Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canim cok yedgnden bende cok aç hssediyorum kendmi karbonhidrat ve sekerden oluyo halsizlik aclik

orda aktar gbi yerler yokmu canim turkiyede al istersen gelince hem zararli bisey deglki tam tersine yararli yani kizmasin esin

aktar bilmiyorum nerde var, ama internette satiliyor orasi kesin :)
zararli diye degil de esim surekli basima icat cikariyosun diye kiziyor..
alip kullanmazsam kiziyor, kullaninca bi sey demiyor.

Topicte var dimi bu:) ben ekmegi mikrodalgada yapcam daha denemedm hic onu hep muhallebi tarznda yiyodum yulaf kepegni ama kiloda veriyodum:d

mikrodalgada ekmek mi, daha o tarife gelmedim demek ki onu gormedim.
muhallebili yulaf kepegi de iyimis, keske dun yedgm muhallebiler de oyle olsaydi

cezayi da ben bilemedim nasi yapsak, en azindan menu paylasimini ben kendi adima zorunlu tutmak istiyorum.
menu paylasmazsam kendime ceza vericem, bi de kacamak olursa onun icin de ceza vericem.
bu sekilde insss dikkat edelim.
ben inss basarabilirsem 2 gun dukan atak, sonra da seyir yapmaya basliyoruuuumm
bugunku sahurda yediklerimden badem,ceviz ve salatalik dukan atak a uygun degil.
gerci peynirim de yagli ama neyse bugunku karadukan olmus olsun..
bakalim insss basarabilirim :)

3 yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı sıvı yağ
3/4 su bardağı yoğurt
250 gr. sert beyaz peynir
2 su bardağı un
1 ad. patates
1 pk. kabartma tozu
maydanoz, dereotu , kekik
Pulbiber, Karabiber üzerine susamben 1 bardağa yakın süt koymuştum

3 yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı sıvı yağ
3/4 su bardağı yoğurt
250 gr. sert beyaz peynir
2 su bardağı un
1 ad. patates
1 pk. kabartma tozu
maydanoz, dereotu , kekik
Pulbiber, Karabiber üzerine susamben 1 bardağa yakın süt koymuştum

gerbera tuzlu keke bayılırım,yapması da çok kolay oluyor.Ben peynir+maydanoz+dereotu yerine sosis koyuyorum,daha güzel oluyor öyle,yiyen bayılıyor.karışık şarküteri ürünleriyle de yapılabilir,pizzamsı olur o zaman,yeşil biber,domates ve siyah zeytin ilavesiyle patates yok benimkinde

Son düzenleme:
iyice uyku var benim deeee sahuru bekliyorum yoksa imkanı yok uyanamam bu arada unutmuşum yazmayı patates peynir rendelenir ama peyniri beyaz peynir tercih edersen doğraya bilisin tuzlu kek tarifi harika enfes oluyor

salam yine bir nebze çiğ yiyebilirim ama sosisi yiyemiyorum ama dediğin gibide yapılabilir birbirine yakışan malzemeler hepsi

Kaptanıma katılıyorum kızlar, bu işin kontrolü bizzat kendimiziz, kendi kendimizin denetçisiyiz, yoksa herkes bir süre sonra birbirini kandırmaya çalışacaktır ki bu da buradaki tüm samimiyeti yok eder, ben cezaya karşı değilim, lakin bu tür bir ortamda nasıl bir ceza bulunabilir hiç bir fikrim yok, ben ünv. kendi öğrencilerime bile ceza uygulayamıyorum, hadi hoca bak işine deyiveriyorlar

Bence herkes menülerini düzenli olarak paylaşmalı, kilolarını da, birbirimize neyin yanlış neyin doğru olduğunu söyleyerek çözüm bulabiliriz, tatlı sert eleştirerek, ama daha çok teşvik ederek, ben daha önce başka topiklere de bakmıştım biraz orda insanlar yiyor yiyor, uzun uzun yediklerini yazıyor, anam sen azcık birşeyi fazla yaptın mı en ağır eleştiriler, bu da çok gurur kırıcı oluyor bence, motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız arkadaşlar, bu kiloları kaç olursa olsun vereceğimize verebileceğimize inanmalıyız, azcık bir kaçamak mı yaptık olabilir yarın yeni bir gün deyip yeni baştan başlamalıyız, zaten bunu yapamadığımız için burda değilmiyiz?

peki şu ceza fikrini niye komşularımıza sormuyoruz .. yani diğer takımlarlada fikir alışverişi yapılabilir bu konuda:44:

Bu tuzlu kek pogacanin kek hali ozaman ay bende maydonozlu beyaz peynirli yeseydim nasi cekti canimmm

ben mercimekten nefret ederim ama uygularim onu saphira gerci dukanda tatlandiriciya baslicam yulaf kepegnide severim cok kacamagim olmaz heralde evdede bisey bulundurmucam:) ben bi icetea icym kizlar:)

salam yine bir nebze çiğ yiyebilirim ama sosisi yiyemiyorum ama dediğin gibide yapılabilir birbirine yakışan malzemeler hepsi

gülüm hiç bir malzeme çiğ kalmıyorki,sosis zaten çok çabuk pişer biliyorsun,kekle beraber fırında pişiyor.Tabi yine de önden 5-10 dk haşlayarak da konabilir kek hamuruna

Benim de iftar menüm şöyleydi:

Boll suuuu
1 kepçe mercimek çorba
3-4 tane içli köfte
1 bardak ayran

iki bardak çay

küçük bir salkım siyah üzüm
yarım erik (erik küçük bir elma kadardı )

sert ve gurur kırıcı eleştiriler yapmak yasak zaten canım bizde,ceza alma sebebi hatta..o şekilde eleştiriler de bir süre sonra yalana teşvik eder insaları.Devamında da artarak gider ve en sonunda bir bakmışsın ne diyet kalmış kişide,ne de topike yazacak motivasyon.En sonunda takımdan ayrılmasına kadar gider...
Kaçamak için hiç ceza uygulaması yapılmadı bizim takımda ama çoğunluk istiyor gibi.en azından denemekte fayda var.Baktık olmuyor yine eski sisteme geri döneriz

eğer buraya yanlış yazmalar başlarsa bu ilk önce kendini kandırmaktır ki bunun tek zararı kendinedir oda o kişiye en tatlı cezadır ben özellikle kaçamak yaptığımda yada fazla yediğimi düşününce menü paylaşımı yapıyorum ki artık düzenli yapmayı düşünüyorumama zannetmem bu samimiyet kaybolsun burada herkes menü paylaşımında bulunuyor kaçamak veya fazlalık olsa dahi sadece daha disiplinli olmaya teşvik edecektir bu bizi

afiyet olsun canım.içli köfteler kızartma değildi herhalde?
içli köfteye bayılırım da anneme yaptıramıyorum bayadırbiz haşlayarak yapıyoruz
gülüm hiç bir malzeme çiğ kalmıyorki,sosis zaten çok çabuk pişer biliyorsun,kekle beraber fırında pişiyor.Tabi yine de önden 5-10 dk haşlayarak da konabilir kek hamuruna
yok tatlım çiğlik olarak değilde pek aradığım bişey değil tabi olsa yerim yine hayırda dememtuzlu keki buldummu kaçırmam

Zaten yazmamaya vicdanm el vermiyor bide yemesem:d pasamda gelsin yav ozledm onu:) gerbera ben bisey sorcaktim unutmusum bu ozel donemn erken gelmesi icin bitkisel biseymi kullancaksin bidahaki aya ve bugun aldgn ilac kortizonlumuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…