inşallah canım...evet protein gerçekten çok tok tutuyor
bana sormana gerek yokki tatlım böyle bir şeyi,tüm kararlarımızı çoğunluğun ortak fikriyle alıyoruz.İstiyorsanız yapın listeyi tabiki yalnız ben dahil olamıcam.daha önce saliss başladığında da yazmıştım,kızım bir okula başlasın,ondan sonra fırsatım olursa spora yazılıcam.başkla türlü yapamıyorum şimdilik
hımm yani sen hiç yağ koymuyorsun.ben de diyorum ki yağda kızarmış tavuk çokkk kalorili olur nasıl kilo vercez :26:
Canım közlendikten sonra bir fasulye tanesi kadar tereyağı üzerine gezdiriyorum,kokusu yetiyorinşallah canım...evet protein gerçekten çok tok tutuyor
hımm yani sen hiç yağ koymuyorsun.ben de diyorum ki yağda kızarmış tavuk çokkk kalorili olur nasıl kilo vercez :26:
Yok canım,bakmadım henüz,bakarım şimdi
Canlarım yalnız afedersiniz kabızlık yapabiliyor prtein ağırlıklı beslenme,bol su için olur muHadi ya oluyomu oyle:) ben firinda yapcam yarinkini sosa koydum cunku ama sonraki gunu oyle yapym bende citir olsa tam benlik olcak valla gogus sikintili bi et cunku benm aram yok pek ama doyurucu dogru diyosun resmen herseyi birakp yumurta peynir yesem ben yasarim biliyorum kendimi:d
Canım közlendikten sonra bir fasulye tanesi kadar tereyağı üzerine gezdiriyorum,kokusu yetiyor
Yok canım,bakmadım henüz,bakarım şimdi
Canlarım yalnız afedersiniz kabızlık yapabiliyor prtein ağırlıklı beslenme,bol su için olur mu
Ben bi daha sebze yermiyim sadece nasi aciktim gittim oide peynir yedim bende ya
Sapira katliam yaptim evde ne bulduysam yedin affedn beniya niye boyle oldum acaba anlamadm kendmi ben hic..
Domates falan yoktur hic canim dukanda ataktada mesela yenmiyo onlar ama diger dedklerin benmde anladgm kadariyla dogru
dukanda atakta ½ domatesi geçeden yenebiliyor diye biliyorum
tam doymayınca her şeye saldırıyor insan(
canım benim,sebepsiz infertilite mi oluyor bu durumda sizinki?Herşeyiniz normal ve sağlıklı çıkıyorablamların da öyleydi biliyor musun,3-4 sene kadar olmadı,sonra Allah mucizesini gösterdi bizlere,dualarımız kabul oldu,sağlıklı bir erkek evlat verdi ablamlara,bin şükür o da böyle çok üzülürdü,zaman zaman eşinin onu kadar önemsemediğini söylerdi.O yüzden çok iyi anlıyorum şu an seni.eninde sonunda oluyor canım,inşallah senin de olacak.ablamlara hacdan okunmuş buğdaylar gelmişti,onları yutup,namazlarını kılıp,onlara söylenen duaları okuyup,perşembe akşamları bebek denemelerini gerçekleştiriyorlardı.belki siz de böyle bir şey deneseniz :26:
Yagmircum ben anlamadmki olmuyosa dusugun olmasi ve test durumlarna ragmen nasil doktorun bisey yapmaz o cok ilginc esin ciddiye alamiyodur yasadklarni anlmadgi icin belki daha yeni evlisiniz cu nku.. Ama kesinlikle doktor degstrmeni tavsiye ediyorum olurmu oyle is ya doktormu belirlicek neyin nasil oldugunu bi sinir oldum ben sen en iyisi git testlernle adam gibi bi doktora anlat biri illaki anlicaktir yani sen bide sıkma sakin canini olurmu:)
spor bildirimi: 1 saat yuruyus yaptim geldim
ohh afiyet olsun eşim de karşımda dondruma yyior şu an koooccaaaa bir kaseeBen hatirlamiyorum valla bi maydonoz yiyodum ben o kadar ben patlicam simdi uzandim iste beni boyle kilolu yapan bu yeme krizleri bi anda geliyo manyak gbi saldiriyorum herseye nasi atlatcam bnu ya gerci bi onceki ne zamandi hatrlamiyorumda cay etkili oldu sanrm yada alerji ilacmi biraktm o cok istah kesiyodu ondanda olablir anlamadm ben
canım sen de gel sohbetimize,senin güzel paylaşımlarını istiyoruz bizdekızlar bugün gene hiç gelemedim yaa....siz nee güzel bıcır bıcır sohbet ediyorsunuz....
iyi geceler hepiizeeee
yani bilmiyorum sebepsiz mi, esimin hiz problemi var biraz bi de morfoloji dusuk, ama sayi yuksek olunca bunu cok onemsemiyor doktor, esim de sorun yok diyor, genel bi vitamin hapi almistim onu bile icmiyor. iste ben de ablan gibiyim su anda. biz 3.5 yillik evliyiz, 1.5 yildir da bebek istiyoruz, 1 yildan sonra olmayinca doktora gittik tahliller icin, doktor da bi sey yapmadi biraz daha kendiniz deneyin isterseniz dedi boylece 1.5 yil oldu iste.. bilmiyrum daha ne kadar boyle ugrascas, baska bebek topikleirnde arkadaslarim vardi hepsi hamile kaldi, 1 yil icinde kalamayanlar baska bi topik acti simdi ordakilerin hepsi tedavi oluyor ve tikir tikir hamile kaliyolar, artik gidebilecegim bi topik bile yokartik bi seyler denemekten cok yoruldum..
su anda hicbi sey yapmak istemiyorum..
saolasin canim.. persembe sabah 8:30 a randevu almis esim bakalim nolcak, gidices adam 2 laf edicek 35 dolar para odiyces, ben onun soylediklerini bu forumda bedavaya ogrenebiliyorum..
eger bi sey yapmayacaksa bi tane ozel klinik var oraya gitmeyi teklif edicem esime bakalim kabul ederse tabi..
79bucuk ciktim saka gibiyim
:))) Evet canım benim,binevi yumruk harekatı,hem de biraz ivme kazandırıcaz kilo atışımıza moral olsun diyenevim beslenme uzmanım :) yani dukanın yumruk harekatı gibi bir şey mi yapış olacağız 3 gün tavık yiyerek :)))
Canım baget de olur evet,ama göğüs tavuğun yağsız kısmı olduğu için daha çok attırıyor bu bir gerçek.Ben sebze tüketmiyorum bu 3 günlük harekatlarda ama çok canın çekerse yarım domatesin sakıncası olacağını sanmıyorum.Sınırsız yiyebiliyorsun evet,yanında da light içecekleri sınırsız tüketebiliyorsun.Ayrıca tavuğu tavuklu peynirli yumurta şeklinde de yiyebilirsin sıkılırsan.Yağsız közleyerek kızartıyoruz evet,haşlama da olur ama yağsız kızartma çok daha lezzetli oluyorhayatım yazmıştın sanki ama şöyle tek bir mesajda toparlayabilir miyiz,benim kafam biraz karıştı çünkü
*tavuğun mümkünse göğsü yenecek ama diğer yerleri de olur.mesela dersizi baget gibi.şu anda buzlukta bagetlerim var da,onlarla yapayım diyorum?
*yağsız olararak fırında veya tavada kızartma yapıyoruz
*mesela 1 tavuğun 2 taraflı göğsünün 1 tanesini yiyebiliyor muyuz?Belli bir miktarı var mı bir öğünde yediğimiz tavuğun?
*gün içinde 3 öğünle sınırlı kalmadan acıktıkça yiyebiliyoruz
*yanında ayran,zero içebiliyoruz
*yarım domates,az yeşillik yiyebiliyor muyuz,dukandan yola çıkarak soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?