onlar yiyip yiyip kilo almayan şanslı insanlar!biz diğer gruptayız maalesefkilo almak isteyenler topiğine uğra bir ara
aman yok o kdr da olmak ıstemem..arkadasım var ıncecık.yanaklar ıcerı gırmıs zayıflıktan.kadın dedıgın bırazda ele avuca gelcek dımı:)))
ama benim moralim bozulur en iyisi ugramamakkız bizim burdada bir arkadaş var oda kilo alamıyo vallahi verilicek olsa ben seve seve vericem haberi yok az öz yesek acaba yılda kaç kilo veirirz kaçamak yapmadan bilgisi olan varmı merak ettim
aynı bizler gibi degilmi bebemgel vatandaş gel etli budlu hatunlara gel bu arada sen bebek figürlerini bilerikmi kulanmıyon yoksa bilemdigimdenmi kullanmıyousn:44::44:
evet canım onları diyorumnerde bebek fıguru kullanıorum ben anlamadım:)smileylerimi dıosun?
kız snein rumza bayılıyorum ne olur bir yanak versene yiyeyim canım çekti vallahi şuan agzım sulandı desem yalan olmaz yaneİyi geceler herkeslere,
Valla okudum geldim geçmişleri, bizim derdimiz sorumuz doymak bilmeyen nefsimiz, az ile kanaat etmeyen gözümüz, iki lokmayla yetinmemek. Ben çocukluğumdan beri öyleyim, hatta büyüklerimiz dibini kurutmadan rahat etmiyceksin derlerdi. Bazı arkadaşlarım var çikolatanın bir karesini yer bırakır masanın üstüne, ben o çikolatanın tamamı bitmeden rahat edemem ki o biter daha doymazsam bir ikincisi gelir. O da yenir. Bu huyumdan vazgeçsem yetecek de artacak,
Gelelim iftardan bu yana yediklerime
3-4 hurma
bir tabak taze fasulye
küçük bir dilim kıymalı pide
bol bol su
sonrasında
2 bardak çay şekersiz
3-4 mürdüm erik
1 küçük şişe gazoz
İki kaşık dondurma
şimdi farkettim iftar sonrası çok olmuş biraz :26:
canim iftardan sonra o kadar su filan icinde normal oruc tutuyosan iftardan once tartilcaksin tutmuyosan sabah kahvaltida once.79bucuk ciktim saka gibiyim
canım Tr de bu işi hallederler aslında,keşke buradan bir dr. bulsan ve daha uzun süreli kalıp,hamile kalıp dönsen usa ya..sen Tr den bir dr. a bilgileri,tüm test sonuçlarını bildir,enine boyuna telefonla ve internet yoluyla derdini anlat.dr. tr den yönlndirsin sizi.sonra tr ye geldiğinizde de zaman kazanmış olursunuz
canım seni okadar iyi anlıyorumki n esen sor ne ben söylüyüm ilk oglumdan sonra bebek düşünmedim bir müddet sonra onu çocugu oldu benim yokher seferinde laf sokmalar vs canımı çok acıttı evi tamire soktuk neymiş benim bebegim olmuyomuş tüp bebek aşılama yaptıramazmıymışım sanane kardeşim ben düşünmüyorum sana ne oluyo acaba birgün eltim 6 aylık hamileydi hiç unutmuyorum kaynatam emekli oldu dedim şakaya katrışık hadi baba iysiin artık emekli oldun dedim artık yaparsın gelinlere bir bilerzik dedim eltim ordan atladı hey sana ne oluyo bilerzigi hakeden biri varsa benim bak ben hamileyim dedi o anki halimi sen düşün ne agladım sonra kızdan sonra dedi bebeg başladık allahım dedim bunlar gene benle dalga geçicek gene lafı sokucak dedim dedigimde oldu bu eltimle kaynım bana oyun etti günüm geçti deyip hastaneye gittiler sonra aradılarki hamileyim allahım ne agırıma gitti eve geldiler dediler şaka eşimle onun yüzünden kavga ettim yeter dedim 3 gün konuşmadım sabah öylenmiydi ilkindimiydi bilmiyorum namazı kıldı nasıl aglıyorum dua ederken secdeye kapandım allahım ğpaşanın sesini duy bak benle dalga geçiyorlar dedim saglıklı hayırlı bir evlat ver ne olur dedim o secdenin dili olsada konuşsa sana şu kadarın garantisini veriyorum yemin olsunki sen beni o halde görseydim salya sümük olurdun şimdi gelelim olayım zırt dedigi yere sen oluyoda ölüyo diye üzülüyosun ben ise 5 ay taşıyorum normal dogum sancısı çekiyorum öyle sancı çakip doguruyorum sonra canlı canlı kürtaj nerde özele para vericem yokki şimdi gittigim doktor 300 tl onuda ilk muayenesini 2 arkadaşım verdi testlerimi yaptırdım erkek kardeşim verdi şimdi kara kara düşünüyorum ben bu doktora nasıl gidicem altından nasıl kalkarım taksi 70 buluyo gidiş geliş haftada ya 1 yada 2 haftada 2 kere gidicem allahım eşime bol kazanç versin geriisi boş canım inan parmagımda 2 yüzügüm var dahada olmasa onları satıcam yavrularım durdunda gerisi boş beni anne olanlar çok iyi anlıyor 5 ay ya okadar taşıyorum tekmelerini hissediyorum diyorum rabbim sana şükür kızımda hergün 2 rekat şükü rnamazı kıldım biliyormusun sana tavsiyen olmayınca olmuyo biz üzüldügüzle kalıyoruz o şunu dicek bu bunu dicek diye strese sokma kendini bebem ya üzme ttalı canını biz varız bak beni örnek al ben 23 kilo verdim vallahi biri deseydi biryerlerimle gülerdim okadar olur yane ama umudun oldugu yerde yaradanımda var şunu bilki büyük bebek daha zor oluyo biri sana bebegimi sorucak daha yasagım kalkmadı de ne kaybedersin doktor ne dediyse o dedi arayıpta doktoramı sorucaklar öyle herkezede derdini yanma inan ne geliyosa onlardan geliyo benden sana bir abla nasihatı kimse için üzülmeye deymiyor be arkadaş
panik atak içinde beni bu hale kaynanamlar soktı evlendirdiler çok ezdiler düşün kendi ödedi borcu filancadan aldım dedişahitlerim var allah havale ediyorum ben ben babamın evinde yokluk görmedim koca evinded ezildim hor görüldüm ırgat gibi kullandılar ben ne yapayım allaha havale ttim ben onları bu tarafın öteki tarafıda var ozaman hakkımı alıcam
1- 6 yemek kaşıgı sebzeli mercimek çorbası = 9k
2-6 yemek kaşıgı suları üsüzlmüş barbunya = 15k desek
3-bol salata = 6k
4-1 dilim anca karpuz = 4k
5-toplasam 4 yemek kaşıgı yok çilekli sade dondurma = 20k
1 tatlı kaşıgı kadar yok pilav = 2k diyelim
3 lokma yok pide = 6k diyelim
sevgıcım bılmemezlıkten deıl usengeclıkten kullanmıom .tam hızımı almız yazarken elımı goturemem oralara:))
14 senedır bılgısayar kullanıos o kdrını bılıoruzdur herhalde:)))
canım mesela bennasıl kullanıldıgını bilmiyodun kusura bakmabu arada iisimle hitaap olmasın canım rumzumla benimburua yazdıgımı kaç kişi biliyo rumuzumu dedimin beni bilsinler istemedim üşengeçliktenmi yapmıyon alemsin ben o figürlerikullanamayıncabi ryanım eksik kalıyo kanımca
buu arada kızlar sahur yemegim 4 adet kırmızı erik
hoşgeldin canım afiyet olsun gazoz olmasaymış iyiymişİyi geceler herkeslere,
Valla okudum geldim geçmişleri, bizim derdimiz sorumuz doymak bilmeyen nefsimiz, az ile kanaat etmeyen gözümüz, iki lokmayla yetinmemek. Ben çocukluğumdan beri öyleyim, hatta büyüklerimiz dibini kurutmadan rahat etmiyceksin derlerdi. Bazı arkadaşlarım var çikolatanın bir karesini yer bırakır masanın üstüne, ben o çikolatanın tamamı bitmeden rahat edemem ki o biter daha doymazsam bir ikincisi gelir. O da yenir. Bu huyumdan vazgeçsem yetecek de artacak,
Gelelim iftardan bu yana yediklerime
3-4 hurma
bir tabak taze fasulye
küçük bir dilim kıymalı pide
bol bol su
sonrasında
2 bardak çay şekersiz
3-4 mürdüm erik
1 küçük şişe gazoz
İki kaşık dondurma
şimdi farkettim iftar sonrası çok olmuş biraz :26:
aa hadş yaa valla filmlerden ne kadar uzak kalmışım.yıllardır digitürkte filmelri dizileri kaçırmazdım.sonra kızım doğunca hiç birini izleyemez oldumBen bi namaz kılıyım, sonra salon 3 te görevimiz tehlike 4 var, onu mu seyretsem sonra sahur yapar yatıveririm, yarın nasıl geçer o zaman bilememama hayırlısı, iyi geceler herkeslere
maibeyazı gorenınız oldumu yaa.bugun hıc gormedım sankı?
3-4 hurma = 15k desek
bir tabak taze fasulye = 7k
küçük bir dilim kıymalı pide = 8k
bol bol su
sonrasında
2 bardak çay şekersiz
3-4 mürdüm erik = 15k
1 küçük şişe gazoz = 21k??? siseye bakmak lazim
İki kaşık dondurma = 10k
buu arada kızlar sahur yemegim 4 adet kırmızı erik
utanmana gerek yok bebem neden utanasınki herkez acsını bir başka yaşıyor içinde şimdi akşam akşam günaha giricem ama kaynanam yüzüme dediki eltimin kızımdan dolayı aglamıştı vs hastanelik olmuştu uyyordu kızı eltimin ay deidm nen de gzüel yatıyo ban bir bagırdı oturdugum yerden zıpladım maşşallah de dedi namzarın degecekcanim iftardan sonra o kadar su filan icinde normal oruc tutuyosan iftardan once tartilcaksin tutmuyosan sabah kahvaltida once.
oyle moralini bozma ins... hepimize geliyor yeme krizleri arada bi
aslinda mantikli, bi bakalim persembe sabhki randevudan sonra bi da dusuneyim bunu bi :44:
pasam yaaa.. sen boyle yazinca ben yazdiklarimdan utaniyorum ama
ins Rabbim hepimizin kalbini biliyor, en derin sizilari isitiyor.. ins bi gun bize de gulecek..sadece sabirla beklememiz lazim iste..
ben kendimi biliyorum adet olunca boyle yerlerde oluyorum ama sonra hizla toparlaniyorum.
burda insanlarin lafi sozu yuzunden nerdeyse 10 kilo verdim, artik ins bi sey demezler..
derlerse de benim de bi kac cift lafim olcak bundan sonra..
benim akrabalarimdan yana henuz bi problemim olmadi, tabi gurbette olunca akraba yuzu hic gormedgmden de olabilir bu tabi.
haftaya gidince gorecegm bakalim nasil oluyormus, eltim yok, esiyle bosandilar, oncesinde de 2 kere filan anca gordum.
ins haftaya kadar ben de coktan toparlanmis olurum
toplaam = 62k yemissin..
ben de kendim menumu yazmaya utandgm icin baskalarinin menulerini hesapliyorum iyi mi
sendemi bürütüs ama olmuyoki böle çok kötüsün he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?