Ne kitabidir o:) canim o tavuk acikta cigken beklerse her et gibi bakteri olusturur yada buzlukta cözup tekrar buzdolabna koyunca mesela onlara dikkat etmen lazim yoksa yok bi sakincasi panik olma:) cidden dusunmeynce oluyomuymus oyle demekki stres bunuda etkiliyo:44:sagol ttalık ya gelip geçiyor işte benide götürüyo öteki tarafa hayde geri getiriyo ne olucek benim bu halim :18::18::18:
canım haklısın yemin olsun buzdolabımda bir resmin var görsen ahanda böle olursungeçen arkadaş geldi resmi görünce öyle olduda ablşa dedi sen ne olmuşun amanın dedim insan istediketn sonra evlat hasretide aagır basınca işşallah emeklerimin karşılıgını alırım amin
nevcim saprinam bebeklerim demiştimya geçen eşimle bir yere gittim diye tavukltan açıldı laf kadın tavuk yemegi kes zehirliyo adamı bakteriler çok oluyo dedikaç arkadaşı zeh
irlenmiş hatta birinide hastaneye zor atmışlar midesini yıkamışlareşimde dedi abla tam adamına dedin şimdi o tavukta yemez dedi neden deyince poanik atak benim hatun dedi ana dedi bende öyleyim dedi başladımı sana sohbet kaçırıımıyım bulmuşum benim gibisini sonra işimiz bitti ozaman hava çok sıcak dedim oda bana magnum aldı ay çok severim parası pahalı ama allah var parayı hakediyor onun için tavuk yemeyim neme lazım :18::18::18:
ahanda geldi benim keklik ben sana ne diyim çabul sülebak küçük müçük deem yirsin böle şaplagı acıdımı kız elim çok agırdırda bak sana birşey anlatayımda dinle beni ilk oglumu dogurdum 2 ogluma ne yaptım oplmadı 7 sene tedavı gördüm hamie kalmadım sonra allah tarafından kaldım 2 oglumu kaybettim okadar tedavi dedim hamile kalamam galiba sonra ocakta korunmayı biraktım o ay gebe kaldım eşime dedim olmaz düşün bir kere yaramazlık yaptım oldu sadece bir kere okadar dedim tedavi ugraş hamile kalamadında 1 keredenmi hamile kalıcam dedim sonra eşim dediki taşın içinde ot bitiren yaradan senin rahimindemi tohumu yeşertmicek dedi sonra test yaptım hamileyim ogün 2 rekat şükür namazı kıldım ha bu arada 23 şubatta oglum dünyaya gelicekti 23 şubatta ömürüme hamile oldugumu ögrendim biliyosun oda vefat etti onun için yaradan istedikten sonra oluyo bak bebek fikrinden uzak dur bebem vallahi öle çabul kalaıyosun ya bu ayda keyfine bak boşver bebegi aklına getirme hamile kalırsın bakta gör
amin işşallah annem bile diyor bir bebegin olsa onun sevinciyle mutluluguyla geçer diyor şimdi salis bir kitap almış okumuş banada önerdi bende alıyım okuyum diyorum bakalım
allah razı olsun aramıza hoş geldim güzel paylaşımlar diliyorum işşallah
Maviyesil o gun dedin biz attik resimleri aslinda sen atmadn :)
Ne kitabidir o:) canim o tavuk acikta cigken beklerse her et gibi bakteri olusturur yada buzlukta cözup tekrar buzdolabna koyunca mesela onlara dikkat etmen lazim yoksa yok bi sakincasi panik olma:) cidden dusunmeynce oluyomuymus oyle demekki stres bunuda etkiliyo:44:
hıç oyle bellı bı dıyet grubuna gore dıyet yapmdım.
verebılıyormusunuzz dukan,karatay fln?
ya dukan diyeti yapıp da ben kilo vermedim diyeni görmedim.. ama yapması çok zor bi diyet genelde dayanamayan bırakan kaçamak yapan oluyor.. ben mesela 10 gün yaptım karpuz ve kirazın piyasaya çıkması ile bıraktım..şimdi yumurtanın kapıya dayanması ile geri dönüyorum
anladım canım.bu diyetle ilgili biraz araştırdım netten.kk da yapan bir bayan 1 haftada 9 kilo vermiş yalnız o salata tavuk yapmış.sonradan aklıma geldi,ayrılan bir arkadaşımızda salata tavuk yapıyordu,güzel veriyordu diye hatırlıyorum ama öyle şok kg verişleri yoktuYalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı
canım h.sonları herkesin programı oluyor,pazartesi de iş günühepimiz işlere girişiyoruz ya ondandorgunaydınlar kızlar
bu aralar kımse yok gıbı hayırdır?
rica ederim canım ni dimek bol paylaşıma bayılırızslm kızlar nev bu gün pirinç lapasına başladım bun gün renğlimin 2. günü cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek.kaptanım izlin olursa burda arkadaşlarla yazıca bilirmiyim.
ee at o zamanface ismini özelden bacımKizlar face actim ben :) yagmur yeni kilona cok sevindm 60de sen ona odemde vardir:) kiz yavas kilo ver erken bitircen okulumuzu :)
hıı anladım :) ben de güneyde filan sandım,bizim bu taraflardaysanız görüşürüz belki diyecektimSaol canım
İnş canım yaa annem eve geldi artık inş yemeklerini yemeden durabilirimde hedefime ulaşırım.Resimleri bekliyorum tatlım.
Bu karbon diyetini okudum kısmen ben kalori sayarken zaten protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum benziyor azcık
Yazlık Elazığda canım hazar gölünün kenarında.Gittiğimiz akşam çok üşüdüm çorap elbise falan giydim ancak ısındım.Hava çok güzel orda tam dağ havası ve önünde mavilik
İnş 71 i görürüm tatlım yaa çok istiyorum inan
canım dukan çok zor yauv ama diyorsan ki ben memnunum,bir şey diyememRamazan bitince de Dukan yapıcam eşim bile durduramaz beni artık bu konuda..
Dukan'a göre öğünlerinde protein her zaman diğer besin öğelerinden fazla olmalı zayıflamak için.. hem de doyana kadar yemek için yani
ben şimdi az çalışayım mesai bitmeden gelir laf yetiştiririm
hıç oyle bellı bı dıyet grubuna gore dıyet yapmdım.
verebılıyormusunuzz dukan,karatay fln?
.))) meyvamı yasaktı onda
evet meyve yasak.. sadece protein sebze.. ekmek ve şeker yasak.. bazı sebzeler de yasak.. patates, bezelye..
oturdugum yerden bi çay tabagı çerezde götürdüm ben sırf yarın baslıcam tavuğa diye gaza geldim ama yemesem iyiydi
ühühühü ben göremedim kaçırdım..Maviyesil o gun dedin biz attik resimleri aslinda sen atmadn :)
afiyet olsun cnm..Bu akşam iftara kardeşim ve eşi gelecek.Ailecek iftara gideceğiz.Açık büfe..Müsaadenizle bu akşam çok abartmadan yiyecem tatlışlarım.
Nevcim eğer sorularımı görürsen yaz bana tatlım çünkü yarından sonra tavuk yapabilirim
hoşgeldin elifcim aramıza...86 kio,167 boy
5 yaşında bir oğlum var yaşım 30
ev halımıyım
adım elif
Kizlar face actim ben :) yagmur yeni kilona cok sevindm 60de sen ona odemde vardir:) kiz yavas kilo ver erken bitircen okulumuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?