olmasada aranızda olmamda yeter,çünkü kendi başıma yapamıyorum bir türlü başlıyamıyorum diyete bide bebek oloyı var eşim artık ertelemiyor hamile kalana kadar ne versem kardır.
Bide kendini tanit boynu kilonu falan tam olsun:)
Allah bagislasin oglunu ben simdi nevin bi aylik programini uyguluyorum ayda 7kilo garanti dedgi tavsiye ederim:)
hayırlı olsun canım ben memnunum baya iyi gidiyo diyetbende ona başladım canım ilk hafta pirinç lapası vardı,bu gün başladım lapaya cumaya kadar yapmayı düşünüyorum.
kizlar ben adet oldum
artik onumuzdeki maclara bakicaz...
bugun 60.6 geldimheralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :)
Saol canımTarih bölümündeyim ben, sorabilirsin tabiki ne zaman istersen
İnş canım yaa annem eve geldi artık inş yemeklerini yemeden durabilirimde hedefime ulaşırım.Resimleri bekliyorum tatlım.hmm dua niyetine yaptim, ama benim hic hamilelik cizelgem olmadi kiii simdilik dursun, hasta olursam da geri eski zayiflama cizelgeme donerim
evet bu karbon hesabi sadece, benim icin bi donemde cok iyi uyguladgmda cok guzel sonuc veren bi yontemdi..
simdi de deniyorum ama cok mukemmel yapamiyorum :/
resimleri de sonra bi da eklerim, herkes toplaninca
bazen vucudum cok sis oluyor, o zaman onden arkadan bakinca sisman oluyorum, ama kizlara gosterdgm resimde hic sislik yoktu,
ins biraz daha vermem lazim hem turkiye ye gidince kilo alabilmek icin biraz bosluk kalsin
hadi bakalim esin gelince cipcitirrr bulcak seni
canımmm süperrrhadi bakalım inşallah 71 i de görürsün eşin gelene kadar
yazlık nerdeydi canım?güzel güzel eğlenin
az kaldı hem düğün hem dönüş desene
Canım benim yaaa Allah şifa versin inş bebişinle beraber bu hastalıktanda kurtulursunkızlar evde kimse yok gene rahatsızlandım panik atagım azdıçarpıntım çok ne yapıcez allah affetsin çok yoruldum ben ya eşimide arıyamam gene ne oldu dicek çarpıntın oldu diye bilmiyoki bu hastalık birden geliyo
Amin canım amincanım demin namazı kıldım biraz iyiyim çok şükür bu çarpıntılar beni birgün götrücek öteki tarafa he çok yorulşdum 8 sendirallahım bu hastalıgı benden al ne olur ben bu hastalık hiç birşey yokkende geliyo ya gelince bazen nöbet uzun sürüyor ama olmayınca olmuyo allahım ne olur beni iyi et
Kız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterimŞinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işinde
Sahurda domates salatalık falanda yesek olmaz mı acaba kestane kebap acele cevap... birde ne kadar yemek lazım sınırsız mı yokda avuç içi kadar falan mıYalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı
Hayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonrakizlar ben adet oldum
bugun 60.6 geldimheralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :)
Hoşgeldin adaşım.Maşallah büyütmüşsün sen oğlunu inş tez zamanda hedefine ulaşıp bebişini doğurursun tatlım86 kio,167 boy
5 yaşında bir oğlum var yaşım 30
ev halımıyım
adım elif
Gamzecim hayırlısı olsun sıkıntı etme kendine, hamilelik peşinde koştukça kaçar, onun için kendini rahat bırak, rahat hisset çok takıntı haline getirme, rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah nasip edecektir, az daha sabret. Biliyorum, böyle konuşmak kolaydır, bunu uygulamak ise zordur ama nacizane abla tavsiyesi
çok geçmiş olsun paşa,rabbim şifa versin.kızlar evde kimse yok gene rahatsızlandım panik atagım azdıçarpıntım çok ne yapıcez allah affetsin çok yoruldum ben ya eşimide arıyamam gene ne oldu dicek çarpıntın oldu diye bilmiyoki bu hastalık birden geliyo
Canım benim,aslında tümü deneme yanılma ile bulduğum şeyler.Ben 105 kg bir kayıptım bundan 1 yıl önce,kendimi de bırakmıştım her anlamda.Sonra hayatımda kendime yapacağım en büyük iyiliği yaptım ve zayıflamaya karar verdim.Ve bu muhteşem takıma katıldım,o birlikteliğimin bitişiyle kendimden vazgeçme sürecinden önce de tam 35 kg verdim.İşte o 1 yıllık süreçte de kilom durdukça çeşitli yöntemlerle harekete geçirmeyi öğrendim bu tür günlük ya da 2 günlük alternatif tüyolarla.Tavuk göğsü,pirinç detoksu ve kaynamış kiraz sapı her zaman kurtarıcım oldu.Bak sana ilk halimle son halimin farkını gösteriyim fotoyla;ilk fotoğrafta 105 aylardan şubat,2. fotoğrafta 79 aylardan ağustos,3. fotoğrafta 73 aylardan kasımBaşlayan,9 ay süren,evliliğin kıyısından döndüğüm ve severek terk etme zorunda kaldığım beraberliğimin bitimi,beni o üzüntüyle 15 kg geriye götürdü.Şimdi ise tekrar o günlerime dönmeye çalışıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden canlarım
Eki Görüntüle 480899 Eki Görüntüle 480900 Eki Görüntüle 480901
Allah şifa versin canım benim,dualarımızla yanındayız...
Bu akşam iftara kardeşim ve eşi gelecek.Ailecek iftara gideceğiz.Açık büfe..Müsaadenizle bu akşam çok abartmadan yiyecem tatlışlarım.
Nevcim eğer sorularımı görürsen yaz bana tatlım çünkü yarından sonra tavuk yapabilirim
Ipekyol canim bende yarin yapmaya baslicam ustune yumurta galeta unu vs koyablirsin dedi nev ayrica ayranda serbest yani ben bunlardan sadece protein oldgnu anladm yardmci olablmsmdr belki
lapadan sonra bir kaç günde bunu yapacam,inşallah bayrama kadar güzel sonuç alırım.
canımmm geçmiş olsunn
ben bunu niye ilk kez öğreniyorum acabaaa ??ben de 2 gün boyunca şinitsel mi yesem.malum karatayda kızartma yasaktı özlemişim
canım haklısın yemin olsun buzdolabımda bir resmin var görsen ahanda böle olursunHepimiz farklıyız ama hikayelerimiz bir şekilde kıyısından köşesinden aynı değil mi,sağol canım benim,omuz omuza ulaşıcaz hedeflerimize takımca
Şinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işinde
nevcim saprinam bebeklerim demiştimya geçen eşimle bir yere gittim diye tavukltan açıldı laf kadın tavuk yemegi kes zehirliyo adamı bakteriler çok oluyo dediYalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı
ahanda geldi benim keklik ben sana ne diyim çabul sülekizlar ben adet oldum
amin işşallah annem bile diyor bir bebegin olsa onun sevinciyle mutluluguyla geçer diyor şimdi salis bir kitap almış okumuş banada önerdi bende alıyım okuyum diyorum bakalımCanım benim yaaa Allah şifa versin inş bebişinle beraber bu hastalıktanda kurtulursun
Amin canım amin
Kız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterim
Sahurda domates salatalık falanda yesek olmaz mı acaba kestane kebap acele cevap... birde ne kadar yemek lazım sınırsız mı yokda avuç içi kadar falan mı
Hayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonra
çok geçmiş olsun paşa,rabbim şifa versin.
nev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?