Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada biraz önce 3 ceviz yedim ve 1 bardak nescafeli süt içtim.normalde akşam yemeğinden sonraki 3. ara öğünümün devamıydı bu.meyve+süt+ceviz di,ben akşam üstü meyve yiyince,şimdi böyle yaptım.umarım başarılı bir şekilde dengeleyebiliyorumdur

E yapalim ozaman bi gonullumuz ciksin sende yaptgn zaman hemen dahil olursun:)

aynen bende kizartmayi dusun dusun bi hal oldum nasi yani diye

inşallah canım...evet protein gerçekten çok tok tutuyor
hımm yani sen hiç yağ koymuyorsun.ben de diyorum ki yağda kızarmış tavuk çokkk kalorili olur nasıl kilo vercez :26:
Canım közlendikten sonra bir fasulye tanesi kadar tereyağı üzerine gezdiriyorum,kokusu yetiyor

Yok canım,bakmadım henüz,bakarım şimdi

Canlarım yalnız afedersiniz kabızlık yapabiliyor prtein ağırlıklı beslenme,bol su için olur mu

Ben caydan heralde oyle bi sikinti yasamiyorum ama dukanda bitirmisti beni

nevim beslenme uzmanım :) yani dukanın yumruk harekatı gibi bir şey mi yapış olacağız 3 gün tavık yiyerek :)))

hayatım yazmıştın sanki ama şöyle tek bir mesajda toparlayabilir miyiz,benim kafam biraz karıştı çünkü

*tavuğun mümkünse göğsü yenecek ama diğer yerleri de olur.mesela dersizi baget gibi.şu anda buzlukta bagetlerim var da,onlarla yapayım diyorum?
*yağsız olararak fırında veya tavada kızartma yapıyoruz
*mesela 1 tavuğun 2 taraflı göğsünün 1 tanesini yiyebiliyor muyuz?Belli bir miktarı var mı bir öğünde yediğimiz tavuğun?
*gün içinde 3 öğünle sınırlı kalmadan acıktıkça yiyebiliyoruz
*yanında ayran,zero içebiliyoruz
*yarım domates,az yeşillik yiyebiliyor muyuz,dukandan yola çıkarak soruyorum :)

Sapira katliam yaptim evde ne bulduysam yedin affedn beni ya niye boyle oldum acaba anlamadm kendmi ben hic..

Domates falan yoktur hic canim dukanda ataktada mesela yenmiyo onlar ama diger dedklerin benmde anladgm kadariyla dogru

Sapira katliam yaptim evde ne bulduysam yedin affedn beni ya niye boyle oldum acaba anlamadm kendmi ben hic..

Domates falan yoktur hic canim dukanda ataktada mesela yenmiyo onlar ama diger dedklerin benmde anladgm kadariyla dogru

dukanda atakta ½ domatesi geçeden yenebiliyor diye biliyorum

tam doymayınca her şeye saldırıyor insan (

dukanda atakta ½ domatesi geçeden yenebiliyor diye biliyorum

tam doymayınca her şeye saldırıyor insan (

Ben hatirlamiyorum valla bi maydonoz yiyodum ben o kadar ben patlicam simdi uzandim iste beni boyle kilolu yapan bu yeme krizleri bi anda geliyo manyak gbi saldiriyorum herseye nasi atlatcam bnu ya gerci bi onceki ne zamandi hatrlamiyorumda cay etkili oldu sanrm yada alerji ilacmi biraktm o cok istah kesiyodu ondanda olablir anlamadm ben

yani bilmiyorum sebepsiz mi, esimin hiz problemi var biraz bi de morfoloji dusuk, ama sayi yuksek olunca bunu cok onemsemiyor doktor, esim de sorun yok diyor, genel bi vitamin hapi almistim onu bile icmiyor. iste ben de ablan gibiyim su anda. biz 3.5 yillik evliyiz, 1.5 yildir da bebek istiyoruz, 1 yildan sonra olmayinca doktora gittik tahliller icin, doktor da bi sey yapmadi biraz daha kendiniz deneyin isterseniz dedi boylece 1.5 yil oldu iste.. bilmiyrum daha ne kadar boyle ugrascas, baska bebek topikleirnde arkadaslarim vardi hepsi hamile kaldi, 1 yil icinde kalamayanlar baska bi topik acti simdi ordakilerin hepsi tedavi oluyor ve tikir tikir hamile kaliyolar, artik gidebilecegim bi topik bile yok artik bi seyler denemekten cok yoruldum..
su anda hicbi sey yapmak istemiyorum..

saolasin canim.. persembe sabah 8:30 a randevu almis esim bakalim nolcak, gidices adam 2 laf edicek 35 dolar para odiyces, ben onun soylediklerini bu forumda bedavaya ogrenebiliyorum..
eger bi sey yapmayacaksa bi tane ozel klinik var oraya gitmeyi teklif edicem esime bakalim kabul ederse tabi..

ohh afiyet olsun eşim de karşımda dondruma yyior şu an koooccaaaa bir kasee tabi içi gidiyormuş,çok üzülüyormuş
kızlar bugün gene hiç gelemedim yaa....siz nee güzel bıcır bıcır sohbet ediyorsunuz....
iyi geceler hepiizeeee
canım sen de gel sohbetimize,senin güzel paylaşımlarını istiyoruz bizde

canım Tr de bu işi hallederler aslında,keşke buradan bir dr. bulsan ve daha uzun süreli kalıp,hamile kalıp dönsen usa ya..sen Tr den bir dr. a bilgileri,tüm test sonuçlarını bildir,enine boyuna telefonla ve internet yoluyla derdini anlat.dr. tr den yönlndirsin sizi.sonra tr ye geldiğinizde de zaman kazanmış olursunuz

nevim beslenme uzmanım :) yani dukanın yumruk harekatı gibi bir şey mi yapış olacağız 3 gün tavık yiyerek :)))
:))) Evet canım benim,binevi yumruk harekatı,hem de biraz ivme kazandırıcaz kilo atışımıza moral olsun diye

Canım baget de olur evet,ama göğüs tavuğun yağsız kısmı olduğu için daha çok attırıyor bu bir gerçek.Ben sebze tüketmiyorum bu 3 günlük harekatlarda ama çok canın çekerse yarım domatesin sakıncası olacağını sanmıyorum.Sınırsız yiyebiliyorsun evet,yanında da light içecekleri sınırsız tüketebiliyorsun.Ayrıca tavuğu tavuklu peynirli yumurta şeklinde de yiyebilirsin sıkılırsan.Yağsız közleyerek kızartıyoruz evet,haşlama da olur ama yağsız kızartma çok daha lezzetli oluyor

sabah tartiliym mantikli hatta tavugun 2.gununde sabah tartiliym ben orucuda aksattim hasta olcam havuzdu falan yarinda doktora gitcem o zamanda tutamam off ben azcik yatcm ayilarin kiş uykusu gibi hissettim shopaholic canim oyle bi yazmissinki devam edin bolmiyim der gibi darildim ama smdi zaten alinganim cok yiynce alinganlasirim ben yagmurdamlasi saphira cok mantikli demis burdan baglanti kurman konusunda ankaraya gelseydiniz ben bi doktor bulabilirdmde akrabalarla bi konus bence sen en iyisi gitmeden haberlesin nev sana coook tesekkur ederim kurtaricimsin valla ben nolcam yoksa boyle ben azcik yatym kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…