ben demem kimseye ekmek ye diyeene yemişim kötü kıııı
bi magnum var orda... o da hem yarım hem ödül...
yumurtalı gözleme dündendi zaten de ekmek ye dediniz ya bana ekmek yerine yufka yedim...
Wooowww maşallah takımıma tebrik ediyorum herkesi ve mai beyzcığımı[/COLOR][/B][/I]27 TEMMUZ - 3 AĞUSTOS 2012
Takım Dereceleri
1.) 7. Takım
2.) 6. Takım
3.) 2. Takım[/B]
Bireysel Dereceler
1.) 6. Takımdan " fly_fly '' %4.38
2.) 7. Takımdan '' maibeyaz '' % 3,2
3.) 4. Takımdan '' pegasus07 '' % 3,1[/CENTER]
Başarı hepimizin kaptanımHepinizi ennnn içlerimden tebrik ediyorum canlarım,bu kupaları hakettiniz hem de sonuna kadar
maibeyazcım çok tebrik ederim canımmmm geldiğin gibi gösterdin kendini bravodevamını diliyorum canım
Canım benim ya duygularını çok iyi anlıyorum tez zamanda hedefine kavuşursun inş sonra da bebişinebeni tebrik et onları degil onlar kakaşükürler olsun canlarım bu günümüze eşim eve gelsinde öpücüklere bogucam o ban destek olmasa sponsor olmasa ben yapamazdım her düştügümde elimden tuttu kaldırdı hadi paşa az kaldı az kaldı dedi durdu teşekkerü ederim burdan eşime sagolsun varolsun
Teşekkür ederiz tatlımKızlar tebrik ediyorum hepinizi,
maşallah çok güzel kilo vermişsiniz zaten belliydi dereceniz:))
Evet gerçekten eski günlerdeki heyecan geri geldi bir daha ayrılmayız inş bu heyecandancanımsın
nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatamam sana
uzun zamandır bunu bekliyoruz,eski günlerimize döndük çok şükür:124:
Devamını bekliyoruz tatlım her hafta 1 kilo
Hariakasınız kızlar hepinizi tebrik ediyorummm...
teşekkür ederim kaptanım sayenizde oldu tabi...
diyetin ilk haftasında iyi moral oldu bu bana...
evet bakalim once bi gecsin gunum de sonra bakicam evde testim var bi suru zaten artip artmadigini kontrol edebilirim.
simdi zaten kana gitsem bile daha cok dusuktur sayi.
hmm 3 aylikken onda silik cikmis demek cok mantikli
saol pasacim, ins oyledir.. :26: cok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer farkli gibi, Rabbim bilir tabi..
ama iste her sey psikolojik olabilir o yuzden temkinli davranmak lazim,
mesela hic midem bulanmaz, en cok takildigim o, onceki 2 gun gunde 1 kere filan, onceki gun 2 kere, dun de ogleden sonra baya bi bulandi. arabada giderken pencereyi actim, klimayi yukselttim, sonra gecti cok sukur. gelip gidiyo.
teşekkür ederiz canımKardeş takım tebrikler canlar 1.olmuşsunuzEllerinize sağlık listemizle de ilgilenmişsiniz. Kocaman kocaman öpüyorum sizleri
evet canım önümüzdeki cuma listeye yeşilerik ve senarist girecek canımSaphira bak mesajni gormeden cevabi yazmisim zaten:) senarist geldimi yanii:)
canım gözün aydın mı desem ?Herkese hayırlı sabahlar...
ben gece regl oldum sonunda... çok gecikti bu sefer dün test almıştım sabah yapacaktım ama gerek kalmadı...
neyse yarın evimiz boyanacak odaları boşaltmam lazım.... bi de mutfak dolaplarını 1 aydır silmiyorum onları silicem hazır oruç değilken temizliği bi aradan çıkarayım...
belki uğrayamam bu gün hepiniz Allaha emanet olun...
bu arada dün kendime ödül olarak oğlanın bitiremediği magnumdan verdim
sahur menümü hatırlamıyorum inanın ki sanırım yumurtalı gözleme yemiştim...
akşam iftarda kabak mücver ve 1 kase yoğurt yemiştim...
kola içmiyorum bi kaç gündür... kafamı taş mı düştü ne...
eline sağlık tatlım benimYesilerik 11
anane 30
saphira 31
pasam 32
ipekyol 20
maibeyaz 7
yagmur 32
maviyesil 13
shopaholic 6
gerbera 7
senarist 6
nev 6
Alemsin kız şecereni dökmüşsün.Bu arada aramızda 2.5 yaş varmış sana abla diyebilrmiyim lütten lütten12 nisan 1980 canım anacım bana temmusta hamile kalmış nisannında 12 de öylen ezanından önce dogurmuş aslen koçum ama özelliklerini taşımıyorum bencilmiş kibirliymiş pey benmiyalan merhametim yüznden kaybediyorum ya herşeyi
Ahanda kaçamak hmmmm8 kaşık susuz barbunya
1 tatlı kaşığı z.yağ ile yapılmış salata
½ dilim çavdar
yoğurt bitmiş farketmemişim,yiyemedim
üstüne dondurmamı yedim,yalnız light değildi,1.5 dilim ekmek ve 2 kaşık yoğurt hakkım yerine saydım artık onu da
hemen hemen mükemmel bir menüyken eşim erken geldi ve elinde cayır cayır yanan bir pideaman yarabbi gel de yeme el kadar bir parçayı hiç anlamadan yedim,nasıl güzeldi tadı,kendimi tutmasam hepsini yerdim itiraf.com
şimdi de 1 bardak zero içiyorum..tabiki 3. ara öğünümü yemeyeceğim..ne kurtarsak kar
Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim hayırlısını versin inşcanim ins haftaya sali hala hasta olmadiysam o zaman gidicem,
burda gunun gecmeden kan testi yapmiyorlar,
ins sen de bana dua et olur mu kardesimmm
Tatlım bu hesap normal kalori hesabından farklı galiba bi bakayım bunacanim ya cok tesekkur ederim.. bitanesin..
tamam 2kilo vermesem de en azindan biraz verseydim
ama ekmek le ceviz yeme hatasindan kurtuldum ins bu hafta daha iyi olcak :)
ha ha benim de var sisma fotolarim koyarim bi ara, iyi ki zayiflamissin dersiniz.
saolasin canim, iste dua niyetine gecsin diye bi de ozentimden degistirm cizelgemi
bakalim nasibte ne varsa onu goreces...
karbon hesabini
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
bu listeye gore, burda olmayanlari caloriecount.about.com dan bulup karbonhidrat yazan kismindaki sayiyi bularak yapiyorum.
baka mesela senin yediklerini hesapliyim. Toplaaam = 45k cik yemissi afferin sana.
Sahurda da 17.4 yemissin, bugun toplam 62.4 olmus. toplamda kilondan az sayida yemen lazim ki zayiflayabilesinne kadar az olursa o kadar cok zayiflarsin
hmm bilmiyorum ama ogrenmek isteriim
Sen hangi bölümdesin canım bende yüksek lisans düşünüyorum ayrıntıları sana sorabilirmiyimAnnemlerde iftardaydık şekercim, yoksam ben bugün 7 olmuştu hala işteydim, çıkamamıştım, yükseklisans öğrenci alımı vardı, 10 kişilik kadroya 57 kişi başvurmuş, kağıtları oku oku bitiremedik, dolayısıyla hooop annemlere ...
canimmtesekkur ederim,
alinti yapmasan olur mu ben silicem birazdan resmimi o yuzden
mesaj duzenlemeye giri silebilirsin :)
Yaa yoğurt doğum sonra kalan göbeğimi sıkılaştırmada işe yaramı acababide onu deneyeyim artık hareket zamanı galiba.Zayıfladıkça göbeğim sarkıklaşmaya başladıKalça eriten diyeti duymadım ama yoğurdun en muhteşem göbek yağı eriticisi olduğunu biliyorum canlarım
Ay evet aklıma geldikçe yapıyorumBu arada bacaklara ve kollara soğuk su tutmak en muhteşem sıkılaştırma yöntemidir ve kıpırdamadan bu işlemi yaparken bile kılınızı kıpırdatmadan 100 kalori yakarsınız,hem de her seferindeHem de bu sıcaklarda vücut ısınızı düşürür,mışıl mışıl uyursunuz canlarım
kız sende incecikmişsin maşallahBende flashtan yararlandim kizlar :)
Bende yanaklı gurupundanım ne kadar zayıflarsam zayıflayayım tombiş görünüyorum.Gerçi iyi oluyor bu halimi seviyorumben de yanakliyim yaaa.
kucukken ortaokulda bi arkadasim,
agzini bi acar misin demisti,
sonra da aaa ici doluymus demisti ne komik
yanak olunca icini bos sanmis.
gobek popp kismi bende de var, o resimde zayif gibi gorunuyor ama ben kendimi biliyorum :)
hem ideal kilom 57.1 lutfen kafami karistirmayin
ben sadece yürüyüş ve leslie yapabiliyorumYa aslinda yanakli olmak bi acidan iyi gec yaslancaz sende yasinda gostermiyosun mesela :)
saka bi yana insan mutlu oldugu kiloda olmali karismasn kafan:) bolgesel egzersiz yapmamiz gerekiyo iste bizimdiyetlerin yaninda ben yuryus yerine eliptik yapiyorum iste ikiside kalcaya bire bir yani bende dukana guveniyorum zaten o diyosa dogrudur:)
Eşim hemencecik kilo veriyor deli ediyor beni ! aydır görmüyorum 82 oldum diyor incecik olmuştur şimdi bense hala yerimde sayıyorum sayılırayy insss canim yaa. hele su sali bi gecsin, carsamba da komite toplantim var o da gecsin, ins hala hasta olmadiysam o zaman giderim ins..
zaten evde testlerim var bi dolu, ordan da artip artmadgina bakabiliyorum...
hmm ama sanki nev de degstrebiliriz gibi bi sey demisti.
sadece sebzeyle doyar misin ki? ins faydali olur canim..
ben tek tip beslenemiyorum.. yapsam belki ben de baya zayiflayabilirim,
ama hem ben doymam hem de esim izin vermez...
esim de benim yanimda caktirmadan zayifladi baya haa. 3 kilodan fazla verdi bu aralar..
selam canlar herkese mutlu h.sonları
birazdan hazırlanıp çıkıcaz,bebiş görmeye gidicezarkadaşım doğum yaptı yarı kırkı oldu bugün,görmeye gitmemiz lazım artık.görüşmek üzere öpüyorum hepinizi
unutmadan;
aç karnına 500 ml su+ 1 dolu çay kaşığı keten tohumu (wc ile küsüz yine 3 gün oldu,yani sanırım :44:
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
5-6 dilim yağsız tavada pişmiş sucuk
domates
salatalık
çay
listeme aynen uyuyorum,sevdim ben bu listeyi galiba
Akşama yine yazlığa gidiyoruz annemleride alıp döneceğiz artık düğün hazırlıkları başlayacak çeyizi ütüleyeceğiz falan 3 eylülde ablamın düğünü 4 eylülde bizim yolculuk.Bende gitme hazırlıklarına başlayacam.Alacağım bir sürü şey var bakalım artık
Sen hangi bölümdesin canım bende yüksek lisans düşünüyorum ayrıntıları sana sorabilirmiyim
tamam kaptan...problem deyil..sizin yediklerinizi ictiklerinizi takip ederim bende örnek olaraktan..
Canım ya inş hayırlısıyla gelir ama kendini her duruma hazırla ki sonra üzülmeyesin.Bu arada çizelgende değişmiş gözümden kaçtı sanma
Tatlım bu hesap normal kalori hesabından farklı galiba bi bakayım buna
Bende göremedim yaaaa kaçırdım
Bende yanaklı gurupundanım ne kadar zayıflarsam zayıflayayım tombiş görünüyorum.Gerçi iyi oluyor bu halimi seviyorum
Herkes kendini iyi bilir tatlım kendini nasıl iyi ve güzel hissediyorsan öyle olmalısın
Kızlar size bir sır vereceğim.Dün regl bittiği için oruç tutumaya başladım malum.İftardan önce tartıldım veee 73.4 çıktım....O kadar çok sevindirik oldum ki anlatamam.Sonunda kasımda gördüğüm rakamı geçmiş oldum en son 73.5i görmüştüm 1 günlüğüneHedefim haftaya 72li bir rakam görmek inş...Eşimin gelmesine az kaldı o geldiğinde bari 71 falan olsam keşke uçarım valla
Bugün çok ağır misafirlerim var, onun için mutfaktayım bugün, akşam sahura yatıya filan da kalacaklar, bakalım ne yapacak bu gelin hanım diye, neyse kızlar ben kaçar işler beni bekliyor, gelemezsem bugün yarın beni izinli sayın olur mu?Arada uğramaya çalışırım ama çok zor sanırım olmaz
canımmm süperrrKızlar size bir sır vereceğim.Dün regl bittiği için oruç tutumaya başladım malum.İftardan önce tartıldım veee 73.4 çıktım....O kadar çok sevindirik oldum ki anlatamam.Sonunda kasımda gördüğüm rakamı geçmiş oldum en son 73.5i görmüştüm 1 günlüğüneHedefim haftaya 72li bir rakam görmek inş...Eşimin gelmesine az kaldı o geldiğinde bari 71 falan olsam keşke uçarım valla
Akşama yine yazlığa gidiyoruz annemleride alıp döneceğiz artık düğün hazırlıkları başlayacak çeyizi ütüleyeceğiz falan 3 eylülde ablamın düğünü 4 eylülde bizim yolculuk.Bende gitme hazırlıklarına başlayacam.Alacağım bir sürü şey var bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?