Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dogru diyosun canim egzersiz yapmak lazim,
ben bayadir yapamiyorum ya en son gecen hafta yuruyus yapmistim bu hafta hic yapmadim
callanetics fiilan da iyi geliyor baya,
neyse benim su bebek durumu bi belli olsun ona gore yaparim ins bisiler

dogru diyosun canim egzersiz yapmak lazim,
ben bayadir yapamiyorum ya en son gecen hafta yuruyus yapmistim bu hafta hic yapmadim
callanetics fiilan da iyi geliyor baya,
neyse benim su bebek durumu bi belli olsun ona gore yaparim ins bisiler

Insallah olur yaa ben amerikaya gelirsem minciklarim onu nede guzel olur :) ne zaman gitceksin test icin

istersen pirince don tekrar,
onda da verebiliyordun sen.. :44:

Bu pirincin devami zaten nevin kendine hazirladgi bi aylik programi uyguluyorum bende ama durdu bi kac gundur kilo vermem sebze iyi gelir heralde

elimi kesnce bende biraktim sporu bi gun yaptim aksam elimi kestim yuruyusede cikamiyorum ben oyle kaldi artik

Insallah olur yaa ben amerikaya gelirsem minciklarim onu nede guzel olur :) ne zaman gitceksin test icin

ayy insss canim yaa. hele su sali bi gecsin, carsamba da komite toplantim var o da gecsin, ins hala hasta olmadiysam o zaman giderim ins..
zaten evde testlerim var bi dolu, ordan da artip artmadgina bakabiliyorum...

hmm ama sanki nev de degstrebiliriz gibi bi sey demisti.
sadece sebzeyle doyar misin ki? ins faydali olur canim..
ben tek tip beslenemiyorum.. yapsam belki ben de baya zayiflayabilirim,
ama hem ben doymam hem de esim izin vermez...

esim de benim yanimda caktirmadan zayifladi baya haa. 3 kilodan fazla verdi bu aralar..

Insallah olur canim hayirlisiyla

esin kilolu deglse dikkat etde zayflamasn valla sisman durursun yaninda ben diyim:)

Beyaz peynir yogurt yada ekmek takviyesi yapicam tabi yoksa hic dayanamam bugun yarm kk peynirle bi dilim tam tahilli ekmekte yedim ama sen yapma hic duzenli beslenmen lazim anladin sen onu:)

inşallahhh canımmm
çok teşekkür ederim tatlım
canımmmm
bızım kafamız kelmi biz nıye facedekı son halını goremıos:))
gör tatlışım esirgeyen kim
Bende mihlama istiyorum karatay yapsam yerdim he:)
hee ben de içli köfte offf
Kalça eritme diyeti varmis ya bileniniz varmi kizlar?
hiç duymadım :26:
Merhaba hoşgeldin canım listemizde yer yok,daha bugün bir arkadaşımız daha girdi takıma,tam 12 kişilik liste çıkarıcam cuma günü..ama istersen misafir üyemiz ol,paylaşım yap.Sonra da yer açılırsa hemen listeye girersin
Bende flashtan yararlandim kizlar :)
ohooo kimler rejim yapıyor ya,ben intihar edeyim o zaman.anacım sen bas baya zayıfsın

Kardeş takım tebrikler canlar 1.olmuşsunuz Ellerinize sağlık listemizle de ilgilenmişsiniz. Kocaman kocaman öpüyorum sizleri

Yesilerik simdi sen en basindan annesin 34yasindasin bana bi gelelim ben dogum yapmadm ve 20yasindayim ayrica sendede oyle aman aman bisey yok gayet hoş duruyosun gordugum hic bi fotograf icin evet acil vermesi lazim diyemem saphirayida katiyorum buna ama vermemz lazm deglmi lazim tabiki mutlu olmak icin ozelliklede:)

diğilmi saphıram zaten sen ben paşam baş başa gidiyoruz sayılır gerçi ben 1. kilolu olmak konusunda inş. sizin 7li rakamları görmenize az kaldı bende sizin peşinizdeyim ama şu fotoların hiç birini görmedim ben şu fotolarınızı albüm yapıp koyarsanız hem silmede sıkıntı olmaz hemide benim gibi meraklılar daha çok neraklamaz

Askolsun gerbera simdi ben memnun deglm daha zayif olma potansiyelim var fazlamda var bunlar kilo veermemi gerektirmezmi yani daha ne olsun ben 63ü gormustum gecen yaz ama cook hizli verdm ve hemencecik geri aldim ailede kuzenler 0beden ben oylede olmak istemiyorum ki.ya evde annem var abim var babam var en kilolu benim kedi bile zayif bide bunlarin baskisi var yani oyle iste

Ben cok halsizim kizlar yatym yarin oruc tutmicam zaten sayimi sabah yaparim hadi iyi geceler kendinize iyi bakin:)

yok tatlım yanlış anladın 85 civarı olarak üçümüz kafa kafaya gidiyoruz ben ondan bahsetmiştimtabi herkes ne kadar kiloda olmak istediğine kendi karar verir uygularım üzülme nolur ben aynı katogariden kastetmiştim kilolar birbirine çok yakın olmasından dolayı yoksaben seni üzmek için bişi demedim

Ben cok halsizim kizlar yatym yarin oruc tutmicam zaten sayimi sabah yaparim hadi iyi geceler kendinize iyi bakin:)

hayırdır hastamısın

Sebze yicem bu hafta canim ondan halsizim

babam spora cikiyodu yakaladim bende ciktim onla yuryus yaptim nede guzel oldu benim icin bacaklarim karincalaniyo ama az ve yavas yuryunce babamin sporunu sabote ettim:)

Herkese hayırlı sabahlar...
ben gece regl oldum sonunda... çok gecikti bu sefer dün test almıştım sabah yapacaktım ama gerek kalmadı...
neyse yarın evimiz boyanacak odaları boşaltmam lazım.... bi de mutfak dolaplarını 1 aydır silmiyorum onları silicem hazır oruç değilken temizliği bi aradan çıkarayım...
belki uğrayamam bu gün hepiniz Allaha emanet olun...

bu arada dün kendime ödül olarak oğlanın bitiremediği magnumdan verdim
sahur menümü hatırlamıyorum inanın ki sanırım yumurtalı gözleme yemiştim...
akşam iftarda kabak mücver ve 1 kase yoğurt yemiştim...

kola içmiyorum bi kaç gündür... kafamı taş mı düştü ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…