Anladım canım benimki kiskaniyordu şimdi dahada kiskaniyorBenimki zaten eğlendiği için demiyor kız, dese 80 kiloyken derdi :) kıskandığı için diyor
Böyle bazı şeyleri yüze çarpmak gerekiyor. Uslu uslu sevecenlikle söylemeyi herkes yapar. Ama burası öyle biyer değil. Tozpembe görünen şeylerde var tabi ama gerçekler üstü kapalı olmadan söylenmeli ki amacımıza ulaşalım. Bizim verdiğimiz kilolar en çok kendimizi mutlu eder. Takım olarak hepimiz birbirimize yardımcı olalım.
Bu mutluluğu hepimiz yaşayalım
Sabah 10.45 akşam da 18.00 idi kaptanım.. Bu arada ben beyaz ekmek yemiyorum yazdığım ekmekler hep kepekli ya da tb.. Dün dışarıdaydım hep o yüzden su ve spor aksadıPAZAR MENÜLERİ
Allah kabul etsin melekcim orucunu.. iftar güzel hafif olmuş afiyet olsun.. su inşallah 2.5 oldu.. spor yok sanırım
Puanın: 5
yorum bile yapmıyorum.küstüğümü söylememe gerek bile yok bence
bu nedir ördeğim ya?
sabah yaptın akşam dengele bari kendine 1 günde neden yükleniyorsun bu kadar
hiç yakışmadı
BA YIL DIMMMMMMMMMMMMM
Puanın: 10
Menü çok güzel
su az
spor ağrıdan yokgeçmiş olsun kuzucum
Puanın: 4
pembikkkkkkkkkk ne güzel menü bu beğend,m
acıkınca da salatalık en güzel şeydir geç saatte mis gibi
kuzum menü çok güzel
lütfen bu 6 kayısıya dikkat emi sadece onu beğenmedim cumartesi menüsünde de
bu menüye bayıldım
spor ve hareketlilik de var
Puanın: 9
harikasın
sabah aç karna spor yapılmış
ara öğün yok
temiz net 2 öğnlü menü
su bol
spor az
Puanın: 7 SPORU ARTTIR
Menü saatlerini alayım mutlaka yoksa yorum yapamam..
sabahki ekmek beyaz mı ekmeğin cinsi mutlaka belirtilsin
spor nerede? spora vakit ayırmak zorundayız koza ..
su az en az 2.5 olsun emi
Puanın: YOK SAATLER YOK ÇÜNKÜ
HA Rİ KAAAAAAAAAAA
Anlatmaya gerek yok
mütüş bir menü kuzucum
bu menülere vücut da hemen eksi ile cevap vermiş
aynen devam emi
mide küçülmeye başlıyor sakın bozma
oh be cıs cos olmadan da gün geçiyor bak
Puanın:5 (spor yok oradan kırıyorum)
cıs cos olan menü
Puanın: SIFIR
Ne ulan bu libye yaaaaaaaaaa
zararsız bir şey eminim
yüreğin yetmez zararlı olsa çünkü
Harikasın
bu menüyü spor ile taçlandırmalıydın ya
kaçtı 10 point
Puanın: 5
ah neslihancım yaa
dışarıda iken yeme işini kafada planlamak gerekiyor
çok aç kalmışsın nasıl düzensiz menü
tüh ya
neyse hafta içi geldi daha düzenli erken akşam öğünlü sebzeli proteinli öğünler istiyorum
su ve spor güzel
sporu sakın ola aksatma emi
Puanın: 7
Kız evliliği yürütmek falan bunlar aşırı zeka isteyen işler, bence değilizDeğil miyiz
Yaaaa küsme zaten dersten beynim şiştiii bir de sen küsme@Ahu060812 cumartesi menün yok ????? nereden??? ben mi gözden kaçırdım?
koza16 menü yazmayı unuttuğun için seninle küsüm ne kadar da hassasım o konuda biliyorsn
E ben yürütemiyorum kesin salağımKız evliliği yürütmek falan bunlar aşırı zeka isteyen işler, bence değiliz
Minnoş kaptanım beğenmedin mi menümüünö ölökösö vör yöööööööö
noldu kemikgillerden vaytım nolduuu
Ben ne zaman kandırdım senizeytin dalı menüsü mü bu
güzel menü kandırmıyorsun demi. gidip börek poğaça yemiceksin dimi
Omcelikle moralini bozmak yok cnmBilmiyorum kuzu burda başka yerlere de yazdım belki mersinde dr önerecek birileri vardır diye inan moralim çok bozuk kafam kazan gibi ne yapacağımı bilemiyorum nasıl yapsam bilemiyorum
Tabiki görüşebiliriz kuzu ilgin için çok teşekkür ederim
İte kaka yürütmeye çalışıyon ya asıl üstad seviyesinde oluyosunE ben yürütemiyorum kesin salağım
Ben ağlarım sanırım çok sıktı 3 basamaklar artık hızlı geldiği gibi gitmediGeçmiş olsun yakışıklıya eflalim
Iki.hanelilere geçtiğin gün mezdeke yapacam
Kendime kızıyorum bu kadar kilo alırken aklın neredeydi şimdi neden veremiyorsun diye sonra çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye kafam ruhum karmakarışık. Toparlanır elbette ama şu an böyle hissediyorum hayal kırıklığı koskocaman hayal kırıklığıyım benOmcelikle moralini bozmak yok cnm
Her ihtimali düşün ama asla pes etme şimdi sana bunları çok diyen olacak ve sen diline gelmese de bize göre konuşmak kolay gelecek sana ama bunları ben şahsen yaşadım o yollardan kat ve kat geçtim sabret ve üzerine düşeni yap yılmak yok sakın lütfen
Aynen benimde var bide emzirirken cok susuyom icim cekildi sanki uyusalar ya utu yapcam ya sporBı uykum var anlatamam yaa şu kızlar uyusada bende 5 dk kestirsem ne olur sanki
Dimi o da varİte kaka yürütmeye çalışıyon ya asıl üstad seviyesinde oluyosun
Ne sandın bebeemDimi o da var
aynen canım bende oyle susuyorum uyusalar hiç bı iş yapmam hemen yatar ama park istiyorlarAynen benimde var bide emzirirken cok susuyom icim cekildi sanki uyusalar ya utu yapcam ya spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?