Ben karsliyim canim ama ankarada yasiyorum adim esra :)valla bız ona kuymak dıyoruz trabzonda.ama mıhlama tereyapını erıtıp cokelek bırazda kasarımsı peynırle erıtıp cok az bı su koyuluo.ama ben su koymuorum...sen nerelısın anane bırde ısımını unuttum:)
Google a yazdim yumak sepeti diye bi sitede :) e sen zayifsin ya masallah mesaj nasi siliniyo bende en dar en acik renk kotumu giydim :)canim ya cok tesekkur ederim.. bitanesin..
tamam 2kilo vermesem de en azindan biraz verseydim
ama ekmek le ceviz yeme hatasindan kurtuldum ins bu hafta daha iyi olcak :)
ha ha benim de var sisma fotolarim koyarim bi ara, iyi ki zayiflamissin dersiniz.
saolasin canim, iste dua niyetine gecsin diye bi de ozentimden degistirm cizelgemi
bakalim nasibte ne varsa onu goreces...
karbon hesabini
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
bu listeye gore, burda olmayanlari caloriecount.about.com dan bulup karbonhidrat yazan kismindaki sayiyi bularak yapiyorum.
baka mesela senin yediklerini hesapliyim. Toplaaam = 45k cik yemissi afferin sana.
Sahurda da 17.4 yemissin, bugun toplam 62.4 olmus. toplamda kilondan az sayida yemen lazim ki zayiflayabilesinne kadar az olursa o kadar cok zayiflarsin
hmm bilmiyorum ama ogrenmek isteriim
canim resmi silmeyi ogreniym yoksa yuzumle durmasin olmaz oyle:)hadı kızlar herkes son halının resımlerını koysun...hem bırbırımızı daha ıyı tanırız hemde gayretlerımızı goruruzz
zeynepcim senden de rica etsem alinti kismini silebilir misin, mesaj duzenlemeye girip,
quote yazan yerlerin arasini silceksin.
Şekerler benim kaçmam lazım çocukumun uykusu gelmiş ona masal anlatmam lazım, uyutayım onu gene kaçarım buralara siz olur musunuz ki o zaman da
selam kizlar....bende bugün basladim kilocuklarimdan kurtulmaya... bende araniza katilabilirmiyim..maylbeyaz tanir beni..bi bebisimiz daha oldu tekrar kilolarlan basim dertte...off..bunu her zaman söylerim..kadin olmak coook zor......hamilelikten önceki kilom 60 idi...simdi 74 kiloyum..
Ben karsliyim canim ama ankarada yasiyorum adim esra :)
Google a yazdim yumak sepeti diye bi sitede :) e sen zayifsin ya masallah mesaj nasi siliniyo bende en dar en acik renk kotumu giydim :)
canim insallah olur bide yasinida gostermiyosunki sen masllah ya bende oyle oluyim incesin bildigin yok sana rejim falan:)
canim resmi silmeyi ogreniym yoksa yuzumle durmasin olmaz oyle:)
selam kizlar....bende bugün basladim kilocuklarimdan kurtulmaya... bende araniza katilabilirmiyim..maylbeyaz tanir beni..bi bebisimiz daha oldu tekrar kilolarlan basim dertte...off..bunu her zaman söylerim..kadin olmak coook zor......hamilelikten önceki kilom 60 idi...simdi 74 kiloyum..
:) selam ben hosgeldin diyim simdiden ama bi kaptanimizla konusmak lazim:) yagmurdamlasi harichepimizin basi dertte kilolarla:) Allah anali babali buyutsun kismetleri guzel olsun :)
Tamam aman dikkat et anoreksiya falan olmada:dama ama niye oyle diyosun simdi
ben de zayiflicam bana ne.
Soylemistin hatirliyorum ben:)Kalça eriten diyeti duymadım ama yoğurdun en muhteşem göbek yağı eriticisi olduğunu biliyorum canlarım
Bu arada bacaklara ve kollara soğuk su tutmak en muhteşem sıkılaştırma yöntemidir ve kıpırdamadan bu işlemi yaparken bile kılınızı kıpırdatmadan 100 kalori yakarsınız,hem de her seferindeHem de bu sıcaklarda vücut ısınızı düşürür,mışıl mışıl uyursunuz canlarım
hani leyn nerde kilo filan yok, bi de bana laf ediyo
masallah boyun var senin gostermiyor
Var valla gayette gorunuyo benim kilolarim bi kere kalcada var gobek var bide su pantolonlardan fiskiran yaratiklardan var bide yanak var ama o genetik iste
ben de yanakliyim yaaa.
kucukken ortaokulda bi arkadasim,
agzini bi acar misin demisti,
sonra da aaa ici doluymus demisti ne komik
yanak olunca icini bos sanmis.
gobek popp kismi bende de var, o resimde zayif gibi gorunuyor ama ben kendimi biliyorum :)
hem ideal kilom 57.1 lutfen kafami karistirmayin
Bende flashtan yararlandim kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?