Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır
1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam:
6) senarist: hayır
7) yesilerik: hayır
8) maibeyaz:evet
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex
Nedir canım polen biraz bilgi verebilir misin?
Leslie zaten yürüyüş gibi canım neden yapamayasınki kendisi de diyor zaten ilk başta bütün hareketleri aynen yapacaksınız diye bişey yok isterse o tempoda yürüyebilirsin bence motivasyonu yüksek ve keyifli diğerleri gbi değil
Nedir canım polen biraz bilgi verebilir misin?
Leslie zaten yürüyüş gibi canım neden yapamayasınki kendisi de diyor zaten ilk başta bütün hareketleri aynen yapacaksınız diye bişey yok isterse o tempoda yürüyebilirsin bence motivasyonu yüksek ve keyifli diğerleri gbi değil
canım aslında benim diyet karman çorman olduBiraz Dr. Ayça kayanın listesi,biraz arkadaşımın diyetisyen listesi derken,sonuçta klasik liste bana göre hepsi,o yüzden kendimi sıkmadan,her öğün öncesi ne yicektim diye listeye bakmadan yapıyorum artık.Başarılı da oluyor ''benim listem''
bak bak baksonradan düzenleme yapıyor görmedik sanki kimi kandırıyon bacım sen
GÜNAYDIIIIIINNNN ÇITIRRRR BAYANLAR......ÇITIRIZ BİZ ÇITIRIZ ÇITIRIZ ÇITIRIZZZZZ
hoşbulduk bebem ne var ne yok görüşmeyeliCanım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü[/QUOTE
Teşekkürler cnm öneriler için..hepsi de önemli detaylar...
paşacım hoşgeldiiinnn özledik seni cnm....
eline sağlık canımpaşa izinliydi...muconexle ilgili bilgim yok ama henüz listede olmadığından ceza yok paşa beceriksizlik yapmasaydı iiznli olmucektide öyle oldu sabahtan beri giremedim nete bebem meyerse pc kaplosunu çıkarmışım temizlik yaparken eşim eve geldi fişi taktı allahın akıllısı dedi bana nasılda aklıma gelmedi türümün son örnegiyim ben
Günaydın canlarımKandiliniz mübarek olsun...
Kızlar en sonunda 83.5 u gördüm :124: çok büyük bir başarı değil belki ama en son 8 Martta görmüştüm kendisini ve tekrar görememiştim.Diyete ara verdiğim nokta 83.5..o yüzden işte şimdi yeniden zayıflamaya başlıyorum gibi geliyor bana,işte şimdi aşağılara inicem yenidenaynı bem 52 beden giyen ben 46 giyiyor 44 bile oluyor yaşasın
canım hoş geldin arada ugra omuyo böle
Gunaydin fistiklar..
oncelikle herkese hayirli kandiller..
Allahim butun dileklerimizi kabul eder insallah..
bende isteyim, basim felaket agriyor uykusuzluktan..is'te sakin..
dedim bakim bir siz ne yapiyorsunuzbu arada kilonu koruyomusun merak ettim sanada hayırlı kandiller bebem
şimdi ne desem bilemedimKaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır
1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam:
6) senarist: hayır
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex :evetmi desem hayırmı evet dersem amanın derim hayır dersem işime gelir neyse ben düşünüyüm sonra derim ozaman bir zahmet en aşagıya kadar okuyum cevabın yazar orda biraz ekjın olsun
canım insan istedikten sonra neler olmuyoki bebem isticen olucekyok tatlım olmaz olmaz oluverir diye endişelendşm ben sadece
ya aslında bir fikrim var ama bilemiyorum nasıl karşılarsınız ben yıllar nceVİRÜSdenemiştim polen kullanmıştım etkili olmuştu
bende diyoru paşa nerede
çikolata dedinde aklıma geldi ben şu 400gr kutulardan bitidiğimde 3 kilo alıyordum o kadar zararlı bişey yani
dün bende sahurda çıktımda titredim resmen
belki öylesindir.. spor olduğu zaman hamilelik kolaylaşıyormuş bi arkadaşım spora başladı ne kadar geçti zayıflıyorum diye sevinirken hamile olduğunu öğrendi
taze soğanın cücüğünün cücüğü .. bu güzelmiş
cnm acıktırmazmı bu diyet
ben lesli yapamam
sen ne güzel 80ne kadar düştüm ben olduğum yerde duruyorum
hiç yapamadım şu lelsliyi bu tür hareketler bana gre değil yapamıyorum ben bunun yerine yürüyüşü tercih ediyorum
kandilin mübarek olsun
harikasın bak nasıl işe yarıyor diyetisyenin listesi
harika çok güldüm yaa
afiyet olsun
tebrikler
poleni deneyebilirsin belki
çıtırız öyle ban çıtır dedigin için tekyu bebem
hoşbulduk bebem ne var ne yok görüşmeyeli
paşa beceriksizlik yapmasaydı iiznli olmucektide öyle oldu sabahtan beri giremedim nete bebem meyerse pc kaplosunu çıkarmışım temizlik yaparken eşim eve geldi fişi taktı allahın akıllısı dedi bana nasılda aklıma gelmedi türümün son örnegiyim ben
aynı bem 52 beden giyen ben 46 giyiyor 44 bile oluyor yaşasın
canım hoş geldin arada ugra omuyo bölebu arada kilonu koruyomusun merak ettim sanada hayırlı kandiller bebem
şimdi ne desem bilemedimevetmi desem hayırmı evet dersem amanın derim hayır dersem işime gelir neyse ben düşünüyüm sonra derim ozaman bir zahmet en aşagıya kadar okuyum cevabın yazar orda biraz ekjın olsun
canım insan istedikten sonra neler olmuyoki bebem isticen olucek
hani len cevap bide diyo bide bide bide aşşada yazıyor diyo ekşın diyo
çıtırız öyle ban çıtır dedigin için tekyu bebem
hani len cevap bide diyo bide bide bide aşşada yazıyor diyo ekşın diyo
NE VURUYOSUN KIZ İNSAN BİR BEKLERYAZDIM ALTA MAYNAK KAFAMI ACITTI DELÜ SENİ
valla canım bi hevesle aldım bisikleti..gelmesini dört gözle bekledim ama yapmak çok zor geldi...bacak bölgemde çok sorunum var hem de anlatamam..hem kalın..hem selülit...
Eliptikle bacakların inceldi mi canım,ne güzel ya. Bende aldım martta ama vallahi zor geliyor.
Bende aynı hevesle aldım ama çok zorlandım
Önceleri 5-10 dk dayanabiliyordum. Yavaş yavaş artırmak gerekiyormuş,o alete alışması zor.Zorlamayın diyor herkes.
En son 35 dk devam edebilmiştim,rekorum o :)
saphira kızlar herkesler ben bu ceza olayının yapıcı bişey olmasnı istedgmden dedm bi cezayı konusmalyz bence ???
nolmus yagmur baska topiklerde merak ettim simdi soyle bildrym haddniii:)
ben geldim beni özleyen varmı acabanetim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur
Canımcım hepimiz burda çok güzel birşeyi başarıyoruz aslında ben kendimi kabul etmiştim ben kiloluyum hep kiloluydum nolcak yemeyi seviyorum çikolatayı seviyorum günah mı filan diyordum, ama bu nereye kadar gidecekti ki insan kadın olarak kendi bedeninden nefret eder hale geliyor kilo aldıkça, kendine küsüyor, neyse ki burayı keşfettim ve bunu yapabileceğime inandım, evet kaçamaklar yapıyoruz çünkü insanız nefsimiz var, ve bazen bizi gerçekten zorluyor, ama bu devam etmemize engel değil, hiç birşey yıkılmadı bitmedi ben kaldığım yerden devam edebilirim demeliyiz. Bunun sırrının motivasyon olduğuna inanıyorum, ben hep söylüyorum biliyorsun en çok senin azminden ve gayretinden ilham alıyorum, sonra burdaki tüm arkadaşların gayretinden. Yoksa eleştirmek en kolayı, olmamış bu ne biçim menü, sen artık 100 kilo olursun filan.. biliyorsun işte bunlar insanı sadece üzüyor, güzel söz tatlı dil arkadaşça öğütler tavsiyeler ben bunları tercih ederim kendi adıma... Bunları anlatmak istemiştim, burada çok şükür bunları buldum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
canım oylama sonucu henüz belli olmadısonuca göre uygulamayı bayramdan sonra başlatırız diyorum.seni usa ya dönene kadar muaf tutarız cezadan,tatilde olacaksın çünkü
Canım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü
geçmişe bi bakayım dedim ama geçmiş baya bi geçmiş... sabah bakayım artık...
ceza konusunu konuşmuşsunuz bayrama kadar kaçamak yapana sabah akşam 5 mil leslie cezası... :))
saphıra oy çoğunluğu 13'e 7 ewet oyla kabul edilmiştir asıl sorun ceza ne olacak:44:
iftara 7 dakika var ama ben dayanamıyorum çok kötüyüm:18::18:
iftara 7 dakika var ama ben dayanamıyorum çok kötüyüm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?