Tesekkurler canim bi cogunu uygulamaya caliscam:)
ben karatay yaparken denemediğim yöntem kalmadı,hiç biri işe yaramadı ya da kısa süreli yaradı.Şu anda uygulamaya çalıştığım diyet,klasik diyetisyen lisesi ama yine de düzenli değil,2-3 günde 1 filan çıkıyorum maalesefKızlar bu düzenli tuvalete çıkma meselesini nasıl çözümlüyorsunuz yahu? Benim ramazanla birlikte artık iyice uzadı aralıklar unutuyorum yani o kadar, geçen bir hesap etti hafta olmuş
Denediğim çözümler aç karna ılık su ile kuru kayısı, yeşil elma, ama artık bir etkisi olmuyor bunların bana
canım oylama sonucu henüz belli olmadıcanim ya ne guzel yazmissino zaman ceza olmasin yani herkes kendini cezalandirsin madem.. ama menu paylasmaya gayret edelim.
bi de sertve kirici dille agir elestiriler yazilmasinin yasak olmasina cok sevindim.. sanirim ikimiz de ayni sebepten diger topikten buraya geldik
neyse saphiracim ben yesil erik in yazdiklarindan sonra vazgectim tamam ceza olmasin madem.. herkes kendni bilir ve kendini cezalandirabilir..
bi sekilde idare edices artikzaten onumuz bayram, bi de ben memlekette ne kadar dikkat edebilcem bilemiyorum o yuzden simdilik en azindan kalsin..
ben geldim beni özleyen varmı acabanetim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur
Canımcım hepimiz burda çok güzel birşeyi başarıyoruz aslında ben kendimi kabul etmiştim ben kiloluyum hep kiloluydum nolcak yemeyi seviyorum çikolatayı seviyorum günah mı filan diyordum, ama bu nereye kadar gidecekti ki insan kadın olarak kendi bedeninden nefret eder hale geliyor kilo aldıkça, kendine küsüyor, neyse ki burayı keşfettim ve bunu yapabileceğime inandım, evet kaçamaklar yapıyoruz çünkü insanız nefsimiz var, ve bazen bizi gerçekten zorluyor, ama bu devam etmemize engel değil, hiç birşey yıkılmadı bitmedi ben kaldığım yerden devam edebilirim demeliyiz. Bunun sırrının motivasyon olduğuna inanıyorum, ben hep söylüyorum biliyorsun en çok senin azminden ve gayretinden ilham alıyorum, sonra burdaki tüm arkadaşların gayretinden. Yoksa eleştirmek en kolayı, olmamış bu ne biçim menü, sen artık 100 kilo olursun filan.. biliyorsun işte bunlar insanı sadece üzüyor, güzel söz tatlı dil arkadaşça öğütler tavsiyeler ben bunları tercih ederim kendi adıma... Bunları anlatmak istemiştim, burada çok şükür bunları buldum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
kızlar yatıyorum artık,balkonda dondum resmen iyi geceler herkese
ben geldim beni özleyen varmı acabanetim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur
Hosgeldiiiinnn:):) cok ozledk pasam herkes sordu seni ya
canım kusura bakma bu saate olunca anca girdim nete canım sıkkın bu aralar memlekete gidicektimya gitmicem vazgeçtim malesefben karatay yaparken denemediğim yöntem kalmadı,hiç biri işe yaramadı ya da kısa süreli yaradı.Şu anda uygulamaya çalıştığım diyet,klasik diyetisyen lisesi ama yine de düzenli değil,2-3 günde 1 filan çıkıyorum maalesef
canım oylama sonucu henüz belli olmadısonuca göre uygulamayı bayramdan sonra başlatırız diyorum.seni usa ya dönene kadar muaf tutarız cezadan,tatilde olacaksın çünkü
hoşgeldinnn minik kuşumm çok özledik valla
Hoşgeldin paşam ya, sen gelmeyeli erikler bozuldu bak
Canım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü
hayırKaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır
1)
2)
3)
anladım canım spor benim için sıkıntı olmuyor ama ramazan bitti bitecek ne yapacağımı şaşırdımCanım aslında tabi ramazanda da olur da,ben sporla da desteklemek istediğim için ramazan sonrasını tercih ettim,ramazanda spor yapamıyorum ne yazık ki....
bende cezanın olumludan çok olumsuz sonuçlar getirebileceğini düşünüyorumKaptanıma katılıyorum kızlar, bu işin kontrolü bizzat kendimiziz, kendi kendimizin denetçisiyiz, yoksa herkes bir süre sonra birbirini kandırmaya çalışacaktır ki bu da buradaki tüm samimiyeti yok eder, ben cezaya karşı değilim, lakin bu tür bir ortamda nasıl bir ceza bulunabilir hiç bir fikrim yok, ben ünv. kendi öğrencilerime bile ceza uygulayamıyorum, hadi hoca bak işine deyiveriyorlar
Bence herkes menülerini düzenli olarak paylaşmalı, kilolarını da, birbirimize neyin yanlış neyin doğru olduğunu söyleyerek çözüm bulabiliriz, tatlı sert eleştirerek, ama daha çok teşvik ederek, ben daha önce başka topiklere de bakmıştım biraz orda insanlar yiyor yiyor, uzun uzun yediklerini yazıyor, anam sen azcık birşeyi fazla yaptın mı en ağır eleştiriler, bu da çok gurur kırıcı oluyor bence, motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız arkadaşlar, bu kiloları kaç olursa olsun vereceğimize verebileceğimize inanmalıyız, azcık bir kaçamak mı yaptık olabilir yarın yeni bir gün deyip yeni baştan başlamalıyız, zaten bunu yapamadığımız için burda değilmiyiz?
sen bilirsin tatlım çoğunluğa uyarızsert ve gurur kırıcı eleştiriler yapmak yasak zaten canım bizde,ceza alma sebebi hatta..o şekilde eleştiriler de bir süre sonra yalana teşvik eder insaları.Devamında da artarak gider ve en sonunda bir bakmışsın ne diyet kalmış kişide,ne de topike yazacak motivasyon.En sonunda takımdan ayrılmasına kadar gider...
Kaçamak için hiç ceza uygulaması yapılmadı bizim takımda ama çoğunluk istiyor gibi.en azından denemekte fayda var.Baktık olmuyor yine eski sisteme geri döneriz
Canım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü
iyi geceler herkese... alışverişten geldim bu saatte... kendime bayramlık ciciler aldım...
38 beden bir etek, 40 beden gömlek aldım...
çok değil daha 2 ay önce 36 giyiyordum alt üst... kilo ne çabuk alınıyor yaa...
ben hemen şimdi sahurda sıkı bir dukana başlıyorum kızlar... bayrama 2 kilo daha verirsem süper olur...
akşam: 18.15 civarı
1 çay kaşığı tereyağıyla sahanda 1 yumurta
1 z.yağlı biber dolma+2 ad. dolmanın sadece biberi,kızım içini yiyip biberini bırakıyor da
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
çok acıkmıştım kızlar,yemeğe resmen saldırdımreglim yaklaştı ondan mı acaba içime kurt kaçmış gibi acıkmalarım acıkırsam 1 ad. şeftali yemeği düşünüyorum
suyum 1.5 lt oldu
ceza sistemi olabilir.
haftasonu kacamak yapan 300 mekik ceksin/1 saat kossun/1 saat yuzsun/1 hafta boyunca kacamak yapma hakki olmasin ne bileyim boyle bisiler olabilir
ama bizim merhametli kaptanimiz ne der bilemiyorum, simdi onumuz de bayram, herkese uymayabilir, ama yine de benim yaptgmi kesinlikle yapmayin
Ben yazmadm dovmeyin beni diye ama irmik helvasi yedim yarim tencere iki cikolata yedim cevzli corektende 20tane yemsmdir git gel mahvettim anlicagndukanla bi bayramda kacamak yaparim sanrm ama evet ceza olsun ya
Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır
1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira kaptan:
4) gerbera:
5) pasam:
6) senarist:
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil:
10) ipekyol:
11) shopa:
12) nev:
13) muconex:
yulaf kepegi bu mudur?
Oat Bran, 1 lb.: Amazon.com: Grocery & Gourmet Food
ya da bu mudur?
Dukan Diet Organic Oat Bran - 2 Pack - 17.6 oz. box: Amazon.com: Grocery & Gourmet Food
daha ucuzu yok mu bunun yaw?
bu oylama sonucunda çoğunluk evet derse ceza ne olacak peki düşündünüz mü ? :44: Ben çok uzun zamandır düşünüyorum bu sistemi ama ayrıntılı olarak düşününce vazgeçmiştim sizlerle paylaşmaktan.Ceza alma kaygısıyla menü paylaşımlarında da ''kaçamaklar'' olabilir mi acaba diyorum? Bu yüzden ceza:ceza puanından düşmesi olmamalı,biraz ağır kaçar.Onun yerine zorluğu kişiden kişiye değişen başka bir ceza geldi aklıma,o haftanın 5 günlük mesaj sayımını ve menü paylaşımı kontrolünü tek başına yapsın kaçamak yapan kişi
Bide iki haftada bir cuma veya cumartesileri 400kalori civarinda kacamagmz olablir bence kendmize program yapip o listeye gore kizcaksak kizalim biri haftada bir dyeblir biri ayda bir sonucta herkes ayni deglki
senarist nerde ya bak bunu buldum
DÜKAN HAMBURGER MENÜ
Ekmegi icin;
Bir yumurta, biraz yağsız yoğurt, biraz yağsız süt, az tuz(hic konmasa daha iyi) ve yulaf kepegi
(istenirse rondodan geçirilebilir) bir güzel karıştırıp yağsız tavada hamburger ekmegi seklinde pişirin. Yuvarlak yuvarlak.
Sonra bunların arasına köfte, az hardal, az turşu ve cok az soğan koyabilirsiniz.
Yanına da cola zero ya da light cola. Alin size hamburger menü
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
bunu yapabiliriz,ben daha önce denemiştim gerçekten işe yarıyor ama sonrasında çok dikkat etmek lazım
sert ve gurur kırıcı eleştiriler yapmak yasak zaten canım bizde,ceza alma sebebi hatta..o şekilde eleştiriler de bir süre sonra yalana teşvik eder insaları.Devamında da artarak gider ve en sonunda bir bakmışsın ne diyet kalmış kişide,ne de topike yazacak motivasyon.En sonunda takımdan ayrılmasına kadar gider...
Kaçamak için hiç ceza uygulaması yapılmadı bizim takımda ama çoğunluk istiyor gibi.en azından denemekte fayda var.Baktık olmuyor yine eski sisteme geri döneriz
iyi geceler herkese... alışverişten geldim bu saatte... kendime bayramlık ciciler aldım...
ben hemen şimdi sahurda sıkı bir dukana başlıyorum kızlar... bayrama 2 kilo daha verirsem süper olur...
geçmişe bi bakayım dedim ama geçmiş baya bi geçmiş... sabah bakayım artık...
ceza konusunu konuşmuşsunuz bayrama kadar kaçamak yapana sabah akşam 5 mil leslie cezası... :))
bu aralar ben de herşeyden yemek istiyorum.. sınırlıyorum kendimi ama.. bi de akşam yemekten sonra hemen yatıp uyudum
ceza sisteminin olumlu işleyeceğine inanmıyorum ama topluluğa uyarım.. bu sefer kaçamaklar gizlenecek herkes diyetine mükemmel uyuyor olacak ama kilo veren olmayacak :106:
sen de az yememişsin ama.. bi kere Dukan yapıyorsun.. istersen bi kitabını al ve oku.. çünkü Dukan tamamen kaçamaksız ve düzenli yapılmak zorunda mesela bayramda falan bırakamazsın Dukanı.. ve dukan diyetine ömründe sadece iki kez başvurabiliyorsun.. bunları bilmeden Dukan yapmamalısın
hayır
canım türkiyeye geldiğinde alıp götüremiyor musun? çünkü burda ucuz.. markette ru-sheim 3,5 lirayarım kilo üstelik
canım ceza sistemi gelirse diğer gruplara danışılması gerekir diye düşünüyorum.. bi de 5. takımda bi ara 3 hafta üstüste kilo veremeyen takımdan atılıyordusonunda baktım kaptan falan gitmiş takım dağılmış yeni kişiler var şimdi.. bence bu samimi havamız iyi bizim bozmayalım
bu da kaçamağı bildiğin meşrulaştırmak olduama kaçamak demiyelim de serbest öğün diyelim.. tabi bu serbest öğünü sadece Dukan yapmayanlar yapabilir ananecim
bi de minik pancake tavaları var ya onlarda süper olur.. ya bi evime geçsem :106:
bu detoksu 7 kere denedim sadece bi kere yapabildiydim.. aslında ben her haftasonumu bu detoksla geçirmek istiyordum bi dönem :106:
bu mesaja +11111111111111111111111 demek istiyorum :128:
Dukanı araştırmadan Dukan yapıyorum deme.. öyle bayrama kadar yapayım diyerek Dukan yapılmıyor! Sistemli bi diyet Dukan.. Protein ağırlıklı diyet yapayım de..
5 mil leslie cezasına varım :128:
güla güle giy cnm bayramlıklarını...iyi geceler herkese... alışverişten geldim bu saatte... kendime bayramlık ciciler aldım...
şu 5 mile bir kere olsun denemem lazım:)geçmişe bi bakayım dedim ama geçmiş baya bi geçmiş... sabah bakayım artık...
ceza konusunu konuşmuşsunuz bayrama kadar kaçamak yapana sabah akşam 5 mil leslie cezası... :))
gunaydın kızlar cok erken kalktım gene yabu sabah itibariyle 75 görülmüştür cumaya yüzüm ak cıkcam:) canlarm ben 42ye griyorum ama üstüme small medium olmakta ya vucut yürüme eliptik falan istiyo resmen öyle işte bende dün babama iki hırka aldırdım hazır indrirmdeyken valla üst almak keyfli oldu benm icin yine ama patolonda olcak inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?