- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
selam herkese...
kızı fiziğe götürdüm geldim...
mavi yeşil haklısın canım yap yap hiç bitmiyor işler yaa... 3 gündür mahvoldum ama evim pırıl pırıl oldu...
gerçi ben her gün dip bucak temizlik yaparım evde emekleyen çocuk olunca ama boya yapılmadan pis görünüyodu gözüme...
bu arada bu hafta hiç tartılmadım nerdeyse cuma tartılıcam sadece bakalım kaç çıkıcam...
selam herkese...
mavi yeşil haklısın canım yap yap hiç bitmiyor işler yaa... 3 gündür mahvoldum ama evim pırıl pırıl oldu...
gerçi ben her gün dip bucak temizlik yaparım evde emekleyen çocuk olunca ama boya yapılmadan pis görünüyodu gözüme...
bu arada bu hafta hiç tartılmadım nerdeyse cuma tartılıcam sadece bakalım kaç çıkıcam...
selam herkese...
Canim oglun konusunda rahat ol ya bagisiklik kazanir oyle benim abime cook dikkat etmisler beni rahat birakmislar ben hasta olmam oyle kolay daha hayatimde ne ameliyatim oldu nede fenaligim falan bagisikligim cok iyidir abim tam tersi:d ev isi yapmayncada bitmiyo perdende eminim kirli degldir o kadar takma ya yagmur yagar bide trabzondasin yani camlarda normal yorma kendni pis ol benim gibi:d bak ben boyleyim bide cenem var babam dayanamadi gundelikci gelcek bayramdan sonra artik rahatim:) he bayram temizlgnide parayla yapcam benim yontem iyi bence:)
kız ben trabzonda deılım ıstanbulda yasıorum:)
profılımde gormussundur trabzonu..aslen oralıyım canım...Hadi ya trabzonla bi bagin varmiydi niye oyle hatrladmki ya:d pardon:26: olsun ordada yagar yagmur normaldir:)
canım ev aktar gibi zaten çaylarda.bir de seninkini deneyelim bakalımYa kizlar bi kucuk sozu dinleyin yalvardim resmen size su ictigim caydan gidin aktardan 2haftalik kulancagnz kadar alin baride bi farki goorun ya valla isinize yaricak oyle boyle degl ben bak 8gundur tavuk yemekle beraber 0kabizlik sorunu yasadim ve cay tokta tutuyo bi deneyin valla pisman olmazsiniz kotulugnzemi konuscam saphira kabizlik finito oyle diyim ben sana
canım hedefini aşağıya çekebiliyorsun ve sen mezuniyet istemeden kimse seni kovmazKaptanim bide gece aklima takildi bak uyurken dusunuyorum o dereceyim:d benim hedef kilom 64 ben baska demistim girdigimde 66sanirim oyle demistim 66da kovulmyim :)
shopanın netinde sorun olmuşMaviyesil 23
saphira 38
pasam 30
nev 8
yesilerik 10
gerbera 4
yagmur 7
ipekyol 21
anane 24
muconex 7
shopaholic 1
senarist 6
Selam kızlar
misafirim vardı biliyorsunuz,ortalığı toparla,geçmişi oku derken bu saat oldu anca gelebilrdim
bakıcez canım bir oruç bitsindeAcik olunca:) evet tansiyona kekikten dolayi iyi gelmiyomus kür dedgn ne bilmiyorum ama onu yap canim ise yaradysa sende
Bir zamanlar bir reklam vardı çikolata türü bir reklamdı sanırım kadınlara yönelik kilolu olarak kadın bisiklete biniyor iki üç çeviriyor hop zayıflamış olarak iniyordu, otobüste saçlar yapılıyordu filan... O geldi sen böyle yazınca aklıma :44:
ben san aayaptıgım işelri bir sıralayım ahanda böle kalıcam dinle bak yazıyorumkızlar ya bu işler hiçmi bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım geçmiş olsun güle güle kirlet ev işi nankör iş bebem dön arkanı aynıselam herkese...
Selam kızlar
misafirim vardı biliyorsunuz,ortalığı toparla,geçmişi oku derken bu saat oldu anca gelebilrdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?