Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kur’an “okunan” demek.

Kerim “İkram eden” demek.

Bunu Unutmayın;

Kur’anı Kerim, okuyana iyilik eder!

Hepimiz farklıyız ama hikayelerimiz bir şekilde kıyısından köşesinden aynı değil mi,sağol canım benim,omuz omuza ulaşıcaz hedeflerimize takımca

ben bunu niye ilk kez öğreniyorum acabaaa ?? ben de 2 gün boyunca şinitsel mi yesem.malum karatayda kızartma yasaktı özlemişim
Şinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işinde

aaa ciddi misin yani kahvaltıda mı tavuk yicez canım?sadece tavuk mu bir de?yani her hangi bir sebze,meyve,yoğurt vs.. yok mu?

aaa ciddi misin yani kahvaltıda mı tavuk yicez canım?sadece tavuk mu bir de?yani her hangi bir sebze,meyve,yoğurt vs.. yok mu?
Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı

kizlar ben adet oldum
artik onumuzdeki maclara bakicaz...

bugun 60.6 geldim heralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :)

slm kızlar nev bu gün pirinç lapasına başladım bun gün renğlimin 2. günü cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek.kaptanım izlin olursa burda arkadaşlarla yazıca bilirmiyim.

Nevcim canim benim cok muhtesem degsikliklerin olmus gene olucaktir eski kilo na donceksin ben eminim yani cunku bu takimda olupta kilo vermemek olamaz bugun tavugumu alcam sade haliyle firina atcam gogsu ayran cola ben goturebblirim 2gun o sekilde insan uzulunce hormonal degsiklikler oluyo gercekten en cok bu acidan benzer yonlerimiz vardir ben 15yasmdayken bi arkadasimi kaybetmistim Allah rahmet eylesin o zamn bi ablam demisti bana olmuşla ölmüşe çare yoktur cok dogru ve acitici bi sozdur benim icin malesef sanada oyle demem gerekiyo onumuze bakicaz baska napilablirki canim sen hedeflerne ulastkca hayatin dahada guzel olcak diyet konusunda senin kadar bilgili olmaasamda destek konusunda ben hep burdayim:)

Kizlar face actim ben :) yagmur yeni kilona cok sevindm 60de sen ona odemde vardir:) kiz yavas kilo ver erken bitircen okulumuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…