Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olmasada aranızda olmamda yeter,çünkü kendi başıma yapamıyorum bir türlü başlıyamıyorum diyete bide bebek oloyı var eşim artık ertelemiyor hamile kalana kadar ne versem kardır.

Canim insallah olur bi bebegniz ama cok haklisin tek basimiza bu kadar azimli olamiyoruz sende kendini haftalik tartarsin bizim gibi olmazsa yani hamilelik dusunuyosan saglikli bi program yapman lazim sanirim neyse her turlu hosgeldin:)

Allah bagislasin oglunu ben simdi nevin bi aylik programini uyguluyorum ayda 7kilo garanti dedgi tavsiye ederim:)

Herkeslere merhaba hayırlı pazartesiler, az kaçamaklı bol iradeli haftalar diliyorum, malum haftasonu misafirler misafirlikler olunca iradeli olmak çok zor oluyor ama gayreti bırakmamak gerekiyor. Haftasonu iftar ve sahurlarımı hiç paylaşmayayım bugünden itibaren sıkı bir şekilde devam inşallah. Sahurda salata yedim, bol su. iftarda da taze fasulye yoğurt filan düşünüyorum bakalım

kizlar ben adet oldum
artik onumuzdeki maclara bakicaz...

bugun 60.6 geldim heralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :)

Gamzecim hayırlısı olsun sıkıntı etme kendine, hamilelik peşinde koştukça kaçar, onun için kendini rahat bırak, rahat hisset çok takıntı haline getirme, rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah nasip edecektir, az daha sabret . Biliyorum, böyle konuşmak kolaydır, bunu uygulamak ise zordur ama nacizane abla tavsiyesi

Tarih bölümündeyim ben, sorabilirsin tabiki ne zaman istersen
Saol canım
İnş canım yaa annem eve geldi artık inş yemeklerini yemeden durabilirimde hedefime ulaşırım.Resimleri bekliyorum tatlım.
Bu karbon diyetini okudum kısmen ben kalori sayarken zaten protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum benziyor azcık
canımmm süperrr hadi bakalım inşallah 71 i de görürsün eşin gelene kadar

yazlık nerdeydi canım?güzel güzel eğlenin
az kaldı hem düğün hem dönüş desene

Yazlık Elazığda canım hazar gölünün kenarında.Gittiğimiz akşam çok üşüdüm çorap elbise falan giydim ancak ısındım.Hava çok güzel orda tam dağ havası ve önünde mavilik

İnş 71 i görürüm tatlım yaa çok istiyorum inan

Canım benim yaaa Allah şifa versin inş bebişinle beraber bu hastalıktanda kurtulursun
Amin canım amin
Kız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterim
Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı
Sahurda domates salatalık falanda yesek olmaz mı acaba kestane kebap acele cevap... birde ne kadar yemek lazım sınırsız mı yokda avuç içi kadar falan mı
kizlar ben adet oldum

bugun 60.6 geldim heralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :)
Hayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonra

86 kio,167 boy
5 yaşında bir oğlum var yaşım 30
ev halımıyım
adım elif
Hoşgeldin adaşım.Maşallah büyütmüşsün sen oğlunu inş tez zamanda hedefine ulaşıp bebişini doğurursun tatlım

Haklısın canım Stres denen şey herşeyi ettkiliyor.Allah hayırlısını versin

Bu akşam iftara kardeşim ve eşi gelecek.Ailecek iftara gideceğiz.Açık büfe.. Müsaadenizle bu akşam çok abartmadan yiyecem tatlışlarım.
Nevcim eğer sorularımı görürsen yaz bana tatlım çünkü yarından sonra tavuk yapabilirim

çok geçmiş olsun paşa,rabbim şifa versin.

nev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.

Ipekyol canim bende yarin yapmaya baslicam ustune yumurta galeta unu vs koyablirsin dedi nev ayrica ayranda serbest yani ben bunlardan sadece protein oldgnu anladm yardmci olablmsmdr belki

canımmm geçmiş olsunn

ben bunu niye ilk kez öğreniyorum acabaaa ?? ben de 2 gün boyunca şinitsel mi yesem.malum karatayda kızartma yasaktı özlemişim
sagol ttalık ya gelip geçiyor işte benide götürüyo öteki tarafa hayde geri getiriyo ne olucek benim bu halim :18::18::18:
canım haklısın yemin olsun buzdolabımda bir resmin var görsen ahanda böle olursungeçen arkadaş geldi resmi görünce öyle oldudaablşa dedi sen ne olmuşun amanın dedim insan istediketn sonra evlat hasretide aagır basınca işşallah emeklerimin karşılıgını alırım amin
Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı
nevcim saprinam bebeklerim demiştimya geçen eşimle bir yere gittim diye tavukltan açıldı laf kadın tavuk yemegi kes zehirliyo adamı bakteriler çok oluyo dedikaç arkadaşı zeh
irlenmiş hatta birinide hastaneye zor atmışlar midesini yıkamışlareşimde dedi abla tam adamına dedin şimdi o tavukta yemez dedineden deyince poanik atak benim hatun dediana dedi bende öyleyim dedi başladımı sana sohbet kaçırıımıyım bulmuşum benim gibisinisonra işimiz bitti ozaman hava çok sıcak dedim oda bana magnum aldı ay çok severim parası pahalı ama allah var parayı hakediyoronun için tavuk yemeyim neme lazım :18::18::18:
kizlar ben adet oldum

ahanda geldi benim keklik ben sana ne diyim çabul sülebak küçük müçük deem yirsin böle şaplagıacıdımı kız elim çok agırdırdabak sana birşey anlatayımda dinle beni ilk oglumu dogurdum 2 ogluma ne yaptım oplmadı 7 sene tedavı gördüm hamie kalmadım sonra allah tarafından kaldım 2 oglumu kaybettim okadar tedavi dedim hamile kalamam galiba sonra ocakta korunmayı biraktım o ay gebe kaldım eşime dedim olmaz düşün bir kere yaramazlık yaptım oldu sadece bir kereokadar dedim tedavi ugraş hamile kalamadında 1 keredenmi hamile kalıcam dedimsonra eşim dediki taşın içinde ot bitiren yaradan senin rahimindemi tohumu yeşertmicek dedi sonra test yaptım hamileyim ogün 2 rekat şükür namazı kıldım ha bu arada 23 şubatta oglum dünyaya gelicekti 23 şubatta ömürüme hamile oldugumu ögrendim biliyosun oda vefat etti onun için yaradan istedikten sonra oluyo bak bebek fikrinden uzak dur bebem vallahi öle çabul kalaıyosun ya bu ayda keyfine bak boşver bebegi aklına getirme hamile kalırsın bakta gör
amin işşallah annem bile diyor bir bebegin olsa onun sevinciyle mutluluguyla geçer diyor şimdi salis bir kitap almış okumuş banada önerdi bende alıyım okuyum diyorum bakalım
çok geçmiş olsun paşa,rabbim şifa versin.

nev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.

allah razı olsun aramıza hoş geldim güzel paylaşımlar diliyorum işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…