Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ufaktan dukan alıştırma turlarına başladım diyelim.. kahvaltım hep aynı: haşlanmış yumurta veya dukan krebi+peynir+yarım domates+süt

akşam: haşlanmış tavuk+yoğurt+salata

hatalarım nerde:

ilk beş gün sebze yememem lazım+arkadaşlara gittin haftasonu çok az çikidek çitledim az da cips+ bi de meyve yiyorum hergün yarım pors.

bugün kahvaltı yine aynı ama 12buçukta yedim gece erken akşam yine haşlanmış tavuk ile yoğurt var

iki gün üst üste tavuk yiyemem sanırım siz nasıl başarıyorsunuz bravo

iki gün üst üste tavuk yiyemem sanırım siz nasıl başarıyorsunuz bravo

ben tavuk delisi bi insanım üç öğün olsa yerim.. kuş gribi çıktığında bile bi ben tavuk ve yumurta yemeği bırakmadım o derece

dün yağsız pişirilmiş balık yedim farklı olaraktan

kızlar yaa sahurda patates yemiştim şimdi şekerim fırladı kafamı kaldıramıyorum...

ben tavuk delisi bi insanım üç öğün olsa yerim.. kuş gribi çıktığında bile bi ben tavuk ve yumurta yemeği bırakmadım o derece

dün yağsız pişirilmiş balık yedim farklı olaraktan

ben de çok severim... yumurtayı da çok severim...
bazen günde 3-4 tane yediğim oluyor yumurtayı..

çok şükür atlattım ttalım ne gündü amaokadar yaptıgıma emegime ne eltim ne kaynanam yedi canım sıkıldıneymiş çeşit çokmuş olurda gidersem onlara iftara kesin gitmem yemicem uyuzlar ne olucek içine zehir koymadımya böyle yapanlara gıcık oluyorum
canım aynı kilodayım iniş çıkış yok birde bugün wc çıktım
formdan düşmüşüm anacım ben kesin bak sen birde utanmadan kendine kupa vermişayıp oluyo yagmurum ama ya
ay bana fıstık dedinaber bebek ne var ne yok kızlar sizlere birşey dicemde utanıyorum desemmi demesemmi benim rahmimin üstü bebek varmış gibi atıyo nedense bebekmi istiyo rahim
109,7 yi gördüm
aferim tebrikler isteyince oluyormuş degilmi
kızlar yaa sahurda patates yemiştim şimdi şekerim fırladı kafamı kaldıramıyorum...

canım geçmiş olsun sana yasak olan şeyi neden bile bile yedin be güzelim oruç tutmuyosan insülin ignesi yokmu yada hapı:18::18:

kızlar ben bugün olamıcam alt kata iftara davetliyim canlarım yardıma gidicem sonra bir lare sevişirik:101::101::101::101:gelince işşallah yazarım yediklerimi

öyle istiyorum ki paşam gözlerimden ateşler fışkırıyo.. dün ilk kez eşime bağırdım ben (son olsun inşallah) sonra da oturdum kocama bağırdım diye ağladım ama neyse

o an anladım çok istediğimi.. artık karşımda kimsenin duramayacağını anladım.. ben eşime karşı çıktıysam bitmiştir yani.. hele ki ramazan da yapıyorum bi de..

ama 100 ü görim dordurmamı yerim o ayrı :131:

haklısın canım yaa.. akşam yemeğinde eşime kumpir yapmıştım... gece kalkamadık son dakika aç tutmiyim diye yemiştim...
2-3 gün ara vermeyi düşünüyorum oruca bakalım... Allah affetsin inşallah ama böyle de çocuklarıma yazık oluyor...

SLM KIZLARCIMMMM
bı ıkı gundur dogru duzgun aranıza gelemedım bılıyorsunuz.hastanelerdı mısafırerdı ancak sımdı bıttı..
mısafırrlerım gıttı ,doktor ıslerımde bıttı cok sukur
tugrabın hıc bı yerınde bısı cıkmadı cok sukur ama neden bılemıorum bu aglamaları
.reglımın aslında bıtmesı lazımdı ama uzatmaları oynuyorum..o yuzden yemeklerımde karıstı..
sabahtan berı bısı yemedım sadece az bı dondurma yedım
ıftarda bakalım ne yerım

sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hayat?

canim buyur gel ben sahsen cok sevinirim, 2 akademisyen surda lafin belini kirariz :):)
ben de bebek istiyorum biliyosun, nerdeyse 1.5 yildir istiyorum hatta.. ama ilk bebeginde ister istemez olduysa bu da olur buyuk ihtimalle.
hamile kalana kadar ne kadar zayiflasak kar bence. yine de sen bilirsin canim.
ayrica hamileligin ilk 5 ayinda da nerdeyse hic kilo almamak gerekiyor onun icin de motivasyon gerek, en azindan benim icin :)

gecmis olsun canimcim.. ilac falan al istersen, saglik durumundan bozabilirsin sanirim orucunu..
ins sonra kaza edersin..

ben de wc ile gorustum dun aksam iftardan sonra ve bugun sabah ikisi toplam 1 gorusme anca eder..
pasacim sen yaz sana da kupa veririz ayip ettin simdi, tamam kusme al sana da alkis vereyim
rahmin ins istiyodur belki de gelmistir bebis, ben burdayim diye selam veriyodur :)

hosgeldin canim,
Tugrab in iyi olmasina cok sevindim..
aklima bi sey geldi, belki Tugrab in uyudugu odaya Cevsen duasi koyabilirsin,
ya da uyuturken okuyabilirsin belki korkuyordur cocukcagiz..
ne bileyim bi fikir olarak soyledm..
ben iyiyim canim cok sukur, okula geldim islerime baslamadan sizlere bi bakayim dedim..
sen de ins iyisindir..

yagmurdamlası okumadıgım dualar kalmadı ınan...beklıcez baska y apacak bısı kalmadı

hmm anladim canim, ins zaman derdine care olur minik Tugrab in..
sen neler yapiyosun canim diyet nasil gidiyor?
takip ettigin bi liste var mi?
ben de hangi diyeti yapacagimi sasirdim,
be takima ilk geldigimde herkes karatay yapiyordu,
sonra nev in listesini yapmaya karar verenler oldu,
bi de Saphira bi arkadasnin listesine gecti.
ben de hala bilmiyorum ne yapicam,
rastgele bi seyler yapiyorum boyle olunca da cok yiyorum galiba

canım sende aynı benim gibisin sürekli burayı taip ediyorum,aranıza katılmayı çok istiyorum 7.takım ama bu aralar hamile kalma ihtimalimde var gerçi bu kiloysa kalırsam sonun ne olur hiç düşünemiyorum.

Dun iftarda neler yedim

bi ablanin evine iftara davetliydik,

2 hurma, 1 ceviz de yemis olabilirim hatirlayamiyorum :/
1 kucuk kase mercimek corbasi
1 sandal sefasi (patlicanini bitiremedim)
2 kasik naneli yogurt
1 kasik salata
1 kasik humus (nohut ve tahinle yapiliyor)
1 kasik fellah koftesi (bulgur ve yumurta ve unla yapiliyor)
2-3 tane barbunya (patatesliydi onda taneleri sectim)

neler yemedim
pilav, kuru patlican dolmasi, kabak dolmasi, tiramisu, kabak tatlisi, profiterol.

sonra teravih i hatimle kilan bi aileye teravih kilmaya gittik,
orda da teravih arasinda meyve ikram ettiler.
2.5 tane siyah erik (kabizliga iyi gelir diye yedim)
4 dilim muz

Son düzenleme:

ben herhaangı bırının dıyetını yapmıorum cnm...genelde her seyden azar azar yıyıorum.ama bol su sartı ve ekmeksız acelem yok ne zmn verırsm
ama okulllar acılana kdr bı 4 kılo vermem lazım tabıkı sonrasının acelesı yok

sahurda neler yedim

2 yumurta ile kasarli omlet
2 veya 3 dilim tam tahilli ekmek :18: emin degilim
1 avuc kadar ceviz :18:
1 kk peynir
domates salatalik
2 hurma
zeytin yedim mi hatirlamiyorum:44:
haa 1 tane de minik milfoy borek
hmm simdi hatirladim bi de esimin dogradigi seftali dilimlerinden 4 tane filan yedim galiba puffff

oha ya cok abartmisim
bugun yuruyus yapmak bana farz oldu..

Son düzenleme:
yagmur dısardamı yuruyorsun..
dısarı cıkmıyorsan kesınlıkle leslliyi denemenı onerırım

leslie yi biliyorum canim, bi kere baslamistim ama bitiremedim esim geldi yarim kaldi.
biz genelde disarda yuruyoruz,
okuldaysam kampuste yurume yollarinda,
evdeysem de golun etrafinda yuruyorum iyi geliyor

internetten 1 tane 1200 kalorilik diyet buldum,
ramazan icin olmaz da ramazan dan sonra uygulayabilirim sanirim, ins yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…