açım ben yakaratayda hiç aç olmazdım hatta acıkmazdım ki doğru dürüst
açım ben yakaratayda hiç aç olmazdım hatta acıkmazdım ki doğru dürüst
Kizlar face actim ben :) yagmur yeni kilona cok sevindm 60de sen ona odemde vardir:) kiz yavas kilo ver erken bitircen okulumuzu :)
Gamzecim hayırlısı olsun sıkıntı etme kendine, hamilelik peşinde koştukça kaçar, onun için kendini rahat bırak, rahat hisset çok takıntı haline getirme, rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah nasip edecektir, az daha sabret. Biliyorum, böyle konuşmak kolaydır, bunu uygulamak ise zordur ama nacizane abla tavsiyesi
Saol canım
İnş canım yaa annem eve geldi artık inş yemeklerini yemeden durabilirimde hedefime ulaşırım.Resimleri bekliyorum tatlım.
Bu karbon diyetini okudum kısmen ben kalori sayarken zaten protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum benziyor azcık
İnş 71 i görürüm tatlım yaa çok istiyorum inan
evet onun icin ugrasiyorum, benim ilk dusuk yaptgm ay benimle ayni gun hamile kalan cok yakin arkadasim, iste 47 kio ile filan hamile kaldi, simdi 25 haftalik filan oldu, sanirim simdi de 49 kilo filanHayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonra
geldim evetahanda geldi benim keklik ben sana ne diyim çabul sülebak küçük müçük deem yirsin böle şaplagı acıdımı kız elim çok agırdırda bak sana birşey anlatayımda dinle beni ilk oglumu dogurdum 2 ogluma ne yaptım oplmadı 7 sene tedavı gördüm hamie kalmadım sonra allah tarafından kaldım 2 oglumu kaybettim okadar tedavi dedim hamile kalamam galiba sonra ocakta korunmayı biraktım o ay gebe kaldım eşime dedim olmaz düşün bir kere yaramazlık yaptım oldu sadece bir kere okadar dedim tedavi ugraş hamile kalamadında 1 keredenmi hamile kalıcam dedim sonra eşim dediki taşın içinde ot bitiren yaradan senin rahimindemi tohumu yeşertmicek dedi sonra test yaptım hamileyim ogün 2 rekat şükür namazı kıldım ha bu arada 23 şubatta oglum dünyaya gelicekti 23 şubatta ömürüme hamile oldugumu ögrendim biliyosun oda vefat etti onun için yaradan istedikten sonra oluyo bak bebek fikrinden uzak dur bebem vallahi öle çabul kalaıyosun ya bu ayda keyfine bak boşver bebegi aklına getirme hamile kalırsın bakta gör
canım kendimi iyi hissedeyim birşey yok dün arkadaşım içli köfte yollamıştu hanı içne kıyma koyuyolar suda haşlıyolarya dedim onu yiyeyim sadece haşlam kilo aldırmaz canım yedigün çekti dedim 1 bardek ondan içiyim bide 2 adet minik biber dolması vardı öyle pişirmisimki içindeki pirinçler lapa olmuş günah çöpe gitmesin dedim sonta dedim içimden ay bunun içinde kıyma var kalbi yorar çünkü kalbi yorun en önemli madde etmiş bebem diyeyimde ondan sonra hayde halaasen benim panik atak tut:18::18:abdestimi aldım namazı kılıcam aklıma istifar etmek geldi deidm et kurtul sonra dedim paşa yapma sen kafama komut verdim oda çarpıntıyı başlattı inan yerde kıldım namazı kalkıp dogrulunca çarpıntım oldu ay benim bu halim ne olucek keşke birşey olsada bu hastalıgım gidiverse hiç panik atak olmasan tabi saglıklı bri şekilde acaba diyorum hipnozmu yaptırsam:26::26:millet diyor bebegin olsa mutlu olsan iyileşirsin ama bebek nerde eşim daha beter olursun diyor paşa gülün suçu ney
Kavrulmus yedim ya bide kaju sanirim cok kaloriliydi en kotusu o oldu napym odami topladim hareket oldu biraz
dogru diyosun canim da iste gel de anlat yani..olmuyor, bu ay en rahat oldugum aydi, hic sallamadim, ama silik cizgi oluyor sonra neden gidiyor ben onu anlamiyorum,
hani hic olmasa aa olmuyo derim ama oluyor ve sonra yine gidiyor yine gidiyorbu 3 oldu artik, bi arastiralim diyorum esime, yani yine olsa yine dusucek belki o zaman ugrasmaya ne gerek var.
Canım mutlaka bu hususu bir araştırman lazım bence de, 3 kez olmuş ister orda ister gelince burda mutlaka bir dr görün, bu arada folik asit takviyesi alıyor musun?
acaba yapsam mı diye düşünüyorum ben de..yalnız ben bir topik buldum bak linkini koyayım,sen de bakBende açim saphira bu haftam cok kotu benim yarin bi tavuk yiyim gelirim kendme insallah sende tavuk ye
shopaholic sen bi diyet uyguluyomusun
aliyorum canim ya...
cok yoruldum artik.
sanirim bu aralar en gucsuz oldugum zamanlar,
yine gecer yine toparlanirim ama idare edin beni biraz...
pihtilasmaya baktilar iste burda bi sorun yokmus, kromozomlara baktilar o da normal.
baska da ne yapilabilir bilmiyorum.
progesteron vermiyor doktorum, faydali olmadgni dusunuyor.
ona gore saglikli gebelik hic bi mudahale olmadan ilerleyebilen gebelik.
o yuzden boyle hic bi sey yapmadan bekliyoruz,
benim de iyice sinirlerim bozuluyor.
normalde de arastirmaci bi kisiyim, ne neden bilmek istiyorum.
esim de diyo birak bosver ama bosveremiyorum iste..
turkiyede 15 gun kayseri de 15 gun antalya da nasil gitces doktora bilmiyorum ki, gitsek doktor da bize guler ben size 15 gunde napabilirim ki der gibime geliyor.
burdaki doktorun da bi faydasini gormedik henuz.
hoc bu doktora da benim israrlarim yuzunden gidiyoruz,
esime kalsan hic gerek yok.
dun o kadar cok agladim ki, dedim artik su isi bi sahiplen, doktoru ara randevu al, bi gidelim konusalim.
simdiye kadar hep ben randevu aliyorum ben muhattap oluyorum.
sanki tek basima yapicam bu cocugu.
ilk randevuda da nerdeyse gelmicekti benimle oyle sey olur mu yaaa..neymis efendim calisiyormus,
e ben de calisiyorum ama bi sekilde saglik bu doktor randevusu olunca kimse bi sey demez.
ay yine sinir oldum.. neyse beni idare edin artik bi kac gunu ozur dilerim..
aç karnına 500 ml su
kahvaltı:1 rafadan yumurta
2 tatlı kaşığı krem peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 ceviz
domates
salatalık
biber
çay
ara:
½ pk light bisküvi (3 ad.)
½ bardak süt
ara:
2.5 dilim çavdar
krem peynir
1 bardak zero
suyum 1.5 lt oldu
Saphira bende yumurta ve keten tohumuyla yapiym diyosum yaninda cola zero oyle iyi olur diye dusundum ben hergun salata yapamam vallahi bide haslanmis tavuk cekemem sanki gogus iyiymis gibi:) iki gun yapiymda sebze haftam bi bitsin diyorum o arada sonra zaten kalca eriten diyete baslicam bu bitince ondada ac kalcam gibi ama napym
yumurta ve keten tohumu mu?nevin tavuk diyetinin yanında mı yiyeceksin canım?
Canımmmm,başımızın üzerinde yerin var.Pirinç lapası özellikle regl dönemlerinde müthiş bir ödem attırıcıdır.Aslında 2 gün yapılır ama bizler kilo verimini biraz hızlandıralım diye süreci uzattık.Kilo vermem yavaşladı bu hafta,ben de bu haftayı tavukla geçirmeye karar verdim,sen de bizi gelişmelerinden haberdar et olur muslm kızlar nev bu gün pirinç lapasına başladım bun gün renğlimin 2. günü cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek.kaptanım izlin olursa burda arkadaşlarla yazıca bilirmiyim.
Çok teşekkür ederim canım benim.Gerçekten o yaşadığım talihsiz dönem ama en büyük hatam da o dönem takımdan ayrılmak oldu.Moralim yoktu,paylaşıma katılacak gücüm yoktu,bir de o dönem bilgisayarım arızalanmıştı derken takımdan uzaklaştım ve sonuç 15 kilo.Ama tekrar burdayım şükürler olsun tam olarak iyileşmesem de daha iyiyim,beraberce kurtulucaz inşallah bu kilolardanNevcim canim benim cok muhtesem degsikliklerin olmus gene olucaktir eski kilo na donceksin ben eminim yani cunku bu takimda olupta kilo vermemek olamaz bugun tavugumu alcam sade haliyle firina atcam gogsu ayran cola ben goturebblirim 2gun o sekilde insan uzulunce hormonal degsiklikler oluyo gercekten en cok bu acidan benzer yonlerimiz vardir ben 15yasmdayken bi arkadasimi kaybetmistim Allah rahmet eylesin o zamn bi ablam demisti bana olmuşla ölmüşe çare yoktur cok dogru ve acitici bi sozdur benim icin malesef sanada oyle demem gerekiyo onumuze bakicaz baska napilablirki canim sen hedeflerne ulastkca hayatin dahada guzel olcak diyet konusunda senin kadar bilgili olmaasamda destek konusunda ben hep burdayim:)
Tekrar hoşgeldin canım,vücut yapılarımız benziyor.Ben de 31 yaşımdayım,164 boyum var ve 83.5 kiloyum86 kio,167 boy
5 yaşında bir oğlum var yaşım 30
ev halımıyım
adım elif
Aslında yaptığım diyetlerin en sağlıklısı olduğunu söyleyemem ama benim bi toparlanmaya ihtiyacım vardı,o yüzden hızlı olsun istedim canım,iyi de gidiyoruz sanırım ne dersinAllah bagislasin oglunu ben simdi nevin bi aylik programini uyguluyorum ayda 7kilo garanti dedgi tavsiye ederim:)
Canım yapabilirsin hiçbir sakıncası yok vücudun için,eğer bu aralar davetlerin varsa yalnızca çarşamba perşembe kaçamaksız yaparsın,o da güzel bir sonuç verir eminimKız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterim
İnşallah canım.Ruh bedeni,beden ruhu birebir etkiliyor kuşkusuz.Aslında ben gerçekten güçlü bir insanımdır,ama sanırım bu kez aldığım yara biraz derin.Kendi isteğimle ayrıldım 9 aylık beraberliğimden,isteme filan da olmuştu,çok da mutluyduk ama saklanan şeylerin 9 ay sonra ortaya çıkması,yalanlar,dönülen sözler derken seve seve ağlaya ağlaya terkettim sevdiğim adamı,elimde 2 yüzükle kalakaldım.Yalana tahammülüm yok,gerçek olsaydı da kabul etmesi acı da olsa kabul etseydim keşke ama yalana tahammül edemem.Evet zaman aslında gün gün iyileştiriyor ama hani yedirememek var ya yaşananları o beni tüketiyor sanırım.İşte kimsenin hayatı tam değil,hepimizin ayrı yarası var ama,bir yerden ayağa kalkmak zorundayız,minicik bir ışık olsa bile tutunup.Bu zayıflama azmi de öyle bir ışık hepimiz için,birlikten kuvvet doğuyor gerçektennev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.
Canım sıcak havalarda et ve balık türlerinin hemen hepsi aynı riski taşıyor ama taze olduğuna ve saklanma koşullarının iyi olduğuna emin olduğumuz yerlerden temin etmek,bu riski azaltır diye düşünüyorum ama bence de sen başlama canım,kendi diyetinde iyi gidiyorsun,düzenini bozma kuzumnevcim saprinam bebeklerim demiştimya geçen eşimle bir yere gittim diye tavukltan açıldı laf kadın tavuk yemegi kes zehirliyo adamı bakteriler çok oluyo dedikaç arkadaşı zeh
irlenmiş hatta birinide hastaneye zor atmışlar midesini yıkamışlareşimde dedi abla tam adamına dedin şimdi o tavukta yemez dedi neden deyince poanik atak benim hatun dedi ana dedi bende öyleyim dedi başladımı sana sohbet kaçırıımıyım bulmuşum benim gibisini sonra işimiz bitti ozaman hava çok sıcak dedim oda bana magnum aldı ay çok severim parası pahalı ama allah var parayı hakediyor onun için tavuk yemeyim neme lazım :18::18::18:
:
3 ay kadar dukan diyeti yaptım,11 kilo da verdim ama diyetin eksileri vitamin eksikliği,ona bağlı saç dökülmeleri ve ruhsal gerginlik.Ama muhteşem bir incelme etkisi var o bir gerçek,5 kilo bile versen 10 kilo vermiş gibi inceliyorsunRamazan bitince de Dukan yapıcam eşim bile durduramaz beni artık bu konuda..
Dukan'a göre öğünlerinde protein her zaman diğer besin öğelerinden fazla olmalı zayıflamak için.. hem de doyana kadar yemek için yani
ben şimdi az çalışayım mesai bitmeden gelir laf yetiştiririm
Canım motivemiz artsın ve kilo verişlerimiz hızlansın diye tavuğu tercih ettim.Aklınızda bulunsun çok çok iyi kızartın,hem kalorisini en aza indirger,hem lezzetini maximuma çıkarır.Bir de protein muhteşem bir yağ yakıcıdır ama bol su ile birlikte.Eğer bol su içmezseniz böbreklerinizde üre artar,böbrekler zorlanır,hem de vücutta halsizlik olur canlarımanladım canım.bu diyetle ilgili biraz araştırdım netten.kk da yapan bir bayan 1 haftada 9 kilo vermiş yalnız o salata tavuk yapmış.sonradan aklıma geldi,ayrılan bir arkadaşımızda salata tavuk yapıyordu,güzel veriyordu diye hatırlıyorum ama öyle şok kg verişleri yoktu
Vercez beraber veriyoruzda sagolasin sayende:) ben tavuk haftamda bi durma yasadim nev kilo verme konusunda iste sebze haftamdaym dunde baya bi kacamak yaptim bugunde biraz oyle. Ondan yapym bide sebze haftasi cabucak gecsin diyorum:)Canımmmm,başımızın üzerinde yerin var.Pirinç lapası özellikle regl dönemlerinde müthiş bir ödem attırıcıdır.Aslında 2 gün yapılır ama bizler kilo verimini biraz hızlandıralım diye süreci uzattık.Kilo vermem yavaşladı bu hafta,ben de bu haftayı tavukla geçirmeye karar verdim,sen de bizi gelişmelerinden haberdar et olur mu
Çok teşekkür ederim canım benim.Gerçekten o yaşadığım talihsiz dönem ama en büyük hatam da o dönem takımdan ayrılmak oldu.Moralim yoktu,paylaşıma katılacak gücüm yoktu,bir de o dönem bilgisayarım arızalanmıştı derken takımdan uzaklaştım ve sonuç 15 kilo.Ama tekrar burdayım şükürler olsun tam olarak iyileşmesem de daha iyiyim,beraberce kurtulucaz inşallah bu kilolardan
Tekrar hoşgeldin canım,vücut yapılarımız benziyor.Ben de 31 yaşımdayım,164 boyum var ve 83.5 kiloyum
Aslında yaptığım diyetlerin en sağlıklısı olduğunu söyleyemem ama benim bi toparlanmaya ihtiyacım vardı,o yüzden hızlı olsun istedim canım,iyi de gidiyoruz sanırım ne dersin
Canım yapabilirsin hiçbir sakıncası yok vücudun için,eğer bu aralar davetlerin varsa yalnızca çarşamba perşembe kaçamaksız yaparsın,o da güzel bir sonuç verir eminim
İnşallah canım.Ruh bedeni,beden ruhu birebir etkiliyor kuşkusuz.Aslında ben gerçekten güçlü bir insanımdır,ama sanırım bu kez aldığım yara biraz derin.Kendi isteğimle ayrıldım 9 aylık beraberliğimden,isteme filan da olmuştu,çok da mutluyduk ama saklanan şeylerin 9 ay sonra ortaya çıkması,yalanlar,dönülen sözler derken seve seve ağlaya ağlaya terkettim sevdiğim adamı,elimde 2 yüzükle kalakaldım.Yalana tahammülüm yok,gerçek olsaydı da kabul etmesi acı da olsa kabul etseydim keşke ama yalana tahammül edemem.Evet zaman aslında gün gün iyileştiriyor ama hani yedirememek var ya yaşananları o beni tüketiyor sanırım.İşte kimsenin hayatı tam değil,hepimizin ayrı yarası var ama,bir yerden ayağa kalkmak zorundayız,minicik bir ışık olsa bile tutunup.Bu zayıflama azmi de öyle bir ışık hepimiz için,birlikten kuvvet doğuyor gerçekten
Canım sıcak havalarda et ve balık türlerinin hemen hepsi aynı riski taşıyor ama taze olduğuna ve saklanma koşullarının iyi olduğuna emin olduğumuz yerlerden temin etmek,bu riski azaltır diye düşünüyorum ama bence de sen başlama canım,kendi diyetinde iyi gidiyorsun,düzenini bozma kuzum
3 ay kadar dukan diyeti yaptım,11 kilo da verdim ama diyetin eksileri vitamin eksikliği,ona bağlı saç dökülmeleri ve ruhsal gerginlik.Ama muhteşem bir incelme etkisi var o bir gerçek,5 kilo bile versen 10 kilo vermiş gibi inceliyorsun
Canım motivemiz artsın ve kilo verişlerimiz hızlansın diye tavuğu tercih ettim.Aklınızda bulunsun çok çok iyi kızartın,hem kalorisini en aza indirger,hem lezzetini maximuma çıkarır.Bir de protein muhteşem bir yağ yakıcıdır ama bol su ile birlikte.Eğer bol su içmezseniz böbreklerinizde üre artar,böbrekler zorlanır,hem de vücutta halsizlik olur canlarım
Canım benim,ben kendi tarifimi yazıyım.Mesela bu akşam tavuğa başladım.Önce teflon bir tavanın içine ince ince tıpkı döner gibi kestiğim ama tabi biraz daha büyük ama o döner inceliğinde kestiğim göğüsleri tavaya yerleştirdim.Tuzunu baştan attım.O göğüsler kendi suyuyla beyazlaştılar.Sonra bir çay bardağı su döktüm üzerine ve altını açtım.Suyu çektiği anda en kısığa getirdim ocağı.Ve yaklaşık yarım saat o şekilde renkleri kırmızıya dönene kadar közlendiler.Sonra diğer tarafını çevirdim ve aynı şekilde o taraf da közlendi.Tek damla yağ koymadığım halde nuggetler gibi lezzetli oldu.Bide ben özellikle kurutuyorum,öyle daha çok hoşuma gidiyor,ayranla da tüketebilirsiniz,ben light gazozla yedim bu akşam.Bir de proteinin her türü ama özellikle tavuk,muhteşem bir tokluk verir,gerçekten 1 ekmek yemiş kadar tokum halaVercez beraber veriyoruzda sagolasin sayende:) ben tavuk haftamda bi durma yasadim nev kilo verme konusunda iste sebze haftamdaym dunde baya bi kacamak yaptim bugunde biraz oyle. Ondan yapym bide sebze haftasi cabucak gecsin diyorum:)
ben anlamadm ama simdi kizartma yagda olmuyomu yagda kizartipmi yicez yani?
inşallah canım]Canım motivemiz artsın ve kilo verişlerimiz hızlansın diye tavuğu tercih ettim.Aklınızda bulunsun çok çok iyi kızartın,hem kalorisini en aza indirger,hem lezzetini maximuma çıkarır.Bir de protein muhteşem bir yağ yakıcıdır ama bol su ile birlikte.Eğer bol su içmezseniz böbreklerinizde üre artar,böbrekler zorlanır,hem de vücutta halsizlik olur canlarım
bana sormana gerek yokki tatlım böyle bir şeyi,tüm kararlarımızı çoğunluğun ortak fikriyle alıyoruz.İstiyorsanız yapın listeyi tabiki yalnız ben dahil olamıcam.daha önce saliss başladığında da yazmıştım,kızım bir okula başlasın,ondan sonra fırsatım olursa spora yazılıcam.başkla türlü yapamıyorum şimdilikKizlar bide spor bildirimi yapsak kalori sure bildirimi hafta birincisi falan valla cok guzel olur o konudada gaza getrsek kendmizi salis donunce gorevni devralir yine ne dersin kaptanim
hımm yani sen hiç yağ koymuyorsun.ben de diyorum ki yağda kızarmış tavuk çokkk kalorili olur nasıl kilo vercez :26:Canım benim,ben kendi tarifimi yazıyım.Mesela bu akşam tavuğa başladım.Önce teflon bir tavanın içine ince ince tıpkı döner gibi kestiğim ama tabi biraz daha büyük ama o döner inceliğinde kestiğim göğüsleri tavaya yerleştirdim.Tuzunu baştan attım.O göğüsler kendi suyuyla beyazlaştılar.Sonra bir çay bardağı su döktüm üzerine ve altını açtım.Suyu çektiği anda en kısığa getirdim ocağı.Ve yaklaşık yarım saat o şekilde renkleri kırmızıya dönene kadar közlendiler.Sonra diğer tarafını çevirdim ve aynı şekilde o taraf da közlendi.Tek damla yağ koymadığım halde nuggetler gibi lezzetli oldu.Bide ben özellikle kurutuyorum,öyle daha çok hoşuma gidiyor,ayranla da tüketebilirsiniz,ben light gazozla yedim bu akşam.Bir de proteinin her türü ama özellikle tavuk,muhteşem bir tokluk verir,gerçekten 1 ekmek yemiş kadar tokum hala
Canım benim,ben kendi tarifimi yazıyım.Mesela bu akşam tavuğa başladım.Önce teflon bir tavanın içine ince ince tıpkı döner gibi kestiğim ama tabi biraz daha büyük ama o döner inceliğinde kestiğim göğüsleri tavaya yerleştirdim.Tuzunu baştan attım.O göğüsler kendi suyuyla beyazlaştılar.Sonra bir çay bardağı su döktüm üzerine ve altını açtım.Suyu çektiği anda en kısığa getirdim ocağı.Ve yaklaşık yarım saat o şekilde renkleri kırmızıya dönene kadar közlendiler.Sonra diğer tarafını çevirdim ve aynı şekilde o taraf da közlendi.Tek damla yağ koymadığım halde nuggetler gibi lezzetli oldu.Bide ben özellikle kurutuyorum,öyle daha çok hoşuma gidiyor,ayranla da tüketebilirsiniz,ben light gazozla yedim bu akşam.Bir de proteinin her türü ama özellikle tavuk,muhteşem bir tokluk verir,gerçekten 1 ekmek yemiş kadar tokum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?