bir arkadaşım özel bir diyetisyen gidiyor.Onun listesini aldım.ufak tefek değişimler yapıyorum bazen.değişimleri de uludağ üniversitesinin,obezite hastaları için hazırladığı beslenme klavuzundan bakarak yapıyorumsaol tatlım ya inş bu haftada mutlu bir sonuç alırım.
Gerçekten görmedim listeni demek karatayı bıraktın.Listeni neye göre hazırladın peki tatlım kalorisine göre mi
eline sağlık tatlışım ve tebriklerMesaj sayimi
pasam 13
saphira 16
Gerbera 9
Nev 7
Maibeyaz 12
Shopa 6
Maviyesil 2 (izin istemis)
Ananee 14
Yagmur 17
Ipek 6
ha ha kendime kupa verdim bi de :)
ananecim ders calisacakti, ona yardim olsun diye sayayim dedim,
bizim buranin saatine gore dun 16:00 dan bugun 16:00ya kadar saydim. Turkiye de 24 ten 24 e oluyor.
ins dogru saymisimdir..
Ananeecim ins bu mesaji gorursuncok optum..
vaoovv çift rakamlar yakında desene109,7 yi gördüm
canım valla bence çok zor dukan diyeti ama kendini mutlu hissediyorsan uygula tabiufaktan dukan alıştırma turlarına başladım diyelim.. kahvaltım hep aynı: haşlanmış yumurta veya dukan krebi+peynir+yarım domates+süt
akşam: haşlanmış tavuk+yoğurt+salata
hatalarım nerde:
ilk beş gün sebze yememem lazım+arkadaşlara gittin haftasonu çok az çikidek çitledim az da cips+ bi de meyve yiyorum hergün yarım pors.
bugün kahvaltı yine aynı ama 12buçukta yedim gece erken akşam yine haşlanmış tavuk ile yoğurt var
SLM KIZLARCIMMMM
bı ıkı gundur dogru duzgun aranıza gelemedım bılıyorsunuz.hastanelerdı mısafırerdı ancak sımdı bıttı..
mısafırrlerım gıttı ,doktor ıslerımde bıttı cok sukur
tugrabın hıc bı yerınde bısı cıkmadı cok sukur ama neden bılemıorum bu aglamaları
.reglımın aslında bıtmesı lazımdı ama uzatmaları oynuyorum..o yuzden yemeklerımde karıstı..
sabahtan berı bısı yemedım sadece az bı dondurma yedım
ıftarda bakalım ne yerım
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hayat?
109,7 yi gördüm
Kaptanim bu hesaolar delirtir :d elmayla cikolata aynimi yeri ni tutar dyosun kacamak var iste saymam benaç karnına 500 ml su ile başladım
kahvaltı:
1 rafadan yumurta
1 domates
1 büyük salatalığın yarısı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
çay
1. ara: sade T.Kahvesi
öğlen:4 kaşık mantı
2 kaşık sarmısaklı yoğurt
1 yemek kaşığı salçalı sos
2 küçük parça bisküvili pasta (sıra sıra dizip,aralarına puding döktüğümüz pasta)
çay
2. ara:½ armut
akşam: Birazdan yiyeceğiz
2 y.k. tavuklu patates yemeği
1 kutu aktivia
*1. ara,öğlen ve 2. ara da yemem gereken toplam 4 dilim kepek ekmeği yerine mantı yedim.2 dilim ekmeğe 4 kaşık makarna karşılık geliyor normalde.Diğer yemediğim 2 dilim de tatlıyı karşılıyordur umarım
*akşam 2 dilim ekmek yerine patates yemiş oluyorum.2 dilim ekmeğin karşılığı 100 gr (1 küçük patates) oluyor.O kadar bile yoktur patatesim
3. ara:2 porsiyon meyve+6 fındık+1 bardak süt hakkım var
sadece sütü,nescafeli süt olarak tüketeyim diyorum.Biraz daha dengelenir diye umuyorum
Afiyet olsun tatlımCanim tavada yagsiz cevire cevire yaptim basta yuksek atesle sonra kisik bugunde yapcam ayni olcakmi merak ediyorum bende:)
Hayır olacak inş tatlım 2. bebişe hazırlık yapıyorumipekcim nasılsın...ne var ne yok...cnm hayırdır hastanede tahliller falan..önemli bir durum yoktur umarım...ben eskisi kadar giremiyorum cnm takıma..girsemde abiden çıkıyorum kızdan dolayı..laptopun üstüne gelip oturuyor...o yüzden kaçırdım sanırım kusura bakma..
yetiştin ipekcim
Fazla kaptırma tatlım kendini dizilere işe başlayınca ne yapacaksıngünaydınnnn demeden yazmaya başladımmm...günaydın şekerler.....bgün pazara filan gidicem...işlerimi yapayım çıkarım...gerçi umutsuz ev kadınlarını ve aşkımemnuyu izlemeden çıkmam...bayılıyorum ikisine de...
Tebrik ederim tatlım darışı başımıza109,7 yi gördüm
öyle istiyorum ki paşam gözlerimden ateşler fışkırıyo.. dün ilk kez eşime bağırdım ben (son olsun inşallah) sonra da oturdum kocama bağırdım diye ağladım amaneyse
o an anladım çok istediğimi.. artık karşımda kimsenin duramayacağını anladım.. ben eşime karşı çıktıysam bitmiştir yani.. hele ki ramazan da yapıyorum bi de..
ama 100 ü görim dordurmamı yerim o ayrı :131:
canım çok sevindim senin adın ane güzel bir geçirmişsin.ben de h.sonunu iple çekiyorum,yüzmeye gitmek içinCanim cok tebrik ederim ama cips falan ne oluyo yeme onlariidukani atakta ozellikle bozmadan devam ettiirmek lazim gunlugne yazym bnu bosuna yazdm sanki buraya
kizlar havuz cok guzeldi bayan vardi ful ve oyle citir hatunlar yoktu erkek yok dyemi acep:d neyse yuzdum gezdim rahat rahat hiiic kacamak yapmadim bi tane ice tea disinda onuda light istemek sonradan aklima geldi sirtimda pişti yaniyo simdi ama nasil ozlemsm:) oyle iste simdi yemegmi yapiyorum yicem birazdan size yazym dedm
selam kizlar...su an ordu dayim....eve donmeyi iple cekiyorum...hepinizi..takimimi ozlediim...
hic diyet yapamiyoruum...tartiya cikamiyoruum korkudan...
eylulde sil bastan baslicam herseye....
nevim cok uzuldum yaa..hakkinda hayilrlisi olsun ins....sen herseyin en iyisine layiksin....
yine gelirim arada....hepinizi kucakladiim.....muuuck.....
Kaptanim bu hesaolar delirtir :d elmayla cikolata aynimi yeri ni tutar dyosun kacamak var iste saymam ben
Canım atakla başladım,seyirle kiloları verdim,güçlendirme ve korumaya geçemeden sonlandırdım.hmm iste bunlari bilmek lazim, peki 2 ayin tamami atak evresi mi yoksa atak-seyir-atak-seyir- guclendirme? boyle karisik mi?
Canım bi listeye bağlı kalmak her zaman daha güvenilir bir yöntem diye düşünüyorum.hmm anladim canim, ins zaman derdine care olur minik Tugrab in..
sen neler yapiyosun canim diyet nasil gidiyor?
takip ettigin bi liste var mi?
ben de hangi diyeti yapacagimi sasirdim,
be takima ilk geldigimde herkes karatay yapiyordu,
sonra nev in listesini yapmaya karar verenler oldu,
bi de Saphira bi arkadasnin listesine gecti.
ben de hala bilmiyorum ne yapicam,
rastgele bi seyler yapiyorum boyle olunca da cok yiyorum galiba
Canımmmmm,biz de seni çok özledik.Ciğerim yandı Saferan'ım,yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorum işteselam kizlar...su an ordu dayim....eve donmeyi iple cekiyorum...hepinizi..takimimi ozlediim...
hic diyet yapamiyoruum...tartiya cikamiyoruum korkudan...
eylulde sil bastan baslicam herseye....
nevim cok uzuldum yaa..hakkinda hayilrlisi olsun ins....sen herseyin en iyisine layiksin....
yine gelirim arada....hepinizi kucakladiim.....muuuck.....
öğlen:4 kaşık mantı
2 küçük parça bisküvili pasta (sıra sıra dizip,aralarına puding döktüğümüz pasta)
nescafeli süt
Ay kacamak yapmadm dedmde bide kotu haberm var 76ciktim sabah normal tarti kullaniyorum artik ama belli yani tam 76ydiondan kacamak yapmadm belki yarnda spor yapcam ter odem atym ertesi sabah farkli cikar belki ama ben spoela orucu nasil bi arada yaparim yapamam heralde
bunlar olmamis bence..
nescafe odem yapiyor canim, bence sade icebiliyorsan sade ic, ya da icine 1 cubuk tarcin koy
canim 77 den 76 da iyidir.. biliyo musun ben bugun sabah 63 geldim:18::18::18:
yani iftara kadar azalir biraz saniyorum ama 63 gorunce cok korktum..
ins bildirim zamanina kadar biraz daha veririm..
orucluyken hafif spor yapabilirsin canim ins.. bence yani...
mesela ben az once 1 saat yuruyusumu yaptim geldimguney kampuse gittim geldim, anahtar teslim etmem gerekiyordu onu da teslim ettim.
ama gunesin altinda basima gunes gecicek diye de korkmadim degil.. terledim simdi de icerde klimanin altindayim, ins hasta olmam, 3 gundur hapsurup duruyorum, bi de bazen midem bulaniyo, insallah hasta olmam
Canım sebze tok tutmuyor gerçekten de,bir hafta pirinç,bir hafta yalnızca protein olarak gidelim olmazsa.Neev:) ben sebzeyle tok kalmicam heralde bidahaki hafta napcamki corbayi domates corbasi olurmu
saphira pirinci yapabliyosan bi hafta yap bence baya odem gidiyo uzun surede
Caniim moral yerlere dusuyo oyle oluncada iste anlarsiniz hepnz bide ben sporu kendimi bitirene kadar yapiyorum terlemeynce olmuyomus gbi eliptik bisiklette agir olay yani yapnca hafif yapilmiyo niyetlenmicem susarsam icerim artik
terli terli niye klima goruyosun tutlur byerlerin evde limon sık kendne kivi ye bde canim c vitamini topla
Canım sebze tok tutmuyor gerçekten de,bir hafta pirinç,bir hafta yalnızca protein olarak gidelim olmazsa.
Tartılma gününe 3 gün kaldı ve benden yalnızca 100 gr gitmiş gözüküyor,yöntem değiştirmem lazım benim de sanırım canım...geçen hafta 3 gün yaptım canım,3. gün başım dönüyordu ve biraz garip hissediyordum kendimi.1 hafta da tek yönlü beslenmekten hasta olmayayım bir de :26:
Yada sahur iftara bi dilim ekmekmi koysak yada peynir yogurt falan?Canım sebze tok tutmuyor gerçekten de,bir hafta pirinç,bir hafta yalnızca protein olarak gidelim olmazsa.
geçen hafta 3 gün yaptım canım,3. gün başım dönüyordu ve biraz garip hissediyordum kendimi.1 hafta da tek yönlü beslenmekten hasta olmayayım bir de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?