım bile
boğazlardan tırmalıyarak geldi,sonra şişti,ses gitti,baş ağrısı,arada burun akıntısı,gece burun kapalı ağızdan nefes al,yarı uyu yarı uyuma....yani kaç gündür böyle saçma bi hal içindeyim
ilaç almıyorum doğla yollarla tedavi ediyorum kendimi ohmmm

ayy masumm hayat çok zor gerçekten,Allah kolaylık versin sanada,5,30 da çıkıyosun eski yere göre daha erken, gerçi 1 saate evde oluyorum diyosun ama napıcan,işsizlikten iyidir
eski ortamı ararsın ama zamanla orayada alışırsın,benim burda hiç ortamım bile yok bitek sizler varsınız işte,bide bi bayan arkadaş daha var o kadar,napalım olsun,işimiz varya bunada şükür

Sağol kuzum deneyeceğim bunu inşallah.
Biz de geçen pzt başladık. Çocukların sağı solu belli olmuyor maşallah diyeyim ama çişi tuvalete yapması gerektiğini kafasında oturttu. Aslında kakayı yapmamasının sebebi de o. Altını batırmak istemiyor ama tuvalete yapmaktan da korkuyor. Aslında ilk birkaç gün tuvalete yaptığında göstermeseydim böyle olmazdı belki. Normalde hergün yapan çocuk 4 gün oldu yapmıyor ve çok rahatsız.

yarım çalışılan iş erkelere değil bayanlara olmalı
erkekler çok çalışsın kadınlar az
Kesinlikle katılıyorum. Benim esimin de burda az dersi var 1 gun bos kalan gunler öğlen bitiyo dersi.o cok muzdarip bu durumdan cunku calismayi sever.istanbuldayken 6 gün çalışıyordu

Magnesie calcienee, bunu kullan lavman etkisi yapıyor, bir kaç gün cır cır gibi oluyor. Ya da duphalac kullan ondan önce . Bir kere poposu acıtsa hep tutmaya başlar buna fırsat verme. Ben çok çekiyorum bu konuda çünkü. En son, yazdığım ilk ilaç çare oldu bize. Şişe şişe duphalac ve muadillerini bitirdik.
Poposna anestol pomad sür birde orayı biraz uyuşturup acı hissetmesine engel oluyor.

Hiç yazın diyet yapmadım şu dondurma olayı ne olacak vayt
Ben mezun olana kadar yemedim kuzum yiyenler vardı ama ben yenmemesi taraftarıyim yeniliyor da kesinlikle paketli olanlardan değil temiz yapıldığını bildiğimiz bir yerden taze dondurma olmalı ha tek dondurma seviyorum oda paketli ne yazık ki

Inş da @MiuLego hedef yazması lazım kaç oldun de hele
bugun sbah tartildim 73.8 canim

Nescafe 2 si bir arada olan balim.paket halinde satılıyor ya,sekersiz olan.sabahlari ac karnina iç ve 10 dk bekle bak noluyor:))
tmamdır canım denicem

sağolasın örtmenim
sen nerelerdesin yahu

kız yok 18 sene oldu daha bir kere ütü yaptığını bilmem,hep benden ötürü
canım ben takım kapandigindan beri gelmedim cok yıpranmistim o zaman o yuzden girmedim hic.

Bencede senden ötürü :)

aslında ordada eşimi bekliyordum 7 ye kadar burası her açıdan daha iyi
ya her yer kameralı
buraya bile tırsa tırsa giriyorum

ama işsizlikten iyidir dedigin gibi

Bizim hastanede de genel cerrahide pankreatit olmuş bi kadın var. Günde 5 bardak form çayı içiyormuş
Pankreatit ne laNe tıp dilinde yazıyorsun ,bizim anlayacağımız dilden yazsana

aha gidemedim valla duramadım geri geldim lakin benim kızlar illa park diyor gidip biraz aletlerle oynayayım kızlarda oynarken
Geçen gün benim kız da park diye tutturmuştu,parktan sonra O park aletlerinde spor yaptı ,ben gölgede çayımı içtim
Park aletlerinde diyetteyken çok yapmıştım ama onu yapana kadar park etrafında yürüyüş daha etkili bence,insanı hiç yormuyor park aleti,ama yaşlı olan ,kireçlemesi olan kişiler için iyi

Eşler çalışsın benim eşim öğretmen benim yarı zamanı çalışıyor beni çıldırtiyor bu durum
Pazar günü bile eş evde olunca çekilmiyor,bütün planların bozuluyor,yeme gezme ,temizlik,emekli olunca ne yapacağız biz

Teşekkür ederim eflal çok sağol.Bu söylediklerini eczaneden reçetesiz alabiliyor muyum.
Yine böyle kabızlık sorunu çektiğimizde doktorumuz medulac şurup vermişti. O zaman etki etmişti ve düzenli yapmasını sağlamıştı. Şimdi iki gündür kullanıyorum. Geldiğini de farkediyorum ama tutuyo işte yapmıyor. Kaç kere gittik tuvalete oturmasıyla kalkması bir oluyor.

Sizinde sayfada nescafe reklamı çıkıyor mu hep,araba ,telefon ödüllü olan
Acaba bana özel bir durum mu,şifre gönder de sana araba verelim ,telefon verelim demek mi istiyorlar bana
Size de geliyorsa aynı reklam küzseceğim onlara

Benim kızım da sık sık kabız oluyor,geçen sene sancı için gittiğimizde kaç kere lavman yapılmasına rağmen hala bağırsak kaka dolu demişti dr,duphalac kullanıyor bizimki de.Çok zor ya kabızlık Dr her gün pırasa ,kabak yedir dedi ama yemiyor

Alabilirsin sen önce duphalac ilr başla ilk dediğim ilaç son çare olsun , günde üç ver ver duphalac . Kana karışmayan bir ilaç zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…