Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben karsliyim canim ama ankarada yasiyorum adim esra :)
Google a yazdim yumak sepeti diye bi sitede :) e sen zayifsin ya masallah mesaj nasi siliniyo bende en dar en acik renk kotumu giydim :)
canim insallah olur bide yasinida gostermiyosunki sen masllah ya bende oyle oluyim incesin bildigin yok sana rejim falan:)
hadı kızlar herkes son halının resımlerını koysun...hem bırbırımızı daha ıyı tanırız hemde gayretlerımızı goruruzz
canim resmi silmeyi ogreniym yoksa yuzumle durmasin olmaz oyle:)

Şekerler benim kaçmam lazım çocukumun uykusu gelmiş ona masal anlatmam lazım, uyutayım onu gene kaçarım buralara siz olur musunuz ki o zaman da

selam kizlar....bende bugün basladim kilocuklarimdan kurtulmaya... bende araniza katilabilirmiyim..maylbeyaz tanir beni..bi bebisimiz daha oldu tekrar kilolarlan basim dertte...off..bunu her zaman söylerim..kadin olmak coook zor...... hamilelikten önceki kilom 60 idi...simdi 74 kiloyum..

:) selam ben hosgeldin diyim simdiden ama bi kaptanimizla konusmak lazim:) yagmurdamlasi haric hepimizin basi dertte kilolarla:) Allah anali babali buyutsun kismetleri guzel olsun :)

canim mesajinin altinda alinti ile cevap diyor ya, orda 30 dakika icersinde mesaj duzenleye tiklayabiliyosun.
o zaman attach yazan yerleri silince mesajin icinden siliniyor,
ama sonra bi de mesaj duzenle>gelismis duzen> asagida Eklenti yazan yere tikliyosun.
o zaman bi pencere aciliyor,
eklentiler yazan yerde resimlerin ustune tiklayi carpiyabasip siliyosun,
boylece silinip gidiyooor.
alinti yapanlarinki de gorunmuyor o zaman.

hosgeldin canim, Saphira kaptana sormak gerek ins buyur gel biz cok memnun oluruz

Son düzenleme:
:) selam ben hosgeldin diyim simdiden ama bi kaptanimizla konusmak lazim:) yagmurdamlasi haric hepimizin basi dertte kilolarla:) Allah anali babali buyutsun kismetleri guzel olsun :)

ama ama niye oyle diyosun simdi
ben de zayiflicam bana ne.

Kalça eriten diyeti duymadım ama yoğurdun en muhteşem göbek yağı eriticisi olduğunu biliyorum canlarım

Bu arada bacaklara ve kollara soğuk su tutmak en muhteşem sıkılaştırma yöntemidir ve kıpırdamadan bu işlemi yaparken bile kılınızı kıpırdatmadan 100 kalori yakarsınız,hem de her seferinde Hem de bu sıcaklarda vücut ısınızı düşürür,mışıl mışıl uyursunuz canlarım

Bende flashtan yararlandim kizlar :)

Eklentiler

• $DSC_0027.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC_0028.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 32
hani leyn nerde kilo filan yok, bi de bana laf ediyo
masallah boyun var senin gostermiyor

ama ama niye oyle diyosun simdi
ben de zayiflicam bana ne.
Tamam aman dikkat et anoreksiya falan olmada:d
Kalça eriten diyeti duymadım ama yoğurdun en muhteşem göbek yağı eriticisi olduğunu biliyorum canlarım
Soylemistin hatirliyorum ben:)

Soguk su tutamiyorum ben ya 100 kalori gidiyomuymus cidden baya iyiymis o

Var valla gayette gorunuyo benim kilolarim bi kere kalcada var gobek var bide su pantolonlardan fiskiran yaratiklardan var bide yanak var ama o genetik iste

ben de yanakliyim yaaa.
kucukken ortaokulda bi arkadasim,
agzini bi acar misin demisti,
sonra da aaa ici doluymus demisti ne komik
yanak olunca icini bos sanmis.

gobek popp kismi bende de var, o resimde zayif gibi gorunuyor ama ben kendimi biliyorum :)
hem ideal kilom 57.1 lutfen kafami karistirmayin

Ya aslinda yanakli olmak bi acidan iyi gec yaslancaz sende yasinda gostermiyosun mesela :)

saka bi yana insan mutlu oldugu kiloda olmali karismasn kafan:) bolgesel egzersiz yapmamiz gerekiyo iste bizimdiyetlerin yaninda ben yuryus yerine eliptik yapiyorum iste ikiside kalcaya bire bir yani bende dukana guveniyorum zaten o diyosa dogrudur:)

Ben cok halsizim ya corbada fasulyede sanki lahana corbasymis gbi hic guzel degl tadi bide salca koyunca sekerli gibi oldu nasi gecer bu haftaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…