Tam benim kalemimsin bebeimÖzge bana yürüyor
Bebeyimmmm
Hakkında hayırlısı olsun cnm.. önce ödeminin inmesi için ilaçların etkisinin geçmesini bekle cnm.. cuma kilo bildirirsin sonraki cumaya iyi eksi ile girersen listeye alır seni miu@MiuLego beni listeye al beybisiiii hormon yok tüm tedavileri kesti Dr acil 85 90 oluyorsun dedi lütfen yarııımmm menü verirsin belki bana hııııı
Menü vereyim
08.30 yumurta sadecs
13.00
Yoğurtlu dövme 6 kaşık
19.00
Karnıyarık fırında ve cacık
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
hepfit nehirnil111 Whiteblacklife
Bu arada kahvaltını çok boş buldum cnm.. peynir zeytin domates ekle.. yeşillik ekle.. ödem çaylarına başla.. güveniyorum ben sana ♡♡♡@MiuLego beni listeye al beybisiiii hormon yok tüm tedavileri kesti Dr acil 85 90 oluyorsun dedi lütfen yarııımmm menü verirsin belki bana hııııı
Menü vereyim
08.30 yumurta sadecs
13.00
Yoğurtlu dövme 6 kaşık
19.00
Su 2 lt
Ben iki çocukluyumKızlar İnstagram da istek yolladım ama isim olarak kim kim bilmiyorum
İvet benim oYaaa seni tanıdım zaatenİki küçük yakışıklı, kitap okuyan bir anne , birkaç tartı fotosu dedim kii bu eflalim
Okudum okudum bende eklerim arada bundan sonra tuzsuz :)Ben hergün yiyorum kız
Canım kilo verip hamile kalacak olmana sevindim, her şey daha güzel olacak@MiuLego beni listeye al beybisiiii hormon yok tüm tedavileri kesti Dr acil 85 90 oluyorsun dedi lütfen yarııımmm menü verirsin belki bana hııııı
Menü vereyim
08.30 yumurta sadecs
13.00
Yoğurtlu dövme 6 kaşık
19.00
Su 2 lt
En gicik utulenecek parcalar:)Tam iki saat ütü yaptımbelim bacaklarım iptal artık. Bütün gün zaten mutfak temizledim. Hepsi de kumaş pantolon ve gömlek
ellerine sağlık canım kızlar izin verdikce uyuyunca severimTam iki saat ütü yaptımbelim bacaklarım iptal artık. Bütün gün zaten mutfak temizledim. Hepsi de kumaş pantolon ve gömlek
Menum
Ac karnina 1lt ilik sirkeli su
10.30 melemen peynir zeytin domats salatlk maydanoz
14.30 1sb sut 10 findik 1 hurma
18.00 tavuk izgara salata yogurt
Su 4lt
Spor leslie walk to ..45dk
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
Eyiyük sen napıyonNapıyonuz karılar
Herifi uyuttum bakınıyom öyleEyiyük sen napıyon
Kız aynı canım ateşli ılık duş aldırdım şurup verdimarden32 kiz nasil oldu canim
tam yatacaktim kız uyandıNapıyonuz karılar
Benimki bağıra bağıra maç izliyoHerifi uyuttum bakınıyom öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?