Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende merak ettim ya ne işe yarıyormuş çökertttiğine göre fazla bağırsak mı çalıştırıyor acaba
Evet o link canim ben aliyorum 5olcu bi gunluk oluyo 5olcum koyuyorum demlige sonra suzerek kavonoza aliyorum yemekten 15 20dk once ve aralarda falan iciyorum

cobancokerten ne isse yariyo ben cok dikenli oldugundn o ismi aldgni dusunmustum:)

g,nde kaç bardak içiyorsun tatlım.5 ölçü dediğin nasıl oluyor kaşıkla mı ölçüyorsun

Gunde 5 bardak canim 1olcu bir bardaklik oran oluyo kasikla degil bitkileri parmak tutamiyla aliyorum olcu oyle

Gunde 5 bardak canim 1olcu bir bardaklik oran oluyo kasikla degil bitkileri parmak tutamiyla aliyorum olcu oyle

Anladımm canım bende hergün bitki çayı içiyorum ama seninkinin içeriği biraz farklı.
Benimkinde funda yaprağı,biberiye,yeşil çay,rezeneve arada kuş burnu ve mısır püskülü de koyuyorum
Tabi şimdi bitkillerim bitti eşimin aldığı 5i bi yerdeyi içiyorum.Onda mate ve kekik var

Ya bende basta taze yapiyodum her seferinde cezveyle sonra topigi acan kadin calisiyomus ise termosla goturuyomus anlatmis iste dedim bende taze yapmiyim bi deniyim oldu yani gene bagrsaklar iyi istahim krizlerim frenleneblir durumda fark yok dedim devam ettim:)

Kızım uyudu şimdi gidip 3 mile leslie mi yapayım ve sonra sahur hazırlayacam iyi geceler

bende çok spor yapmak istiyorum ama bir türlü dışarı yürüşe çıkamıyorum,koşu bandıda da yapmak hiç içimden gelmiyor.
gunaydın kızlar
shurda bısı yemedım.su ıctım bı tek..hala yanıo ıcım
en azından meyve yeseydin,böyle çok zor olur oruç tutman.

güzel olmuş sahur menün.

Alinti yapabildim:d canim iste buda hepsinin karisimi demekki bende beşi biyerdeyle yesil cay icerdim posetten ha bide matede icerdim alakasi yok ama ihlamurda icerdim aram var yani bitki caylariyla bunlarida aldim posetten kaplara koydum olculer 1er tutam bi yaprak yesilcay 2tutam ezberlemekte kolay ac kapaklarini kaplarin koy sonra geri buzdolbinin ustne baya pratiklestrdim olayi:) bi bitkiyi temzlemeye gicik oluyorum caydanliktan o kadar iste bugun ona suzgec alcam zaten

Anannee sen okudun mu topiğin hepsini çok uzunmuş okumak zor geldi

akadaşta 19 gelicen bursaya banada gelicek tanışmayamisafirim olur belkim
9hayat cayi senarsistcimm burda topigi var bende ordan buldum oku istersen
:44::44::44::44:bir bakmak lazım

canım biz çok zor süreçten geçiyoruz inan demin eltim aradı oda girmiş diyete diyetisyene gitmiş yarın 11 gidicem kan sonuçlarımı alıcam dedi sen gzüel oldun bu arada bende oluyum dediben bayramdan sonra memlekete gdicem işallah orda almam dünde sahurda bir adet şeftali yedim wc kolay çıktıminsan keşke yesede kilo almasa ne vardı

Evet canim senarist atmisti linkini

pasam bak sende gerci senin iraden cok kuvvetli masallah

canım öylede benim oglumda tanssiyonum çıkıyodu üzülüyüm çıkıyor galiba ben bu çayı içememama sizlere destek oluurm daha aldıgım kür duruyor saliizn verdigi kür kız onu nasıl yapıyodukta içiyoduk oruçtan sonra diyorum başlıyım gene küre çok wc çıkartıyodu bu arada böyle çay kullanınca yag yaktıgını nasıl anlıcaz idrar açıkmıkoyumu gelince yag yakılıyodu:44::44:

Evet canim senarist atmisti linkini

pasam bak sende gerci senin iraden cok kuvvetli masallah

kız kardeşimde bana almıştı,çok güzelde bir cam demlik almış bütün bitkileri atıyorsun içine kapağını kapatıyorsun içinde süzgeçi var.ama ben dadece bir kere yaptım öylece duruyor.

tamam canım evdeki çayı artık düzenli içeçem.

Acik olunca:) evet tansiyona kekikten dolayi iyi gelmiyomus kür dedgn ne bilmiyorum ama onu yap canim ise yaradysa sende

:insan keşke yesede kilo almasa ne vardı

Bir zamanlar bir reklam vardı çikolata türü bir reklamdı sanırım kadınlara yönelik kilolu olarak kadın bisiklete biniyor iki üç çeviriyor hop zayıflamış olarak iniyordu, otobüste saçlar yapılıyordu filan... O geldi sen böyle yazınca aklıma :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…