Acik olunca:) evet tansiyona kekikten dolayi iyi gelmiyomus kür dedgn ne bilmiyorum ama onu yap canim ise yaradysa sende
bakıcez canım bir oruç bitsinde
Bir zamanlar bir reklam vardı çikolata türü bir reklamdı sanırım kadınlara yönelik kilolu olarak kadın bisiklete biniyor iki üç çeviriyor hop zayıflamış olarak iniyordu, otobüste saçlar yapılıyordu filan... O geldi sen böyle yazınca aklıma :44:
kızlar ya bu işler hiçmi bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben san aayaptıgım işelri bir sıralayım ahanda böle kalıcam dinle bak yazıyorum
şimdi gelelim ban evi dip köşe temizledim nevresimleri degiştirdim pijamalara kadar ütü yaptım tuvaletleri yıka sil süpür toz al yemekleri yap dolabı temizledim pazardan aldıklarımı temizledim 3 saatimi o aldı anam ne karıymışım 75 mk evim var daha büyügünü düşünemiyorum yeminle buevi yemek içine girsin 5 saate bitiremiyorum büyük evde kim bilir ne olurmenüm zengin teker teker sayıyımda dinleyin aslında banada spor oldu ama çok susandım yapaşanın kafesini temizledim
akşama iftara menü
1- yeşil mercimekli soguk yogurt çorbası
2- patatesli reyhanlı içli köfte
3- yumurtalı taze fasülye kavurması
4-sütlaç
5-havuç kabak yogurtlu salatası
6- üzümm hoşafı eşim beyaz kırmızı üüzm almıştı onu hoşaf yaprım
7-karpuz dilimledim
şimdi ben bunların hangisini yerim diyeyim sizlere çorbadan bir küçük kase havuç kabak salatası yemeyi düşünüyorum gerisi eşimin olsun suya kavuşuyumda daha birşey istemiyorum
çok yoruldum belim agrıyo yeminle bir daha oruçtan sonra evi temizliyim diyorum yoksa susuzluktan ölüyorum sizlerin menüde ne var
selam herkese...
kızı fiziğe götürdüm geldim...
mavi yeşil haklısın canım yap yap hiç bitmiyor işler yaa... 3 gündür mahvoldum ama evim pırıl pırıl oldu...
gerçi ben her gün dip bucak temizlik yaparım evde emekleyen çocuk olunca ama boya yapılmadan pis görünüyodu gözüme...
bu arada bu hafta hiç tartılmadım nerdeyse cuma tartılıcam sadece bakalım kaç çıkıcam...
canım geçmiş olsun güle güle kirlet ev işi nankör iş bebem dön arkanı aynı
benim çocuk bile yok ama paşayla köük yetiyo yemler keryered tüylerini hiç saymıyorum
Selam kızlar
misafirim vardı biliyorsunuz,ortalığı toparla,geçmişi oku derken bu saat oldu anca gelebilrdim
kolay gelsin bebem kız saprina senden birşey isticem kızlara hediye vermek istiyorum ben beceremiyorum buraya müzik yüklüyüm tanla serdar ortaçın bir şarkısı varya onu buruya koyarmısın benim gibi olmayacak
benden onlara gelsin beni anlatıyo bu şarkı
artık üüzlmek istemiyorum aglamak eskileri düşünmek evlatlarımın acısını düşünmek yoksa panik atagım daha fena oluyor bugün kendime yeni bir sayfa açtım elhamdurillah