Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah kahvaltı olarak 2 domates ve peynr yedim..1 dilimde karpuz ve 2 fincan şekersiz sade neskafe..neskafe iştahımı frenliyor biraz benim...

teşekkür ederim sevgili kaptanım...

geldim kızlar,onaya götüreyim kardeş takıma
teşekkürler canım eline sağlık,doğru ya hatırladım ben de,dün akşam yazmıştı

gerberacım eklemişsin bile paylaşıma eline sağlık canım söyleseydin keşke ekliyorum diye,ben de kardeş takıma onaya sundum :)

Canımmmmm,asıl ben seni tebrik ederim,harika vermişsin maşallah

tsk ederımm bebemmm

:))

ya bısı sunmak ıstıyorum sızlere.kızlar bılıyorsunuz onumuz bayram.bence arefe ve bayram gunlerı sayım yapılmasın..zaten cok gırılıp cıkılcagınıda sanmıyorum..gelınse bıle ızınlı olalım.ona gorede sayımları bayramdan sonraya atalım sıradakı kısıyı??

kızlar ben sahura kalkamadım dolayısıyle su bıle ıcemedım..

yarın ıcın bana degısık salata turlerı soylermısınız mısafırlerım ıcın?? acıll please lutfen:)

huuuuuu canım tebrik ederim bence de dere tepe düz gittin azmettin başardın,başarakcaksın
Saol tatlım yaa inş başaracağım kilolar gidince kendime güvenim geldi valla eşim geldiğinde umarım 2 güzel laf ederde daha çok şevklenirim
Çığır açmışsınız tatlım bu aralar takım hep ilkleri yaşıyor
tu tu tu masallah... ay ya ne guzel zayiflamissiniz

dogru diyosun canim ins daha cok dua edelim bu aralar
Ayy canım inş devam eder böyle
bide calletings diye bir egzersiz buldum bir ablamız 60 kilo 40 beden giyiniyormuş şimdi 60 kilo 36 bedenmiş
Evet canım ben indirmiştim ama yapmadım hiç biraz gözüm korktu nedense.Kilolarımı vereyim sıkılaşmak için yapacam.

Canım yaa beni tam bayrama yazmışsın zaten bayramda izin oluyor sayım falan yapılmıyor.Mümkünse ben seninle ya da gerberayla değişeyim çünkü sonra eşim gelecek ve sayım yapmam zor olacak

zaten arefe ve bayramda herkes izinli oluyor canım.o tarihleri kaba taslak yapmış yağmur

yarın ıcın bana degısık salata turlerı soylermısınız mısafırlerım ıcın?? acıll please lutfen:)
yeşil mercimek salatası
kusura bakma saphıra listeyi bende kontrol ettim paylaşıma ekledim kardeş takımımız hangi takım

rica ederim tatlışım,benim için önemli değil de,şna bak birbirlerinde haberleri yok demesinler 4. ve 6. takım kardeş takımlarımız ayrıca 2. takım nöbetçi kardeş takım

Canim salatani misirli tursulu yapablirsin bence su turpmudur onun tursusu mor olan hani salatalik tursusu biber tursusu kirmizi misir meksika fasulyesi roka domates sogan salatalik ay olsada yesem :)

Kizlar cokmu hizliyim yav islerim bitti bitcek valla ama canim ckti resmen ben kuaforede gitcem annemde tesrif edcek bi guzel olalim ya:d kolam bitti ama cok fenaa

Biri kolay biri zor iki tarif sana

Etimekli salata (etimekleri akşamdan sarımsaklı yoğurda bulayıp bir tepsiye diziyorsun mayonez de var tarifinde ama o cıssss ben koymuyorum, üzerine havuç rendelenip hafif soteliyorsun onu yayıyorsun, sonra taze soğan, maydanoz, dereotu, kornişon turşu, mısır, kırmızı biber közlenmiş, bazıları mantar koyuyor ama ben sevmediğim için koymuyorum, bunları da doğrayıp az limon zeytinyağlı bu yeşillikleri de üzerine koyuyorsun miss)

Kabak salatası (kabakları rendele kendi suyuyla azcık tavada sotele, içine salatalık rendele, dereotu, ceviz, sarımsaklı yoğurtla karıştır )

Son düzenleme:
tsk ederım kzılar..
zaten bı agır ıkı hafıf salata ıstıyorum.borek yaparım.mantar fırına verırım.tavuk kızartırım.et kızartırım.yahnı gıbı bısı yaparım.scorba,pılav yaparım yeter

ıslerım bıttı sayılır,aksamdan ne yemek yapsam onu dusunuom

Herkes iftar hazırlığında heralde, benim de hazırlık yapmam lazım ama sıcakta hiç canım mutfağa girmek istemiyor, fırında tavuk yapıyım, taze fasulye ve çorbam var, bi de kabak salatası yapayım

Herkes iftar hazırlığında heralde, benim de hazırlık yapmam lazım ama sıcakta hiç canım mutfağa girmek istemiyor, fırında tavuk yapıyım, taze fasulye ve çorbam var, bi de kabak salatası yapayım

canım kolay gelsin..ben başlamadım henüz hazırlıga..eksik malzemelerim var eşmin getirmesini bekliyorum..menü de mercimek çorba,karışık soslu kızartma ve yogurt var...bana uyan tarafı çorba ve yogurtt

Kizlar cokmu hizliyim yav islerim bitti bitcek valla ama canim ckti resmen ben kuaforede gitcem annemde tesrif edcek bi guzel olalim ya:d kolam bitti ama cok fenaa

maaşallah hamarat kızımızaaa...takımın en çıtırı sensin dimi ananecimmm...
bugün ben de kuaföre gitmeyi planlıyordum ama evden çıkmadım...yarın inşalllah...pazar günü önemli bir iftar yemeği var oraya hazırlanıcam...belki saçımıda boyatırım...
cnm sen iyi kilo veriyorsun ama kola içiyorsun..zero mu içiyorsun acaba..ben de severim ama korkuyorum içmeye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…