öyle bir grup var zaten
Neler oluyor orda pekiii:) bizde 7.takimiz ayiptir:d
sen gel ekleyim gruba aslında pek hareket yok şimdilik ama belki hep beraber şenleniriz facede tüyolar sırlar vs. iyi olur aslında
bu hafta bende + çıkcam sanırım malum hafta geldi yine
canım git su iç bi uzan sonra sakin ol balkona çık nefes al derin derinkızlar evde kimse yok gene rahatsızlandım panik atagım azdıçarpıntım çok ne yapıcez allah affetsin çok yoruldum ben ya eşimide arıyamam gene ne oldu dicek çarpıntın oldu diye bilmiyoki bu hastalık birden geliyo
Facede Saphiramızın kurduğu,tıpkı dediğin şekilde bir grubumuz var canım,adı da 7. takımın fıstıklarıya saphiram biz facede kadınlar kulübü 7.takım diye kapalı bi grup mu kursak :26: üyesi olmayan kişiler göremiyor o grubun paylaşımlarını hiç çok güzel bişey :)
Canım bugünden itibaren 2 gün her öğünde muazzam şekilde kızartılmış tavuk,özellikle tavuk göğsü ye,sonra gel bana teşekkür et fark içinNiye yedim ben ya
Gene 76larda ciktim nasi bu kadar fark oluyo ne zaman gorcem 6lilari yaof nev baska biseymi yapsak
aksamda lahmacun var evde
nasıl kızartym :) bide o linki bana atablirmisin ve baharat kekik falan serbestmiFacede Saphiramızın kurduğu,tıpkı dediğin şekilde bir grubumuz var canım,adı da 7. takımın fıstıkları
Canım bugünden itibaren 2 gün her öğünde muazzam şekilde kızartılmış tavuk,özellikle tavuk göğsü ye,sonra gel bana teşekkür et fark içinAcil durum taktiğidir,tavukları dilediğin gibi kızart közle,çok da lezzetli olur
Dilediğin gibi canım,hatta kızarrtıktan sonra üzerine hafif tereyağı bile gezdirebilirsin,ayranla da yeme hakkın var,amaaaaaa 2 gün boyu yalnızca tavuk 3 öğün ve ağırlıklı olarak da tavuğun göğsü,acil durum planıdır...nasıl kızartym :) bide o linki bana atablirmisin ve baharat kekik falan serbestmi
Dilediğin gibi canım,hatta kızarrtıktan sonra üzerine hafif tereyağı bile gezdirebilirsin,ayranla da yeme hakkın var,amaaaaaa 2 gün boyu yalnızca tavuk 3 öğün ve ağırlıklı olarak da tavuğun göğsü,acil durum planıdır...
Pasam naptin nerdesin iyimisin simdi?
Canım benim,aslında tümü deneme yanılma ile bulduğum şeyler.Ben 105 kg bir kayıptım bundan 1 yıl önce,kendimi de bırakmıştım her anlamda.Sonra hayatımda kendime yapacağım en büyük iyiliği yaptım ve zayıflamaya karar verdim.Ve bu muhteşem takıma katıldım,o birlikteliğimin bitişiyle kendimden vazgeçme sürecinden önce de tam 35 kg verdim.İşte o 1 yıllık süreçte de kilom durdukça çeşitli yöntemlerle harekete geçirmeyi öğrendim bu tür günlük ya da 2 günlük alternatif tüyolarla.Tavuk göğsü,pirinç detoksu ve kaynamış kiraz sapı her zaman kurtarıcım oldu.Bak sana ilk halimle son halimin farkını gösteriyim fotoyla;ilk fotoğrafta 105 aylardan şubat,2. fotoğrafta 79 aylardan ağustos,3. fotoğrafta 73 aylardan kasımHemen yarin geliyo tavuk gogsu:) nev sen beslenme falanmi okudun nerden geliyo bu birikimler:) cola serbesttir tahminimce yoksa yiyemem benbide sen ne durumdasin bu haftada ben bi gün daha uzaticam sebze haftami bugun hic uygulamadm
Allah şifa versin canım benim,dualarımızla yanındayız...canım demin namazı kıldım biraz iyiyim çok şükür bu çarpıntılar beni birgün götrücek öteki tarafa he çok yorulşdum 8 sendirallahım bu hastalıgı benden al ne olur ben bu hastalık hiç birşey yokkende geliyo ya gelince bazen nöbet uzun sürüyor ama olmayınca olmuyo allahım ne olur beni iyi et
Canım benim,aslında tümü deneme yanılma ile bulduğum şeyler.Ben 105 kg bir kayıptım bundan 1 yıl önce,kendimi de bırakmıştım her anlamda.Sonra hayatımda kendime yapacağım en büyük iyiliği yaptım ve zayıflamaya karar verdim.Ve bu muhteşem takıma katıldım,o birlikteliğimin bitişiyle kendimden vazgeçme sürecinden önce de tam 35 kg verdim.İşte o 1 yıllık süreçte de kilom durdukça çeşitli yöntemlerle harekete geçirmeyi öğrendim bu tür günlük ya da 2 günlük alternatif tüyolarla.Tavuk göğsü,pirinç detoksu ve kaynamış kiraz sapı her zaman kurtarıcım oldu.Bak sana ilk halimle son halimin farkını gösteriyim fotoyla;ilk fotoğrafta 105 aylardan şubat,2. fotoğrafta 79 aylardan ağustos,3. fotoğrafta 73 aylardan kasımBaşlayan,9 ay süren,evliliğin kıyısından döndüğüm ve severek terk etme zorunda kaldığım beraberliğimin bitimi,beni o üzüntüyle 15 kg geriye götürdü.Şimdi ise tekrar o günlerime dönmeye çalışıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden canlarım
Eki Görüntüle 480899 Eki Görüntüle 480900 Eki Görüntüle 480901
Allah şifa versin canım benim,dualarımızla yanındayız...
canımmm geçmiş olsunnkızlar evde kimse yok gene rahatsızlandım panik atagım azdıçarpıntım çok ne yapıcez allah affetsin çok yoruldum ben ya eşimide arıyamam gene ne oldu dicek çarpıntın oldu diye bilmiyoki bu hastalık birden geliyo
Dilediğin gibi canım,hatta kızarrtıktan sonra üzerine hafif tereyağı bile gezdirebilirsin,ayranla da yeme hakkın var,amaaaaaa 2 gün boyu yalnızca tavuk 3 öğün ve ağırlıklı olarak da tavuğun göğsü,acil durum planıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?