Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlarr....ben geldiiim...sabahtan beri evde net yoktu..komsumla ortak kullanyıoruz netii sanırım ütü yaptı gene ve kabloyu takmadııı

Kizlar face actim ben :) yagmur yeni kilona cok sevindm 60de sen ona odemde vardir:) kiz yavas kilo ver erken bitircen okulumuzu :)

yok canim merak etme, oyle cabuk bitiremem, zaten dun bugun regliyim diye her seyden yedim bi da tartilmaya korkuyorum :18:

dogru diyosun canim da iste gel de anlat yani..olmuyor, bu ay en rahat oldugum aydi, hic sallamadim, ama silik cizgi oluyor sonra neden gidiyor ben onu anlamiyorum,
hani hic olmasa aa olmuyo derim ama oluyor ve sonra yine gidiyor yine gidiyor bu 3 oldu artik, bi arastiralim diyorum esime, yani yine olsa yine dusucek belki o zaman ugrasmaya ne gerek var.

ben de bazen kalori sayiyorum, hatta bi tane uygulamam vardi telefonumda, ama karbon saymak daha kolayima gidiyor.
ins sen 71 i gor ben de 60 i goreyim insss

Hayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonra
evet onun icin ugrasiyorum, benim ilk dusuk yaptgm ay benimle ayni gun hamile kalan cok yakin arkadasim, iste 47 kio ile filan hamile kaldi, simdi 25 haftalik filan oldu, sanirim simdi de 49 kilo filan onu gordukce o kadar cok moralim bozuluyor ki, ben hem daha cok kiloluyum hem de bebegim yok, gitti.. ona herkes aaa hamile misin diyor, 5 aya kadar kimse anlamiyor yani. simdi de biraz gobegi var ama sadece bebege aldi yani.hani insanlar bilincli kilo alir, bebegi de cok sagliklidir.oyle seyler ben e basarmak istiyorum ama bazilarinin kaderi boye yazilmamis galiba, hem bebgi tutamaz dusurur hem de yemege abanir sonra da bebek yerine yagdan igrenc bi gobek yapar
kusura bakma canim unden beri moralim cok bozuk gece kac saat agladim..artik yavas yavas gecicek bu krizim de lutfen kusuruma bakmayin

geldim evet ne diyim ki pasam ya, halimi derdimi sen anliyorsun zaten.. ama cok uzgunum yani icim aciyor.. hic bi tane insan yuzu gormek istemiyorum..
simdi turkiyeye gideces akrabalar tanidiklar laf etcek bi sey soylicek iyice tepem atcak.. napicam bilmiyorum..

benim de boyle bi ara sanrmpanik atak baslangici olmustu,
geceleri uyuyamiyordum, carpintim oluyordu, korkuyordum, diyorum sanirim artik ben olucem, heralde birazdan azrail gelicek, surdan mi gelicek burdan mi gelicek bakinip duruyordum,
hem korkuyorum hem uyuyamiyorum, hem karnima agrilar giriyor, midem bulaniyor. lavaboya gidiyorum kusmaya calisiyorum kusamiyorum, esim diyor yat uyu, uyuyamiyorum, ona da anlatmadim tabi boyle korkuyorum filan diye.. sonra doktora gitmistim, oksuruyorum diye, o zaman doktora anlattim, once gayet rahat dinliyordu,sonra bunu soyleyince bi ciddilesti,
ne zamandan beri var dedi, 3-4 gundur dedim. neyse sonra bi sey olmaz gecer gider dedi..
ondan sonra hep yanimda cevsen bulundurdum, yatmadan once bi kac sayfa okumaya calistim, cevseni avucuma aldim oyle uyudum,
sonra yavas yavas gecti. bi de o ara yeni evimize tasindik, ondan sonra iyice azaldi cok sukur, bazen yine zorlaniyorum uyumakta ama eskisi gibi degil cok sukur cok daha iyiyim..

Kavrulmus yedim ya bide kaju sanirim cok kaloriliydi en kotusu o oldu napym odami topladim hareket oldu biraz

evet canim kaju hem tuzlu hem de bol kalorili, artik baya bi spor yapman gerek..

diyene bak ben hem esimle sahur yaptim hem de evden cikmadan kahvalti niyetine bi suru bi sey yedim..
asil benim spor yapmam lazim.. dun esimle 40 dakika yuruyus yaptik iftardan once, hatta yuruyus sayesinde 60.6 gordum, ama boyle gidersem bi da hayal olcak benim icin de..
artik bugun pazartesi toparlanma zamani, regl de olsam dikkat etmeliyim, 60.6 gordum diye simarmamaliyim... ins tekrar gorebilirim persembe gunu

Canım mutlaka bu hususu bir araştırman lazım bence de, 3 kez olmuş ister orda ister gelince burda mutlaka bir dr görün, bu arada folik asit takviyesi alıyor musun?

Canım mutlaka bu hususu bir araştırman lazım bence de, 3 kez olmuş ister orda ister gelince burda mutlaka bir dr görün, bu arada folik asit takviyesi alıyor musun?

aliyorum canim ya...
cok yoruldum artik.
sanirim bu aralar en gucsuz oldugum zamanlar,
yine gecer yine toparlanirim ama idare edin beni biraz...

pihtilasmaya baktilar iste burda bi sorun yokmus, kromozomlara baktilar o da normal.
baska da ne yapilabilir bilmiyorum.
progesteron vermiyor doktorum, faydali olmadgni dusunuyor.
ona gore saglikli gebelik hic bi mudahale olmadan ilerleyebilen gebelik.
o yuzden boyle hic bi sey yapmadan bekliyoruz,
benim de iyice sinirlerim bozuluyor.
normalde de arastirmaci bi kisiyim, ne neden bilmek istiyorum.
esim de diyo birak bosver ama bosveremiyorum iste..
turkiyede 15 gun kayseri de 15 gun antalya da nasil gitces doktora bilmiyorum ki, gitsek doktor da bize guler ben size 15 gunde napabilirim ki der gibime geliyor.
burdaki doktorun da bi faydasini gormedik henuz.
hoc bu doktora da benim israrlarim yuzunden gidiyoruz,
esime kalsan hic gerek yok.
dun o kadar cok agladim ki, dedim artik su isi bi sahiplen, doktoru ara randevu al, bi gidelim konusalim.
simdiye kadar hep ben randevu aliyorum ben muhattap oluyorum.
sanki tek basima yapicam bu cocugu.
ilk randevuda da nerdeyse gelmicekti benimle oyle sey olur mu yaaa..neymis efendim calisiyormus,
e ben de calisiyorum ama bi sekilde saglik bu doktor randevusu olunca kimse bi sey demez.

ay yine sinir oldum.. neyse beni idare edin artik bi kac gunu ozur dilerim..

Bende açim saphira bu haftam cok kotu benim yarin bi tavuk yiyim gelirim kendme insallah sende tavuk ye

shopaholic sen bi diyet uyguluyomusun
acaba yapsam mı diye düşünüyorum ben de..yalnız ben bir topik buldum bak linkini koyayım,sen de bak

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/524612-egeadanin-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz.html

canım benim,sebepsiz infertilite mi oluyor bu durumda sizinki?Herşeyiniz normal ve sağlıklı çıkıyor ablamların da öyleydi biliyor musun,3-4 sene kadar olmadı,sonra Allah mucizesini gösterdi bizlere,dualarımız kabul oldu,sağlıklı bir erkek evlat verdi ablamlara,bin şükür o da böyle çok üzülürdü,zaman zaman eşinin onu kadar önemsemediğini söylerdi.O yüzden çok iyi anlıyorum şu an seni.eninde sonunda oluyor canım,inşallah senin de olacak.ablamlara hacdan okunmuş buğdaylar gelmişti,onları yutup,namazlarını kılıp,onlara söylenen duaları okuyup,perşembe akşamları bebek denemelerini gerçekleştiriyorlardı.belki siz de böyle bir şey deneseniz :26:

3. ara: (açlıktan saldırdım resmen)
sabah kahvaltısından kalma 3-4 dilim salatalık,2-3 parça domates
3-4 küçük salkım üzüm

akşam:

1 haşlama baget derisiz
1 kase (neredeyse şehriyesiz) tavuk suyu çorba
2 kaşık yoğurt
2 kaşık köz patlıcan salatası (1 tatlı kaşığı z.yağlı)
1 dilim kepek ekmeği

suyum 2.5 lt oldu

ben doymuyorum arkadaş bunlarla,kendime sinir oluyorum,çok alışmışım karataya çook! çok yemek yiyerek zayıflanmaz ki
1. ara öğünümde yediğim bisküvi bei çok acıktırıyor,bunu iyice anladım.1 dilim kepek+1 bardak ayranla yaptığımda ara öğünü,bu kadar acıkmıyordum

Yagmircum ben anlamadmki olmuyosa dusugun olmasi ve test durumlarna ragmen nasil doktorun bisey yapmaz o cok ilginc esin ciddiye alamiyodur yasadklarni anlmadgi icin belki daha yeni evlisiniz cu nku.. Ama kesinlikle doktor degstrmeni tavsiye ediyorum olurmu oyle is ya doktormu belirlicek neyin nasil oldugunu bi sinir oldum ben sen en iyisi git testlernle adam gibi bi doktora anlat biri illaki anlicaktir yani sen bide sıkma sakin canini olurmu:)

Saphira bende yumurta ve keten tohumuyla yapiym diyosum yaninda cola zero oyle iyi olur diye dusundum ben hergun salata yapamam vallahi bide haslanmis tavuk cekemem sanki gogus iyiymis gibi:) iki gun yapiymda sebze haftam bi bitsin diyorum o arada sonra zaten kalca eriten diyete baslicam bu bitince ondada ac kalcam gibi ama napym

yumurta ve keten tohumu mu?nevin tavuk diyetinin yanında mı yiyeceksin canım?

slm kızlar nev bu gün pirinç lapasına başladım bun gün renğlimin 2. günü cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek.kaptanım izlin olursa burda arkadaşlarla yazıca bilirmiyim.
Canımmmm,başımızın üzerinde yerin var.Pirinç lapası özellikle regl dönemlerinde müthiş bir ödem attırıcıdır.Aslında 2 gün yapılır ama bizler kilo verimini biraz hızlandıralım diye süreci uzattık.Kilo vermem yavaşladı bu hafta,ben de bu haftayı tavukla geçirmeye karar verdim,sen de bizi gelişmelerinden haberdar et olur mu

Çok teşekkür ederim canım benim.Gerçekten o yaşadığım talihsiz dönem ama en büyük hatam da o dönem takımdan ayrılmak oldu.Moralim yoktu,paylaşıma katılacak gücüm yoktu,bir de o dönem bilgisayarım arızalanmıştı derken takımdan uzaklaştım ve sonuç 15 kilo.Ama tekrar burdayım şükürler olsun tam olarak iyileşmesem de daha iyiyim,beraberce kurtulucaz inşallah bu kilolardan

86 kio,167 boy
5 yaşında bir oğlum var yaşım 30
ev halımıyım
adım elif
Tekrar hoşgeldin canım,vücut yapılarımız benziyor.Ben de 31 yaşımdayım,164 boyum var ve 83.5 kiloyum

Allah bagislasin oglunu ben simdi nevin bi aylik programini uyguluyorum ayda 7kilo garanti dedgi tavsiye ederim:)
Aslında yaptığım diyetlerin en sağlıklısı olduğunu söyleyemem ama benim bi toparlanmaya ihtiyacım vardı,o yüzden hızlı olsun istedim canım,iyi de gidiyoruz sanırım ne dersin

Kız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterim
Canım yapabilirsin hiçbir sakıncası yok vücudun için,eğer bu aralar davetlerin varsa yalnızca çarşamba perşembe kaçamaksız yaparsın,o da güzel bir sonuç verir eminim

nev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.
İnşallah canım.Ruh bedeni,beden ruhu birebir etkiliyor kuşkusuz.Aslında ben gerçekten güçlü bir insanımdır,ama sanırım bu kez aldığım yara biraz derin.Kendi isteğimle ayrıldım 9 aylık beraberliğimden,isteme filan da olmuştu,çok da mutluyduk ama saklanan şeylerin 9 ay sonra ortaya çıkması,yalanlar,dönülen sözler derken seve seve ağlaya ağlaya terkettim sevdiğim adamı,elimde 2 yüzükle kalakaldım.Yalana tahammülüm yok,gerçek olsaydı da kabul etmesi acı da olsa kabul etseydim keşke ama yalana tahammül edemem.Evet zaman aslında gün gün iyileştiriyor ama hani yedirememek var ya yaşananları o beni tüketiyor sanırım.İşte kimsenin hayatı tam değil,hepimizin ayrı yarası var ama,bir yerden ayağa kalkmak zorundayız,minicik bir ışık olsa bile tutunup.Bu zayıflama azmi de öyle bir ışık hepimiz için,birlikten kuvvet doğuyor gerçekten

Canım sıcak havalarda et ve balık türlerinin hemen hepsi aynı riski taşıyor ama taze olduğuna ve saklanma koşullarının iyi olduğuna emin olduğumuz yerlerden temin etmek,bu riski azaltır diye düşünüyorum ama bence de sen başlama canım,kendi diyetinde iyi gidiyorsun,düzenini bozma kuzum

3 ay kadar dukan diyeti yaptım,11 kilo da verdim ama diyetin eksileri vitamin eksikliği,ona bağlı saç dökülmeleri ve ruhsal gerginlik.Ama muhteşem bir incelme etkisi var o bir gerçek,5 kilo bile versen 10 kilo vermiş gibi inceliyorsun

Canım motivemiz artsın ve kilo verişlerimiz hızlansın diye tavuğu tercih ettim.Aklınızda bulunsun çok çok iyi kızartın,hem kalorisini en aza indirger,hem lezzetini maximuma çıkarır.Bir de protein muhteşem bir yağ yakıcıdır ama bol su ile birlikte.Eğer bol su içmezseniz böbreklerinizde üre artar,böbrekler zorlanır,hem de vücutta halsizlik olur canlarım

Vercez beraber veriyoruzda sagolasin sayende:) ben tavuk haftamda bi durma yasadim nev kilo verme konusunda iste sebze haftamdaym dunde baya bi kacamak yaptim bugunde biraz oyle. Ondan yapym bide sebze haftasi cabucak gecsin diyorum:)

ben anlamadm ama simdi kizartma yagda olmuyomu yagda kizartipmi yicez yani?

Kizlar bide spor bildirimi yapsak kalori sure bildirimi hafta birincisi falan valla cok guzel olur o konudada gaza getrsek kendmizi salis donunce gorevni devralir yine ne dersin kaptanim

Canım benim,ben kendi tarifimi yazıyım.Mesela bu akşam tavuğa başladım.Önce teflon bir tavanın içine ince ince tıpkı döner gibi kestiğim ama tabi biraz daha büyük ama o döner inceliğinde kestiğim göğüsleri tavaya yerleştirdim.Tuzunu baştan attım.O göğüsler kendi suyuyla beyazlaştılar.Sonra bir çay bardağı su döktüm üzerine ve altını açtım.Suyu çektiği anda en kısığa getirdim ocağı.Ve yaklaşık yarım saat o şekilde renkleri kırmızıya dönene kadar közlendiler.Sonra diğer tarafını çevirdim ve aynı şekilde o taraf da közlendi.Tek damla yağ koymadığım halde nuggetler gibi lezzetli oldu.Bide ben özellikle kurutuyorum,öyle daha çok hoşuma gidiyor,ayranla da tüketebilirsiniz,ben light gazozla yedim bu akşam.Bir de proteinin her türü ama özellikle tavuk,muhteşem bir tokluk verir,gerçekten 1 ekmek yemiş kadar tokum hala

inşallah canım...evet protein gerçekten çok tok tutuyor
Kizlar bide spor bildirimi yapsak kalori sure bildirimi hafta birincisi falan valla cok guzel olur o konudada gaza getrsek kendmizi salis donunce gorevni devralir yine ne dersin kaptanim
bana sormana gerek yokki tatlım böyle bir şeyi,tüm kararlarımızı çoğunluğun ortak fikriyle alıyoruz.İstiyorsanız yapın listeyi tabiki yalnız ben dahil olamıcam.daha önce saliss başladığında da yazmıştım,kızım bir okula başlasın,ondan sonra fırsatım olursa spora yazılıcam.başkla türlü yapamıyorum şimdilik
hımm yani sen hiç yağ koymuyorsun.ben de diyorum ki yağda kızarmış tavuk çokkk kalorili olur nasıl kilo vercez :26:

Hadi ya oluyomu oyle:) ben firinda yapcam yarinkini sosa koydum cunku ama sonraki gunu oyle yapym bende citir olsa tam benlik olcak valla gogus sikintili bi et cunku benm aram yok pek ama doyurucu dogru diyosun resmen herseyi birakp yumurta peynir yesem ben yasarim biliyorum kendimi:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…