Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

onlar yiyip yiyip kilo almayan şanslı insanlar!biz diğer gruptayız maalesef kilo almak isteyenler topiğine uğra bir ara

ama benim moralim bozulur en iyisi ugramamakkız bizim burdada bir arkadaş var oda kilo alamıyo vallahi verilicek olsa ben seve seve vericem haberi yok az öz yesek acaba yılda kaç kilo veirirz kaçamak yapmadan bilgisi olan varmı merak ettim

aman yok o kdr da olmak ıstemem..arkadasım var ıncecık.yanaklar ıcerı gırmıs zayıflıktan.kadın dedıgın bırazda ele avuca gelcek dımı:)))

aynı bizler gibi degilmi bebemgel vatandaş gel etli budlu hatunlara gelbu arada sen bebek figürlerini bilerikmi kulanmıyon yoksa bilemdigimdenmi kullanmıyousn:44::44:

aslıdna sırf bogaz tutmak degıl bu iş.cogusu hastalıktan dolayı kılolu ve bunun farkında olmayan mılyonlarca ınsan var..bu kdr yemenın de bı sebebı var elbet durduk yere deıl..
ben mesela kıstlerımden dolayı kılo alıyorum..bunun envai cesıt hastalıgı var.tabı hastalıgı bılıp ona gore dıyet yapacaksın.

İyi geceler herkeslere,

Valla okudum geldim geçmişleri, bizim derdimiz sorumuz doymak bilmeyen nefsimiz, az ile kanaat etmeyen gözümüz, iki lokmayla yetinmemek. Ben çocukluğumdan beri öyleyim, hatta büyüklerimiz dibini kurutmadan rahat etmiyceksin derlerdi. Bazı arkadaşlarım var çikolatanın bir karesini yer bırakır masanın üstüne, ben o çikolatanın tamamı bitmeden rahat edemem ki o biter daha doymazsam bir ikincisi gelir. O da yenir. Bu huyumdan vazgeçsem yetecek de artacak,

Gelelim iftardan bu yana yediklerime

3-4 hurma
bir tabak taze fasulye
küçük bir dilim kıymalı pide
bol bol su

sonrasında
2 bardak çay şekersiz
3-4 mürdüm erik
1 küçük şişe gazoz
İki kaşık dondurma

şimdi farkettim iftar sonrası çok olmuş biraz :26:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
gerbera1987, yesil_erik, maviyesil1999, SAPHIRA+, nev81, muconex

bütün kızlar toplandık

nerde bebek fıguru kullanıorum ben anlamadım:)smileylerimi dıosun?
evet canım onları diyorum
kız snein rumza bayılıyorum ne olur bir yanak versene yiyeyim canım çekti vallahi şuan agzım sulandı desem yalan olmaz yane

Ben bi namaz kılıyım, sonra salon 3 te görevimiz tehlike 4 var, onu mu seyretsem sonra sahur yapar yatıveririm, yarın nasıl geçer o zaman bilemem ama hayırlısı, iyi geceler herkeslere

sevgıcım bılmemezlıkten deıl usengeclıkten kullanmıom .tam hızımı almız yazarken elımı goturemem oralara:))
14 senedır bılgısayar kullanıos o kdrını bılıoruzdur herhalde:)))

79bucuk ciktim saka gibiyim
canim iftardan sonra o kadar su filan icinde normal oruc tutuyosan iftardan once tartilcaksin tutmuyosan sabah kahvaltida once.
oyle moralini bozma ins... hepimize geliyor yeme krizleri arada bi

aslinda mantikli, bi bakalim persembe sabhki randevudan sonra bi da dusuneyim bunu bi :44:

pasam yaaa.. sen boyle yazinca ben yazdiklarimdan utaniyorum ama
ins Rabbim hepimizin kalbini biliyor, en derin sizilari isitiyor.. ins bi gun bize de gulecek..sadece sabirla beklememiz lazim iste..
ben kendimi biliyorum adet olunca boyle yerlerde oluyorum ama sonra hizla toparlaniyorum.
burda insanlarin lafi sozu yuzunden nerdeyse 10 kilo verdim, artik ins bi sey demezler..
derlerse de benim de bi kac cift lafim olcak bundan sonra..
benim akrabalarimdan yana henuz bi problemim olmadi, tabi gurbette olunca akraba yuzu hic gormedgmden de olabilir bu tabi.
haftaya gidince gorecegm bakalim nasil oluyormus, eltim yok, esiyle bosandilar, oncesinde de 2 kere filan anca gordum.
ins haftaya kadar ben de coktan toparlanmis olurum

toplaam = 62k yemissin..
ben de kendim menumu yazmaya utandgm icin baskalarinin menulerini hesapliyorum iyi mi

Son düzenleme:
sevgıcım bılmemezlıkten deıl usengeclıkten kullanmıom .tam hızımı almız yazarken elımı goturemem oralara:))
14 senedır bılgısayar kullanıos o kdrını bılıoruzdur herhalde:)))

canım mesela bennasıl kullanıldıgını bilmiyodun kusura bakmabu arada iisimle hitaap olmasın canım rumzumla benimburua yazdıgımı kaç kişi biliyo rumuzumu dedimin beni bilsinler istemedim üşengeçliktenmi yapmıyon alemsin ben o figürlerikullanamayıncabi ryanım eksik kalıyo kanımca

buu arada kızlar sahur yemegim 4 adet kırmızı erik

ok pasam ısım kullanmam pardon:))
zamanında msn lerde fln yukleyıp yukleyıp az kullanmadık .sımdı bana cok sıradan gelıolar.ey ey eskı zamanlar geldı aklıma...eskıden msn yı hıc kapamazdım sımdı acma tenezzulunde bıle bulunmuom:))
bı ara sunu cok kullanırdım msn de.sunun saclı olanı nı fln..
yaslandıgımı farkettım bırden.pasam bu konuyu acarak hıc ıyı etmedın kanımcap

hoşgeldin canım afiyet olsun gazoz olmasaymış iyiymiş
Ben bi namaz kılıyım, sonra salon 3 te görevimiz tehlike 4 var, onu mu seyretsem sonra sahur yapar yatıveririm, yarın nasıl geçer o zaman bilemem ama hayırlısı, iyi geceler herkeslere
aa hadş yaa valla filmlerden ne kadar uzak kalmışım.yıllardır digitürkte filmelri dizileri kaçırmazdım.sonra kızım doğunca hiç birini izleyemez oldum
Al şekerim taze taze dalında yeni koparılmış

Eki Görüntüle 481964

offffffffffff zayıf noktam bu işteeee hiç zaman ve mekan yememe engel olamaz ve hiç bir diyet

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
maviyesil1999, yagmurdamlasi26, SAPHIRA, pasam3405, yesil_erik, saliss, gerbera1987

bakıorumda hepınız bu aralar cıkıp gelıosunuz..ıftarı acıp kendınıze gelıyorsunuz tabı:))
benım oğlum kalkar 6 da.yatsam ıyı olacak

Mmerhabaa canlaarımm sizleriii birazz aksattımmm amaa kusurumaa bakmayınn olarr mııı

Şimdi neleri kaçırdığınızıı anlatayımm

Bu perşembe hastaneden tam 105 kilo olarak çıktım çünkü sürekli bana dışardan kortizol yüklemişlerdi saolsun doktorum uyardı ama ödemden bahsetmedi resmen balon gbii çıktımSu içmem tuz yemem yasak tuz neyse ama su kısıtlmması ağır geldi tabi ben 4 litre su içerim yazın güç bela 1.5 litreye indirdim çünkü rresmen şişiyorum Sonra tabi benn ayaklandım iyicee durur muyum inciraltı senin konak benim gezdirdim kendimi vee sonuç ateş Tabi doktor da kızdı 3 gün ateşli kaldım amaa napimm hareketsiz yatmak kadar zor bişi olaamazz kıyamamm benn hastalarımaa neler çekmişlerrVee bugün dikişlerimi aldırdım azzcık açmışım gezerken dikişleride azcık daha kızdı doktor tabi

Yani genel olarak süperim canlarım birde kitle iyi huylu çıkarsa değmeyin keyfime Bu arada bizimkilerden gizli iş başvurusu yaptım beni istanbula çağırıyorlar Florance Nightangale hastanesine ama bizimkiler duysa kıyamet kopar biliyorum bu halde iş düşünüom dieAma aaa yatmaktannn çok sıkıldım gidip çalışcam canlarım

toplaaam = 76k olmus tabi bu hesap cok dogru olmayabilir,
ama sanirim gazoz ve dondurmadan boyle oldu..

buu arada kızlar sahur yemegim 4 adet kırmızı erik

tanesi 4karbon ona gore, 4 tanesi 16k ediyor. iftarda da 62 +16= 78 oldu.

utanmana gerek yok bebem neden utanasınki herkez acsını bir başka yaşıyor içinde şimdi akşam akşam günaha giricem ama kaynanam yüzüme dediki eltimin kızımdan dolayı aglamıştı vs hastanelik olmuştu uyyordu kızı eltimin ay deidm nen de gzüel yatıyo ban bir bagırdı oturdugum yerden zıpladım maşşallah de dedi namzarın degecek ne aglamıştım bir bilsem o mermerlerin dili olsada konuşsa göz yaşlarım teker teker döküldü ha bu arada demyi unuttum namazda agladım dedimya hani ogluma hamile kalmışım haberim yok 7 sene sonra mucizem geldi gitti eltimin lafları vs of ya canım sıkkın burda bir tanıdıgımız var kızı elimde büyüdü şimdi kızı görsen tepemden bakıyo onlara gitmiştim ben dedim abla nasılbir duygu anneler günü hediyesi almak çok aglamıştım sen kız git bimden yapma gül al üstünede yaz anneler günün kutlu olsun paşa yengem sende benim 2 annemsin diye yazmıştıne aglamıştım hediyeyi alınca kaynanamda ögretmiş gibi geldimi sana akşamı dedi oo eşimnmi aldı vs yok dedim anneler günüm hediyesi nasıl sevinerek diyorum demezmi ban sen annemizin senin çocugunmu var anneler günü hediyesi aldılar dedi sen benim sinirler oyna deidm ben namazı kılıyım ertesi gün aradı özür diledi bennasıl o lafı dedim dedi bende okadar kırıldımki eşimei çagırdım annen çagırıyo telefona diye şimdi anne olmaya bilirim ama ablamın oglu her sene alır 2.5 yaşında ilk anneler gününde ayakkabı aldı bu anneler günündede kupa almış annecim iyiki varsın sen birtenasin yazıyordu yigidim verdi teyzecim anneler günün kutlu olsun diye abla dedim yapma ne agladım ogluma sarıldım çok aglaştık ablamla insan anne olması önemli degil düşünülmesi önemli mesela bak eymenimde almış tşört kardeşimin oglu oda 2 aylık vardı yoktu onuda özledim ben ya bayram geçsin 6 günlerimi borcumuu tutuyum melekete gidicem kızlarbiraz stres atarım bari
Al şekerim taze taze dalında yeni koparılmış

Eki Görüntüle 481964
sendemi bürütüs ama olmuyoki böle çok kötüsün heay olsada yesek bak biryerlerim şişerse senden bilirim tuzlucam şöyle oh anam ya kendimi kaybettim iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…