çok hastayım masumm
dün hep yattım,gözlerimden ateş çıkıyo sanki,sırtlarım belim ağrıyor,etlerim liğme liğme dökülüyor
hayatımda ilk defa ütü yapamadım,oğlumun okul gömleğini eşim ütüledi dün akşam bahaneyle ütüyle tanıştı(gerçi sabah baktığımda dedim bakmaz olaydım o nasıl ütü yapmak bu uşağın anasıda ütüden anlamıyo diycekler ama heç halim yoktu tekrar ütü yapmaya )
ayy masumm bir sordun bin işittin sendene çok yazasım varmış
sen nasılsın? iş güç hafta sonu ev nasılgidiyor?
yarım çalışılan iş erkelere değil bayanlara olmalı
erkekler çok çalışsın kadınlar az
ahahah ay çokmu kötü ütüsü ya
geçmiş olsunc anım üşüttünmü naptın ?
bende aynı canım vala koş koş ev - iş arası geçiyor
iş yerine henzü alışamadım
eski arkadaşlaırmı çok özlüyorum
burda ortam yok malesef
alışmaya çalışıyorum yani senin anlıycagın
İğde beni spor da kendine morti yaptı yenmemesi lazım onu begusum ne yapacagim vicdansız çok spor yapiyorcumartesiyi yazdım 700 point
pazarıda ekledim,az değil kız 165 az olurmu süper süper
Sağol kuzum deneyeceğim bunu inşallah.Balsın sen yaa :öpücük:
Sidos bizde 2015 nisan doğumluyuz büyük wc yi tutmayı kizim yaptı ama 3. Günde dayanamadı.
Sevdiği bir sebze veya meyveye bence salatalık mesela zeytinyağı dok ona göstermeden hemde sorununu çözer
Biz de geçen pzt başladık. Çocukların sağı solu belli olmuyor maşallah diyeyim ama çişi tuvalete yapması gerektiğini kafasında oturttu. Aslında kakayı yapmamasının sebebi de o. Altını batırmak istemiyor ama tuvalete yapmaktan da korkuyor. Aslında ilk birkaç gün tuvalete yaptığında göstermeseydim böyle olmazdı belki. Normalde hergün yapan çocuk 4 gün oldu yapmıyor ve çok rahatsız.Ben yanlış olmasın ekimin sonunda başladım yani oglum tam 2.5 yaşındaydı.
10 günde büyük küçük ve gece de dahil öğrendik. Bizim de sorununuz sadece kendi lazimligina yapmak istemesiydi başka yerlerde yapmıyordu. Taşımak zorunda kalıyordum ama üzerine gitmedim 11 saatlik otobüs yolculuğunda bile yanima aldım lazimligi.
Daha bu cumartesi ilk defa 500 ml lik su şişesine yaptı parkta zorlanmadan. Parti yapacaktim nerdeyse.. adim lazimlikci anneye cikmak uzereydi cunku
sidelya @Bonus
Hiç yazın diyet yapmadım şu dondurma olayı ne olacak vaytİğde beni spor da kendine morti yaptı yenmemesi lazım onu begusum ne yapacagim vicdansız çok spor yapiyor
Kesinlikle katılıyorum. Benim esimin de burda az dersi var 1 gun bos kalan gunler öğlen bitiyo dersi.o cok muzdarip bu durumdan cunku calismayi sever.istanbuldayken 6 gün çalışıyorduyarım çalışılan iş erkelere değil bayanlara olmalı
erkekler çok çalışsın kadınlar az
Magnesie calcienee, bunu kullan lavman etkisi yapıyor, bir kaç gün cır cır gibi oluyor. Ya da duphalac kullan ondan önce . Bir kere poposu acıtsa hep tutmaya başlar buna fırsat verme. Ben çok çekiyorum bu konuda çünkü. En son, yazdığım ilk ilaç çare oldu bize. Şişe şişe duphalac ve muadillerini bitirdik.Moralim çok bozuk
Tuvalet eğitimde oğlum kakasını tutmaya başladı. Kaç gündür benden ayrı kalamıyor bebek gibi tuvalete gitsem ağlıyor
Kendisi de hareketsiz , birşey yemiyor çünkü rahatsız yapamadığı için. Ayağa kalksa kalkamıyor kakası geldiği için. Otursa oturmıyor poposunun üstüne. Allah'ım ne zormuş ya
Ben mezun olana kadar yemedim kuzum yiyenler vardı ama ben yenmemesi taraftarıyim yeniliyor da kesinlikle paketli olanlardan değil temiz yapıldığını bildiğimiz bir yerden taze dondurma olmalı ha tek dondurma seviyorum oda paketli ne yazık kiHiç yazın diyet yapmadım şu dondurma olayı ne olacak vayt
bugun sbah tartildim 73.8 canimInş da @MiuLego hedef yazması lazım kaç oldun de hele
tmamdır canım denicemNescafe 2 si bir arada olan balim.paket halinde satılıyor ya,sekersiz olan.sabahlari ac karnina iç ve 10 dk bekle bak noluyor:))
canım ben takım kapandigindan beri gelmedim cok yıpranmistim o zaman o yuzden girmedim hic.sağolasın örtmenim
sen nerelerdesin yahu
kız yok 18 sene oldu daha bir kere ütü yaptığını bilmem,hep benden ötürü
masumm,ne ara üşüttüm şifayı kaptım anlamadım bile
boğazlardan tırmalıyarak geldi,sonra şişti,ses gitti,baş ağrısı,arada burun akıntısı,gece burun kapalı ağızdan nefes al,yarı uyu yarı uyuma....yani kaç gündür böyle saçma bi hal içindeyim
ilaç almıyorum doğla yollarla tedavi ediyorum kendimi ohmmm
ayy masumm hayat çok zor gerçekten,Allah kolaylık versin sanada,5,30 da çıkıyosun eski yere göre daha erken, gerçi 1 saate evde oluyorum diyosun ama napıcan,işsizlikten iyidir
eski ortamı ararsın ama zamanla orayada alışırsın,benim burda hiç ortamım bile yok bitek sizler varsınızişte,bide bi bayan arkadaş daha var o kadar,napalım olsun,işimiz varya bunada şükür
Pankreatit ne laBizim hastanede de genel cerrahide pankreatit olmuş bi kadın var. Günde 5 bardak form çayı içiyormuş
Geçen gün benim kız da park diye tutturmuştu,parktan sonra O park aletlerinde spor yaptı ,ben gölgede çayımı içtimaha gidemedim valla duramadım geri geldim lakin benim kızlar illa park diyor gidip biraz aletlerle oynayayım kızlarda oynarken
Pazar günü bile eş evde olunca çekilmiyor,bütün planların bozuluyor,yeme gezme ,temizlik,emekli olunca ne yapacağız bizEşler çalışsın benim eşim öğretmen benim yarı zamanı çalışıyor beni çıldırtiyor bu durum
Teşekkür ederim eflal çok sağol.Bu söylediklerini eczaneden reçetesiz alabiliyor muyum.Magnesie calcienee, bunu kullan lavman etkisi yapıyor, bir kaç gün cır cır gibi oluyor. Ya da duphalac kullan ondan önce . Bir kere poposu acıtsa hep tutmaya başlar buna fırsat verme. Ben çok çekiyorum bu konuda çünkü. En son, yazdığım ilk ilaç çare oldu bize. Şişe şişe duphalac ve muadillerini bitirdik.
Poposna anestol pomad sür birde orayı biraz uyuşturup acı hissetmesine engel oluyor.
Benim kızım da sık sık kabız oluyor,geçen sene sancı için gittiğimizde kaç kere lavman yapılmasına rağmen hala bağırsak kaka dolu demişti dr,duphalac kullanıyor bizimki de.Çok zor ya kabızlıkMagnesie calcienee, bunu kullan lavman etkisi yapıyor, bir kaç gün cır cır gibi oluyor. Ya da duphalac kullan ondan önce . Bir kere poposu acıtsa hep tutmaya başlar buna fırsat verme. Ben çok çekiyorum bu konuda çünkü. En son, yazdığım ilk ilaç çare oldu bize. Şişe şişe duphalac ve muadillerini bitirdik.
Poposna anestol pomad sür birde orayı biraz uyuşturup acı hissetmesine engel oluyor.
Alabilirsin sen önce duphalac ilr başla ilk dediğim ilaç son çare olsun , günde üç ver ver duphalac . Kana karışmayan bir ilaç zararı yok.Teşekkür ederim eflal çok sağol.Bu söylediklerini eczaneden reçetesiz alabiliyor muyum.
Yine böyle kabızlık sorunu çektiğimizde doktorumuz medulac şurup vermişti. O zaman etki etmişti ve düzenli yapmasını sağlamıştı. Şimdi iki gündür kullanıyorum. Geldiğini de farkediyorum ama tutuyo işte yapmıyor. Kaç kere gittik tuvalete oturmasıyla kalkması bir oluyor.
İyiyim beğüş sen nasılsın?vee aleyküm selam
nassın mortimin annesi
mortim napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?