Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bide pirinctenmi oldu bilmiyorum ama benm bagrsaklar baya iyi calisiyo sabahlari robott gbi ayni saatte ckiyorum

Bugun bi spor yaptm gunlerin acisini cikardim bacilar sauna sort kulotlu corap ustnede esofman giymistm esofmann arkada malum kismi sirilsiklam hadi sizde spor yapn bakym:)

kaptan ben sayim yapiymmiki bugun?

ohh harikasın canım
yap canım,bakalım durumumuza yine de

ben 20 yasndaym saphira kreşe özel gtmişim hatrlamıyorum pek anaokulunada ankarada vakti zamannda iyi sayılan devlet okulunda byerde gttim okuma yazmayı falan ögrenmstm okuldan önce bence özel öğretm görmeli cocuklar hatta ortaokulu bitirene kadar özel olmalı gercekten egtim bambaska oluyo devlet okuluna gttim ben ilkokulda kaytararak gecrdm hep hatrlıyorum lisede ted den gelen bikac arkadas vardı mahallemzde vardı hepsinin egtmi özellikle yabancı dili daha iyiydi malesefki devlet yeterli gelmiyo bana liseyi hiç sorma zaten.. duyulmuş ciddi kurum olmuş bir yere özel yani gndermeni tavsye ederm

kızlar ben duşa girip sacımı yapıp yatıcam yarn insan içine cıkcam sınava fln gircem tee sabahtan sahurumu yaptm lapamıda pişirdm limonatamıda yaptm sporda tamam cok hamaratımmm

iyi geceler size Allaha emanet olun:)

anaaa b kız seninmi :) ya cooook tatlı maşalllaaaahhh yerim onun yanaklarnı cok güzel bu kıızz:) üçgen dudaklı cadıı:) öp benm içinnn:)

bak okudum yorumda yazym cok konustm ben gene :) o lisenin egtmenleri içine sindyse yarım gün program gayet mantıklı geldi banada ben gidiyorum artk duşa :)

bak okudum yorumda yazym cok konustm ben gene :) o lisenin egtmenleri içine sindyse yarım gün program gayet mantıklı geldi banada ben gidiyorum artk duşa :)

tatlım teşekkür ederim yorumun için
anane 7

yagmur 4

gerbera 8

saphira 18 :)

maviyeşil 3

paşam 5

nev 5
eline sağlık canımmm shopaholic izin almıştı zaten.bugün teknik arızada dolyı herkes izinli sayılacak galiba

hadi bakalım hamarat hanım iyi geceler sınavında başarılar

yazdıklarımız nire gittio kadar da yazmıştım
aynen benimkilerde gitmiş
aaaaaaaaaaaaaa yok gercekten
bende sana o kadar yazmıştım umarım okumuşsundur tatlım
nedeni anlaşıldı şimdi

Hayırdır tatlım tatlım kalpler falan

ya ama benim mesajlarim hep silindi, ben coktan gecmistim 5i

günaydııınnn arkadaşlar.....ben de bugün lapaya başlıyorum..sabahın erken saatlerinde seftali yedim ama olsun..su andna itibaren lapaya başlıyorum bakalım cumaya kadar ne kadar eksilicem...buna ihtiyacım varr

az önce lapamı yedim arakdaşlar..ama tadı hoşuma gitmedi yarsını ancak yiyebildim..bol bol yogurt koydum içine..nasıl cazipleştirebilirim acaba...

Bide pirinctenmi oldu bilmiyorum ama benm bagrsaklar baya iyi calisiyo sabahlari robott gbi ayni saatte ckiyorum
inşaallah benimde öyle olur...
anaaa b kız seninmi :) ya cooook tatlı maşalllaaaahhh yerim onun yanaklarnı cok güzel bu kıızz:) üçgen dudaklı cadıı:) öp benm içinnn:)

oyyy maaşallah çok tatlı cidden...

az önce lapamı yedim arakdaşlar..ama tadı hoşuma gitmedi yarsını ancak yiyebildim..bol bol yogurt koydum içine..nasıl cazipleştirebilirim acaba...

canım bende dün sahurda başladım lapaya.Nevin tarifinden yaptım içine karabiber.pul biber,nane ve tuz koydum benim hoşuma gitii naneyi çok severim zatenğ,

bugün çok sıcak gece uyuyamadım pek.Kızımın ağrısı vardı kucağımda gezdik sürekli.Birazdan uyutacam onu klimayı açıp serinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…