Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yesilerik 11
anane 30
saphira 31
pasam 32
ipekyol 20
maibeyaz 7
yagmur 32
maviyesil 13
shopaholic 6
gerbera 7
senarist 6
nev 6

Afiyet olsun canim ama kotuüu yemissin temzlkte yak onlari :) bende olcam heralde hasta bugun tartida gene 76yi gordum artik bi olsamda gercek kiloyu gorsem

Bide cig sebze yicem bu hafta pismis cekilmiyo hic oda olur heralde babam inceldin dedi bana dunyalar benm olduu:) kizlar bende havuza gidicem bugun hatta yarinda gtcez insallah kendnze iyi bakin az yiyin aburcubursuz kalin :)

ne yemişim kötü kıııı
bi magnum var orda... o da hem yarım hem ödül...
yumurtalı gözleme dündendi zaten de ekmek ye dediniz ya bana ekmek yerine yufka yedim...

ne yemişim kötü kıııı
bi magnum var orda... o da hem yarım hem ödül...
yumurtalı gözleme dündendi zaten de ekmek ye dediniz ya bana ekmek yerine yufka yedim...
ben demem kimseye ekmek ye diyee gözleme +magnum gayet kötü ben yapmıyorum sizde yapmayın bende insanm cam ceker

Wooowww maşallah takımıma tebrik ediyorum herkesi ve mai beyzcığımı
Hepinizi ennnn içlerimden tebrik ediyorum canlarım,bu kupaları hakettiniz hem de sonuna kadar

maibeyazcım çok tebrik ederim canımmmm geldiğin gibi gösterdin kendini bravo devamını diliyorum canım
Başarı hepimizin kaptanım
Canım benim ya duygularını çok iyi anlıyorum tez zamanda hedefine kavuşursun inş sonra da bebişine
Kızlar tebrik ediyorum hepinizi,
maşallah çok güzel kilo vermişsiniz zaten belliydi dereceniz:))

Teşekkür ederiz tatlım
canımsın
nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatamam sana
uzun zamandır bunu bekliyoruz,eski günlerimize döndük çok şükür :124:
Evet gerçekten eski günlerdeki heyecan geri geldi bir daha ayrılmayız inş bu heyecandan

Hariakasınız kızlar hepinizi tebrik ediyorummm...
teşekkür ederim kaptanım sayenizde oldu tabi...
diyetin ilk haftasında iyi moral oldu bu bana...
Devamını bekliyoruz tatlım her hafta 1 kilo

Canım ya inş hayırlısıyla gelir ama kendini her duruma hazırla ki sonra üzülmeyesin.Bu arada çizelgende değişmiş gözümden kaçtı sanma

Kardeş takım tebrikler canlar 1.olmuşsunuz Ellerinize sağlık listemizle de ilgilenmişsiniz. Kocaman kocaman öpüyorum sizleri
teşekkür ederiz canım
rica ederiz ni dimek biz de öpüyorum
Saphira bak mesajni gormeden cevabi yazmisim zaten:) senarist geldimi yanii:)
evet canım önümüzdeki cuma listeye yeşilerik ve senarist girecek canım
canım gözün aydın mı desem ?
boya için de kolay gelsin anacım zor işler
afiyet olsun sen bilirsin işini
Yesilerik 11
anane 30
saphira 31
pasam 32
ipekyol 20
maibeyaz 7
yagmur 32
maviyesil 13
shopaholic 6
gerbera 7
senarist 6
nev 6
eline sağlık tatlım benim
paşam ve yağmur tebrikler

selam canlar herkese mutlu h.sonları
birazdan hazırlanıp çıkıcaz,bebiş görmeye gidicez arkadaşım doğum yaptı yarı kırkı oldu bugün,görmeye gitmemiz lazım artık.görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

unutmadan;

aç karnına 500 ml su+ 1 dolu çay kaşığı keten tohumu (wc ile küsüz yine 3 gün oldu,yani sanırım :44:

2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
5-6 dilim yağsız tavada pişmiş sucuk
domates
salatalık
çay

listeme aynen uyuyorum,sevdim ben bu listeyi galiba

Alemsin kız şecereni dökmüşsün.Bu arada aramızda 2.5 yaş varmış sana abla diyebilrmiyim lütten lütten
Ahanda kaçamak hmmmm bi daha mı asla bak cızzz kaçamakları sayalım artık
canim ins haftaya sali hala hasta olmadiysam o zaman gidicem,
burda gunun gecmeden kan testi yapmiyorlar,
ins sen de bana dua et olur mu kardesimmm
Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim hayırlısını versin inş
Tatlım bu hesap normal kalori hesabından farklı galiba bi bakayım buna
Sen hangi bölümdesin canım bende yüksek lisans düşünüyorum ayrıntıları sana sorabilirmiyim
canimmtesekkur ederim,
alinti yapmasan olur mu ben silicem birazdan resmimi o yuzden
mesaj duzenlemeye giri silebilirsin :)

Bende göremedim yaaaa kaçırdım

Kalça eriten diyeti duymadım ama yoğurdun en muhteşem göbek yağı eriticisi olduğunu biliyorum canlarım
Yaa yoğurt doğum sonra kalan göbeğimi sıkılaştırmada işe yaramı acababide onu deneyeyim artık hareket zamanı galiba.Zayıfladıkça göbeğim sarkıklaşmaya başladı
Ay evet aklıma geldikçe yapıyorum
Bende flashtan yararlandim kizlar :)
kız sende incecikmişsin maşallah
Bende yanaklı gurupundanım ne kadar zayıflarsam zayıflayayım tombiş görünüyorum.Gerçi iyi oluyor bu halimi seviyorum
Herkes kendini iyi bilir tatlım kendini nasıl iyi ve güzel hissediyorsan öyle olmalısın
ben sadece yürüyüş ve leslie yapabiliyorum
Eşim hemencecik kilo veriyor deli ediyor beni ! aydır görmüyorum 82 oldum diyor incecik olmuştur şimdi bense hala yerimde sayıyorum sayılır

Hadi bakalım sapişim göreyim seni tatlım

Kızlar size bir sır vereceğim.Dün regl bittiği için oruç tutumaya başladım malum.İftardan önce tartıldım veee 73.4 çıktım....O kadar çok sevindirik oldum ki anlatamam.Sonunda kasımda gördüğüm rakamı geçmiş oldum en son 73.5i görmüştüm 1 günlüğüne Hedefim haftaya 72li bir rakam görmek inş...Eşimin gelmesine az kaldı o geldiğinde bari 71 falan olsam keşke uçarım valla

Akşama yine yazlığa gidiyoruz annemleride alıp döneceğiz artık düğün hazırlıkları başlayacak çeyizi ütüleyeceğiz falan 3 eylülde ablamın düğünü 4 eylülde bizim yolculuk.Bende gitme hazırlıklarına başlayacam.Alacağım bir sürü şey var bakalım artık

allah kolaylık versın cok yorucu bu ceyız hazırlıgı olayları...

Bugün çok ağır misafirlerim var, onun için mutfaktayım bugün, akşam sahura yatıya filan da kalacaklar, bakalım ne yapacak bu gelin hanım diye, neyse kızlar ben kaçar işler beni bekliyor, gelemezsem bugün yarın beni izinli sayın olur mu? Arada uğramaya çalışırım ama çok zor sanırım olmaz

Canım ya inş hayırlısıyla gelir ama kendini her duruma hazırla ki sonra üzülmeyesin.Bu arada çizelgende değişmiş gözümden kaçtı sanma

hmm dua niyetine yaptim, ama benim hic hamilelik cizelgem olmadi kiii simdilik dursun, hasta olursam da geri eski zayiflama cizelgeme donerim

Tatlım bu hesap normal kalori hesabından farklı galiba bi bakayım buna
Bende göremedim yaaaa kaçırdım

evet bu karbon hesabi sadece, benim icin bi donemde cok iyi uyguladgmda cok guzel sonuc veren bi yontemdi..
simdi de deniyorum ama cok mukemmel yapamiyorum :/

resimleri de sonra bi da eklerim, herkes toplaninca

bazen vucudum cok sis oluyor, o zaman onden arkadan bakinca sisman oluyorum, ama kizlara gosterdgm resimde hic sislik yoktu,
ins biraz daha vermem lazim hem turkiye ye gidince kilo alabilmek icin biraz bosluk kalsin

hadi bakalim esin gelince cipcitirrr bulcak seni

canim kolay gelsiin... ins guzeeelce agirlarsin misafirlerini merak etme..
canim haftasonu sayim yapilmiyor, hepimiz izinli oluyoruz. haberin olsun optum!

Son düzenleme:
canımmm süperrr hadi bakalım inşallah 71 i de görürsün eşin gelene kadar

yazlık nerdeydi canım?güzel güzel eğlenin
az kaldı hem düğün hem dönüş desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…