Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben karatay yaparken denemediğim yöntem kalmadı,hiç biri işe yaramadı ya da kısa süreli yaradı.Şu anda uygulamaya çalıştığım diyet,klasik diyetisyen lisesi ama yine de düzenli değil,2-3 günde 1 filan çıkıyorum maalesef
canım oylama sonucu henüz belli olmadı sonuca göre uygulamayı bayramdan sonra başlatırız diyorum.seni usa ya dönene kadar muaf tutarız cezadan,tatilde olacaksın çünkü
ben geldim beni özleyen varmı acabanetim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur

hoşgeldinnn minik kuşumm çok özledik valla

Bende tesekkur ederim canim hem sana hemde 7.takima bende ayni kalcagma inaniyodum ama verilebilir kilolarimiz ve vercez beraber basarcaz insallah:)

Hosgeldiiiinnn:):) cok ozledk pasam herkes sordu seni ya
canım sizlere yazdım net gitti giremedim arkadaşa sag olsun dedim yaz diye yazdı
canım kusura bakma bu saate olunca anca girdim nete canım sıkkın bu aralar memlekete gidicektimya gitmicem vazgeçtim malesefpaşamla köpügüm teyzesi hgene mantar oldular batikonladık eşimle kremlerini sürücem işşallah birazdan onlar böyle bir yandan eşim git dedi ama vazgeçtim paşayla köpügümden ayrılamıyorum ana yüregi işte birde iyi olsa ne oolur allahım okadarda temiz bakıyorum kafeslerini dezenfekte ediyorum sularınna ilaç koyuyourm olmayınca olmuyo ondan keyfim yok bunlar böyle olunca çok canım sıkılıyı
Hoşgeldin paşam ya, sen gelmeyeli erikler bozuldu bak

gelsim canım aman bozulmasın dolaba koyar insan geçen eşimel kaynanama gidiyorum iftara otobüste eşime dedimki canım portakal çekti olsada yesem dedim adam suratıma bir tuaf baktı dedim ne oldu be hatun insaflı aş ver dedi sanki gebeyimde öle diyor deli bu adam ya aklıma nerdende geldiyse portakal

Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1)
2)
3)
hayır
Canım aslında tabi ramazanda da olur da,ben sporla da desteklemek istediğim için ramazan sonrasını tercih ettim,ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki....
anladım canım spor benim için sıkıntı olmuyor ama ramazan bitti bitecek ne yapacağımı şaşırdım
bende cezanın olumludan çok olumsuz sonuçlar getirebileceğini düşünüyorum
sen bilirsin tatlım çoğunluğa uyarız

11 AĞUSTOS MESAJ SAYIMI
saphira 32
anane 33
gerbera 9
maviyesil 8
ipek 11
yesilerik 5
yagmur 29
pasam 0
senarist 17
maibeyaz 12
shopa 11
nev 9
muconex 0

iyi geceler herkese... alışverişten geldim bu saatte... kendime bayramlık ciciler aldım...
38 beden bir etek, 40 beden gömlek aldım...
çok değil daha 2 ay önce 36 giyiyordum alt üst... kilo ne çabuk alınıyor yaa...
ben hemen şimdi sahurda sıkı bir dukana başlıyorum kızlar... bayrama 2 kilo daha verirsem süper olur...

geçmişe bi bakayım dedim ama geçmiş baya bi geçmiş... sabah bakayım artık...
ceza konusunu konuşmuşsunuz bayrama kadar kaçamak yapana sabah akşam 5 mil leslie cezası... :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kız be insaf hebende diyorum ne aş versem bir dahaki gebeligimeyandıki ne yandı eşim eylüle birşey kalmadı ama ekimde olsun istiyorum ben allahtan bakıcez şu fazlalıklarımıda veriyim bir 70 düşsem varya ne gzüel olucek

canım ben dün karşıya gittim halamın kızına ilk eşi gördü yende ne olmuşsun böyle dedi eşim dediki ferace bol dedi sen onu çıkarınca gör neyse halamın kıızyla alışverişe gittik kıyafet yerlerine gittik bir bardesü beyendim kolları ispanyol boyun tarafı hakim yaka 52 beden giyen ben kaç giyiyorudum desem şaşarsdın 46 bedene düşmüşüm 44 bedende oluyo vallahi tam benlik biraz pahalıydı 250 tl di eşime dedim çok gzüeldi dedim hanım paramız kısıtlı yoksa seve seve dedi biraz daha veriyim diyorum 70 oluyumda işşallah ozaman alıcemminsanın içi bir güzel oluyoki şimdi 46 breden oluyo zorlasan 44 bedende oluyo etekte aynı oluyo allahım 42 olsan ne ka güzel olurrrrrrrr

gunaydın kızlar cok erken kalktım gene ya bu sabah itibariyle 75 görülmüştür cumaya yüzüm ak cıkcam:) canlarm ben 42ye griyorum ama üstüme small medium olmakta ya vucut yürüme eliptik falan istiyo resmen öyle işte bende dün babama iki hırka aldırdım hazır indrirmdeyken valla üst almak keyfli oldu benm icin yine ama patolonda olcak inşallah:)

bu aralar ben de herşeyden yemek istiyorum.. sınırlıyorum kendimi ama.. bi de akşam yemekten sonra hemen yatıp uyudum

ceza sisteminin olumlu işleyeceğine inanmıyorum ama topluluğa uyarım.. bu sefer kaçamaklar gizlenecek herkes diyetine mükemmel uyuyor olacak ama kilo veren olmayacak :106:

Ben yazmadm dovmeyin beni diye ama irmik helvasi yedim yarim tencere iki cikolata yedim cevzli corektende 20tane yemsmdir git gel mahvettim anlicagn dukanla bi bayramda kacamak yaparim sanrm ama evet ceza olsun ya

sen de az yememişsin ama.. bi kere Dukan yapıyorsun.. istersen bi kitabını al ve oku.. çünkü Dukan tamamen kaçamaksız ve düzenli yapılmak zorunda mesela bayramda falan bırakamazsın Dukanı.. ve dukan diyetine ömründe sadece iki kez başvurabiliyorsun.. bunları bilmeden Dukan yapmamalısın

Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil:
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev:
13) muconex:

hayır

canım türkiyeye geldiğinde alıp götüremiyor musun? çünkü burda ucuz.. markette ru-sheim 3,5 lira yarım kilo üstelik

canım ceza sistemi gelirse diğer gruplara danışılması gerekir diye düşünüyorum.. bi de 5. takımda bi ara 3 hafta üstüste kilo veremeyen takımdan atılıyordu sonunda baktım kaptan falan gitmiş takım dağılmış yeni kişiler var şimdi.. bence bu samimi havamız iyi bizim bozmayalım

Bide iki haftada bir cuma veya cumartesileri 400kalori civarinda kacamagmz olablir bence kendmize program yapip o listeye gore kizcaksak kizalim biri haftada bir dyeblir biri ayda bir sonucta herkes ayni deglki

bu da kaçamağı bildiğin meşrulaştırmak oldu ama kaçamak demiyelim de serbest öğün diyelim.. tabi bu serbest öğünü sadece Dukan yapmayanlar yapabilir ananecim

bi de minik pancake tavaları var ya onlarda süper olur.. ya bi evime geçsem :106:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

bunu yapabiliriz,ben daha önce denemiştim gerçekten işe yarıyor ama sonrasında çok dikkat etmek lazım

bu detoksu 7 kere denedim sadece bi kere yapabildiydim.. aslında ben her haftasonumu bu detoksla geçirmek istiyordum bi dönem :106:

bu mesaja +11111111111111111111111 demek istiyorum :128:

Dukanı araştırmadan Dukan yapıyorum deme.. öyle bayrama kadar yapayım diyerek Dukan yapılmıyor! Sistemli bi diyet Dukan.. Protein ağırlıklı diyet yapayım de..

ceza konusunu konuşmuşsunuz bayrama kadar kaçamak yapana sabah akşam 5 mil leslie cezası... :))

5 mil leslie cezasına varım :128:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim bende zaten dukan yapcam dye bi patlama yasadim dyete baslamadan yani dun bassladm okudum kitabni burdan oncede yapmistim baya tatlandiriciya yuklendm seyirde sonra tatlandirici bitti almadm bari seker kullanym dedm yulaf kepegi ve yulaf ezmeside bitti ben tatli yemeye devam ettim iste bu ikinci dukanim:d ama ben ataktan sonra dukan usulu kacamaklar yaparim canim cok cekerse mesela yulafi iki degl dort kullanrm onla biseyler yaparm zaten bu dyette yapilmicak tatli yokki:) ya bende ceza derken oyle takimdan atilsin puan dussun demiyorum tahminimce kimse onu demek istemedi yani spor cezasi az yeme yada kür uygulamak falan cezadan kastim benmde ben yararli olcagni dusundum samimiyetmze hcbisekilde zarar gelsin diye degl yani

güla güle giy cnm bayramlıklarını...
şu 5 mile bir kere olsun denemem lazım:)

günaydın cnm...eliptik bisiklet çok zor geliyor bana hiç yapamadım..ama yürüyüş uzun vadede çokkk ama çoook değiştiriyor bacakları...hırkalarını da güle güle giy cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…