Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende esmer pirincle yaptim canim aslinda klima olmasi olmamasindan iyidir ya:) sen dikkat et genede

Tartılma gününe 3 gün kaldı ve benden yalnızca 100 gr gitmiş gözüküyor,yöntem değiştirmem lazım benim de sanırım canım...
hımm olabilir canım.aynı şeyi yiynce de gitmiyormuş.patates mi denesek.ben denemiştim daha önce gayet güzel verdiriyor :26:

zaten sade pirinç yiyemiyorum ya salata olarak yiyorum ya da yoğurtlu.çok mu kaçamak gördün :26: bugün kaçamak oldu sadece canım ya,o da tatlıyı kaçamaktan sayıyorum,mantıya da baktım netten dediğim gibiymiş naaber sonuçta neyse cuma günü ak koyun kara koyun çıkacak ortaya

Ana :) haftasonunu unuttu biiriiii:) cumaya insallah hepimiz mutlu cikcaz 75veya altinda cikmazsam ben delirirm ya

patates diyeti nedir tatlım:26:

Olabilir aslında canım,1 dilim ekmez sorun yaratmaz bence de.

Niye oyle oldunki acaba bende caydami ise yariyo sanrim tek farkimiz bu farkli bisey yednmi?
Yedim bitanem ama bu günden sonra tek lokma dışına çıkmıycam söz

hayırlısı lsun tatlım ilkikaç yaşında 2. bebiş düşünüyorsunuz
mesaj alınmıştır merkez yarın ve perşembe pirinçççç o zamannnn

ay o pirincide yiyemem herhalde şey bide regl dönemi geldi yine bugün sinyal vermeye başladı bakalım bir kaç ün içinde olması lazım :18:

şeker bendede var maalesef bu sene tutamıyorum oruç 2 gün tuttum onuda iftarda bir yattım sahura kalktım yattım öğlen kalktım gözlerimi açamıyordum

Bak ben yemedm bsey gullac bide gofret yemstm azcik pirinc haftamda ama kilo veriyorum sanrm bende ozel doneme gircem gerbera ama tarhler bende belli olmadgndan anlayamiyorum hic belki ondan kilo aldimnev bak su saatten itibarren sifir kacamakla bu haftayi bitirelim etkisini gorursun sucu programda bulma:)

Ana :) haftasonunu unuttu biiriiii:) cumaya insallah hepimiz mutlu cikcaz 75veya altinda cikmazsam ben delirirm ya
hani nerde yaa,kimmm?? hiç alakası yok! Allah kuru iftiradan saklasınnnn kız h.sonu dersen büyüyo iş,sadece cmt ile gel anlaşım senle
patates diyeti nedir tatlım:26:
ilk 3 gün,3 öğün boyunca sadece haşlama patates yiyorsun canım.biraz zor bir diyet.sonrasında başka gıdalarda yavaş yavaş eklenmeye başlıyor

yersin bacım,yoğurtla çok güzel oluyor.ben salata halini de seviyorum.zaten normalde de yeşil mercimek salatası yaparım mesela,içine pirinç koyarım.şehriyeliye veya bulgurlu yapanlarda var ben pirinçli seviyorum.hazır regl dönemine giriyorken dene derim.ben yarın ve perşembe günü yapayım diyorum

yazmayi unutmusum,
gecen ruyamda bi etek giymisim, etiketine bakiyorum 38 beden yaziyor. aa 38 beden etek giyiyorum diyorum sonra da hey Allahim ya dervisin zikri neyse fikri de oymus

aslında çay desteklerıde yapmak lazımda,ramazandan sonraya kalır gıbıme gelıo..sımdı boğaz tutarak sonraa duraklama zamanınıda da çaylarla ılerlemek lazım

pirinç lapasımı yapıyorsun bi deneyim dicektim ama relolmadan yarın bi oruç tutayım çok özleden iftar sofrasına oruçlu oturmayı
kızlar geldımmmmmmm

menum:,
mercımek çorbası
az nohut
2 kasık pılav
ve gullaç(dayanamadım)

kedımı o kdr sıs hıssedıorumkı anlatamam
şişlik çok kötü ya ben dayanamadım tartıldım 88.6 çıktı bundan 1 ay önce 87.2yi görmüştüm dahaoralara gelemeimarada kilo verimi dururmu kızlar ya doktora gittiğimden beri yerimde sayıyorum onun tartısında 88.2 çıkmıştı

Son düzenleme:
ipekyol 12
saphıra 19
yağmur 22
ananee 15
shopaholic 7
senarist 4
gerbera 7
maibayaz 3
paşam 6
maviyeşil 6
nev 7

:) ilahi sen gormuyim kacamak :)
yazmayi unutmusum,
gecen ruyamda bi etek giymisim, etiketine bakiyorum 38 beden yaziyor. aa 38 beden etek giyiyorum diyorum sonra da hey Allahim ya dervisin zikri neyse fikri de oymus
Ya zaten 40bedensin merak etme en fazla iki ayin var canim benim ruya kalmicaakk:)
kızlar geldımmmmmmm

menum:,
mercımek çorbası
az nohut
2 kasık pılav
ve gullaç(dayanamadım)

kedımı o kdr sıs hıssedıorumkı anlatamam
Canim ayda yilda bi yemissin butun ramazan yemedn bisey ondandr o his hemen bi leslie yap:)
Durur canim ozel donemide say bide programini aksatma
ipekyol 12
saphıra 19
yağmur 22
ananee 15
shopaholic 7
senarist 4
gerbera 7
maibayaz 3
paşam 6
maviyeşil 6
nev 7
ayyyy ayni anda yapmisiz iki dakka birimiz beklesek sikinti yoktu halbukine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…