Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim banada cok zor geliyodu baslarda ama simdi bi yarim saat ve ustunde yapabliyorum aslinda benim gorusum bacak ve kalca icin en iyi olanin eliptik oldugu spor aletleri icinde ondan ne kadar usensemde yapmaya calisiyorum ve yarim saatte 400kalori ustu on kilometre demek kosmak disinda olcak is degl :) benm bacaklarim baya inceldi eliptik sagolsun usenme yani firsat bulunca yapmalsin bacak kalca sikintin varsa

Kizlar ben ananeme gidiyorum bugun internetm olmaz orda kendinize iyi bakin dua edin bolbol:) ananeme diyim 7.takima mevlud okuyalim:) kendnze iyi bakin:)

valla canım bi hevesle aldım bisikleti..gelmesini dört gözle bekledim ama yapmak çok zor geldi...bacak bölgemde çok sorunum var hem de anlatamam..hem kalın..hem selülit...

eline sağlık canım paşa izinliydi...muconexle ilgili bilgim yok ama henüz listede olmadığından ceza yok

Günaydın canlarım Kandiliniz mübarek olsun...
Kızlar en sonunda 83.5 u gördüm :124: çok büyük bir başarı değil belki ama en son 8 Martta görmüştüm kendisini ve tekrar görememiştim.Diyete ara verdiğim nokta 83.5..o yüzden işte şimdi yeniden zayıflamaya başlıyorum gibi geliyor bana,işte şimdi aşağılara inicem yeniden

Eliptikle bacakların inceldi mi canım,ne güzel ya. Bende aldım martta ama vallahi zor geliyor.

valla canım bi hevesle aldım bisikleti..gelmesini dört gözle bekledim ama yapmak çok zor geldi...bacak bölgemde çok sorunum var hem de anlatamam..hem kalın..hem selülit...

Bende aynı hevesle aldım ama çok zorlandım
Önceleri 5-10 dk dayanabiliyordum. Yavaş yavaş artırmak gerekiyormuş,o alete alışması zor.Zorlamayın diyor herkes.
En son 35 dk devam edebilmiştim,rekorum o :)

Gunaydin fistiklar..
oncelikle herkese hayirli kandiller..
Allahim butun dileklerimizi kabul eder insallah..
bende isteyim, basim felaket agriyor uykusuzluktan..is'te sakin..
dedim bakim bir siz ne yapiyorsunuz

tebrikler saphisim..insallah gerisi bundan sonra daha kolay olur...bayramdda dikkat et yediklerine..haftaya daha guzel sonuclar alirsin insallah

Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam:
6) senarist: hayır
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex :

ayy ipek'in kararini gorunce nasil guldum...
ipegim sen hala 74-75 te misin???

tebrikler saphisim..insallah gerisi bundan sonra daha kolay olur...bayramdda dikkat et yediklerine..haftaya daha guzel sonuclar alirsin insallah
inşallah canım.ben de bayramı hafif atlatmanın planlarını yapıyorum.irademe sahip olabilirsem çok zararlı geçmeyecek bayram benim için.çünkü çok ziyaret yapmıcaz,herkes bayram tatilini deniz tatili olarak değerlendiriyor,kimsecikler olmayacak.Eşim de gidelim istedi ama ben regl olucam bayramda inşallah hem regl hem de gözümün önündeki tatlılar beni mahvetmez.Evde tatlı yapmayayım dedim,gelen giden birkaç kişi olur yine.Onlar için de hazır baklava alayım az bir şey,hemen bitsin diyorum.Yoksa tepsiyle tatlı yaparsam yerim dayanamam

Allaha sukur saphisim idare ediyoruz iste..uykusuzluktan basim agriyor..anlayacagin hic keyfi yok..
sen nasilsin? tatil bitti mi?

geçmiş olsun canım.soda limon ve ağrı kesici iyi gelebilir

Dukanı araştırmadan Dukan yapıyorum deme.. öyle bayrama kadar yapayım diyerek Dukan yapılmıyor! Sistemli bi diyet Dukan.. Protein ağırlıklı diyet yapayım de..

5 mil leslie cezasına varım :128:

dukanı araştırmak mı... ben dukan kitabının her sayfasını ezberledim ayol...
49 a kadar düşmüştüm daha önce dukanla... ayrıca her listeye körü körüne uyarsan bi süre sonra sıkılırsın... kendi kilona yaşam tarzına uydurmalısın diyetleri...
o zaman hem sıkılmazsın hem daha kolay verirsin kilolarını...

dogru diyorsun canim, hazir baklava al daha iyi..yoksa dedigin gibi kendin yaparsan bir tepsi, bitmezse gozun takildikca yersin..
insallah bayrami hafif atlatirsin bitanem..

niyetli olmasam alirdim bir agri kesici, ama iftara kadar bekleyecegim galiba..insallah gecer bakalim

dedigin dogru canim,,cunku yasam hayatina uyduramayacagin bir diyeti yaptigin zaman..ideal kilona vardiktan sonra yine yeme sorunlari yasayabilirsin..
bende aylarca akapunktur diyeti yaptim...ama sonralarda kendime gore ayarladim..yoksa hiccc cekilmiyor

canım zor geçecek bugün desene

hoş geldin canım... evet hatırlıyorum senin o günlerini ben senin yediğin yoğurtlardan bana gına gelmişti...
iyi dayandın ama şimdi meyvesini yiyorsun...
ben de 1,5 2 ay kadar önce çok kötü şeyler yaşadım üzüntüden şekerim tavan yaptı ölümlerden döndüm resmen...
sonucunda serumlardan ve insülinlerden tam 10 kilo aldım 10 gün içinde hem de nasıl oluyor anlamıyorum 10 kiloyu vericem diye 1 ay uğraşmıştım halbuki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…