Bide pirinctenmi oldu bilmiyorum ama benm bagrsaklar baya iyi calisiyo sabahlari robott gbi ayni saatte ckiyorum
Bugun bi spor yaptm gunlerin acisini cikardim bacilar sauna sort kulotlu corap ustnede esofman giymistm esofmann arkada malum kismi sirilsiklam hadi sizde spor yapn bakym:)
kaptan ben sayim yapiymmiki bugun?
tatlım teşekkür ederim yorumun içinben 20 yasndaym saphira kreşe özel gtmişim hatrlamıyorum pek anaokulunada ankarada vakti zamannda iyi sayılan devlet okulunda byerde gttim okuma yazmayı falan ögrenmstm okuldan önce bence özel öğretm görmeli cocuklar hatta ortaokulu bitirene kadar özel olmalı gercekten egtim bambaska oluyo devlet okuluna gttim ben ilkokulda kaytararak gecrdm hep hatrlıyorum lisede ted den gelen bikac arkadas vardı mahallemzde vardı hepsinin egtmi özellikle yabancı dili daha iyiydi malesefki devlet yeterli gelmiyo bana liseyi hiç sorma zaten.. duyulmuş ciddi kurum olmuş bir yere özel yani gndermeni tavsye ederm
eline sağlık canımmmanane 7
yagmur 4
gerbera 8
saphira 18 :)
maviyeşil 3
paşam 5
nev 5
kızlar ben duşa girip sacımı yapıp yatıcam yarn insan içine cıkcam sınava fln gircem tee sabahtan sahurumu yaptm lapamıda pişirdm limonatamıda yaptm sporda tamam cok hamaratımmm
iyi geceler size Allaha emanet olun:)
aynen benimkilerde gitmişyazdıklarımız nire gitti o kadar da yazmıştım
bende sana o kadar yazmıştım umarım okumuşsundur tatlımaaaaaaaaaaaaaa yok gercekten
nedeni anlaşıldı şimdisitede güncelleme filan yapıldıysa ve bizim yazdıklarımızda o araya denk geldiyese,mesajlar böyle silinip gidiyor işteben de bir sürü şey yazmıştım.Hatta bu sabahtan itibaren hiç. bir mesajım yok sanırım
tatlım teşekkür ederim yorumun için
eline sağlık canımmmshopaholic izin almıştı zaten.bugün teknik arızada dolyı herkes izinli sayılacak galiba
hadi bakalım hamarat hanım iyi gecelersınavında başarılar
Bugun bi spor yaptm gunlerin acisini cikardim bacilar sauna sort kulotlu corap ustnede esofman giymistm esofmann arkada malum kismi sirilsiklam hadi sizde spor yapn bakym:)
ohhh ne güzelll erisin yağlar....süpersin cnm..
kaptan ben sayim yapiymmiki bugun?
inşaallah benimde öyle olur...Bide pirinctenmi oldu bilmiyorum ama benm bagrsaklar baya iyi calisiyo sabahlari robott gbi ayni saatte ckiyorum
anaaa b kız seninmi :) ya cooook tatlı maşalllaaaahhh yerim onun yanaklarnı cok güzel bu kıızz:) üçgen dudaklı cadıı:) öp benm içinnn:)
az önce lapamı yedim arakdaşlar..ama tadı hoşuma gitmedi yarsını ancak yiyebildim..bol bol yogurt koydum içine..nasıl cazipleştirebilirim acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?