Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben tavuklu yumurta yaptim icine light kasar ve beyaz peynirde koydum dukani baska turlu anlatamam heralde bi yogurt eksik:d

selam herkese...
kızı fiziğe götürdüm geldim...
mavi yeşil haklısın canım yap yap hiç bitmiyor işler yaa... 3 gündür mahvoldum ama evim pırıl pırıl oldu...
gerçi ben her gün dip bucak temizlik yaparım evde emekleyen çocuk olunca ama boya yapılmadan pis görünüyodu gözüme...
bu arada bu hafta hiç tartılmadım nerdeyse cuma tartılıcam sadece bakalım kaç çıkıcam...

Eline saglik canim bizim evi varya resmen toz pislik goturuyo supurgede benim belimi mahvediyo yapamiyorum heves ettirdin bana zaten bayrama kadar evin temzlenmesi lazim nasilda gozumde buyuyo ..

canim kacamak yapmadiysan fazla ekside cikarsin tartil bence sabahlari :)

of aynı mesaj oldu ust uste alttakını okuyun kızlar:))

Son düzenleme:

evet cnm bende aynısıyım.emeklerken tugrab ta oyleydı..elım supurgeden gerı gelmıyordu ne bulursa emerdı yerdı,sac kıl tuy,pıslık demez agzına gotururdu.sımdı baya atlttık cok sukur ama o agza goturme huyu bıtmedı bı turlu.benım kurtarıcım sarjlı el supurgesı oldu ,yoksa yanmıstım.bırde evım sıyah beyaz hep,en kucuk pıslık gozukuverıyor.Ama her sabah ılk ısım evı supurmektır alıskanlık oldu bı gun supurmesem sankı evı pıslık goturuo ıcım ıcımı ıyıor..eskıden bu kdr tıtız deıldım gıt gıde evde kaldıkca kendımı ıslere verıyorum.bende yarın cam fln sılcem.mısafırlerım gelcek.yagmurdan sonra leke leke kaldı yoksa benı bayrama gotururdu.perdelerde kısa les gıbı gozume batıyorlar.
yanı anlıcaınız bı evın ısı asla bıtmezzzzzzzzz...

Canim oglun konusunda rahat ol ya bagisiklik kazanir oyle benim abime cook dikkat etmisler beni rahat birakmislar ben hasta olmam oyle kolay daha hayatimde ne ameliyatim oldu nede fenaligim falan bagisikligim cok iyidir abim tam tersi:d ev isi yapmayncada bitmiyo perdende eminim kirli degldir o kadar takma ya yagmur yagar bide trabzondasin yani camlarda normal yorma kendni pis ol benim gibi:d bak ben boyleyim bide cenem var babam dayanamadi gundelikci gelcek bayramdan sonra artik rahatim:) he bayram temizlgnide parayla yapcam benim yontem iyi bence:)

kız ben trabzonda deılım ıstanbulda yasıorum:)

canım ev aktar gibi zaten çaylarda.bir de seninkini deneyelim bakalım
Kaptanim bide gece aklima takildi bak uyurken dusunuyorum o dereceyim:d benim hedef kilom 64 ben baska demistim girdigimde 66sanirim oyle demistim 66da kovulmyim :)
canım hedefini aşağıya çekebiliyorsun ve sen mezuniyet istemeden kimse seni kovmaz
Maviyesil 23
saphira 38
pasam 30
nev 8
yesilerik 10
gerbera 4
yagmur 7
ipekyol 21
anane 24
muconex 7
shopaholic 1
senarist 6
shopanın netinde sorun olmuş
gerbera geç girebilmiş
eline sağlık canım

aç karnına 500 ml su
kahvaltı:
2 dilim bol tahıllı ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
domates
salatalık
biber
çay

öğlen:
2 kare parça patatesli kek börek
1 dilim ağlayan pasta
2 y.k. salata
çay

akşam:
1 bardak misket limonlu schweppes ( 88 kalori)
1 dilim patatesli kek börek
½ dilim pasta

öğlen yediklerim acıktırdı tabi,glisemik indeksleri yüksek olduğundan.akşam için tekrar yedim.yarın biraz sıkmam gerekicek.patatesli kek börek çok yoğun hamur iş olan bir yiyecek değil.toplam 6 kaşık un,1 çay bardağı yağ var içinde zararlı olarak ve 1 tepside 16 kare parça vardı.normal börekten iyidir herhalde yani umarım.Pastada 1 bardak un var ve yağ hiç yok ama şanti ve çikolata sosu var.yarın sırf yoğurt mu yapsam yoksa sırf sıvı mı tüketsem diye düşünüyorum

Listemde zaten normalde günde 1 ekmek olduğu için karbonhidrat kısmıla ilgili çok aşırı bir fark olmamıştır diyorum,yağ kısmı da azıcık bir şey düşüyor,o kadar yağ hatta fazlası var listemde.tek sıkıntı şu şanti ve sos,onu da napiim artık,bu kadar yapabiliyorum ben,kusura bakmayın kızlar inşallah cumaya ekside olurum ama bu sabah moralim bozuldu,400 gr fazla çıktı gerçi uykusuzluktan sanırım,su oranım yükselmişti

Acik olunca:) evet tansiyona kekikten dolayi iyi gelmiyomus kür dedgn ne bilmiyorum ama onu yap canim ise yaradysa sende
bakıcez canım bir oruç bitsinde

kızlar ya bu işler hiçmi bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben san aayaptıgım işelri bir sıralayım ahanda böle kalıcam dinle bak yazıyorum

şimdi gelelim ban evi dip köşe temizledim nevresimleri degiştirdim pijamalara kadar ütü yaptım tuvaletleri yıka sil süpür toz al yemekleri yap dolabı temizledim pazardan aldıklarımı temizledim 3 saatimi o aldı anam ne karıymışım 75 mk evim var daha büyügünü düşünemiyorum yeminle buevi yemek içine girsin 5 saate bitiremiyorum büyük evde kim bilir ne olurmenüm zengin teker teker sayıyımda dinleyin aslında banada spor oldu ama çok susandım yapaşanın kafesini temizledim
akşama iftara menü
1- yeşil mercimekli soguk yogurt çorbası
2- patatesli reyhanlı içli köfte
3- yumurtalı taze fasülye kavurması
4-sütlaç
5-havuç kabak yogurtlu salatası
6- üzümm hoşafı eşim beyaz kırmızı üüzm almıştı onu hoşaf yaprım
7-karpuz dilimledim
şimdi ben bunların hangisini yerim diyeyim sizlere çorbadan bir küçük kase havuç kabak salatası yemeyi düşünüyorum gerisi eşimin olsun suya kavuşuyumda daha birşey istemiyorum çok yoruldum belim agrıyo yeminle bir daha oruçtan sonra evi temizliyim diyorum yoksa susuzluktan ölüyorum sizlerin menüde ne var
canım geçmiş olsun güle güle kirlet ev işi nankör iş bebem dön arkanı aynı benim çocuk bile yok ama paşayla köük yetiyo yemler keryered tüylerini hiç saymıyorum
Selam kızlar
misafirim vardı biliyorsunuz,ortalığı toparla,geçmişi oku derken bu saat oldu anca gelebilrdim

kolay gelsin bebem kız saprina senden birşey isticem kızlara hediye vermek istiyorum ben beceremiyorum buraya müzik yüklüyüm tanla serdar ortaçın bir şarkısı varya onu buruya koyarmısın benim gibi olmayacak benden onlara gelsin beni anlatıyo bu şarkı artık üüzlmek istemiyorum aglamak eskileri düşünmek evlatlarımın acısını düşünmek yoksa panik atagım daha fena oluyor bugün kendime yeni bir sayfa açtım elhamdurillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…