Kendime kızıyorum bu kadar kilo alırken aklın neredeydi şimdi neden veremiyorsun diye sonra çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye kafam ruhum karmakarışık. Toparlanır elbette ama şu an böyle hissediyorum hayal kırıklığı koskocaman hayal kırıklığıyım ben
Hayirli ugurlu olsun canisiBu gun abimin nikahı vardi ve ben orda olamadm
Batsın gurbet
Bir dus al canim, net varsa bir animasyon ac cocuklarla evde sinema keyfi yapinCanım sıkıldı yaa dışarı sıcak içerde uykum var kızlar uyumaz oyy oyy
Ozel bir sey yapmana gerek yok kuzum. Duzenli yuru, gobegin alti da ustu de gidiyorKızlar yaa sezeryanla göbeğin atl tarafi nasıl gidecek üstten gidiyor da bı toparlanamadi nasıl ne yapmaliyim
Amin kuzum teşekkür ederimYedim ictim, biraz istirahat sonra egzersiz&dizi keyfi yapacagim. Yeni sezon beklerken yarim biraktigim diziye devam ediyorum, meraklilarina tavsiye ederim. Once upon a time
tontriko hos geldin
Rabbim hayirli&saglikli evlatlar nasip etsin kuzum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu bir donem olacak. Allah guc ve kuvvet versin insallah
Hayirli ugurlu olsun canisi
Sagol canimm❤Yedim ictim, biraz istirahat sonra egzersiz&dizi keyfi yapacagim. Yeni sezon beklerken yarim biraktigim diziye devam ediyorum, meraklilarina tavsiye ederim. Once upon a time
tontriko hos geldin
Rabbim hayirli&saglikli evlatlar nasip etsin kuzum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu bir donem olacak. Allah guc ve kuvvet versin insallah
Hayirli ugurlu olsun canisi
Ayy canım benim wc gidebiliyonmu diye sorsana odadan kaybolayim küçük hemen wc ye geliyor yemeği bile ablasıyla az oyuna saldılar öyle yaptım sporu bari uyurken yaptimBir dus al canim, net varsa bir animasyon ac cocuklarla evde sinema keyfi yapin
gider inşallah dimi canım yaa şöyle düz karın istiyorumOzel bir sey yapmana gerek yok kuzum. Duzenli yuru, gobegin alti da ustu de gidiyor
Gider hic merak etme. Egzersizini aksatma yeterAyy canım benim wc gidebiliyonmu diye sorsana odadan kaybolayim küçük hemen wc ye geliyor yemeği bile ablasıyla az oyuna saldılar öyle yaptım sporu bari uyurken yaptim
gider inşallah dimi canım yaa şöyle düz karın istiyorum
Yürü be kulhanbeyim benim
Denizli de de varBende ilk defa hatayda gördüm.. hatay dışında yok bence..
Anammmm 3. Mu istiyor
Bence plank çok iyi götürüyorKızlar yaa sezeryanla göbeğin atl tarafi nasıl gidecek üstten gidiyor da bı toparlanamadi nasıl ne yapmaliyim
platese cesaret edemiyorum canım yaa geçen gün a101e geldi alsammi almasammi diye kararsız kaldım almadimarden32 platesdede gobek iyi duzlesiyo ben ole yapiyodm ama simdi hic yapamiyom lesli ayakta Allahdan ozaman daha iyi duruyolar
jilliana kaptan biraz bekle demişti ondan yapamiyom
Bence plank çok iyi götürüyor
Birde jilian bacı
İnşallah canım yaa yoksa alt göbek ayva gibi cikiyorGider inSaallah canimarden32
Onu anladık canımBenden sana yar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?