Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego beni listeye al beybisiiii hormon yok tüm tedavileri kesti Dr acil 85 90 oluyorsun dedi lütfen yarııımmm menü verirsin belki bana hııııı
Menü vereyim
08.30 yumurta sadecs
13.00
Yoğurtlu dövme 6 kaşık
19.00
Karnıyarık fırında ve cacık
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş

hepfit nehirnil111 Whiteblacklife

Hakkında hayırlısı olsun cnm.. önce ödeminin inmesi için ilaçların etkisinin geçmesini bekle cnm.. cuma kilo bildirirsin sonraki cumaya iyi eksi ile girersen listeye alır seni miu

Canım bu arada aklın yolu bir.. kilolu hamile kalmak gerçekten hem senin için hem bebek için çok zararlı.. kalıcı hasarlar bırakabilir.. 6 ay zaman tanı kendine bence.. bu süreçte en az 20 kilo verirsin inş.. üstelik kafanda rahatlar vücudun sağlıklı olur.. eşine bu durumu güzelce açıkla. Sağlıklı beslenmek sana çok iyi gelecek

Bugünden itibaren düzenli menü ver cnm..

Bu arada kahvaltını çok boş buldum cnm.. peynir zeytin domates ekle.. yeşillik ekle.. ödem çaylarına başla.. güveniyorum ben sana ♡♡♡

Saat saat vermissiniz ama bugun ben oyle yapamiycam : (

Sabah kabak yemegi ayran pekmezli yogurt salatalik yemistim

Portakal suyu ictim 2 bardak ara ogun gibi

Sebze yemegi yedim aksamda..

1,5 lt su ictim tamamlayabilirsem 2 ye tamamliycam.

15 dk yuruyus yaptim

En iyi yaptigim sey abur cubur namina birsey yememis olmam henuz:)

@MiuLego

Canım kilo verip hamile kalacak olmana sevindim, her şey daha güzel olacak

Menum
Ac karnina 1lt ilik sirkeli su
10.30 melemen peynir zeytin domats salatlk maydanoz
14.30 1sb sut 10 findik 1 hurma
18.00 tavuk izgara salata yogurt
Su 4lt
Spor leslie walk to ..45dk
@MiuLego hepfit Whiteblacklife

30 dk da tk500 dedigimk yaptim icinde squat plank sinav cardio hepsi oldugi icin ve herzaman spor yapmayada firsat bulamadgm icin biraz agir olsun dedim onu yaptm firsat bulmusken ama sinavlarini yapmadm sadece @MiuLego hepfit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…