- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
aynı ben ama benbana açlık ve kaçamak deme kendimi zor tutuyorm.şimdi eşim aradı geliyorum,bir şey istiyor musun diye,hayır dedimhalbuki yarım ekmek arası kokoreç muhteşem olurdu
o katliamdan bende yaptım hemde öyle böyle değil adet olmadım daha sanırım ondan bu saldırmalarSapira katliam yaptim evde ne bulduysam yedin affedn beniya niye boyle oldum acaba anlamadm kendmi ben hic..
Domates falan yoktur hic canim dukanda ataktada mesela yenmiyo onlar ama diger dedklerin benmde anladgm kadariyla dogru
dukanda atakta ½ domatesi geçeden yenebiliyor diye biliyorum
tam doymayınca her şeye saldırıyor insan(
iyi geceler shopakızlar bugün gene hiç gelemedim yaa....siz nee güzel bıcır bıcır sohbet ediyorsunuz....
iyi geceler hepiizeeee
79bucuk ciktim saka gibiyim
Rica ederim canım benim,iyi uykularnev sana coook tesekkur ederim kurtaricimsin valla ben nolcam yoksa boyle ben azcik yatym kizlar
tamam canım çok teşekkür ederim.yarın sabah peynirli tavuklu yumurtyla başlayayım o zaman diyorum.peynirli tavuklu yumurta da ilk kez yicem bu arada:))) Evet canım benim,binevi yumruk harekatı,hem de biraz ivme kazandırıcaz kilo atışımıza moral olsun diye
Canım baget de olur evet,ama göğüs tavuğun yağsız kısmı olduğu için daha çok attırıyor bu bir gerçek.Ben sebze tüketmiyorum bu 3 günlük harekatlarda ama çok canın çekerse yarım domatesin sakıncası olacağını sanmıyorum.Sınırsız yiyebiliyorsun evet,yanında da light içecekleri sınırsız tüketebiliyorsun.Ayrıca tavuğu tavuklu peynirli yumurta şeklinde de yiyebilirsin sıkılırsan.Yağsız közleyerek kızartıyoruz evet,haşlama da olur ama yağsız kızartma çok daha lezzetli oluyor
aynı ben ama ben
o katliamdan bende yaptım hemde öyle böyle değil adet olmadım daha sanırım ondan bu saldırmalar89a vurdu ibre
bazen krize giriyor insan:18:
iyi geceler shopa
bende 8910 kilomu varmış bizim aramızda
bugün iftardan sonra komşuya gittik oradan parka bide bulaşıklar yavaştan toparlanmayada başladık belim kopuyordu resmen ilaç içtim kesti iyiki .. bide reglden dolayı ağrıyor belim
utanmadan birde kaju yedim demezmiKavrulmus yedim ya bide kaju sanirim cok kaloriliydi en kotusu o oldu napym odami topladim hareket oldu biraz
canım seni okadar iyi anlıyorumki n esen sor ne ben söylüyüm ilk oglumdan sonra bebek düşünmedim bir müddet sonra onu çocugu oldu benim yokyok canim merak etme, oyle cabuk bitiremem, zaten dun bugun regliyim diye her seyden yedimbi da tartilmaya korkuyorum :18:
dogru diyosun canim da iste gel de anlat yani..olmuyor, bu ay en rahat oldugum aydi, hic sallamadim, ama silik cizgi oluyor sonra neden gidiyor ben onu anlamiyorum,
hani hic olmasa aa olmuyo derim ama oluyor ve sonra yine gidiyor yine gidiyorbu 3 oldu artik, bi arastiralim diyorum esime, yani yine olsa yine dusucek belki o zaman ugrasmaya ne gerek var.
ben de bazen kalori sayiyorum, hatta bi tane uygulamam vardi telefonumda, ama karbon saymak daha kolayima gidiyor.
ins sen 71 i gor ben de 60 i goreyim insss
evet onun icin ugrasiyorum, benim ilk dusuk yaptgm ay benimle ayni gun hamile kalan cok yakin arkadasim, iste 47 kio ile filan hamile kaldi, simdi 25 haftalik filan oldu, sanirim simdi de 49 kilo filanonu gordukce o kadar cok moralim bozuluyor ki, ben hem daha cok kiloluyum hem de bebegim yok, gitti.. ona herkes aaa hamile misin diyor, 5 aya kadar kimse anlamiyor yani. simdi de biraz gobegi var ama sadece bebege aldi yani.hani insanlar bilincli kilo alir, bebegi de cok sagliklidir.oyle seyler ben e basarmak istiyorum ama bazilarinin kaderi boye yazilmamis galiba, hem bebgi tutamaz dusurur hem de yemege abanir sonra da bebek yerine yagdan igrenc bi gobek yapar
kusura bakma canim unden beri moralim cok bozuk gece kac saat agladim..artik yavas yavas gecicek bu krizim de lutfen kusuruma bakmayin
geldim evetne diyim ki pasam ya, halimi derdimi sen anliyorsun zaten.. ama cok uzgunum yani icim aciyor.. hic bi tane insan yuzu gormek istemiyorum..
simdi turkiyeye gideces akrabalar tanidiklar laf etcek bi sey soylicek iyice tepem atcak.. napicam bilmiyorum..
benim de boyle bi ara sanrmpanik atak baslangici olmustu,
geceleri uyuyamiyordum, carpintim oluyordu, korkuyordum, diyorum sanirim artik ben olucem, heralde birazdan azrail gelicek, surdan mi gelicek burdan mi gelicek bakinip duruyordum,
hem korkuyorum hem uyuyamiyorum, hem karnima agrilar giriyor, midem bulaniyor. lavaboya gidiyorum kusmaya calisiyorum kusamiyorum, esim diyor yat uyu, uyuyamiyorum, ona da anlatmadim tabi boyle korkuyorum filan diye.. sonra doktora gitmistim, oksuruyorum diye, o zaman doktora anlattim, once gayet rahat dinliyordu,sonra bunu soyleyince bi ciddilesti,
ne zamandan beri var dedi, 3-4 gundur dedim. neyse sonra bi sey olmaz gecer gider dedi..
ondan sonra hep yanimda cevsen bulundurdum, yatmadan once bi kac sayfa okumaya calistim, cevseni avucuma aldim oyle uyudum,
sonra yavas yavas gecti. bi de o ara yeni evimize tasindik, ondan sonra iyice azaldi cok sukur, bazen yine zorlaniyorum uyumakta ama eskisi gibi degil cok sukur cok daha iyiyim..
evet canim kaju hem tuzlu hem de bol kalorili, artik baya bi spor yapman gerek..
diyene bak ben hem esimle sahur yaptim hem de evden cikmadan kahvalti niyetine bi suru bi sey yedim..
asil benim spor yapmam lazim.. dun esimle 40 dakika yuruyus yaptik iftardan once, hatta yuruyus sayesinde 60.6 gordum, ama boyle gidersem bi da hayal olcak benim icin de..
artik bugun pazartesi toparlanma zamani, regl de olsam dikkat etmeliyim, 60.6 gordum diye simarmamaliyim... ins tekrar gorebilirim persembe gunu
Canımmmm,başımızın üzerinde yerin var.Pirinç lapası özellikle regl dönemlerinde müthiş bir ödem attırıcıdır.Aslında 2 gün yapılır ama bizler kilo verimini biraz hızlandıralım diye süreci uzattık.Kilo vermem yavaşladı bu hafta,ben de bu haftayı tavukla geçirmeye karar verdim,sen de bizi gelişmelerinden haberdar et olur mu
Çok teşekkür ederim canım benim.Gerçekten o yaşadığım talihsiz dönem ama en büyük hatam da o dönem takımdan ayrılmak oldu.Moralim yoktu,paylaşıma katılacak gücüm yoktu,bir de o dönem bilgisayarım arızalanmıştı derken takımdan uzaklaştım ve sonuç 15 kilo.Ama tekrar burdayım şükürler olsun tam olarak iyileşmesem de daha iyiyim,beraberce kurtulucaz inşallah bu kilolardan
Tekrar hoşgeldin canım,vücut yapılarımız benziyor.Ben de 31 yaşımdayım,164 boyum var ve 83.5 kiloyum
Aslında yaptığım diyetlerin en sağlıklısı olduğunu söyleyemem ama benim bi toparlanmaya ihtiyacım vardı,o yüzden hızlı olsun istedim canım,iyi de gidiyoruz sanırım ne dersin
Canım yapabilirsin hiçbir sakıncası yok vücudun için,eğer bu aralar davetlerin varsa yalnızca çarşamba perşembe kaçamaksız yaparsın,o da güzel bir sonuç verir eminim
İnşallah canım.Ruh bedeni,beden ruhu birebir etkiliyor kuşkusuz.Aslında ben gerçekten güçlü bir insanımdır,ama sanırım bu kez aldığım yara biraz derin.Kendi isteğimle ayrıldım 9 aylık beraberliğimden,isteme filan da olmuştu,çok da mutluyduk ama saklanan şeylerin 9 ay sonra ortaya çıkması,yalanlar,dönülen sözler derken seve seve ağlaya ağlaya terkettim sevdiğim adamı,elimde 2 yüzükle kalakaldım.Yalana tahammülüm yok,gerçek olsaydı da kabul etmesi acı da olsa kabul etseydim keşke ama yalana tahammül edemem.Evet zaman aslında gün gün iyileştiriyor ama hani yedirememek var ya yaşananları o beni tüketiyor sanırım.İşte kimsenin hayatı tam değil,hepimizin ayrı yarası var ama,bir yerden ayağa kalkmak zorundayız,minicik bir ışık olsa bile tutunup.Bu zayıflama azmi de öyle bir ışık hepimiz için,birlikten kuvvet doğuyor gerçekten
Canım sıcak havalarda et ve balık türlerinin hemen hepsi aynı riski taşıyor ama taze olduğuna ve saklanma koşullarının iyi olduğuna emin olduğumuz yerlerden temin etmek,bu riski azaltır diye düşünüyorum ama bence de sen başlama canım,kendi diyetinde iyi gidiyorsun,düzenini bozma kuzum
3 ay kadar dukan diyeti yaptım,11 kilo da verdim ama diyetin eksileri vitamin eksikliği,ona bağlı saç dökülmeleri ve ruhsal gerginlik.Ama muhteşem bir incelme etkisi var o bir gerçek,5 kilo bile versen 10 kilo vermiş gibi inceliyorsun
Canım motivemiz artsın ve kilo verişlerimiz hızlansın diye tavuğu tercih ettim.Aklınızda bulunsun çok çok iyi kızartın,hem kalorisini en aza indirger,hem lezzetini maximuma çıkarır.Bir de protein muhteşem bir yağ yakıcıdır ama bol su ile birlikte.Eğer bol su içmezseniz böbreklerinizde üre artar,böbrekler zorlanır,hem de vücutta halsizlik olur canlarım
canım be yagsız tavada çeviriyorum domatesle denemedim :44::44:hayatım yazmıştın sanki ama şöyle tek bir mesajda toparlayabilir miyiz,benim kafam biraz karıştı çünkü
*tavuğun mümkünse göğsü yenecek ama diğer yerleri de olur.mesela dersizi baget gibi.şu anda buzlukta bagetlerim var da,onlarla yapayım diyorum?
*yağsız olararak fırında veya tavada kızartma yapıyoruz
*mesela 1 tavuğun 2 taraflı göğsünün 1 tanesini yiyebiliyor muyuz?Belli bir miktarı var mı bir öğünde yediğimiz tavuğun?
*gün içinde 3 öğünle sınırlı kalmadan acıktıkça yiyebiliyoruz
*yanında ayran,zero içebiliyoruz
*yarım domates,az yeşillik yiyebiliyor muyuz,dukandan yola çıkarak soruyorum :)
sanada bebem iyi akşamlarkızlar bugün gene hiç gelemedim yaa....siz nee güzel bıcır bıcır sohbet ediyorsunuz....
iyi geceler hepiizeeee
bebıslrım merhaba
ya gelemedım kızlar
bırden ıftara mısafırım geldı neye ugradıgımı sasırdım yenı gıttıler...
menum: 8 bardak su
1 bardaak ayran
yarım tabak patates kavurma(bayılırım)
2-3karpuz
bu kdr
az bı dondurma az oncede yedım..hızmet etmekten bısı yıyemedım .bu saatten sonrada bısı yemem.
gecmısınızı de okuyamadımp(kufur gıbı oldu P heheh) bugunluk bole oldu ıdare edın kızlar..
canım be yagsız tavada çeviriyorum domatesle denemedim :44::44:
ay patates kavurmasına ben de bayılırım,yanında da çoban salata,yarım ekmek yerim o şekilde ya,bir de bastırsın diye kolaAllaaahh menüye bakk
yok patates filan,karpuzun azmış Allahtan ,sınıfı geçtin
ne küfür ediyon bacım
Kaptanımmmmm,ben gevşemedim,hatta hırslandım,bir an önce yaşadıklarımın enkazından kalkmak istiyorum çünkü.Bu arada kesinlikle zayıflamışsın diyecekler,ben fotolarından farkı net gördüm canımtamam canım çok teşekkür ederim.yarın sabah peynirli tavuklu yumurtyla başlayayım o zaman diyorum.peynirli tavuklu yumurta da ilk kez yicem bu aradabakalım cumaya kadar neler olacak cuma akşamı yeğenimin ilk doğum günü var.oraya biraz daha incelmiş olarak gidip,herkesin aaa yine zayıflamısıınn demeleri çok hoşuma gider doğrusu
aaa kızlar noluyoruzz toparlanalım hemen,bu nasıl bir rehavet.herkesin 40 ı karışmış belli kiGeçen haftaki 1. liğimizden sonra bir rahatlamamı geldi hepimize ne yarın hepimiz şu tavuğu yapalım 3 günlük bir şey zaten,nevimin dediği gibi,kiloların gidişi hızlansın ve en önemlisi motimiz yükselsinnnnnn
yok benim sorduğum başka türlü bir diyet yavrukuşum,daha doğrusu diyetin özellikleri.yarın yapıcam da onu,3 günlük bir diyet,sırf tavuk yiyorsun.ayrıntıları son 2-3 sayfada var
şimdi gelelim yediklerime sahurda birşey yemedim
ifatrda yedikelrim şunlar
1- 6 yemek kaşıgı sebzeli mercimek çorbası
2-6 yemek kaşıgı suları üsüzlmüş barbunya
3-bol salata maydonoz dere otu bol yemeklik sogan badem domates limon hakiki zeytin yagı doktim yedim bol bol
4-1 dilim anca karpuz
5-toplasam 4 yemek kaşıgı yok çlekli sade dondurma
yemedikelrimde şunlar pirinç pilavı bol nohutlu çok güzel yaparım ucundan az aldım tatlı kaşıgı kadar yoksuyuda 4 bardak anca içmişimdir he unutmadan 3 olkma yok pide yedim ne yapayım eşim sıcacık almış tadıda damagımda kaldı yane şu ilolarım bir gitse ne vardı üzülüyorum ya bazem bizlere yiyemiyorz millet yemek yiyor kilo almıyo kardeşim nasıl başarıolar anlamış degilim
bugün sahurda birşey yemeyi düşünmüyorum suyumu ilaçlarımı içicem yatıcem
onlar yiyip yiyip kilo almayan şanslı insanlar!biz diğer gruptayız maalesefkilo almak isteyenler topiğine uğra bir ara
aman yok o kdr da olmak ıstemem..arkadasım var ıncecık.yanaklar ıcerı gırmıs zayıflıktan.kadın dedıgın bırazda ele avuca gelcek dımı:)))
ben de 40 beden olayım yeter.bizler en azından diyet yaparak kilo verebiliyoruz,kilo almak isteyenler yese de alamıyor çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?