Bende merak ettim ya ne işe yarıyormuş çökertttiğine göre fazla bağırsak mı çalıştırıyor acaba9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema
çobançökerten otunun ne işe yaradığını tahmin edebiliyorum
Evet o link canim ben aliyorum 5olcu bi gunluk oluyo 5olcum koyuyorum demlige sonra suzerek kavonoza aliyorum yemekten 15 20dk once ve aralarda falan iciyorum
cobancokerten ne isse yariyo ben cok dikenli oldugundn o ismi aldgni dusunmustum:)
muconexcim selam
Gunde 5 bardak canim 1olcu bir bardaklik oran oluyo kasikla degil bitkileri parmak tutamiyla aliyorum olcu oyle
Gunde 5 bardak canim 1olcu bir bardaklik oran oluyo kasikla degil bitkileri parmak tutamiyla aliyorum olcu oyle
canım ama taze demlenecek yazıyor her yemekten önce
Kızım uyudu şimdi gidip 3 mile leslie mi yapayım ve sonra sahur hazırlayacam iyi geceler
bende çok spor yapmak istiyorum ama bir türlü dışarı yürüşe çıkamıyorum,koşu bandıda da yapmak hiç içimden gelmiyor.oruç tutmadığımdan yürüyüşe çıkıyorum bende rahatça ama diyethiç cnm istemiyor artık:18: Ben gece gece hayatta spor yapamam bir kaç kere denedim ama yapamıyorum bütün günün yorgunluguyla kolumu kımıldatacak halim kalmıyoor
en azından meyve yeseydin,böyle çok zor olur oruç tutman.gunaydın kızlar
shurda bısı yemedım.su ıctım bı tek..hala yanıo ıcım
Herkeslere günaydın, gün çoktan aydı ancak ben ayılamadım bir türlü, geç yat, sahura kalk, yat namaza kalk, çocuğa kalk sersem tavuk gibi oluyorum. Unutmadan sahuru da yazıyorum;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 siyah zeytin
3 ince dilim sucuk
domates/salatalık
su
Ben çok mu yiyorum arkadaşlar ya, yediklerimi yaz yaz bitmiyooooooooooooor :44:
Anladımm canım bende hergün bitki çayı içiyorum ama seninkinin içeriği biraz farklı.
Benimkinde funda yaprağı,biberiye,yeşil çay,rezeneve arada kuş burnu ve mısır püskülü de koyuyorum
Tabi şimdi bitkillerim bitti eşimin aldığı 5i bi yerdeyi içiyorum.Onda mate ve kekik var
canım ama taze demlenecek yazıyor her yemekten önce
Ya bende basta taze yapiyodum her seferinde cezveyle sonra topigi acan kadin calisiyomus ise termosla goturuyomus anlatmis iste dedim bende taze yapmiyim bi deniyim oldu yani gene bagrsaklar iyi istahim krizlerim frenleneblir durumda fark yok dedim devam ettim:)
akadaşta 19 gelicen bursaya banada gelicek tanışmayane olsun tatlım sporumu yaptım tam oturacaktım eşim aradı malum arada 2 ssat fark var.biraz muhabbet ettik onunla.şıpır şıpır yağmur yağıyordu sesini dinletti bana.Özledim ben kocamı ya huuuu.Az kaldı 15 ağst Tr ye gelecek 17 sinde biz kavuşuruz artık.Şimdi sahur hazırlama zamanı iyi geceler
:44::44::44::44:bir bakmak lazım9hayat cayi senarsistcimm burda topigi var bende ordan buldum oku istersen
kuzum ama bana yazık değil mi on gündür haşlanmış tavuk haşlanmış yumurta ikilisindeydim.. kocişle ben hiç beraber yemek yiyemedik desem yeri onunla tanıştığımdan beri diyetteyim
canım ne desen haklısın bi daha da 80 lere kadar duymayacağından emin olabilirsin.. bi de o gün menüme bakarsan sahur 1 haşlanmış yumurta iki çatal peynir.. yani tüm gün aldığım kalori dengesiz de olsa 1100 cal falan anca çünkü patatesi eşim yedi ben 10 tane sayılı yedim hem de kısa olanları seçtim hep :106: tabi bahanesi olmaz da bi güncük işte.. ama paşam noldu biliyo musun? ben ekmek yedim ya o gün kaç günden sonra.. dün içim bi ekmek çekiyo uyku bile tutmadı valla.. hala fenalardayımyoksunluk belirtileri yaşıyorum uyuşturucu bağımlısı gibi
bi de sucuk konusundda mahallenizin kasabına özel olarak yaptırmanızı öneririm.. içiniz rahat bi şekilde yiyebilirsiniz o zaman.. hem de alasını yapıyorlar valla
evet hem benim hem bebeğin sağlığı kiloya göre %30 a kadar riske giriyormuş ve kilolu insanların çocuklarının doğuştan kalp sorunu ile doğma oranı da yüksekmişhem de kalp ve şeker hastalığını da kapmadan kilo vermemi istiyor. tabi Allah bilir çok sağlıklı da olabilir çocuk ama risk işte :106:
canım ben 6 kilo doğmuşumezelden kiloluyum yani.. özellikle ortaokulla birlikte her yıl 10 kilo alarak liseden mezun olalı bir sene olduğunda 135 i gördüm tartıda.. sonra 1 sene hiç tartılmadım muhtemelen 140 ı da bulmuşumdur.. sonra kocişe aşık oldum diyet yapmaya başladım 3 aylık sıkı bi diyet ve spordan sonra tartıldığımda 129 kiloydum ve üniversitede de 2.yılıma girdim. yurtta da 9 kilo verip 120 kilo ile memur olarak atandım ve okulu bıraktım aynı sene 108,5 a kadar düştüm takip eden 1 sene boyunca en düşük 103 kiloyu gördüm.. o sene hiç kilo veremedim yani ve aynı sene o kilo ile evlendim 6 ay sınra tartıldığımda 112,7 kiloydum hemen durdum diyete başladım 108 kiloyu tekrar gördüm tatile çıktım 112 ye de geri çıktım.. bu kış 118 i gördüğüm oldu.. 116,7 ile de kk ya ve dukana başladım dukanı 8 gün yaptım 4,5 kilo verdim yaz meyveleri çıktı bıraktım ve 115 küsürlere çıktım.. kk yı da bıraktım o ara tayin işleri sebebi ile 1.5 ay kadar..sonra öyle böyle 112,9 e düştüm geri ve kk ya geri döndüm bi hafta yarıştım yanlış hatırlamıyorsam 112,3 oldum ve yine bıraktım kk yı.. şimdi işte 10 gün oldu mu bilmiyorum akşamları haşlanmış tavuk yoğurt ve yeşil salata yiyorum haftada iki gün tavuk yemiyorum.. birinde cacık yedim sadece birinde de karnabahar neyse 107,8 i gördüm de işte hamburger yedim önceki gün dün ekmek krizim tuttu bu sabah kahvaltıda da yaklaşık 2,5 dilim beyaz ekmek yedim bakalım cumaya kadar tartılmıyorum.. bugün de öğlen bişeyler yicem niyetli değilim akşamı boş geçiricem sahura kadar sabredicem :106: böyle yaparsam hamburgeri dengelerim diye düşünüyorum kendimce
nescafeli süt benim kurtarıcım ya aşkım o benimsoğuk içiyorum ama ben yazın
canım senin diyetisyene noldu ya?
Anannee sen okudun mu topiğin hepsini çok uzunmuş okumak zor geldi
bahsettiyiniz çay 36 kilo veren adamın verdiyi çay tarifimi
Evet canim senarist atmisti linkini
pasam bak sende gerci senin iraden cok kuvvetli masallah
Evet canim senarist atmisti linkini
pasam bak sende gerci senin iraden cok kuvvetli masallah
Ya kizlar bi kucuk sozu dinleyin yalvardim resmen size su ictigim caydan gidin aktardan 2haftalik kulancagnz kadar alin baride bi farki goorun ya valla isinize yaricak oyle boyle degl ben bak 8gundur tavuk yemekle beraber 0kabizlik sorunu yasadim ve cay tokta tutuyo bi deneyin valla pisman olmazsiniz kotulugnzemi konuscam saphira kabizlik finito oyle diyim ben sana
canım öylede benim oglumda tanssiyonum çıkıyodu üzülüyüm çıkıyor galiba ben bu çayı içememama sizlere destek oluurm daha aldıgım kür duruyor saliizn verdigi kür kız onu nasıl yapıyodukta içiyoduk oruçtan sonra diyorum başlıyım gene küre çok wc çıkartıyodu bu arada böyle çay kullanınca yag yaktıgını nasıl anlıcaz idrar açıkmıkoyumu gelince yag yakılıyodu:44::44:
:insan keşke yesede kilo almasa ne vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?