öyle bir grup var zaten
Hepimiz farklıyız ama hikayelerimiz bir şekilde kıyısından köşesinden aynı değil mi,sağol canım benim,omuz omuza ulaşıcaz hedeflerimize takımcakendimi gördüm sanki kız allahım işte mucize bu işşallah gene vericez el birligimizle bebem senin adınada çok sevindim dün eşimin yaptıgı bir yere gittim ev dubleks ev sahibide vardı kadına sordum acaba ablacım kaç kilosun dedim ban 73 dedi ay benim istedigim kilo şimdi vermiş olsan senin kadarmı olucem dedim kız ben kimi görsem sapık gibi soruyorum kaç kilosun diye kendimi kıyaslıyorum iyimi he he hekadında canım maşallah genee epey vermişsin eski halinden eser yok dedi benim çıkmam lazım eşim pc istiyo işşallah yarın sevişirk sizlerle iyi geceler öpüyorum hepinizi
Şinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işindeben bunu niye ilk kez öğreniyorum acabaaa ??ben de 2 gün boyunca şinitsel mi yesem.malum karatayda kızartma yasaktı özlemişim
Hepimiz farklıyız ama hikayelerimiz bir şekilde kıyısından köşesinden aynı değil mi,sağol canım benim,omuz omuza ulaşıcaz hedeflerimize takımca
Şinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işinde
Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planıaaa ciddi misinyani kahvaltıda mı tavuk yicez canım?sadece tavuk mu bir de?yani her hangi bir sebze,meyve,yoğurt vs.. yok mu?
gunaydınlar kızlar
bu aralar kımse yok gıbı hayırdır?
slm kızlar nev bu gün pirinç lapasına başladım bun gün renğlimin 2. günü cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek.kaptanım izlin olursa burda arkadaşlarla yazıca bilirmiyim.
kizlar ben adet oldum
artik onumuzdeki maclara bakicaz...
bugun 60.6 geldimheralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :)
misafirlere kapımız her zaman açık
Bu 12kisi limiti neden varki acaba ne kadar cok o kadar iyi deglmi?
Konusalm bnu bi kaptanla bi sebep yoksa arttirilablir bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?