- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
aaa canım hoş geldin... napıyosun görüşmeyeli...
Pide yemek istiyorum kimseler yok burda havuc aldim ama pide istiyorum beenn
:):) tebrik ederiiim ne zaman gördüğün önemli deglki hem takma onu:) bide kesn ekmek ceviz yemedgnden olmustur:)60.9 gordum
keske bugun persembe olsaydi :))
:):) tebrik ederiiim ne zaman gördüğün önemli deglki hem takma onu:) bide kesn ekmek ceviz yemedgnden olmustur:)
[video=youtube;D9l_j5oRZ-Y]https://www.youtube.com/watch?v=D9l_j5oRZ-Y&feature=player_embedded[/video]
mutlu pazarlar hanımlar
olabilir canim :)
ama ben tabi bu gazla gittim ne yaptim,
ciklata soslu muhallebi yedim 1 kase,
1 tane de sutlu nuriye..
gitti 60.9...(((
neyse ins yine gorurum
bu arada, hamilelk belirtilerm de kayboldu
midem artik bulanmiyor, silik cizgim hic koyulasmadi, vucut isim dustu de dustu..
simdi de acayip karin sancim var adet olcak gibi
yine olmadi yani
ben de zayiflama cizelgeme geri dondum
Saphira bak mesajni gormeden cevabi yazmisim zaten:) senarist geldimi yanii:)
Yesilerik 11
anane 30
saphira 31
pasam 32
ipekyol 20
maibeyaz 7
yagmur 32
maviyesil 13
shopaholic 6
gerbera 7
senarist 6
nev 6
Bugün bebek ziyaretimizi yaptık.Arkadaş gün gibi yapmış neler neler hazırlamış.Kızıcaksınız biliyorum ama yine yedim ben ama napiim önümüde olunca dayanamıyorum yaeskiden 15 te bir serbest gün yapardım kendime iyi oluyordu öyle.şimdide haftada 1 yapayım bari öyle bir şey diyorum çünkü bir şekilde yememeye modladığım için kendimi,bir yerde patlıyor en sonunda diyet.haftada 1 gün seerbet gün yapıcam.Haftaya cuma 10 Ağustosta yeğenimin ilk doğum günü kutlaması var.O gün yerim kesin,sonra 15 ağustosta günüm var,o gün de yerim.yani serbest günlerim şimdiden belli onların dışında yemeyeyim bari diyorum:44:
eveeett kalkanımı kaldırdım pataklarınıza hazırım
60.9 gordum
keske bugun persembe olsaydi :))
koskoca batyana yakışıyomu bak öyle bir zamanda gelirki mucizen sen bile şaşar kalırsın
ya saphiram biz facede kadınlar kulübü 7.takım diye kapalı bi grup mu kursak :26: üyesi olmayan kişiler göremiyor o grubun paylaşımlarını hiç çok güzel bişey :)
Gunaydin saphiram o ne guzel paylasimdir oylee:)
senarist hosgeldin sefa geldin:) ben face kullanmiyorum ama oyle bi dusunce olursa acarim:)
yagmur bende costum sabah 75tim wcye cikmadan guzelce kahvaltimi yaptim oglen sapittim once yulaf yedim kuru kaysiyla sonra biraz cerez sonra liht labneyi kasikladim ustne kuru kaysiyle cerez yedimki o cerezler bi corba kasesi kadar2gundur cayimi icmiyodum bde ozel doneme gircem ondan kesin ay cok mutsuzum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?