- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Ya burgerdan yiyo bide geliyo kalori yaziyo of nasi canim cekiyo ben napcam boyle cok kalori o senarist niye yednki yav yemeseydin salata satiyolar en kotu ihtimal dondurma milkshake var onlardan alsaydn ayy canim cekti benm
dogru diyosun proteinli diyetler daha etkili sanirim ama greyfurt falan bulunmazmis simdi annem oyle dedi
canım öncelikle geçmiş olsun tatlım sanasonrada kızmada kocanı dövesim geldi gebeligin yaşımı olutrmuş delü şey hadi sen bana bakma ban doktor dedi kanda pırtılaşma var diye yoksa kilo kim ben kim inan şuan çok açım helede tatlıya aşeriyorum yeminle eşim bile bugün diyor pastaneden geçiyorsun canın tatlı çekiyo fırından geçiyosun canım ekmek çekiyo kız yoksa babamı oluyorum diyor ha tabi deidm baba oluyosun zor oluyo yaw insan oruç olunca
allahım gözlerime inanamıyorum ben doktor bu ney patates kızartmasımı kız ben yemegini kızartmasını istiytorumda kilo alırımdiye yiyemiyorum yoksa çok severim sebzelerin hepisini yiyorum ama yasakları asla kolanın tadını bilem unuttum mayonezin sen kalorsi kaç biliyonmu kız kalori cetveli bacım hesapla şu hatunun yedikelrinide gözleri pörtlesin birdaha görmüyüm bu kiloları vermek istiyotsan o bogazı tutcez sonra incecik dal gibi olucez sonra gelsin bebeler benim canım yasak birşey istese yemin olsun agzıma götürüyorum sonra aklım yavrularım geliyo paşa sen bunu ye ama bebeklerin ne olucek yapma gözünü seveyim bırak o elindekini diyorum haayde mutfaktan kaçar gibi çıkıyorum bu senin ilk ve son kaçamagın olsun olurmu daha önünde çok zun yollar var tatlım böyle dedim diyede kızma
kolay gelsin canımeminim sunumun iyi geçecektir,emeklerinin karşılığını alacaksın
paşacım aslında bazı şeyleri de çok kasıyorsun bence gerek yok.yani unutma ki afedersin küçük wc mizi yaparken bile 35 kalori harcıyoruz yani 1 bardak ayranın kalorisi.mesela benim bu listemde yumurtadan sıkılırsan,6 dilim sucuk yiyebiliyorsun kahvaltıda ya da 1 sosis mesela.ben bu sabah hem yumurta yedim hem de koktuğu için,nefsimi köreltmek amacıyla 1 dilim sucuğundan da yedim.sen de öyle yapabilirsin canım benim.yani 1-2 dilim sucuğun kimseye bir zararı olmaz emin ol
Çok geçmiş olsun canım kilo vermeden bencede bebek düşünme şünkü bi de üzerine alacağın kilolar olacak tatlım kilo vererek daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş tatlım
Ama eşin neden ben o riske giremem dedi acaba.Sağlığın için mi endişe ediyor
Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben senin kilo hedefine ulaşacağına eminim.Canım bir soru sormak istiyorum,kiloları ne zaman aldın bir de ilaç filan bağlantılı mı?Ben de 105'ten 70'e kadar düştüm geçen yıl,daralırsan tüyolarımız cepte
akşam yediklerimi yazayım
1 baget
8 kaşık z.yağlı bezelye (havuçsuz ve patatessiz yaptım)
2 kaşık yoğurt
1.5 dilim kepek ekmeği
2 kaşık salata
sonra nescafeli süt
1 yemek kaşığı dondurma
diyet listesi aklıma yattı aslında :44::44: Kilo vermem durduğu için cnm diyet yapmakta istemiyor üstelik bide kilo aldım verdiğimi geri aldım sayılır 88.6 çıkıyorumHala adet olmadım onun şişliğide olabilir Yarından itibaren başlaım listeye bakalım fark olacakmı Bide bnim cnm krep istiyorrrr ne kadar zararlı sıfır yağla yapsam mesela seramik tavam olduğu için yağ kullanmıyorum artık yumurtalarımda
yavrularım,bebeklerım,meleklerım,datlularım ben geldımmmmmmmmmmm
ıftarım:
11 bardak su(içilirmi demeyın valla sofrada ıçtım,yanmışım
6 bardak ayran(abartmıorum,surahı bıtmese devam ederdım emın olun)
2 karpuz
yarım porsıyon kdr fırında sebzelı tavuk
yuzyılın kuraklıgını yasadım bugun resmen.sonlara dogru az daha oruç bozuodum..gun ortasında kalkıp 1,5 saat oruçlu spor yaparsan olcagı buydu..su an karnımı tasıyamıorumm...ama hala aklım sudaaaaa
Herkeslere günaydın, gün çoktan aydı ancak ben ayılamadım bir türlü, geç yat, sahura kalk, yat namaza kalk, çocuğa kalk sersem tavuk gibi oluyorum. Unutmadan sahuru da yazıyorum;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 siyah zeytin
3 ince dilim sucuk
domates/salatalık
su
Ben çok mu yiyorum arkadaşlar ya, yediklerimi yaz yaz bitmiyooooooooooooor :44:
Ramazan başladı başlayalı ben spor yapamıyorum ramazan bitsin başlıyorum tam gaz, sabahları 1 saat tempolu yürüyüş, akşamları leslie 3 mil. Bugünlük temizlik işleri var, onu yapmalıyım ama gözüm korkuyor şimdiden hadi bakalım kolay gelsin
Kizlar gunaydin alinti yapamadm telefon bi sapitti gene :dyesilerik nesi fazla allasen diyette daha fazla yediriyolar bazilarinda rahat oll:)
senarist bak oyle diyince hak verdim sana o zaman yicen tabi ama cekirdekti cipsti cok gorunce uyarym dedm iste valla dukana baslicaksan ekmek tatli jubilelerini yap bence canin cektikce son yedgni hatrlarsin:) bide sende yada annende seker var sanirim 6kilo dogmak onla alakali ya dikkat etmen lazim bi kontrol ettirmismiydin sekerini ? Canim 80hic uzak degl bak pasam var en yakindan ornek ben nasil 9kilo verdim resmen hatirlamiyorum bile yavas yavas olcak sabiirr:)...
gerbera kiz gunun tatlisi noluyo yazik bana ben hala taatli krizindeyim paylasma oyle seyler valla tutamam kendmiii
Bide bayanlar bu sabah itibariyle 74küsurlere ulastim cuma alnimin akiyla cikcam nev Allah senden razi olsun:)
Ya kizlar bi kucuk sozu dinleyin yalvardim resmen size su ictigim caydan gidin aktardan 2haftalik kulancagnz kadar alin baride bi farki goorun ya valla isinize yaricak oyle boyle degl ben bak 8gundur tavuk yemekle beraber 0kabizlik sorunu yasadim ve cay tokta tutuyo bi deneyin valla pisman olmazsiniz kotulugnzemi konuscam saphira kabizlik finito oyle diyim ben sana
Neymiş bu çay tatlım içinde ne var bi anlat bakalımYa kizlar bi kucuk sozu dinleyin yalvardim resmen size su ictigim caydan gidin aktardan 2haftalik kulancagnz kadar alin baride bi farki goorun ya valla isinize yaricak oyle boyle degl ben bak 8gundur tavuk yemekle beraber 0kabizlik sorunu yasadim ve cay tokta tutuyo bi deneyin valla pisman olmazsiniz kotulugnzemi konuscam saphira kabizlik finito oyle diyim ben sana
Eline sağlık tatlımMaviyesil 23
saphira 38
pasam 30
nev 8
yesilerik 10
gerbera 4
yagmur 7
ipekyol 21
anane 24
muconex 7
shopaholic 1
senarist 6
9hayat cayi senarsistcimm burda topigi var bende ordan buldum oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?