Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ilacın kontizon durumu bilmiyorum cnm mesela gelecek ay 10unda falan civanperçemi diye bir ot var adet sktürücü özelliği varmış internette öyle yazıyor ondan içmeyi düşünüyorum en azından sökmesine yardımcı olur daaa umarım yarın adet olmam oruç tucam çünkü

Siz nasıl uygun görürseniz, dediğim gibi ben ceza uygulamasına karşı değilim. Hepimizin amacı belli düzenli ve hızlı bir şekilde kilo verebilmek buna katkısı olacak herşeye ben de varım.

Nasil yani aldgn gunmu etkili sadece o hap o nasil iş ama onlar kilo yapar canim sen alma bak cook uyardim ben seni benmde doktora gttgmde verym ama sisirir demisti yani ben almadm

Kızlar bu düzenli tuvalete çıkma meselesini nasıl çözümlüyorsunuz yahu? Benim ramazanla birlikte artık iyice uzadı aralıklar unutuyorum yani o kadar, geçen bir hesap etti hafta olmuş

Denediğim çözümler aç karna ılık su ile kuru kayısı, yeşil elma, ama artık bir etkisi olmuyor bunların bana

Canim bak ben bun bi daha demicem biktimmmm:d aktara gidiyosun 9hayat cayi malzemesi aliyosun iki haftalik deniyosun sonra bana tesekkur ediyosun bende milyon kere soyledgmden onemli degl demiyorum:d lutfen dene yani

Ya o cok fena yapar bence :) bu canim saphiranin yazdgi http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
fikirlernizi bekliyorum :)

Canim bak ben bun bi daha demicem biktimmmm:d aktara gidiyosun 9hayat cayi malzemesi aliyosun iki haftalik deniyosun sonra bana tesekkur ediyosun bende milyon kere soyledgmden onemli degl demiyorum:d lutfen dene yani

Bence gayet yapılabilir bir detoks diyeti içinde yenemeyecek hiç bir şey yok, tepkiler de olumlu heralde birkaçı hariç, ancak şöyle bir bakabildim topiğe...

Daha önce görmüştüm evet ama o iş için olduğuna dikkat etmemişim

canim ya ne guzel yazmissin o zaman ceza olmasin yani herkes kendini cezalandirsin madem.. ama menu paylasmaya gayret edelim.
bi de sertve kirici dille agir elestiriler yazilmasinin yasak olmasina cok sevindim.. sanirim ikimiz de ayni sebepten diger topikten buraya geldik

neyse saphiracim ben yesil erik in yazdiklarindan sonra vazgectim tamam ceza olmasin madem.. herkes kendni bilir ve kendini cezalandirabilir..
bi sekilde idare edices artik zaten onumuz bayram, bi de ben memlekette ne kadar dikkat edebilcem bilemiyorum o yuzden simdilik en azindan kalsin..

Bende baktim bir kilonun altinda veren yok gbi iyiymis o ben yeme krizimden sonra uygularim dukana cok terste degl aslinda :)

nolmus yagmur baska topiklerde merak ettim simdi soyle bildrym haddniii:)

netten alıntı,

kilo vermeyi hızlandıran önerilerden bazılarını seçtim bizim için:

Çiklet çiğneyin

Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek metabolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş.

Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için

Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.

Yemeğinizi evden getirin

Dışarıda yemek genellikle daha çok kalori almanıza neden olur. Dışarıda bulmanın zor olduğu şeyleri evde hazırlayıp yanınızda getirebilirsiniz.

Suyu tercih edin

Meşrubat tercihinizi sudan yana kullanın. Yanınızda şişe bulundurmak faydalı olabilir.

Salata malzemelerini doğramayın, dilimleyin

Salatanız, sadece yeşilliklerden oluşmak zorunda değil. Havuç, kereviz, kabak ve diğer sebzeler de kullanılabilir. Ama bunları ince ince doğramak yerine, büyük parçalar halinde kesin. Hem yemesi daha uzun sürer, hem de daha çok çiğnersiniz.

Bir dostunuzu arayın

Yalnız hissediyorsanız, kendinizi yemeğe vurmak yerine telefonu elinize almayı tercih edin

Yediklerinizi yazın

Bu, neyi ne kadar yediğinizi bildiğiniz için, kendinizi kontrol etmenize yardımcı olur

Aynasız yemek olmaz

Yemek yerken kendinize aynada bakmak, yüzde 22-32 daha az yemenizi sağlar (Ben kocişe bakabaka yedip hep nerdeyse onun kadar olacaktım

Kutuyu açmadan önce bekleyin

Dondurma kutusunu açmadan önce, 10 mekikle, 10 şınav çekin. Bu hem atıştırma arzunuzu öldürebilir, hem de vücudunuzla sizi tekrar iletişime sokarak, amaçlarınızı size hatırlatabilir.

Biraz da ilhama ihtiyacınız var

Bazen ihtiyacınız olan motivasyonu gene ancak kendiniz sağlayabilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olun ve buzdolabı, mutfak kapısı, bisküvilerin durduğu dolap, ya da bilgisayar gibi yerlere sizi motive edecek yazılar yapıştırın. Örneğin: “Bir gofrete yenilmeyeceksin değil mi? Ne de olsa uzun bir yol katettin ve çok başarılı oldun.”

ben geldim beni özleyen varmı acabanetim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur

Tesekkurler canim bi cogunu uygulamaya caliscam:)

Canımcım hepimiz burda çok güzel birşeyi başarıyoruz aslında ben kendimi kabul etmiştim ben kiloluyum hep kiloluydum nolcak yemeyi seviyorum çikolatayı seviyorum günah mı filan diyordum, ama bu nereye kadar gidecekti ki insan kadın olarak kendi bedeninden nefret eder hale geliyor kilo aldıkça, kendine küsüyor, neyse ki burayı keşfettim ve bunu yapabileceğime inandım, evet kaçamaklar yapıyoruz çünkü insanız nefsimiz var, ve bazen bizi gerçekten zorluyor, ama bu devam etmemize engel değil, hiç birşey yıkılmadı bitmedi ben kaldığım yerden devam edebilirim demeliyiz. Bunun sırrının motivasyon olduğuna inanıyorum, ben hep söylüyorum biliyorsun en çok senin azminden ve gayretinden ilham alıyorum, sonra burdaki tüm arkadaşların gayretinden. Yoksa eleştirmek en kolayı, olmamış bu ne biçim menü, sen artık 100 kilo olursun filan.. biliyorsun işte bunlar insanı sadece üzüyor, güzel söz tatlı dil arkadaşça öğütler tavsiyeler ben bunları tercih ederim kendi adıma... Bunları anlatmak istemiştim, burada çok şükür bunları buldum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…