- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
ufaktan dukan alıştırma turlarına başladım diyelim.. kahvaltım hep aynı: haşlanmış yumurta veya dukan krebi+peynir+yarım domates+süt
akşam: haşlanmış tavuk+yoğurt+salata
hatalarım nerde:
ilk beş gün sebze yememem lazım+arkadaşlara gittin haftasonu çok az çikidek çitledim az da cips+ bi de meyve yiyorum hergün yarım pors.
bugün kahvaltı yine aynı ama 12buçukta yedim gece erken akşam yine haşlanmış tavuk ile yoğurt var
iki gün üst üste tavuk yiyemem sanırım siz nasıl başarıyorsunuz bravo
ben tavuk delisi bi insanım üç öğün olsa yerim.. kuş gribi çıktığında bile bi ben tavuk ve yumurta yemeği bırakmadım o derece
dün yağsız pişirilmiş balık yedim farklı olaraktan
çok şükür atlattım ttalım ne gündü amaCanım ben pcoluyum bi kontole gidecem inş
Paşa atlatmışsın neyse boşver artık rahatla tatlım
Dondurma için afiyet olsun mu desem ne desem karatay yasaklısı değil mi o
Yok canım tutulmaz o saatten sonra da tutulmaz ama tabi bende rabbimin ona göre sevap vereceğine inanıyorum rabbim hiçbirşeyi zayi etmez
Gerçekten öyle maşallah nev hem süper motive eder hemde süper tüyolar verir
canım aynı kilodayım iniş çıkış yok birde bugün wc çıktımhmm 3 kilo supper otesi bi rakam, ah keskem keskem..
bakalimheyecanla bekliyorum wc ile bulusma saatimi
:131::131::125::125:canim cok merak ediyosan disarda bi yerde yiyin madem, belki komsun yapar, ramazanin meshur tatlisidir cunkum.
ama kendin eve alip yaparsan 1 dilimden fazla yeme ihtimalin var cok tehlikeli
canim hosgeldin :)evet hepimizin motivasyona ihtiyaci var,
takimimi cok seviyorum, bu acidan hic sknti cekmedim
ins sen de verirsin canim inaniyorum ben sana :)
cuma yarismasina katilmak istiyorsan, katilmak isteyenler kismina mesaj yaziyosun sonra takima girebiliyosun.
cok optum canim! her zaman bekleriz
pasacigim, afiyet seker olsun :) zaten cok az sey yemissin kavundan bi sey olmaz korkma :)
bizde de nohutlu pilav vardi dun iftarda.. annecigim cok guzel yapar, tavuklu ve havuclu,, ona benzetmeye calistim ben de..
kolay gelsin canim, iyi calismalar.. vanilya koycaktim da unuttum..
hmm iste bunlari bilmek lazim, peki 2 ayin tamami atak evresi mi yoksa atak-seyir-atak-seyir- guclendirme? boyle karisik mi?
yani bilemiyorum iyi niyetli de olabilirler, ama ben rahatsiz oluyorum oyle demelerinden, ne olur sanki onlar kadar zayif olsam,
baska biri de oyle demisti "yeter artik daha fazla diyet yapma bizden bile zayif olcaksin".
iste bu mantigi anlamiyorum, onlar zayif olmalari kaderlerine yazilmis kisiler sanki, ben onlardan zayfi olsam dunya tersine mi donmus olcak yani..
ay bilemiyorum bu aralar biraz fazla hassasim sanirim hem kilo konusunda hem bebk konusunda, genel bi alinganligim var..
formdan düşmüşüm anacım ben kesinMesaj sayimi
pasam 13
saphira 16
Gerbera 9
Nev 7
Maibeyaz 12
Shopa 6
Maviyesil 2 (izin istemis)
Ananee 14
Yagmur 17
Ipek 6
ha ha kendime kupa verdim bi de :)
ananecim ders calisacakti, ona yardim olsun diye sayayim dedim,
bizim buranin saatine gore dun 16:00 dan bugun 16:00ya kadar saydim. Turkiye de 24 ten 24 e oluyor.
ins dogru saymisimdir..
Ananeecim ins bu mesaji gorursuncok optum..
ay bana fıstık dediohh yarasın yürüyüşlerin cnm..ben de başlayamadım bi yürüyüşe yaa günler geçipp gidiyor....
ipekcim nasılsın...ne var ne yok...cnm hayırdır hastanede tahliller falan..önemli bir durum yoktur umarım...ben eskisi kadar giremiyorum cnm takıma..girsemde abiden çıkıyorum kızdan dolayı..laptopun üstüne gelip oturuyor...o yüzden kaçırdım sanırım kusura bakma..
yetiştin ipekcim
paşacımmm sen görülmezmisin fıstıfım naberr...
109,7 yi gördüm
kızlar yaa sahurda patates yemiştim şimdi şekerim fırladı kafamı kaldıramıyorum...
çok şükür atlattım ttalım ne gündü amaokadar yaptıgıma emegime ne eltim ne kaynanam yedi canım sıkıldı neymiş çeşit çokmuş olurda gidersem onlara iftara kesin gitmem yemicem uyuzlar ne olucek içine zehir koymadımya böyle yapanlara gıcık oluyorum
canım aynı kilodayım iniş çıkış yok birde bugün wc çıktım
formdan düşmüşüm anacım ben kesinbak sen birde utanmadan kendine kupa vermiş ayıp oluyo yagmurum ama ya
ay bana fıstık dedinaber bebek ne var ne yok kızlar sizlere birşey dicemde utanıyorum desemmi demesemmi benim rahmimin üstü bebek varmış gibi atıyo nedense bebekmi istiyo rahim
aferim tebrikler isteyince oluyormuş degilmi
canım geçmiş olsun sana yasak olan şeyi neden bile bile yedin be güzelim oruç tutmuyosan insülin ignesi yokmu yada hapı:18::18:
kızlar ben bugün olamıcam alt kata iftara davetliyim canlarım yardıma gidicem sonra bir lare sevişirik:101::101::101::101:gelince işşallah yazarım yediklerimi
Canım çok teşekkür ederim, cuma yarşmasına ben de katılmak istiyorum ama olursa 7. takım olsun isterimBir de ben ikinci bebeğim olsun istiyorum artık şimdi tam yarışmaya başlayıp hamile kalırsam diye cesaret edemiyorum. Hoş haa dediğinde de hamile kalınmıyor yaa Ne biliyim işte böyle ... Arada gelip senin yazdıklarını okuyorum. Senin azmin bana çok iyi moral oluyor canım. Sevgiler.
gecmis olsun canimcim.. ilac falan al istersen, saglik durumundan bozabilirsin sanirim orucunu..kızlar yaa sahurda patates yemiştim şimdi şekerim fırladı kafamı kaldıramıyorum...
canım aynı kilodayım iniş çıkış yok birde bugün wc çıktım
formdan düşmüşüm anacım ben kesinbak sen birde utanmadan kendine kupa vermiş ayıp oluyo yagmurum ama ya
ay bana fıstık dedinaber bebek ne var ne yok kızlar sizlere birşey dicemde utanıyorum desemmi demesemmi benim rahmimin üstü bebek varmış gibi atıyo nedense bebekmi istiyo rahim
SLM KIZLARCIMMMM
bı ıkı gundur dogru duzgun aranıza gelemedım bılıyorsunuz.hastanelerdı mısafırerdı ancak sımdı bıttı..
mısafırrlerım gıttı ,doktor ıslerımde bıttı cok sukur
tugrabın hıc bı yerınde bısı cıkmadı cok sukur ama neden bılemıorum bu aglamaları
.reglımın aslında bıtmesı lazımdı ama uzatmaları oynuyorum..o yuzden yemeklerımde karıstı..
sabahtan berı bısı yemedım sadece az bı dondurma yedım
ıftarda bakalım ne yerım
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hayat?
yagmurdamlası okumadıgım dualar kalmadı ınan...beklıcez baska y apacak bısı kalmadı
Canım çok teşekkür ederim, cuma yarşmasına ben de katılmak istiyorum ama olursa 7. takım olsun isterimBir de ben ikinci bebeğim olsun istiyorum artık şimdi tam yarışmaya başlayıp hamile kalırsam diye cesaret edemiyorum. Hoş haa dediğinde de hamile kalınmıyor yaa Ne biliyim işte böyle ... Arada gelip senin yazdıklarını okuyorum. Senin azmin bana çok iyi moral oluyor canım. Sevgiler.
hmm anladim canim, ins zaman derdine care olur minik Tugrab in..
sen neler yapiyosun canim diyet nasil gidiyor?
takip ettigin bi liste var mi?
ben de hangi diyeti yapacagimi sasirdim,
be takima ilk geldigimde herkes karatay yapiyordu,
sonra nev in listesini yapmaya karar verenler oldu,
bi de Saphira bi arkadasnin listesine gecti.
ben de hala bilmiyorum ne yapicam,
rastgele bi seyler yapiyorum boyle olunca da cok yiyorum galiba
yagmur dısardamı yuruyorsun..
dısarı cıkmıyorsan kesınlıkle leslliyi denemenı onerırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?