canim ya ben okuldayim hala, okulda da her yer klimali :/
eve gidince ins bi dus alirim, simdi terleyen yerlere kagit havlu koydum bi suru iyi geldi biraz
bugun iftarda evde yalniz olucam, ben de su pirinci deneyim bari, belki biraz faydasi olur,
sahurda da esim bi sey demezse sahurda da yaparim. aksamdan yapip sahurda isitsam olur mu?
kahverengi pirinc var bende ama onla da olur mu acaba, bi kere yapmistim pilav olarak ama sevmemistik.
Tartılma gününe 3 gün kaldı ve benden yalnızca 100 gr gitmiş gözüküyor,yöntem değiştirmem lazım benim de sanırım canım...
hımm olabilir canım.aynı şeyi yiynce de gitmiyormuş.patates mi denesek.ben denemiştim daha önce gayet güzel verdiriyor :26:Tartılma gününe 3 gün kaldı ve benden yalnızca 100 gr gitmiş gözüküyor,yöntem değiştirmem lazım benim de sanırım canım...
Yada sahur iftara bi dilim ekmekmi koysak yada peynir yogurt falan?
Canim yogurtla salatayla falandami olmuyo ben pek zorlanmadm aslinda ama sen sadece kacamak yapma oda yeter bu hafta cok kacamak gordum sende kapttan bak bana evde gullac vardi yedm bi dilimi dahada surmedm agzma
hımm olabilir canım.aynı şeyi yiynce de gitmiyormuş.patates mi denesek.ben denemiştim daha önce gayet güzel verdiriyor :26:
zaten sade pirinç yiyemiyorum ya salata olarak yiyorum ya da yoğurtlu.çok mu kaçamak gördün :26: bugün kaçamak oldu sadece canım ya,o da tatlıyı kaçamaktan sayıyorum,mantıya da baktım netten dediğim gibiymiş naabersonuçta neyse cuma günü ak koyun kara koyun çıkacak ortaya
hımm olabilir canım.aynı şeyi yiynce de gitmiyormuş.patates mi denesek.ben denemiştim daha önce gayet güzel verdiriyor :26:
zaten sade pirinç yiyemiyorum ya salata olarak yiyorum ya da yoğurtlu.çok mu kaçamak gördün :26: bugün kaçamak oldu sadece canım ya,o da tatlıyı kaçamaktan sayıyorum,mantıya da baktım netten dediğim gibiymiş naabersonuçta neyse cuma günü ak koyun kara koyun çıkacak ortaya
Olabilir aslında canım,1 dilim ekmez sorun yaratmaz bence de.Yada sahur iftara bi dilim ekmekmi koysak yada peynir yogurt falan?
Canim yogurtla salatayla falandami olmuyo ben pek zorlanmadm aslinda ama sen sadece kacamak yapma oda yeter bu hafta cok kacamak gordum sende kapttan bak bana evde gullac vardi yedm bi dilimi dahada surmedm agzma
Yedim bitanem ama bu günden sonra tek lokma dışına çıkmıycam sözNiye oyle oldunkiacaba bende caydami ise yariyo sanrim tek farkimiz bu farkli bisey yednmi?
Kaptanim bu hesaolar delirtir :d elmayla cikolata aynimi yeri ni tutar dyosun kacamak var iste saymam ben
Afiyet olsun tatlım
Hayır olacak inş tatlım 2. bebişe hazırlık yapıyorum
Fazla kaptırma tatlım kendini dizilere işe başlayınca ne yapacaksın
Tebrik ederim tatlım darışı başımıza
Canım benim ya 100 de 2 basamaklı rakamlarıda görürsün inş tatlım
mesaj alınmıştır merkezyarın ve perşembe pirinçççç o zamannnn
geçen hafta 3 gün yaptım canım,3. gün başım dönüyordu ve biraz garip hissediyordum kendimi.1 hafta da tek yönlü beslenmekten hasta olmayayım bir de :26:
çok şükür atlattım ttalım ne gündü amaokadar yaptıgıma emegime ne eltim ne kaynanam yedi canım sıkıldı neymiş çeşit çokmuş olurda gidersem onlara iftara kesin gitmem yemicem uyuzlar ne olucek içine zehir koymadımya böyle yapanlara gıcık oluyorum
canım aynı kilodayım iniş çıkış yok birde bugün wc çıktım
formdan düşmüşüm anacım ben kesinbak sen birde utanmadan kendine kupa vermiş ayıp oluyo yagmurum ama ya
ay bana fıstık dedinaber bebek ne var ne yok kızlar sizlere birşey dicemde utanıyorum desemmi demesemmi benim rahmimin üstü bebek varmış gibi atıyo nedense bebekmi istiyo rahim
aferim tebrikler isteyince oluyormuş degilmi
canım geçmiş olsun sana yasak olan şeyi neden bile bile yedin be güzelim oruç tutmuyosan insülin ignesi yokmu yada hapı:18::18:
kızlar ben bugün olamıcam alt kata iftara davetliyim canlarım yardıma gidicem sonra bir lare sevişirik:101::101::101::101:gelince işşallah yazarım yediklerimi
hani nerde yaa,kimmm?? hiç alakası yok! Allah kuru iftiradan saklasınnnnAna :) haftasonunu unuttu biiriiii:) cumaya insallah hepimiz mutlu cikcaz 75veya altinda cikmazsam ben delirirm ya
ilk 3 gün,3 öğün boyunca sadece haşlama patates yiyorsun canım.biraz zor bir diyet.sonrasında başka gıdalarda yavaş yavaş eklenmeye başlıyorpatates diyeti nedir tatlım:26:
hayırlısı lsun tatlım ilkikaç yaşında 2. bebiş düşünüyorsunuz
ay o pirincide yiyemem herhaldeşey bide regl dönemi geldi yine bugün sinyal vermeye başladı bakalım bir kaç ün içinde olması lazım :18:
hani nerde yaa,kimmm?? hiç alakası yok! Allah kuru iftiradan saklasınnnnkız h.sonu dersen büyüyo iş,sadece cmt ile gel anlaşım senle
ilk 3 gün,3 öğün boyunca sadece haşlama patates yiyorsun canım.biraz zor bir diyet.sonrasında başka gıdalarda yavaş yavaş eklenmeye başlıyor
yersin bacım,yoğurtla çok güzel oluyor.ben salata halini de seviyorum.zaten normalde de yeşil mercimek salatası yaparım mesela,içine pirinç koyarım.şehriyeliye veya bulgurlu yapanlarda var ben pirinçli seviyorum.hazır regl dönemine giriyorken dene derim.ben yarın ve perşembe günü yapayım diyorum
şişlik çok kötü ya ben dayanamadım tartıldım 88.6 çıktı bundan 1 ay önce 87.2yi görmüştüm dahaoralara gelemeimkızlar geldımmmmmmm
menum:,
mercımek çorbası
az nohut
2 kasık pılav
ve gullaç(dayanamadım)
kedımı o kdr sıs hıssedıorumkı anlatamam
:) ilahi sen gormuyim kacamak :)hani nerde yaa,kimmm?? hiç alakası yok! Allah kuru iftiradan saklasınnnnkız h.sonu dersen büyüyo iş,sadece cmt ile gel anlaşım senle
ilk 3 gün,3 öğün boyunca sadece haşlama patates yiyorsun canım.biraz zor bir diyet.sonrasında başka gıdalarda yavaş yavaş eklenmeye başlıyor
yersin bacım,yoğurtla çok güzel oluyor.ben salata halini de seviyorum.zaten normalde de yeşil mercimek salatası yaparım mesela,içine pirinç koyarım.şehriyeliye veya bulgurlu yapanlarda var ben pirinçli seviyorum.hazır regl dönemine giriyorken dene derim.ben yarın ve perşembe günü yapayım diyorum
Ya zaten 40bedensin merak etme en fazla iki ayin var canim benim ruya kalmicaakk:)yazmayi unutmusum,
gecen ruyamda bi etek giymisim, etiketine bakiyorum 38 beden yaziyor. aa 38 beden etek giyiyorum diyorum sonra da hey Allahim ya dervisin zikri neyse fikri de oymus
Canim ayda yilda bi yemissin butun ramazan yemedn bisey ondandr o his hemen bi leslie yap:)kızlar geldımmmmmmm
menum:,
mercımek çorbası
az nohut
2 kasık pılav
ve gullaç(dayanamadım)
kedımı o kdr sıs hıssedıorumkı anlatamam
Durur canim ozel donemide say bide programini aksatmapirinç lapasımı yapıyorsun bi deneyim dicektim ama relolmadan yarın bi oruç tutayım çok özleden iftar sofrasına oruçlu oturmayı
şişlik çok kötü ya ben dayanamadım tartıldım 88.6 çıktı bundan 1 ay önce 87.2yi görmüştüm dahaoralara gelemeimarada kilo verimi dururmu kızlar ya doktora gittiğimden beri yerimde sayıyorum onun tartısında 88.2 çıkmıştı
ayyyy ayni anda yapmisiz iki dakka birimiz beklesek sikinti yoktu halbukineipekyol 12
saphıra 19
yağmur 22
ananee 15
shopaholic 7
senarist 4
gerbera 7
maibayaz 3
paşam 6
maviyeşil 6
nev 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?