Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Simdi ben kisa yolunu bi denym olmazsa uzunu atym bide vanilya aroman yoksa sakin dyim yapma:)

slmlar 9.takımdan bizim tk bu aralar epey durgun sizlere bir bakayım dedim :)))
bir zamanlar dukan yapmış biri olarak tatlandırıcıyla yaptığım hiçbir tatlıyı yiyemedim zira zemininde tuhaf bir acılık var

ıyıymış. hastalıgımdan snra yapaym bunu.işe yarıyor degılmı
canım asıl hastayken yapılıyor bu çok güzel ödem atıyor
Simdi ben kisa yolunu bi denym olmazsa uzunu atym bide vanilya aroman yoksa sakin dyim yapma:)
hımm yok vanilya aromam.rom aroması olmaz mı,hani acı badem aroması
bir zamanlar dukan yapmış biri olarak tatlandırıcıyla yaptığım hiçbir tatlıyı yiyemedim zira zemininde tuhaf bir acılık var

merhaba hoşgeldin
hangi tatlandırıcıyı kullanmıştın canım?

toz stevya kullandım cnm gerçi benim dukan yalan oldu sadece yaptığım masrafla kaldım 1 ayın sonunda elle tutulur bir kg kaybı olmayınca bıraktım

Selam canim gel burda takil nerde hareket orda bereket:) ben tip in sivisini kullaniyorum splendadande memnundum aslinda ama ben tatliya duskunum ondanda olablir hani ne koysan sekerli yiyeblirim
Ya bendede yok aslinda:d ama nescafeyle yumurta kokusunu gdermeye calisiyorum dayanablirmisin bilemem tabi simdi saphiram bir tatli kasigi kakao bir tatli kasigi nescafe bir yumurta 1.5sb sut hatta azcik daha az koyablirsin 1yk yulaf kepegini cirp baya bi ha bide 1tk toz tatlandirici diyo bende sivi var goz karari koyuyorum karistir cok iyi tabi once yumurta sonra her malzemeyei ekledikce cirp al tencereye bir iki kez kaynat sonrada ustne hindistan cevizi dok sogut mis oluyo bide ben cirparak pisirdimoyle iste cok uzun anlattimda facete dukan tarifleri var ordanda kafana gore biseyler bulablirsin ama vanilya aromasiydi sut tozuydu nisastaydi falan bende yok bunlar bende dogaclama yapiyorum iste

Caliskan pasam simdi ayotr soylemesi insanin beyni en iyi orda caliisrms zaten okudugn daha iyi grer kafana:d

canım vallahi kafama giriyor merak etme sen bu arada orucu bitiriyim diyorum gene pirinç lapası yapayım sonra tavuk yapayım diyorum haftaya cumaya kadar tartılmıcem kızlar işşallah vermiş oluurm bu arada bir adet tavuk gögsü çıkırıyımda göbek salatamın yanına yanmaz tavada ızgara yapayım sonracıma göbek salatamın içine koyarım bol bol yerim canlarım tam aklımda var aslında ne yiyecekleirmde yazmayayım şimdi nem lazım sizler ne yiceksinzi akşama bakıyım

NOT__bu arada hüsrana ugradım nen gelen ne giden var yaw:18::18::18::18:

arkadaş yapıyodu dukanı geçen konuşmuktuk en iyi atlandıırcı varmış pahalı ama dedi adını unuttum ya:44::44:ama 35 tl alıyomuşiçinde kaç tane var aslında televizyonda söylediler tatlandıırcılar kanser yapıyo diye bende kullanamadım onun yüzünden:18::18::18:
hoş geldim bu arada kardeş takım

valla cnm dukanda tatlı aramadım bir iki denemeden sonra neskafemi splendayla içtim sonraları onada gerek duymadım
dukanın bana tek faydası ekmek arayışım sonlandı :)) şimdilerde son 5 kg mi vermek için çabalıyorum aslında spor yapabilsem süper olacak :44: ramazanda bitti oğlum kreşten gelene kadar eliptikte 30 dk kalsam o bile yetecek yaa ben bekarlığımda o kadar zamanı boşa harcamışım şimdi iş ev çocuk kendime zamanım kalmıyo bilsem baştan tutardım boğazımı

1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölüyoruz yanlış anlamadım dimi :) pirincin glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır, bulgur lapası yesek olmaz mı?

Ben sebzeler dokturcem aksama pasam:) nereye gelen gden yok onu anlamadm bide pirinc yapmana gerek yok senin odem attin onla sen tavuk yap canim
Canm fazlan cok yokki sen gunde yarim saat eliptikle duzgun beslenmeyle gayet rahat 1bucuk aya biile verirsin ve eliptik yaptgn icin daha ince gorunursun:)
1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölüyoruz yanlış anlamadım dimi :) pirincin glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır, bulgur lapası yesek olmaz mı?

Yok canim gunde 3cay bardagi ama 4te yapablirsin bide aciktirmiyo baya tok tutuyo yogurtla ozellikle

canım attım ödemi dogru gene yapsam ne çıkarhep orucum bbem tavuk yapaam acıkırım aslında tavuguda aldım eşim ince zar gibi yaptı streçe kodum 7 parça oldu wc için dedim bebem anla işte

Nasil veremednki ya cok kacamak yaptin demekki sen ben bayramda 3sekerpare bile yedm gene gtti kilom

yok cnm ya gram kaçamak yapmadım her bünye aynı tepkiyi vermiyo galiba çay ocağındaki ablamız yaptı hemde harfiyen uymadan 10 kg verdi benim yağlar dirençli

ahh cnm bir çıkabilsem o eliptiğe hep hayalde kalıyo

canım attım ödemi dogru gene yapsam ne çıkarhep orucum bbem tavuk yapaam acıkırım aslında tavuguda aldım eşim ince zar gibi yaptı streçe kodum 7 parça oldu wc için dedim bebem anla işte
Canim anlamadm :d iyi yap bakalm ama once tavugu yap o zaman

Bende cikana kadar cok useniyorum ama sonrasi geliyo bi sekilde ama cok ilginc kilo vermemen ilk kez duydum dukanla kilo vermeyeni belki protein kilo kaybettirmiyodur sana ama oda cok ilgnc

Tatlım sen asıl merakının cevabını almışsın ama ben yine de yazayım.Eşimle aramızda 3 yaş var.Bekarkende hep böyle olsun istemiştim zaten.Bizimki biraz ilginç oldu.1 mayısta tanıştık 22 haziranda evlendik.Bizi tanıştıranlara güvenimiz ve konuştukça tencere kapak olduğumuzu anladığımızdan fazla uzatmadık.Çok şükür 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var.7 Eylülde 2 yasını bitirecek bir tanede kızımız var

hayırlı olsun tatlım kendine bi yol bulmuşsun
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım
Bende leslie yapacam ama ağrım var bir türlü yerimden kalkamıyorum.Bu arada menüde mercimek köftesi var tatlım

Bana da öyle gelir hep tatlım.Başka biriyle asla yapamazmışım ben.İnsanları gördükçe eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum

Dünden bu yana acayip karnım ağrıyor.Ama bir türlü regl olmadım.Tetikte bekliyorum.Normalde böyle sancım olduğunda hemen o gün olurum:26:spor yapmak istiyorum ama kalkacak halim yok

toz stevya kullandım cnm gerçi benim dukan yalan oldu sadece yaptığım masrafla kaldım 1 ayın sonunda elle tutulur bir kg kaybı olmayınca bıraktım
stevya yı bende denemiştim.rezil bişey o ya.en bitkiseli o diye almıştım,nasıl acımsı demir tadı geliyor,kullanamadım.sonra netten sunlife aldım 1200 taneli 6.50 mi neydi,uzun süre gitti tabi.sonra bitince aceleyle dulcarly alıverdim eczaneden,çok sevdiğimi söyleyemem,kesinlikle sunlife daha iyiydide.işte tatlı vs. yapımında toz lazım.bu arada ben normalde karataycıydım.dukandan bugün ilk günüm.sen niye kilo veremedinki acaba?
ya evet bak tarifleri var bol bol,nişasta dikkatimi öekti,nişasta atakta ve seyirde yasak değil mi?
afiyet olsun canım şimdiden.ben akşam için kıymalı bezelye yemeği koydum düdüklüye,birazdan pişer.yalnız ben yiyemicem tabi.kendime ne yapsam ben de kızlara onu soracaktım şimdi
hayır canım 1 günde toplam 3 çay bardağı pirinç,en fazla 4 yapıyorsun.evet g.i. yüksek,ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama hem tok tutuyor hem de acayip ödem atıyor,defalarca yaptım hatta bir çok perşembe yapıyorum

seyirde degil heralde zaten tariflerde neye uygundur yazıyo onlar aksamada ton balık köftesini siddetle tavsıye ederimm:)

sağol canım inşallah iyi bir sonuç alırım dukan
amin canım hepimizin :)
Allah ayırmasın
Dünden bu yana acayip karnım ağrıyor.Ama bir türlü regl olmadım.Tetikte bekliyorum.Normalde böyle sancım olduğunda hemen o gün olurum:26:spor yapmak istiyorum ama kalkacak halim yok

bence spor için hiç zorlama kendini canım.uzan dinlen,regln eli kulağında demekki

seyirde degil heralde zaten tariflerde neye uygundur yazıyo onlar aksamada ton balık köftesini siddetle tavsıye ederimm:)

ben balığı köfte yapmadan yemeyi tercih edicem galiba iyi hatırlattın canım.şu konservelerin lightları oluyor,iyice yağını filan süzüp yiyim bari.yanında da light bir içecek oh akşam menüm çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…