Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim o da karbonhidrat diyeti diye geciyor,
her yiyecegin icindeki karbon gramini hesapliyorsun,
eger senin kilondan az gram karbon yersen zayiflayabiliyorsun :)
benim bugun 57.6 olmus, aslinda karbon hakkim bitmis bile coktan,
hizli zayiflamak icin 40 karbon filan alsan aslinda super olur,
bi ara cok hesapliyordum elimde listeyle,
o ara hizli kilo vermistim,
hatta esim bile diyo sen karbon diyeti yap o iyi geliyo diye..

google a "ebru akin karbonhidrat diyeti" yaz o cikan listeyi baz alarak hesaplaniyor.
karbon hakkin dolunca 0 veya 1 k olanlardan yiyorsun doymak icin.

ingilizceyi de halledersin ins canim merak etme :) film izleyebilirsin alt yazili, onun da baya faydasi olur.

Son düzenleme:
offf bir sürü alıntı yapıp bir sürü mesaj yazmıştım elektrikler kesildi gitti hepsi

Nev bak su saatten itibarren sifir kacamakla bu haftayi bitirelim etkisini gorursun sucu programda bulma:)
He,he,he Nev bırakmadı,şu an itibariyle geçen haftaya göre 500 gr ekside ve yarına daha iyi olabilirrrrrr

Canım benim,çok geçmiş olsun.Sağlıkla dön aramıza inşallah,özledik

yihhuu yine mesaj birincisi olmusum
en cok bos vakti olan bnm galiba :))
iftarda yalnizim ya uhhuu ( esim arkadaslariyla iftar edicek..
ben yine iftardan once tartildim bu sefer 61.6 geldim yine cok sukur :))
Oh,maşallah

Harikasın canım,tebrik ederim

bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
bu iyi değildir değil mi...
Bunu ben de çok yapıyordum geçen yıl ama gün içi değişkenlikler,moralimde de dalgalanmalara sebep oluyordu,ben de yalnızca iftardan önce ama hergün tartılıyorum artık Mai'cim

Pirinçle atarsın eminim canım benim,moralini yüksek tut yeter

Kesintileri ve özel hayatımdaki kabuslar yüzünden 6 ayı saymazsak 1 yıldır diyetteyim ve pirinç benim için her zaman ciddi bir kurtarıcı oldu,çok severek yaptığım bir detokstur

Hoşgeldin canım

bugün çok duygusalım durgunum kızlar yaa...hiç bir sebepte yok aslında...
Özel günün yaklaşmış olabilir canım benim

nevemi sorsaak bebem kız nev nerdesin kız agzımıza bir kaşık bal sürdün şimdi yoksun
İşte geldim burdayım Canım ben iftardan sonra girebiliyorum,gündüzleri pek olamıyorum ama sahura kadar buralardayım,pirinci şiddetle tavsiye ediyorum.Pilav olarak yenildiğinde tam bir kalori deposu olan pirinç,haşlandığında tam bir kalsiyum deposuna dönüyor ve muhteşem ödem attırıyor,denenmeli mutlaka

sagol bebem az yiye yiye midem küçüldü galiba canım fazlası zarar deyom kendi kanımca
bende koçum naber hem sen beni neden alıntı almadın bakalım

canım şimdimi deneyim yoksa oruç bittikten sonramı :44::44ldu denedim kaç kilo gider ve ne kadar yapıyos

şimdi gelelim akşam iftarda yedikelrime
1-küçük bir kase salata
2-3 kaşık patlıcan yemegi
3-2 kaşık bulgur pilavı
3-4 yemek kaşıgı bugday çorbası
4-2 adet tavuk budu ve 2 kanat haşladım düdüklüde
5-bir bardak açık çay
işte bu kadar birazdan meyva yicem hem peşinede sodamı içicem saahuraa allah kerim suyuda 1 bardak içtim

kızlar demin 3 kayısı 1 armud ve 1 adet erik yedim siz burda yokken bende topikte fink atıyım ohh sefam olsun kimse yok kızlar nerdesiniz yaw gelin artık neyse ben gidiyimde namazımı kılıyım en iyisi

Pasam yettiim gayri...iyi yemissin.
ben iftarda yogurt corbam
iki uc kasik menemen
iki uc karppuz
Bi dilim borek
bes buyuk bardak su

kendimi tutuom dondurma yememek icin.....

Yani patates cipsi krem santi tereyagi tamam meyve hayirmi ben sevdim bu diyeti cidden gdiyomu o kadar kilo ya bu dyetm bitsin ona baslym bi:) ben meyve severim aslinda meyve suyunuda oylee

kurtulcaksın canım benim 4 ay var kasıma azimle 15 20 kilo gider yavrunun kokusunu düşün:)
İnş dediğin gibi olur tatlım 74 ten aşağı bi inemedim gitti tatlım
Ammaney ben bunların yarısını bile yemiyorum ama giden 300 gr olmuştu
2 yaş ideal...
benim kuzuların arasında 10 ay var... büyüyolar büyüyolar da gel bi de bana sor... böyleyim sürekli pasaklı
Kız yok ayol 2 yaşta çok azmış.3 yaş ideal bence.Nasip olursa bize tabi.Seninkiler zor olmuş tatlım yaa.Ablamınkilerin arası 1.5 yaş ama bir ara depresyona girdi yani.
Ben de çoook severim yeşil eriği hem de tuzlayıp yemeyi... inşallah ben de hem hamile kalabilmeyi hem de az kilolu bir hamile olmayı başarmak istiyorum. Öncesinde iyi bir kilo verebilsem süper ötesi olacak tabi
yeşil erikcim aynen benim ideallerime sahipsin tatlım hoşgeldin takıma
bugün çok duygusalım durgunum kızlar yaa...hiç bir sebepte yok aslında...
Ne oldu sana tatlım içerlediğin bişey vardır belki bazen oluyor farkedemiyorsun ama derinden etkisi ortaya çıkıyor
aşkı memnuda yapmış olablir:)
Hmm o da yapmış olabilir haklısın
oyy nasıl bir sürpriz nasıl bir hamilelik olmuş.4 ay hamilelik geçirmişsin gibi.Rabbim bağışlasın sana yavrularını
abooo akrepler mi bastı burayı...
ben de kasım doğumluyum...
nasıl 2 akrep anlaşabiliyor musunuz..
benim eşim aslan... sabah akşam didişiriz...
Çok şükür bi sıkıntımız yok tatlım her evde olanlardan var işte.Biz birde aynı gün doğumluyuz 4 kasım

Yani patates cipsi krem santi tereyagi tamam meyve hayirmi ben sevdim bu diyeti cidden gdiyomu o kadar kilo ya bu dyetm bitsin ona baslym bi:) ben meyve severim aslinda meyve suyunuda oylee

evet canim ama tabi oyle diye abartmamak lazim sanki,
protein agirlikli beslenmek bi cok diyetin ortak noktasi,
karbonu yok diye bol bol yag yiyin demez ama sanirim hic kimse.

Yapamam ama cola sikinti benm icin napcam bu kolayi ya icmemelym
zero nun karbonuna bak bakalim belki o da sifirdir. :44: adi ustunde..
hmm baktim zero 0.1 mis baya az yani :)
diet coke da 0.1
normal coca cola 27k. bundan kesinlikle uzak dur, gunluk karbon hakkinin yarisi buna gider, bi de bu sadece 1 bardak icin.

Son düzenleme:
Aynen canim ya bende 4 yildir kaldim 74 72 76 geziodum hep degscek ama bu

Karbonhidrat degerimi 27 sisede yazan yani normal kadar dan bi bardak zerodan 270 bardagami esit bu diyette dogrumu anladm :)

Karbonhidrat degerimi 27 sisede yazan yani normal kadar dan bi bardak zerodan 270 bardagami esit bu diyette dogrumu anladm :)

evet canim normal kola bir bardagi 27 gram karbonhidrat icerirken, diet ve zero da 0.1 gram.
ama geri kalan gramlar nedir tabi bilmiyoruz, ne kadari su, ne kadari katki maddesi, ne kadar fare kuyrugu filan dermisim
yani dogal olmayan her seyden uzak durmak lazim garanti olsun diye bence

Sende mi tatlım maşallah yok mu arttıran akrepler bastı 7. takımı
Sen nerde yaşıyorsun tatlım
pişt ben de akrebim kızımla d.günlerimiz aynı,kızımın yükseleni de akrep hatta eşim oğlak
Seni atlarmıyız kaptancım kaptanı akrep olanın cemaatide akrep olur tabiki

Oyy tatlım valla benim tahammülüm yok artık şu kilolara

hoşgeldin zeynep

yesil erik cim hosgeldin canim seni burda gormek cok guzel

Hoşgeldin canım

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, hoşbulduk. Gerçek manasıyla 7. takımı çok hoş buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…