- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
sert ve gurur kırıcı eleştiriler yapmak yasak zaten canım bizde,ceza alma sebebi hatta..o şekilde eleştiriler de bir süre sonra yalana teşvik eder insaları.Devamında da artarak gider ve en sonunda bir bakmışsın ne diyet kalmış kişide,ne de topike yazacak motivasyon.En sonunda takımdan ayrılmasına kadar gider...
Kaçamak için hiç ceza uygulaması yapılmadı bizim takımda ama çoğunluk istiyor gibi.en azından denemekte fayda var.Baktık olmuyor yine eski sisteme geri döneriz
afiyet olsun canım.içli köfteler kızartma değildi herhalde?
Keşke haşlama olsaydı değil mi ama malesef ki değillerdi kızartmaydılar
Sanırım ilk ceza benden başlıyacak
ilacın kontizon durumu bilmiyorum cnm mesela gelecek ay 10unda falan civanperçemi diye bir ot var adet sktürücü özelliği varmış internette öyle yazıyor ondan içmeyi düşünüyorum en azından sökmesine yardımcı olur daaa umarım yarın adet olmam oruç tucam çünkü
Kizlar cezamiz aslnda baya iyilik olaraktan o detoks olmasinmi?
Kızlar bu düzenli tuvalete çıkma meselesini nasıl çözümlüyorsunuz yahu? Benim ramazanla birlikte artık iyice uzadı aralıklar unutuyorum yani o kadar, geçen bir hesap etti hafta olmuş
Denediğim çözümler aç karna ılık su ile kuru kayısı, yeşil elma, ama artık bir etkisi olmuyor bunların bana
Ya o cok fena yapar bence :) bu canim saphiranin yazdgi http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
fikirlernizi bekliyorum :)
Canim bak ben bun bi daha demicem biktimmmm:d aktara gidiyosun 9hayat cayi malzemesi aliyosun iki haftalik deniyosun sonra bana tesekkur ediyosun bende milyon kere soyledgmden onemli degl demiyorum:d lutfen dene yani
Kaptanıma katılıyorum kızlar, bu işin kontrolü bizzat kendimiziz, kendi kendimizin denetçisiyiz, yoksa herkes bir süre sonra birbirini kandırmaya çalışacaktır ki bu da buradaki tüm samimiyeti yok eder, ben cezaya karşı değilim, lakin bu tür bir ortamda nasıl bir ceza bulunabilir hiç bir fikrim yok, ben ünv. kendi öğrencilerime bile ceza uygulayamıyorum, hadi hoca bak işine deyiveriyorlar
Bence herkes menülerini düzenli olarak paylaşmalı, kilolarını da, birbirimize neyin yanlış neyin doğru olduğunu söyleyerek çözüm bulabiliriz, tatlı sert eleştirerek, ama daha çok teşvik ederek, ben daha önce başka topiklere de bakmıştım biraz orda insanlar yiyor yiyor, uzun uzun yediklerini yazıyor, anam sen azcık birşeyi fazla yaptın mı en ağır eleştiriler, bu da çok gurur kırıcı oluyor bence, motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız arkadaşlar, bu kiloları kaç olursa olsun vereceğimize verebileceğimize inanmalıyız, azcık bir kaçamak mı yaptık olabilir yarın yeni bir gün deyip yeni baştan başlamalıyız, zaten bunu yapamadığımız için burda değilmiyiz?
sert ve gurur kırıcı eleştiriler yapmak yasak zaten canım bizde,ceza alma sebebi hatta..o şekilde eleştiriler de bir süre sonra yalana teşvik eder insaları.Devamında da artarak gider ve en sonunda bir bakmışsın ne diyet kalmış kişide,ne de topike yazacak motivasyon.En sonunda takımdan ayrılmasına kadar gider...
Kaçamak için hiç ceza uygulaması yapılmadı bizim takımda ama çoğunluk istiyor gibi.en azından denemekte fayda var.Baktık olmuyor yine eski sisteme geri döneriz
ben geldim beni özleyen varmı acabanetim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur
Tesekkurler canim bi cogunu uygulamaya caliscam:)netten alıntı,
kilo vermeyi hızlandıran önerilerden bazılarını seçtim bizim için:
Çiklet çiğneyin
Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek metabolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş.
Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için
Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.
Yemeğinizi evden getirin
Dışarıda yemek genellikle daha çok kalori almanıza neden olur. Dışarıda bulmanın zor olduğu şeyleri evde hazırlayıp yanınızda getirebilirsiniz.
Suyu tercih edin
Meşrubat tercihinizi sudan yana kullanın. Yanınızda şişe bulundurmak faydalı olabilir.
Salata malzemelerini doğramayın, dilimleyin
Salatanız, sadece yeşilliklerden oluşmak zorunda değil. Havuç, kereviz, kabak ve diğer sebzeler de kullanılabilir. Ama bunları ince ince doğramak yerine, büyük parçalar halinde kesin. Hem yemesi daha uzun sürer, hem de daha çok çiğnersiniz.
Bir dostunuzu arayın
Yalnız hissediyorsanız, kendinizi yemeğe vurmak yerine telefonu elinize almayı tercih edin
Yediklerinizi yazın
Bu, neyi ne kadar yediğinizi bildiğiniz için, kendinizi kontrol etmenize yardımcı olur
Aynasız yemek olmaz
Yemek yerken kendinize aynada bakmak, yüzde 22-32 daha az yemenizi sağlar (Ben kocişe bakabaka yedip hep nerdeyse onun kadar olacaktım
Kutuyu açmadan önce bekleyin
Dondurma kutusunu açmadan önce, 10 mekikle, 10 şınav çekin. Bu hem atıştırma arzunuzu öldürebilir, hem de vücudunuzla sizi tekrar iletişime sokarak, amaçlarınızı size hatırlatabilir.
Biraz da ilhama ihtiyacınız var
Bazen ihtiyacınız olan motivasyonu gene ancak kendiniz sağlayabilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olun ve buzdolabı, mutfak kapısı, bisküvilerin durduğu dolap, ya da bilgisayar gibi yerlere sizi motive edecek yazılar yapıştırın. Örneğin: Bir gofrete yenilmeyeceksin değil mi? Ne de olsa uzun bir yol katettin ve çok başarılı oldun.
canim ya ne guzel yazmissino zaman ceza olmasin yani herkes kendini cezalandirsin madem.. ama menu paylasmaya gayret edelim.
bi de sertve kirici dille agir elestiriler yazilmasinin yasak olmasina cok sevindim.. sanirim ikimiz de ayni sebepten diger topikten buraya geldik
neyse saphiracim ben yesil erik in yazdiklarindan sonra vazgectim tamam ceza olmasin madem.. herkes kendni bilir ve kendini cezalandirabilir..
bi sekilde idare edices artikzaten onumuz bayram, bi de ben memlekette ne kadar dikkat edebilcem bilemiyorum o yuzden simdilik en azindan kalsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?