Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana açlık ve kaçamak deme kendimi zor tutuyorm.şimdi eşim aradı geliyorum,bir şey istiyor musun diye,hayır dedim halbuki yarım ekmek arası kokoreç muhteşem olurdu
aynı ben ama ben
Sapira katliam yaptim evde ne bulduysam yedin affedn beni ya niye boyle oldum acaba anlamadm kendmi ben hic..

Domates falan yoktur hic canim dukanda ataktada mesela yenmiyo onlar ama diger dedklerin benmde anladgm kadariyla dogru
o katliamdan bende yaptım hemde öyle böyle değil adet olmadım daha sanırım ondan bu saldırmalar89a vurdu ibre

dukanda atakta ½ domatesi geçeden yenebiliyor diye biliyorum

tam doymayınca her şeye saldırıyor insan (

bazen krize giriyor insan:18:

kızlar bugün gene hiç gelemedim yaa....siz nee güzel bıcır bıcır sohbet ediyorsunuz....
iyi geceler hepiizeeee
iyi geceler shopa
79bucuk ciktim saka gibiyim

bende 89 10 kilomu varmış bizim aramızda

bugün iftardan sonra komşuya gittik oradan parka bide bulaşıklar yavaştan toparlanmayada başladık belim kopuyordu resmen ilaç içtim kesti iyiki .. bide reglden dolayı ağrıyor belim

ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34) = 79
gerb (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)= 89

Son düzenleme:
bebıslrım merhaba
ya gelemedım kızlar
bırden ıftara mısafırım geldı neye ugradıgımı sasırdım yenı gıttıler...

menum: 8 bardak su
1 bardaak ayran
yarım tabak patates kavurma(bayılırım)
2-3karpuz
bu kdr

az bı dondurma az oncede yedım..hızmet etmekten bısı yıyemedım .bu saatten sonrada bısı yemem.
gecmısınızı de okuyamadımp(kufur gıbı olduP heheh) bugunluk bole oldu ıdare edın kızlar..

tamam canım çok teşekkür ederim.yarın sabah peynirli tavuklu yumurtyla başlayayım o zaman diyorum.peynirli tavuklu yumurta da ilk kez yicem bu arada bakalım cumaya kadar neler olacak cuma akşamı yeğenimin ilk doğum günü var.oraya biraz daha incelmiş olarak gidip,herkesin aaa yine zayıflamısıınn demeleri çok hoşuma gider doğrusu

aaa kızlar noluyoruzz toparlanalım hemen,bu nasıl bir rehavet.herkesin 40 ı karışmış belli ki Geçen haftaki 1. liğimizden sonra bir rahatlamamı geldi hepimize ne yarın hepimiz şu tavuğu yapalım 3 günlük bir şey zaten,nevimin dediği gibi,kiloların gidişi hızlansın ve en önemlisi motimiz yükselsinnnnnn

Kavrulmus yedim ya bide kaju sanirim cok kaloriliydi en kotusu o oldu napym odami topladim hareket oldu biraz
utanmadan birde kaju yedim demezmisen onun kalorisi çok oldugunu bilmiyonmu hem çok pahalı bebem ya o:18::18:tadıda allah var çok güzelkız aşkolsun bensiz götürmüşün kajuları
canım seni okadar iyi anlıyorumki n esen sor ne ben söylüyüm ilk oglumdan sonra bebek düşünmedim bir müddet sonra onu çocugu oldu benim yok her seferinde laf sokmalar vs canımı çok acıttı evi tamire soktuk neymiş benim bebegim olmuyomuş tüp bebek aşılama yaptıramazmıymışım sanane kardeşim ben düşünmüyorum sana ne oluyo acababirgün eltim 6 aylık hamileydi hiç unutmuyorum kaynatam emekli oldu dedim şakaya katrışık hadi baba iysiin artık emekli oldun dedim artık yaparsın gelinlere bir bilerzik dedim eltim ordan atladı hey sana ne oluyo bilerzigi hakeden biri varsa benim bak ben hamileyim dedio anki halimi sen düşün ne agladım sonra kızdan sonra dedi bebeg başladık allahım dedim bunlar gene benle dalga geçicek gene lafı sokucak dedim dedigimde oldu bu eltimle kaynım bana oyun etti günüm geçti deyip hastaneye gittiler sonra aradılarki hamileyim allahım ne agırıma gitti eve geldiler dediler şaka eşimle onun yüzünden kavga ettim yeter dedim 3 gün konuşmadım sabah öylenmiydi ilkindimiydi bilmiyorum namazı kıldı nasıl aglıyorum dua ederken secdeye kapandım allahım ğpaşanın sesini duy bak benle dalga geçiyorlar dedim saglıklı hayırlı bir evlat ver ne olur dedimo secdenin dili olsada konuşsa sana şu kadarın garantisini veriyorum yemin olsunki sen beni o halde görseydim salya sümük olurdun şimdi gelelim olayım zırt dedigi yere sen oluyoda ölüyo diye üzülüyosun ben ise 5 ay taşıyorum normal dogum sancısı çekiyorum öyle sancı çakip doguruyorum sonra canlı canlı kürtaj nerde özele para vericem yokkişimdi gittigim doktor 300 tl onuda ilk muayenesini 2 arkadaşım verdi testlerimi yaptırdım erkek kardeşim verdi şimdi kara kara düşünüyorum ben bu doktora nasıl gidicem altından nasıl kalkarım taksi 70 buluyo gidiş geliş haftada ya 1 yada 2 haftada 2 kere gidicem allahım eşime bol kazanç versin geriisi boş canım inan parmagımda 2 yüzügüm var dahada olmasa onları satıcam yavrularım durdunda gerisi boş beni anne olanlar çok iyi anlıyor 5 ay ya okadar taşıyorum tekmelerini hissediyorum diyorum rabbim sana şükür kızımda hergün 2 rekat şükü rnamazı kıldım biliyormusun sana tavsiyen olmayınca olmuyo biz üzüldügüzle kalıyoruz o şunu dicek bu bunu dicek diye strese sokma kendini bebem ya üzme ttalı canınıbiz varız bak beni örnek al ben 23 kilo verdim vallahi biri deseydi biryerlerimle gülerdim okadar olur yaneama umudun oldugu yerde yaradanımda var şunu bilki büyük bebek daha zor oluyo biri sana bebegimi sorucak daha yasagım kalkmadı de ne kaybedersin doktor ne dediyse o dedi arayıpta doktoramı sorucaklar öyle herkezede derdini yanma inan ne geliyosa onlardan geliyo benden sana bir abla nasihatı kimse için üzülmeye deymiyor be arkadaş
panik atak içinde beni bu hale kaynanamlar soktı evlendirdiler çok ezdiler düşün kendi ödedi borcu filancadan aldım dedi şahitlerim var allah havale ediyorum ben ben babamın evinde yokluk görmedim koca evinded ezildim hor görüldüm ırgat gibi kullandılar ben ne yapayım allaha havale ttim ben onları bu tarafın öteki tarafıda var ozaman hakkımı alıcam
bak şimdi nede canım çekti
canım be yagsız tavada çeviriyorum domatesle denemedim :44::44:
kızlar bugün gene hiç gelemedim yaa....siz nee güzel bıcır bıcır sohbet ediyorsunuz....
iyi geceler hepiizeeee
sanada bebem iyi akşamlar
iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar

ay patates kavurmasına ben de bayılırım,yanında da çoban salata,yarım ekmek yerim o şekilde ya,bir de bastırsın diye kola Allaaahh menüye bakk
yok patates filan,karpuzun azmış Allahtan ,sınıfı geçtin
ne küfür ediyon bacım

bu hafta 1 kılo vermeyı hedef koydum.tartılmıomda aralarda bakalım ne olcak.benı kurtarırsa sabaha kdr bıkmadan ıctıgım sular kurtarır..tabisi gun boyu tuvaletten kendımı alamıom o baska dabe:)))

şimdi gelelim yediklerime sahurda birşey yemedim
ifatrda yedikelrim şunlar
1- 6 yemek kaşıgı sebzeli mercimek çorbası
2-6 yemek kaşıgı suları üsüzlmüş barbunya
3-bol salata maydonoz dere otu bol yemeklik sogan badem domates limon hakiki zeytin yagı doktim yedim bol bol
4-1 dilim anca karpuz
5-toplasam 4 yemek kaşıgı yok çlekli sade dondurma
yemedikelrimde şunlar pirinç pilavı bol nohutlu çok güzel yaparım ucundan az aldım tatlı kaşıgı kadar yok suyuda 4 bardak anca içmişimdirhe unutmadan 3 olkma yok pide yedim ne yapayım eşim sıcacık almış tadıda damagımda kaldı yaneşu ilolarım bir gitse ne vardı üzülüyorum ya bazem bizlere yiyemiyorz millet yemek yiyor kilo almıyo kardeşim nasıl başarıolar anlamış degilim
bugün sahurda birşey yemeyi düşünmüyorum suyumu ilaçlarımı içicem yatıcem

Kaptanımmmmm,ben gevşemedim,hatta hırslandım,bir an önce yaşadıklarımın enkazından kalkmak istiyorum çünkü.Bu arada kesinlikle zayıflamışsın diyecekler,ben fotolarından farkı net gördüm canım

onlar yiyip yiyip kilo almayan şanslı insanlar!biz diğer gruptayız maalesef kilo almak isteyenler topiğine uğra bir ara

kızlar linke şöyle bir göz attım aman diyim yapmayım çok saglıksız ya birşey olur birlerlerinize he sonra yersiniz benden şaplagı ona göre az öz yeyim verin kiloyu kalbi nerden biliyosunuz tetkilemeyecegımızı ben isverç yaptım yapmaz olaydım kendimi acile zor attım sakın diyorum daha başka birşey demiyorum

ben de 40 beden olayım yeter.bizler en azından diyet yaparak kilo verebiliyoruz,kilo almak isteyenler yese de alamıyor çoğu

evet ya cok kotu onların hali..çok sukur rabbıme...
verıyoz yavas yavas acelemız yok:)
su an saat 00:22 ve dısardan bı koku gelıo..bırısı ırmık helvası kavuruo..sımdı ne dersınız bu işe:)))uymıcam seytana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…