canım yazmıştım haftada 1 öğün serbest olsun diye görmedin miha ha ben sesli dusunmusumheralde turkiyeye gidiyorum kesin bi suru kacamak yapicam diye eteklerim tutusmus :18: ben oyumu hayir diye degistirdim, ama yine de ceza olursa mesela kacamagin siniri olsun, az bi seyden bi sey olmasin mesela ya da 1 ogun serbest olsun ama 2. yi yapana ceza olsun. sonucta biz de insaniz biraz zor sanirim hic kacamaksiz yasamak.. ya da abartmaya ceza olsun, mesela ben biliyorum ne zaman abarttigimi.. onun gibi iste..
hanimis benim mavi defterimhmm burdaymis...
size mavi defterimden menulerimi aktariyoruuummm
dun iftar (iftardan once 61.8 geldim pazar gunku abrtmalarim yuzunden)
bol tavuk sote
yogurt
su soda cay
yemediklerim: sehriye corbasi, salata, borek, muhallebi
bugun sahur
1 avuc bademsanirim bu protein diyetine uygun degil ama tok tutsun diye yedim..
2 yumurta ile omlet
peynir
papatya cayi
henuz yulaf kepegi filan alamadim, ondan ekmek yemiyim diye badem yedim.
benimki de ortaya karisik bi diyet oldu
ama bugun sabah 62 geldim sadece.. iftar ve sahurda yediklerim gitmisins bugun iftardan oncesine kadar baya bi duscek
Saphira kaptanim, simdi ben bugun aksam bildirim yapayim,
yarin ucakta olucas, ertesi gun ucaktan inmis olucas kayinvalidemlere gider gitmez iftar olucak belki iftara da yetisemeyiz.
ordan da hemen tartilip bildirim yapamayabilirim. bugunku bildirimimi persembeye saysak olur mu?
tabi ben daha az gelirsem persembe bi yolunu bulur yine bildiriirm inss :)
canım yazmıştım haftada 1 öğün serbest olsun diye görmedin mi
afiyet olsun canım menün gayet güzel
zaten tr ye vardığında o kadar uzun yolcuşuktan sonra ödem yapar vücut ve fazla çıkar kilonbugün daha salı baya erken oluyor ama tr de tartılsan bile tartı değişmiş olacak,onu da bildirmek gerekiyor o zaman.Napalım bu durumda bu akşamki kilonu bildiriceksin:26:
kızlar paylaşım alanına hiç baktınız mı bilmiyorum karar verilememiş bir konu var.Normalde bayramda yarışma yapılmaz yani herkes izinli olur bildirim yapılmaz.Bu cuma yani ayın 17 sinde öyle olacağı yazılmış,24 ünde bildirim yapılacak demiş.Ancak bana göre bu hafta bayram haftası olmadığından,hatta cuma günü arefe bile olmadığından bu hafta yarışma yapılmalı,bildirim yapılmalı.haftaya yapılmamalı,yani 24 ünde yarışma yapılmamalı o zaman.Gerçi benim için farkeden bir şey yok aslında 2 sinde de bildirim yapılmasında bir sorun yok bence ama ille bayram diye herkes izinli sayılacaksa bende bu 24 ü olmalı diyorum
lesli arobik hareketler değilmi tatlım
kızlar paylaşım alanına hiç baktınız mı bilmiyorum karar verilememiş bir konu var.Normalde bayramda yarışma yapılmaz yani herkes izinli olur bildirim yapılmaz.Bu cuma yani ayın 17 sinde öyle olacağı yazılmış,24 ünde bildirim yapılacak demiş.Ancak bana göre bu hafta bayram haftası olmadığından,hatta cuma günü arefe bile olmadığından bu hafta yarışma yapılmalı,bildirim yapılmalı.haftaya yapılmamalı,yani 24 ünde yarışma yapılmamalı o zaman.Gerçi benim için farkeden bir şey yok aslında 2 sinde de bildirim yapılmasında bir sorun yok bence ama ille bayram diye herkes izinli sayılacaksa bende bu 24 ü olmalı diyorum
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bugun de ipekcim sayacak.
gerberacim yarindan itibaren sira sende
ay her yerlerim hamlamis, karnim aciyor, bacaklarim aciyor...
ben de dusunuyordu neden boyle hamladim diye..
dun yesil erik yazdi ya hadi merdivenlere diye,
sonra ben cok degil 10 dakika kadar merdiven inip ciktim ama cok yoruldum, kac kere durup dinlendim hatta.
sanirim ondan hamlamisim..
karnim da pazar gunku callanetics ten kalma..
curuk gibi hissediyorum kendimi..
bugun bi da merdiven inip ciksam mi acabaya da yuruyus mu yapsam, simdi aksam bildirim yapcaksam. napsam acaba?
top patladı hadi gözün aydın :) allah kabul etsin
İftarda neler yedim?
1 hurma 2 badem
1 kepçe mercimek çorba
3 yk domatesli menemen
1 dilim tam tahıllı ekmek
Boll suuu
Şimdi yeşil çay ile mısır püsküllü form çayı karıştırdım onu içiyorum, ben sade yeşil çay içemiyorum yaaa
İftarda neler yedim?
1 hurma 2 badem
1 kepçe mercimek çorba
3 yk domatesli menemen
1 dilim tam tahıllı ekmek
Boll suuu
Şimdi yeşil çay ile mısır püsküllü form çayı karıştırdım onu içiyorum, ben sade yeşil çay içemiyorum yaaa
oruçlu oruçlu mu yaptın yoksa?
bir de bu tür hareketleri yapmadan önce az bi ısınma hareketleri yapmayı sonrasında da esneme hareketlerini ihmal etmeyin kızlar, ben leslienin yalancıyım
Canım sıra bana gelince de bi hatırlatır mısın?
onlar ne yahuuu.. tadini bilmedgn seyleri nasi asercen inss canim hadi bakalim citir anne oluruz inss...
afiyet olsuuunnn... bi arkadasim yesil cayi karanfil ve cardamom ile demliyor cooook guzel oluyor, varsa mutlaka denemelisin, 2-3 karanfil, 1-2 cardamom(turkcesini bilmiyorum), 1 kasik da yaprakli yesil cay
cardamom kakuleymiş canım, ben bayramdan sonra artık bir aktara gitmeliyim hem ananenim 9hayat çayını yapıcam listeme eklerim bunları da :126:
Fena mı işte bu bahaneyle tadını da öğrenmiş olurumBenim kocişe az bile
oylama sonuçlansın da canım.bu arada cezayı da düşünelim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?