- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Ya aslinda yanakli olmak bi acidan iyi gec yaslancaz sende yasinda gostermiyosun mesela :)
saka bi yana insan mutlu oldugu kiloda olmali karismasn kafan:) bolgesel egzersiz yapmamiz gerekiyo iste bizimdiyetlerin yaninda ben yuryus yerine eliptik yapiyorum iste ikiside kalcaya bire bir yani bende dukana guveniyorum zaten o diyosa dogrudur:)
ayy ne kadar zayıfsın harika
Ben cok halsizim ya corbada fasulyede sanki lahana corbasymis gbi hic guzel degl tadi bide salca koyunca sekerli gibi oldu nasi gecer bu haftaa
dogru diyosun canim egzersiz yapmak lazim,
ben bayadir yapamiyorum ya en son gecen hafta yuruyus yapmistim bu hafta hic yapmadim
callanetics fiilan da iyi geliyor baya,
neyse benim su bebek durumu bi belli olsun ona gore yaparim ins bisiler
istersen pirince don tekrar,
onda da verebiliyordun sen.. :44:
Insallah olur yaa ben amerikaya gelirsem minciklarim onu nede guzel olur :) ne zaman gitceksin test icin
Bu pirincin devami zaten nevin kendine hazirladgi bi aylik programi uyguluyorum bende ama durdu bi kac gundur kilo vermem sebze iyi gelir heralde
elimi kesnce bende biraktim sporu bi gun yaptim aksam elimi kestimyuruyusede cikamiyorum ben oyle kaldi artik
inşallahhh canımmmBen de 44 beden giyiyorum canım ve gerçekten 40 beden insanı fazlası ile tatmin ediyor,ocak gibi 40 bedene düşücez garanti veriyorum
Canım facedeki son fotografında inanılmaz zayıf görünüyorsunbayıldım
canımmmmEki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437
Canlarım,7. takımın biribirinden güçlü,kararlı ve harika hanımlarıBu haftanın başında sanıyorum,yazmıştım.Gerçekten takımımızın paylaşımı,etkileşimi,dayanışması ve motivasyonu muhteşem diye.Gerçekten birlikten kuvvet doğuyor,son 3 haftadır ilk 5'teydik ve bugün de 1. liği aldık ve motivasyonumuzun meyvelerini topladık.Tam 34 kg verdim bu takımda.Sonra özel hayatımdaki talihsizlikler ve moral düşüklüğümü takıma yansıtmayım diye ayrıldım ve ayrı kaldığım süre içinde de tam 15 kg aldım gem de 6 ayda.Gerçekten bu takım olayı muhteşem bir ruh.Elimizden geldiğince artı ya da eksi dalgalanmalar olsa bile takımımızdan ve birbirimizden kopmayalım hedeflerimize kadar,beraberce yaşanacak nice başarılara canlarım
Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437 Eki Görüntüle 479437
gör tatlışım esirgeyen kimbızım kafamız kelmi biz nıye facedekı son halını goremıos:))
hee ben de içli köfte offfBende mihlama istiyorum karatay yapsam yerdim he:)
hiç duymadım :26:Kalça eritme diyeti varmis ya bileniniz varmi kizlar?
Merhaba hoşgeldinselam kizlar....bende bugün basladim kilocuklarimdan kurtulmaya... bende araniza katilabilirmiyim..maylbeyaz tanir beni..bi bebisimiz daha oldu tekrar kilolarlan basim dertte...off..bunu her zaman söylerim..kadin olmak coook zor......hamilelikten önceki kilom 60 idi...simdi 74 kiloyum..
ohooo kimler rejim yapıyor ya,ben intihar edeyim o zaman.anacım sen bas baya zayıfsınBende flashtan yararlandim kizlar :)
inşallahhh canımmm
çok teşekkür ederim tatlım
canımmmm
gör tatlışım esirgeyen kim
hee ben de içli köfte offf
hiç duymadım :26:
Merhaba hoşgeldincanım listemizde yer yok,daha bugün bir arkadaşımız daha girdi takıma,tam 12 kişilik liste çıkarıcam cuma günü..ama istersen misafir üyemiz ol,paylaşım yap.Sonra da yer açılırsa hemen listeye girersin
ohooo kimler rejim yapıyor ya,ben intihar edeyim o zaman.anacım sen bas baya zayıfsın
[/I][/B][/COLOR][/U]
diğilmi saphıram zaten sen ben paşam baş başa gidiyoruz sayılır gerçi ben 1. kilolu olmak konusunda inş. sizin 7li rakamları görmenize az kaldı bende sizin peşinizdeyimama şu fotoların hiç birini görmedim ben şu fotolarınızı albüm yapıp koyarsanız hem silmede sıkıntı olmaz hemide benim gibi meraklılar daha çok neraklamaz
Askolsun gerbera simdi ben memnun deglm daha zayif olma potansiyelim var fazlamda var bunlar kilo veermemi gerektirmezmi yani daha ne olsun ben 63ü gormustum gecen yaz ama cook hizli verdm ve hemencecik geri aldim ailede kuzenler 0beden ben oylede olmak istemiyorum ki.ya evde annem var abim var babam var en kilolu benim kedi bile zayif bide bunlarin baskisi var yani oyle iste
Ben cok halsizim kizlar yatym yarin oruc tutmicam zaten sayimi sabah yaparim hadi iyi geceler kendinize iyi bakin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?