Simdi ben kisa yolunu bi denym olmazsa uzunu atym bide vanilya aroman yoksa sakin dyim yapma:)
canım asıl hastayken yapılıyor bu çok güzel ödem atıyorıyıymış. hastalıgımdan snra yapaym bunu.işe yarıyor degılmı
hımm yok vanilya aromam.rom aroması olmaz mı,hani acı badem aromasıSimdi ben kisa yolunu bi denym olmazsa uzunu atym bide vanilya aroman yoksa sakin dyim yapma:)
slmlar 9.takımdan bizim tk bu aralar epey durgun sizlere bir bakayım dedim :)))
bir zamanlar dukan yapmış biri olarak tatlandırıcıyla yaptığım hiçbir tatlıyı yiyemedim zira zemininde tuhaf bir acılık var
canım asıl hastayken yapılıyor bu çok güzel ödem atıyor
hımm yok vanilya aromam.rom aroması olmaz mı,hani acı badem aroması
merhaba hoşgeldin
hangi tatlandırıcıyı kullanmıştın canım?
canım asıl hastayken yapılıyor bu çok güzel ödem atıyor
merhaba hoşgeldin
Selam canim gel burda takil nerde hareket orda bereket:) ben tip in sivisini kullaniyorum splendadande memnundum aslinda ama ben tatliya duskunum ondanda olablir hani ne koysan sekerli yiyeblirimslmlar 9.takımdan bizim tk bu aralar epey durgun sizlere bir bakayım dedim :)))
bir zamanlar dukan yapmış biri olarak tatlandırıcıyla yaptığım hiçbir tatlıyı yiyemedim zira zemininde tuhaf bir acılık var
Ya bendede yok aslinda:d ama nescafeyle yumurta kokusunu gdermeye calisiyorum dayanablirmisin bilemem tabi simdi saphiram bir tatli kasigi kakao bir tatli kasigi nescafe bir yumurta 1.5sb sut hatta azcik daha az koyablirsin 1yk yulaf kepegini cirp baya bi ha bide 1tk toz tatlandirici diyo bende sivi var goz karari koyuyorum karistir cok iyi tabi once yumurta sonra her malzemeyei ekledikce cirp al tencereye bir iki kez kaynat sonrada ustne hindistan cevizi dok sogut mis oluyo bide ben cirparak pisirdimoyle iste cok uzun anlattimda facete dukan tarifleri var ordanda kafana gore biseyler bulablirsin ama vanilya aromasiydi sut tozuydu nisastaydi falan bende yok bunlar bende dogaclama yapiyorum istecanım asıl hastayken yapılıyor bu çok güzel ödem atıyor
merhaba hoşgeldin
Caliskan pasam simdi ayotr soylemesi insanin beyni en iyi orda caliisrms zaten okudugn daha iyi grer kafana:d
Selam canim gel burda takil nerde hareket orda bereket:) ben tip in sivisini kullaniyorum splendadande memnundum aslinda ama ben tatliya duskunum ondanda olablir hani ne koysan sekerli yiyeblirim
Ya bendede yok aslinda:d ama nescafeyle yumurta kokusunu gdermeye calisiyorum dayanablirmisin bilemem tabi simdi saphiram bir tatli kasigi kakao bir tatli kasigi nescafe bir yumurta 1.5sb sut hatta azcik daha az koyablirsin 1yk yulaf kepegini cirp baya bi ha bide 1tk toz tatlandirici diyo bende sivi var goz karari koyuyorum karistir cok iyi tabi once yumurta sonra her malzemeyei ekledikce cirp al tencereye bir iki kez kaynat sonrada ustne hindistan cevizi dok sogut mis oluyo bide ben cirparak pisirdimoyle iste cok uzun anlattimda facete dukan tarifleri var ordanda kafana gore biseyler bulablirsin ama vanilya aromasiydi sut tozuydu nisastaydi falan bende yok bunlar bende dogaclama yapiyorum iste
toz stevya kullandım cnm gerçi benim dukan yalan oldu sadece yaptığım masrafla kaldım 1 ayın sonunda elle tutulur bir kg kaybı olmayınca bıraktım
1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölüyoruz yanlış anlamadım dimi :) pirincin glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır, bulgur lapası yesek olmaz mı?1 çay bardağı pirinci 2 veya 3 çay bardağı su içinde haşlıyorsun.tuz ve yağ koymuyorsun.istediğin baharatları,yağsız olarak sebze söğüş filan yiyebilirsin yanında,yoğurt yiyebilirsin,şekersiz light içecekler içebilirsin.sabah öğlen akşam 3 öğün lapa yiyorsun
puding tarifini alayım
Ben sebzeler dokturcem aksama pasam:) nereye gelen gden yok onu anlamadm bide pirinc yapmana gerek yok senin odem attin onla sen tavuk yap canimcanım vallahi kafama giriyor merak etme sen bu arada orucu bitiriyim diyorum gene pirinç lapası yapayım sonra tavuk yapayım diyorum haftaya cumaya kadar tartılmıcem kızlar işşallah vermiş oluurm bu arada bir adet tavuk gögsü çıkırıyımda göbek salatamın yanına yanmaz tavada ızgara yapayım sonracıma göbek salatamın içine koyarım bol bol yerim canlarım tam aklımda var aslında ne yiyecekleirmde yazmayayım şimdi nem lazım sizler ne yiceksinzi akşama bakıyım
NOT__bu arada hüsrana ugradım nen gelen ne giden var yaw:18::18::18::18:
Canm fazlan cok yokki sen gunde yarim saat eliptikle duzgun beslenmeyle gayet rahat 1bucuk aya biile verirsin ve eliptik yaptgn icin daha ince gorunursun:)valla cnm dukanda tatlı aramadım bir iki denemeden sonraneskafemi splendayla içtim sonraları onada gerek duymadım
dukanın bana tek faydası ekmek arayışım sonlandı :)) şimdilerde son 5 kg mi vermek için çabalıyorum aslında spor yapabilsem süper olacak :44: ramazanda bitti oğlum kreşten gelene kadar eliptikte 30 dk kalsam o bile yetecekyaa ben bekarlığımda o kadar zamanı boşa harcamışım şimdi iş ev çocuk kendime zamanım kalmıyo bilsem baştan tutardım boğazımı
1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölüyoruz yanlış anlamadım dimi :) pirincin glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır, bulgur lapası yesek olmaz mı?
Ben sebzeler dokturcem aksama pasam:) nereye gelen gden yok onu anlamadm bide pirinc yapmana gerek yok senin odem attin onla sen tavuk yap canim
Canm fazlan cok yokki sen gunde yarim saat eliptikle duzgun beslenmeyle gayet rahat 1bucuk aya biile verirsin ve eliptik yaptgn icin daha ince gorunursun:)
Yok canim gunde 3cay bardagi ama 4te yapablirsin bide aciktirmiyo baya tok tutuyo yogurtla ozellikle
Nasil veremednki ya cok kacamak yaptin demekki sen ben bayramda 3sekerpare bile yedm gene gtti kilom
Ben sebzeler dokturcem aksama pasam:) nereye gelen gden yok onu anlamadm bide pirinc yapmana gerek yok senin odem attin onla sen tavuk yap canim
Canm fazlan cok yokki sen gunde yarim saat eliptikle duzgun beslenmeyle gayet rahat 1bucuk aya biile verirsin ve eliptik yaptgn icin daha ince gorunursun:)
Yok canim gunde 3cay bardagi ama 4te yapablirsin bide aciktirmiyo baya tok tutuyo yogurtla ozellikle
Canim anlamadm :d iyi yap bakalm ama once tavugu yap o zamancanım attım ödemi dogru gene yapsam ne çıkarhep orucum bbem tavuk yapaam acıkırım aslında tavuguda aldım eşim ince zar gibi yaptı streçe kodum 7 parça oldu wc için dedim bebem anla işte
yok cnm ya gram kaçamak yapmadım her bünye aynı tepkiyi vermiyo galibaçay ocağındaki ablamız yaptı hemde harfiyen uymadan 10 kg verdi benim yağlar dirençli
ahh cnm bir çıkabilsem o eliptiğe hep hayalde kalıyo
Tatlım sen asıl merakının cevabını almışsın ama ben yine de yazayım.Eşimle aramızda 3 yaş var.Bekarkende hep böyle olsun istemiştim zaten.Bizimki biraz ilginç oldu.1 mayısta tanıştık 22 haziranda evlendik.Bizi tanıştıranlara güvenimiz ve konuştukça tencere kapak olduğumuzu anladığımızdan fazla uzatmadık.Çok şükür 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var.7 Eylülde 2 yasını bitirecek bir tanede kızımız varahanda ben geldim bebeler ne var ne yok bakalım :2::2:bende yeni kalktım gene wc sorunum var ne olucek bu paşa gülün hali millete şaşıyorum bir girip çıkıyolar 5 dakikada şişli yapıyolar inanın bekle dur ama ne gelen ne giden var ben evime şekerden tutunca çukulataya kadar almadım maksat kilo alıırm ayın 6 orucum bitiyo bebeler ozaman kadar ban spor yazmasak olurmu malum oruçluyken zor oluyoda bugün yemek olarak menüde mercimek çorbası zeytin yaglı taze fasülye sebzeli bulgur pilavı yapıcem şam baba tatlısı yapıcem tabi eşim yemege gelmiyorm derse çorba yapıcam yanınada bol göbek salata yapıcem paşayla köpügü merak edenler olmuştur söylüyüm oglum iyide kızım halen hasta köpükle ugraşıyorum işte rabbim yavrularımı bana bagışlasın işşallah bugün ratahım ev işi yok dün yaptım bir yemegim ütüm var onuda eşimi arıcam ilkindi namazını kılıyım ona göre bakıcez sizler ne yaptınız bakalım dökülün bekliyorum rapor verin bakalım
bu arada merak ediyorum merakımı giderin evli olanlar soruyorum sizlere eşinizle aranızda kaç yaş varkaç çocuk var
evli olmayanlarda flörtünüz varmı
hiç birşeyi olmayanları tebrik ederim ne gamı ne tasası vardogru yoldalar bu yola devam etsinler
ben etegimdeki taşları döktüm sizler neler yaptınız bakalım
günaydın millettttttttttttttttcivcivlerim anamız nerde acaba hu tavuk annecim bak geldin geldin gelmedin iftara eşinicem haberin olsun
hayırlı olsun tatlım kendine bi yol bulmuşsunkararsız kazımınız geldi
500 ml su ve keten tohumu yuttum.akşam bir soda açtım sabah aç karnına içtim.soda tavuk yapıcaktım.sonra doğalsan kepek aldığım geldi aklıma.çok merak ediyordum güzel olacak mı krep diye,kalktım krep yaptım ben de,çok güzel oldudukana mı başlamış oldum ben şimdi yalnız sütüm peynirim yağlıydı
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlımgelelim şu yaş meselesinepaşacan asıl merak ettiğin benim sanırsam,facete resimlerimizi gördüğünde şaşırıp merak etmiş olabilirsin,normaldir eşimle aramda 23 yaş var canım.çok aşık olarak evlendik biz.ne yaş ne de ailem engel olamadı bize.hiç istemediler eşimi...ben 2. eşiyim,ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var,biri 23 yaşında kız,diğeri 17 yaşında oğlan...ben eşimle tanıştığımda henüz 17 yaşımdaydım.17 yaşında,henüz hayatın başında,bir sürü idealleri ve hayalleri olan kıpır kıpır bir genç kızdım.1 sene çıktık.reşit olduğum gün gidip nikah günü aldık,tam 1 hafta sonra hiç kimseye haber vermeden evlendik.Başka türlüsü mümkün değildi bizim için.Eşim de,rahmetli kayınpederim de çok ısrar ettiler,gelelim seni isteyelim diye ama ailem o kadar karşıydı ki bu işe,çok kötü olaylar olabilir korkusuyla istemedim..Neticede biz evlendik ve çok mutlu olduk Tabi bu istenmeyen evlilik sebebiyle çok üzücü şeyler de yaşadık.Ne gelinliğim oldu ne çeyizim.Sanırım gelinlik içimde uhde kaldı Maddi ve manevi çok zorluklar çektik ama pes etmedik,hiç bir zaman eşimi bırakıp ailemin evine dönmeyi düşünmedim.7 yıllık evliyken miniğimiz aramıza katıldı.Neden 7 yıl bekledik bebek için,benim büyümemi bekledik yaklaşık 11 yıllık evliyiz Böyle işte kızlar,benim bu hikaye çok uzuuunn ayrıltılara girmiyorum o yüzden hiç
Bende leslie yapacam ama ağrım var bir türlü yerimden kalkamıyorum.Bu arada menüde mercimek köftesi var tatlımcanım işşallah yürürüz bebem bende diyorum sabah yürüyüm ama acaba susanırmıyımki eşimde evde yap diyor bende plates yapıyım diyorum ne dersinebru ablamı açarım topla yaparım ama okadar baktım topla platesi bulamadım biri sevebına bulursa koysunda yapayım ben tatlı pişti yemekleride ilkindiyi kılıyım öle koyuyum diyorum sizlerin menüde ne var bebeler
yok canım benim kızmadım,direkt sorabilirdin de,beni kırmak istemediğinden dolaylı yoldan sordun,çok incesin
amin canım,Allah hiç birimizin yuvasını bozmasın.Ben zaten yaşıtım biriyle yapamazmışım.o kadar çoluk çocuk geliyor erkeklerin hareketleri bana ya da ben eşimi çok yükseklere bir yerlere oturtmuşum kalbimde ve aklımda,o yüzden en iyisi oymuş gibi geliyor bana.Çok seviyorum napiim
stevya yı bende denemiştim.rezil bişey o ya.en bitkiseli o diye almıştım,nasıl acımsı demir tadı geliyor,kullanamadım.sonra netten sunlife aldım 1200 taneli 6.50 mi neydi,uzun süre gitti tabi.sonra bitince aceleyle dulcarly alıverdim eczaneden,çok sevdiğimi söyleyemem,kesinlikle sunlife daha iyiydide.işte tatlı vs. yapımında toz lazım.bu arada ben normalde karataycıydım.dukandan bugün ilk günüm.sen niye kilo veremedinki acaba?toz stevya kullandım cnm gerçi benim dukan yalan oldu sadece yaptığım masrafla kaldım 1 ayın sonunda elle tutulur bir kg kaybı olmayınca bıraktım
ya evet bak tarifleri var bol bol,nişasta dikkatimi öekti,nişasta atakta ve seyirde yasak değil mi?Ya bendede yok aslinda:d ama nescafeyle yumurta kokusunu gdermeye calisiyorum dayanablirmisin bilemem tabi simdi saphiram bir tatli kasigi kakao bir tatli kasigi nescafe bir yumurta 1.5sb sut hatta azcik daha az koyablirsin 1yk yulaf kepegini cirp baya bi ha bide 1tk toz tatlandirici diyo bende sivi var goz karari koyuyorum karistir cok iyi tabi once yumurta sonra her malzemeyei ekledikce cirp al tencereye bir iki kez kaynat sonrada ustne hindistan cevizi dok sogut mis oluyo bide ben cirparak pisirdimoyle iste cok uzun anlattimda facete dukan tarifleri var ordanda kafana gore biseyler bulablirsin ama vanilya aromasiydi sut tozuydu nisastaydi falan bende yok bunlar bende dogaclama yapiyorum iste
afiyet olsun canım şimdiden.ben akşam için kıymalı bezelye yemeği koydum düdüklüye,birazdan pişer.yalnız ben yiyemicem tabi.kendime ne yapsam ben de kızlara onu soracaktım şimdicanım vallahi kafama giriyor merak etme sen bu arada orucu bitiriyim diyorum gene pirinç lapası yapayım sonra tavuk yapayım diyorum haftaya cumaya kadar tartılmıcem kızlar işşallah vermiş oluurm bu arada bir adet tavuk gögsü çıkırıyımda göbek salatamın yanına yanmaz tavada ızgara yapayım sonracıma göbek salatamın içine koyarım bol bol yerim canlarım tam aklımda var aslında ne yiyecekleirmde yazmayayım şimdi nem lazım sizler ne yiceksinzi akşama bakıyım
NOT__bu arada hüsrana ugradım nen gelen ne giden var yaw:18::18::18::18:
hayır canım 1 günde toplam 3 çay bardağı pirinç,en fazla 4 yapıyorsun.evet g.i. yüksek,ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama hem tok tutuyor hem de acayip ödem atıyor,defalarca yaptım hatta bir çok perşembe yapıyorum1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölüyoruz yanlış anlamadım dimi :) pirincin glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır, bulgur lapası yesek olmaz mı?
seyirde degil heralde zaten tariflerde neye uygundur yazıyo onlar aksamada ton balık köftesini siddetle tavsıye ederimm:)stevya yı bende denemiştim.rezil bişey o ya.en bitkiseli o diye almıştım,nasıl acımsı demir tadı geliyor,kullanamadım.sonra netten sunlife aldım 1200 taneli 6.50 mi neydi,uzun süre gitti tabi.sonra bitince aceleyle dulcarly alıverdim eczaneden,çok sevdiğimi söyleyemem,kesinlikle sunlife daha iyiydide.işte tatlı vs. yapımında toz lazım.bu arada ben normalde karataycıydım.dukandan bugün ilk günüm.sen niye kilo veremedinki acaba?
ya evet bak tarifleri var bol bol,nişasta dikkatimi öekti,nişasta atakta ve seyirde yasak değil mi?
afiyet olsun canım şimdiden.ben akşam için kıymalı bezelye yemeği koydum düdüklüye,birazdan pişer.yalnız ben yiyemicem tabi.kendime ne yapsam ben de kızlara onu soracaktım şimdi
hayır canım 1 günde toplam 3 çay bardağı pirinç,en fazla 4 yapıyorsun.evet g.i. yüksek,ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama hem tok tutuyor hem de acayip ödem atıyor,defalarca yaptım hatta bir çok perşembe yapıyorum
sağol canım inşallah iyi bir sonuç alırım dukanhayırlı olsun tatlım kendine bi yol bulmuşsun
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım
Bana da öyle gelir hep tatlım.Başka biriyle asla yapamazmışım ben.İnsanları gördükçe eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum
Dünden bu yana acayip karnım ağrıyor.Ama bir türlü regl olmadım.Tetikte bekliyorum.Normalde böyle sancım olduğunda hemen o gün olurum:26:spor yapmak istiyorum ama kalkacak halim yok
seyirde degil heralde zaten tariflerde neye uygundur yazıyo onlar aksamada ton balık köftesini siddetle tavsıye ederimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?