Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iftarda neler yedimmmm

1/3 kase yogurt corbasi = 5k
1 corba kasigi kuru kasulye yemegi = 2k
3 kasik sac kavurma = 8k
1 avuc ici kadar ince yufka (kavurmayi icine koyup yedim) = 4k
3 tavuk koftesi =0k
3 kasik filan da salata = 3k

1 de tatli olarak minik bi hindistan cevizli top (boyle bi buyuk kiraz kadar) = 5k

yemediklerim: patlican salatasi, enginar dolmasi, pilav, sutlu nuriye, ve kurabiye.

simdi bakiyoruuzzz burasi kac karbon olmus: hmm 27 k olmus ki bu yuvarlak hesap...
ama 15 k hakkim vardi cok yemisim

Son düzenleme:
gelelim bugunku sahur menume

2 dlm ekmek = 20k
peynir = 1k
4 zeytin = 3.2k
domates salatalik= 5k
domatesli sucuklu yumurta = 3k
1 kayisi = 5k

toplaam = 37.2 olmus bu sefer
aferin bana

Bugün bebek ziyaretimizi yaptık.Arkadaş gün gibi yapmış neler neler hazırlamış.Kızıcaksınız biliyorum ama yine yedim ben ama napiim önümüde olunca dayanamıyorum ya eskiden 15 te bir serbest gün yapardım kendime iyi oluyordu öyle.şimdide haftada 1 yapayım bari öyle bir şey diyorum çünkü bir şekilde yememeye modladığım için kendimi,bir yerde patlıyor en sonunda diyet.haftada 1 gün seerbet gün yapıcam.Haftaya cuma 10 Ağustosta yeğenimin ilk doğum günü kutlaması var.O gün yerim kesin,sonra 15 ağustosta günüm var,o gün de yerim.yani serbest günlerim şimdiden belli onların dışında yemeyeyim bari diyorum:44:

eveeett kalkanımı kaldırdım pataklarınıza hazırım

bunlar yeterli olur saniyorum..
simdi bunu her hafta yapicak miyiz yani hadi bakalim...

Son düzenleme:
ah saphira yanına gelcem tutcam seni yeme diye bak herkes biliyo ben dyetteyim bugun köfte yedim sebze günüm diye kaçamağa bak köftee kaptanımız olarak bize daha iyi örnek olman lazm tutcan kendini yemicez havuzda bunalıma girdim bugun ne zayıf kızlar vardı biliyomusun pareomu cıkaramadm 15te bir iyidir on yürütmeye calıs insanlar rejim yaptğnı bilsin üstelemesin sende kendne hakim ol emi

Allah ta analı babalı büyütsün bebişi:) ben duş alıp gelcem gene

aaa canım hoş geldin... napıyosun görüşmeyeli...

iyim canim...oglusumdan ancak firsat bulabildim...6,5 aylik oldu...eee..benimde artik kilo verme zamani geldi..malesef bebeyimi fazla emziremedim..2 ay zor emzirdim, sütüm kesildi...simdilik hedefim 70 kiloya düsmek...sen nasilsin canim...hedefledigin kiloya kavustunmu..

Pide yemek istiyorum kimseler yok burda havuc aldim ama pide istiyorum beenn

benim de burnuma sicak pide kokusu geliyor gaipten bi yerlerden :)
ama yemices tabi ki de insss... digerleriyle doycas.
ben de eve giderken havuc alicam marketten :)
havuclu pilav yapicam, aksam gidecegimiz yere goturucem..

:):) tebrik ederiiim ne zaman gördüğün önemli deglki hem takma onu:) bide kesn ekmek ceviz yemedgnden olmustur:)

olabilir canim :)
ama ben tabi bu gazla gittim ne yaptim,
ciklata soslu muhallebi yedim 1 kase,
1 tane de sutlu nuriye..
gitti 60.9... (((

neyse ins yine gorurum

bu arada, hamilelk belirtilerm de kayboldu
midem artik bulanmiyor, silik cizgim hic koyulasmadi, vucut isim dustu de dustu..
simdi de acayip karin sancim var adet olcak gibi
yine olmadi yani
ben de zayiflama cizelgeme geri dondum

[video=youtube;D9l_j5oRZ-Y]https://www.youtube.com/watch?v=D9l_j5oRZ-Y&feature=player_embedded[/video]

mutlu pazarlar hanımlar

koskoca batyana yakışıyomu bak öyle bir zamanda gelirki mucizen sen bile şaşar kalırsın

ya saphiram biz facede kadınlar kulübü 7.takım diye kapalı bi grup mu kursak :26: üyesi olmayan kişiler göremiyor o grubun paylaşımlarını hiç çok güzel bişey :)

Saphira bak mesajni gormeden cevabi yazmisim zaten:) senarist geldimi yanii:)

he geldim ilk işe başladığımda çok sıkı çok katı bi ortam vardı.. şimdi şefi kafaladım artık girebilirim siteye

Yesilerik 11
anane 30
saphira 31
pasam 32
ipekyol 20
maibeyaz 7
yagmur 32
maviyesil 13
shopaholic 6
gerbera 7
senarist 6
nev 6

ay ne güze kalabalık ya bizi birinci yapan bu bence

canım benim önerim haftada bir gün serbest diye belirleme de haftada 1 öğün serbest olarak belirle.. çünkü misafirliğe de gitsen bi kutlama da yapsan serbest olan bi öğüne ihtiyacın olacak hem aynı günün diğer öğünlerini de o serbest öğününe göre düzenlersin..

60.9 gordum
keske bugun persembe olsaydi :))

ben de 107,8 i gördüm.. bi 110 görsem dedğim günler vardı.. hey gidi günler hey

Gunaydin saphiram o ne guzel paylasimdir oylee:)

senarist hosgeldin sefa geldin:) ben face kullanmiyorum ama oyle bi dusunce olursa acarim:)

yagmur bende costum sabah 75tim wcye cikmadan guzelce kahvaltimi yaptim oglen sapittim once yulaf yedim kuru kaysiyla sonra biraz cerez sonra liht labneyi kasikladim ustne kuru kaysiyle cerez yedimki o cerezler bi corba kasesi kadar 2gundur cayimi icmiyodum bde ozel doneme gircem ondan kesin ay cok mutsuzum suan

ya saphiram biz facede kadınlar kulübü 7.takım diye kapalı bi grup mu kursak :26: üyesi olmayan kişiler göremiyor o grubun paylaşımlarını hiç çok güzel bişey :)

öyle bir grup var zaten

Niye yedim ben ya
Gene 76larda ciktim nasi bu kadar fark oluyo ne zaman gorcem 6lilari ya of nev baska biseymi yapsak
aksamda lahmacun var evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…