Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saol tatlım ya inş bu haftada mutlu bir sonuç alırım.
Gerçekten görmedim listeni demek karatayı bıraktın.Listeni neye göre hazırladın peki tatlım kalorisine göre mi
bir arkadaşım özel bir diyetisyen gidiyor.Onun listesini aldım.ufak tefek değişimler yapıyorum bazen.değişimleri de uludağ üniversitesinin,obezite hastaları için hazırladığı beslenme klavuzundan bakarak yapıyorum
eline sağlık tatlışım ve tebrikler
109,7 yi gördüm
vaoovv çift rakamlar yakında desene
canım valla bence çok zor dukan diyeti ama kendini mutlu hissediyorsan uygula tabi

kuzucukta bir şey çıkmamasına çok sevindim ve böyle olacağını biliyordum zaten diyerek nazar boncuğumu koyuyorum

Canlar iyi akşamlar...
Misafirlerimi gönderdim,akşam yemeğimi ocağa koydum.Eşim erken geldi,kızı aldı parka götürdü,henüz dönmediler.ben de size bakayım dedim

aç karnına 500 ml su ile başladım

kahvaltı:
1 rafadan yumurta
1 domates
1 büyük salatalığın yarısı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
çay

1. ara: sade T.Kahvesi

öğlen:4 kaşık mantı
2 kaşık sarmısaklı yoğurt
1 yemek kaşığı salçalı sos
2 küçük parça bisküvili pasta (sıra sıra dizip,aralarına puding döktüğümüz pasta)
çay

2. ara:½ armut

akşam: Birazdan yiyeceğiz
2 y.k. tavuklu patates yemeği
1 kutu aktivia

*1. ara,öğlen ve 2. ara da yemem gereken toplam 4 dilim kepek ekmeği yerine mantı yedim.2 dilim ekmeğe 4 kaşık makarna karşılık geliyor normalde.Diğer yemediğim 2 dilim de tatlıyı karşılıyordur umarım
*akşam 2 dilim ekmek yerine patates yemiş oluyorum.2 dilim ekmeğin karşılığı 100 gr (1 küçük patates) oluyor.O kadar bile yoktur patatesim

3. ara:2 porsiyon meyve+6 fındık+1 bardak süt hakkım var

sadece sütü,nescafeli süt olarak tüketeyim diyorum.Biraz daha dengelenir diye umuyorum

Son düzenleme:
109,7 yi gördüm

Canim cok tebrik ederim ama cips falan ne oluyo yeme onlarii dukani atakta ozellikle bozmadan devam ettiirmek lazim gunlugne yazym bnu bosuna yazdm sanki buraya

kizlar havuz cok guzeldi bayan vardi ful ve oyle citir hatunlar yoktu erkek yok dyemi acep:d neyse yuzdum gezdim rahat rahat hiiic kacamak yapmadim bi tane ice tea disinda onuda light istemek sonradan aklima geldi sirtimda pişti yaniyo simdi ama nasil ozlemsm:) oyle iste simdi yemegmi yapiyorum yicem birazdan size yazym dedm

Paşa bak aklima geldi bugun bi bayan anlatiyodu ondada panik atak varmis oglu kaza gecirmis ondan beri ambulans sesi duyunca krize griyomus doktor panik atak demis bi ilac kullaniyomus ise yariyo diyodu

Kaptanim bu hesaolar delirtir :d elmayla cikolata aynimi yeri ni tutar dyosun kacamak var iste saymam ben

selam kizlar...su an ordu dayim....eve donmeyi iple cekiyorum...hepinizi..takimimi ozlediim...
hic diyet yapamiyoruum...tartiya cikamiyoruum korkudan...

eylulde sil bastan baslicam herseye....
nevim cok uzuldum yaa..hakkinda hayilrlisi olsun ins....sen herseyin en iyisine layiksin....
yine gelirim arada....hepinizi kucakladiim.....muuuck.....

Ay kacamak yapmadm dedmde bide kotu haberm var 76ciktim sabah normal tarti kullaniyorum artik ama belli yani tam 76ydi ondan kacamak yapmadm belki yarnda spor yapcam ter odem atym ertesi sabah farkli cikar belki ama ben spoela orucu nasil bi arada yaparim yapamam heralde

Canim tavada yagsiz cevire cevire yaptim basta yuksek atesle sonra kisik bugunde yapcam ayni olcakmi merak ediyorum bende:)
Afiyet olsun tatlım
Hayır olacak inş tatlım 2. bebişe hazırlık yapıyorum
Fazla kaptırma tatlım kendini dizilere işe başlayınca ne yapacaksın
109,7 yi gördüm
Tebrik ederim tatlım darışı başımıza

Canım benim ya 100 de 2 basamaklı rakamlarıda görürsün inş tatlım

canım çok sevindim senin adın ane güzel bir geçirmişsin.ben de h.sonunu iple çekiyorum,yüzmeye gitmek için

canım biz de seni çok özledikkkk

hmm iste bunlari bilmek lazim, peki 2 ayin tamami atak evresi mi yoksa atak-seyir-atak-seyir- guclendirme? boyle karisik mi?
Canım atakla başladım,seyirle kiloları verdim,güçlendirme ve korumaya geçemeden sonlandırdım.

Canım bi listeye bağlı kalmak her zaman daha güvenilir bir yöntem diye düşünüyorum.

Canımmmmm,biz de seni çok özledik.Ciğerim yandı Saferan'ım,yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorum işte

öğlen:4 kaşık mantı
2 küçük parça bisküvili pasta (sıra sıra dizip,aralarına puding döktüğümüz pasta)
nescafeli süt

bunlar olmamis bence..
nescafe odem yapiyor canim, bence sade icebiliyorsan sade ic, ya da icine 1 cubuk tarcin koy

canim 77 den 76 da iyidir.. biliyo musun ben bugun sabah 63 geldim :18::18::18:
yani iftara kadar azalir biraz saniyorum ama 63 gorunce cok korktum..
ins bildirim zamanina kadar biraz daha veririm..

orucluyken hafif spor yapabilirsin canim ins.. bence yani...
mesela ben az once 1 saat yuruyusumu yaptim geldim guney kampuse gittim geldim, anahtar teslim etmem gerekiyordu onu da teslim ettim.
ama gunesin altinda basima gunes gecicek diye de korkmadim degil.. terledim simdi de icerde klimanin altindayim, ins hasta olmam, 3 gundur hapsurup duruyorum, bi de bazen midem bulaniyo, insallah hasta olmam

Caniim moral yerlere dusuyo oyle oluncada iste anlarsiniz hepnz bide ben sporu kendimi bitirene kadar yapiyorum terlemeynce olmuyomus gbi eliptik bisiklette agir olay yani yapnca hafif yapilmiyo niyetlenmicem susarsam icerim artik

terli terli niye klima goruyosun tutlur byerlerin evde limon sık kendne kivi ye bde canim c vitamini topla

saphira pirinci yapabliyosan bi hafta yap bence baya odem gidiyo uzun surede

canim ya ben okuldayim hala, okulda da her yer klimali :/
eve gidince ins bi dus alirim, simdi terleyen yerlere kagit havlu koydum bi suru iyi geldi biraz

Canım sebze tok tutmuyor gerçekten de,bir hafta pirinç,bir hafta yalnızca protein olarak gidelim olmazsa.

bugun iftarda evde yalniz olucam, ben de su pirinci deneyim bari, belki biraz faydasi olur,
sahurda da esim bi sey demezse sahurda da yaparim. aksamdan yapip sahurda isitsam olur mu?
kahverengi pirinc var bende ama onla da olur mu acaba, bi kere yapmistim pilav olarak ama sevmemistik.

Son düzenleme:
geçen hafta 3 gün yaptım canım,3. gün başım dönüyordu ve biraz garip hissediyordum kendimi.1 hafta da tek yönlü beslenmekten hasta olmayayım bir de :26:
Tartılma gününe 3 gün kaldı ve benden yalnızca 100 gr gitmiş gözüküyor,yöntem değiştirmem lazım benim de sanırım canım...

Canım sebze tok tutmuyor gerçekten de,bir hafta pirinç,bir hafta yalnızca protein olarak gidelim olmazsa.
Yada sahur iftara bi dilim ekmekmi koysak yada peynir yogurt falan?
geçen hafta 3 gün yaptım canım,3. gün başım dönüyordu ve biraz garip hissediyordum kendimi.1 hafta da tek yönlü beslenmekten hasta olmayayım bir de :26:

Canim yogurtla salatayla falandami olmuyo ben pek zorlanmadm aslinda ama sen sadece kacamak yapma oda yeter bu hafta cok kacamak gordum sende kapttan bak bana evde gullac vardi yedm bi dilimi dahada surmedm agzma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…