Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne kitabidir o:) canim o tavuk acikta cigken beklerse her et gibi bakteri olusturur yada buzlukta cözup tekrar buzdolabna koyunca mesela onlara dikkat etmen lazim yoksa yok bi sakincasi panik olma:) cidden dusunmeynce oluyomuymus oyle demekki stres bunuda etkiliyo:44:

selam kızlar..tepemdekiler muhabbeti bitirince ayrıntılı yazacağım

tekrar selamlar.. valla bugün fenalara bağladım nasıl başım ağrıyor ilk kez bu kadar zor geçiyor oruç valla

dün çekirdek yedim az ve arkadaşlarıma yemin ettim ahanda dedim bu yediğimde son bi daha asla yediremezsiniz diye.. 108,3 çıktım dün üzüldüm çok.. hep o çekirdekler yüzünden bi kere yiyince bişey olmuyo da ben iki akşam üstüste yedim malesef.. öyle sahilde yürürkene gitti farkedemedim..

bu akşam eşimle sinemaya ve iftara gidicez ben ızgara bişeyler yerim bozmam diyetimi

diyetimde kısaca ayrıntı vereyim

sahur: 1 yumurta az peynir yarım domates 1-2 tane zeytin

iftar: haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü yoğurt yeşil salata

canım kendimi iyi hissedeyim birşey yok dün arkadaşım içli köfte yollamıştu hanı içne kıyma koyuyolar suda haşlıyolarya dedim onu yiyeyim sadece haşlam kilo aldırmaz canım yedigün çekti dedim 1 bardek ondan içiyim bide 2 adet minik biber dolması vardı öyle pişirmisimki içindeki pirinçler lapa olmuş günah çöpe gitmesin dedim sonta dedim içimden ay bunun içinde kıyma var kalbi yorar çünkü kalbi yorun en önemli madde etmiş bebem diyeyimde ondan sonra hayde halaa sen benim panik atak tut:18::18:abdestimi aldım namazı kılıcam aklıma istifar etmek geldi deidm et kurtul sonra dedim paşa yapma sen kafama komut verdim oda çarpıntıyı başlattı inan yerde kıldım namazı kalkıp dogrulunca çarpıntım oldu ay benim bu halim ne olucek keşke birşey olsada bu hastalıgım gidiverse hiç panik atak olmasan tabi saglıklı bri şekilde acaba diyorum hipnozmu yaptırsam:26::26:millet diyor bebegin olsa mutlu olsan iyileşirsin ama bebek nerde eşim daha beter olursun diyorpaşa gülün suçu ney

Ramazan bitince de Dukan yapıcam eşim bile durduramaz beni artık bu konuda..

Dukan'a göre öğünlerinde protein her zaman diğer besin öğelerinden fazla olmalı zayıflamak için.. hem de doyana kadar yemek için yani

ben şimdi az çalışayım mesai bitmeden gelir laf yetiştiririm

hıç oyle bellı bı dıyet grubuna gore dıyet yapmdım.
verebılıyormusunuzz dukan,karatay fln?

ya dukan diyeti yapıp da ben kilo vermedim diyeni görmedim.. ama yapması çok zor bi diyet genelde dayanamayan bırakan kaçamak yapan oluyor.. ben mesela 10 gün yaptım karpuz ve kirazın piyasaya çıkması ile bıraktım..şimdi yumurtanın kapıya dayanması ile geri dönüyorum

.))) meyvamı yasaktı onda

Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı
anladım canım.bu diyetle ilgili biraz araştırdım netten.kk da yapan bir bayan 1 haftada 9 kilo vermiş yalnız o salata tavuk yapmış.sonradan aklıma geldi,ayrılan bir arkadaşımızda salata tavuk yapıyordu,güzel veriyordu diye hatırlıyorum ama öyle şok kg verişleri yoktu
gunaydınlar kızlar

bu aralar kımse yok gıbı hayırdır?
canım h.sonları herkesin programı oluyor,pazartesi de iş günühepimiz işlere girişiyoruz ya ondandor
slm kızlar nev bu gün pirinç lapasına başladım bun gün renğlimin 2. günü cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek.kaptanım izlin olursa burda arkadaşlarla yazıca bilirmiyim.
rica ederim canım ni dimek bol paylaşıma bayılırız
Kizlar face actim ben :) yagmur yeni kilona cok sevindm 60de sen ona odemde vardir:) kiz yavas kilo ver erken bitircen okulumuzu :)
ee at o zamanface ismini özelden bacım
hıı anladım :) ben de güneyde filan sandım,bizim bu taraflardaysanız görüşürüz belki diyecektim
canım dukan çok zor yauv ama diyorsan ki ben memnunum,bir şey diyemem
baş ağrına da geçmiş olun,yüzüne bol bol su çarp,bir de dirseğini suya sok,serinletir,iyi gelir belki
hıç oyle bellı bı dıyet grubuna gore dıyet yapmdım.
verebılıyormusunuzz dukan,karatay fln?

ben karatayla 20 kg verdim canım

hoşgeldin senarist e hani başlamıstın dukana sen yanlısmı hatırlıyorum ya bide aylar yıllar sürcek o tutabilcenmi kendni bu çok onemli

oturdugum yerden bi çay tabagı çerezde götürdüm ben sırf yarın baslıcam tavuğa diye gaza geldim ama yemesem iyiydi

oturdugum yerden bi çay tabagı çerezde götürdüm ben sırf yarın baslıcam tavuğa diye gaza geldim ama yemesem iyiydi

çiğ kuru yemişin kalorisi çok yüksek değil ve faydaları saymakla bitmez ama kavrulmuş tuzlu çerezse yediğin fena.neyse Allahtan saat erken daha yakarsın

aç karnına 500 ml su
kahvaltı:1 rafadan yumurta
2 tatlı kaşığı krem peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 ceviz
domates
salatalık
biber
çay

ara:
½ pk light bisküvi (3 ad.)
½ bardak süt

ara:
2.5 dilim çavdar
krem peynir
1 bardak zero

suyum 1.5 lt oldu

Kavrulmus yedim ya bide kaju sanirim cok kaloriliydi en kotusu o oldu napym odami topladim hareket oldu biraz

Maviyesil o gun dedin biz attik resimleri aslinda sen atmadn :)
ühühühü ben göremedim kaçırdım..
afiyet olsun cnm..
86 kio,167 boy
5 yaşında bir oğlum var yaşım 30
ev halımıyım
adım elif
hoşgeldin elifcim aramıza...
Kizlar face actim ben :) yagmur yeni kilona cok sevindm 60de sen ona odemde vardir:) kiz yavas kilo ver erken bitircen okulumuzu :)

ben de istiyorum ben dee:))senin içinde uygunsa tabi cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…