- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Aynen canim cok yedgnden bende cok aç hssediyorum kendmi karbonhidrat ve sekerden oluyo halsizlik aclik
orda aktar gbi yerler yokmu canim turkiyede al istersen gelince hem zararli bisey deglki tam tersine yararli yani kizmasin esin
Topicte var dimi bu:) ben ekmegi mikrodalgada yapcam daha denemedm hic onu hep muhallebi tarznda yiyodum yulaf kepegni ama kiloda veriyodum:d
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
bunu yapabiliriz,ben daha önce denemiştim gerçekten işe yarıyor ama sonrasında çok dikkat etmek lazım
simdi ben koptum,
kacamak yapan ceza olarak bu detoxu mu uygulayacak?
yoksa genel olarak haftasonu cok yedik hmm hadi bunu yapalim gibi mi?
gerbera tuzlu keke bayılırım,yapması da çok kolay oluyor.Ben peynir+maydanoz+dereotu yerine sosis koyuyorum,daha güzel oluyor öyle,yiyen bayılıyor.karışık şarküteri ürünleriyle de yapılabilir,pizzamsı olur o zaman,yeşil biber,domates ve siyah zeytin ilavesiyle
canım daha önce de benim görevimdi o :) bir süre sonra ceza gibi gelmeye başlıyor insana bilirim
normalde kuralalrımız arasında menü paylaşımı da var ve hatta paylaşmayana 1 puan cezası var,uyguladık mı,hayır uygulamadık,diyorum ki bundan sonra dikkat edelim uygulayalım.
hımm kolay geldi yani :44:
ananeeye yazdığım gibi canım durum,yani aslında mneü paylaşımı zorunlu
ben menü paylaşımı kaçamakaları derken,yapılan kaçamaklar saklanmaya başlanır mı,menüler eksik yazılmaya başlanır mı acaba yı kastettim
Burda hiç bir kanıt sistemimiz yok,gerek de yok diye düşünüyorum,herkese güvenim tam,yalnız pembe yalanlar olur mu acaba diyorum
herkes kendine ceza verecekse o zaman neyin kararını vermeye çalışıyoruz tatlışımherkes kendi versin istediği cezayı
ben haftada 1 gün,1 öğün serbest olsun diyorum ama 2 haftada 1 uygulamak isteyenler de,o şekilde yapabilir tabi
salam yine bir nebze çiğ yiyebilirim ama sosisi yiyemiyorum ama dediğin gibide yapılabilir birbirine yakışan malzemeler hepsi
Kaptanıma katılıyorum kızlar, bu işin kontrolü bizzat kendimiziz, kendi kendimizin denetçisiyiz, yoksa herkes bir süre sonra birbirini kandırmaya çalışacaktır ki bu da buradaki tüm samimiyeti yok eder, ben cezaya karşı değilim, lakin bu tür bir ortamda nasıl bir ceza bulunabilir hiç bir fikrim yok, ben ünv. kendi öğrencilerime bile ceza uygulayamıyorum, hadi hoca bak işine deyiveriyorlar
Bence herkes menülerini düzenli olarak paylaşmalı, kilolarını da, birbirimize neyin yanlış neyin doğru olduğunu söyleyerek çözüm bulabiliriz, tatlı sert eleştirerek, ama daha çok teşvik ederek, ben daha önce başka topiklere de bakmıştım biraz orda insanlar yiyor yiyor, uzun uzun yediklerini yazıyor, anam sen azcık birşeyi fazla yaptın mı en ağır eleştiriler, bu da çok gurur kırıcı oluyor bence, motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız arkadaşlar, bu kiloları kaç olursa olsun vereceğimize verebileceğimize inanmalıyız, azcık bir kaçamak mı yaptık olabilir yarın yeni bir gün deyip yeni baştan başlamalıyız, zaten bunu yapamadığımız için burda değilmiyiz?
Benim de iftar menüm şöyleydi:
Boll suuuu
1 kepçe mercimek çorba
3-4 tane içli köfte
1 bardak ayran
iki bardak çay
küçük bir salkım siyah üzüm
yarım erik (erik küçük bir elma kadardı)
Kaptanıma katılıyorum kızlar, bu işin kontrolü bizzat kendimiziz, kendi kendimizin denetçisiyiz, yoksa herkes bir süre sonra birbirini kandırmaya çalışacaktır ki bu da buradaki tüm samimiyeti yok eder, ben cezaya karşı değilim, lakin bu tür bir ortamda nasıl bir ceza bulunabilir hiç bir fikrim yok, ben ünv. kendi öğrencilerime bile ceza uygulayamıyorum, hadi hoca bak işine deyiveriyorlar
Bence herkes menülerini düzenli olarak paylaşmalı, kilolarını da, birbirimize neyin yanlış neyin doğru olduğunu söyleyerek çözüm bulabiliriz, tatlı sert eleştirerek, ama daha çok teşvik ederek, ben daha önce başka topiklere de bakmıştım biraz orda insanlar yiyor yiyor, uzun uzun yediklerini yazıyor, anam sen azcık birşeyi fazla yaptın mı en ağır eleştiriler, bu da çok gurur kırıcı oluyor bence, motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız arkadaşlar, bu kiloları kaç olursa olsun vereceğimize verebileceğimize inanmalıyız, azcık bir kaçamak mı yaptık olabilir yarın yeni bir gün deyip yeni baştan başlamalıyız, zaten bunu yapamadığımız için burda değilmiyiz?
içli köfteye bayılırım da anneme yaptıramıyorum bayadırafiyet olsun canım.içli köfteler kızartma değildi herhalde?
yok tatlım çiğlik olarak değilde pek aradığım bişey değil tabi olsa yerim yine hayırda dememgülüm hiç bir malzeme çiğ kalmıyorki,sosis zaten çok çabuk pişer biliyorsun,kekle beraber fırında pişiyor.Tabi yine de önden 5-10 dk haşlayarak da konabilir kek hamuruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?