- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Yarın misafirm var pasta için mıhallebi pişiryomNapıyonuz karılar
Allah şifa versin çok zorKız aynı canım ateşli ılık duş aldırdım şurup verdim
tam yatacaktim kız uyandı
Özge listeye şartlama kendini canım sen şimdi zayıflamaya bak zaten çat çat gidince girersin listeye@MiuLego beni listeye al beybisiiii hormon yok tüm tedavileri kesti Dr acil 85 90 oluyorsun dedi lütfen yarııımmm menü verirsin belki bana hııııı
Menü vereyim
08.30 yumurta sadecs
13.00
Yoğurtlu dövme 6 kaşık
19.00
Karnıyarık fırında ve cacık
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
hepfit @nehirnil111 @Whiteblacklife
Amin canım evet zor yaa bide yarına misafir var bı temizlik yapiyom bı kızlarla ugrasiyom küçükte uyumadı hiç ayağıma dolaştı durdu baya yoruldumAllah şifa versin çok zorben 43 ateşle uğraştığımı bilirim
Sana bişey diyeyim mi, şimdiki aklım olsa misafiri arar çat diye söylerdim, çocuk hasta kusura bakmayın diye. Herşeye koşturucam diye diye yedim kendimi, madalya takan oldu sanki. Hayatta en önemli şey çocuklarım ve ailemmiş geç anladım. Yıprandığımla kaldımAmin canım evet zor yaa bide yarına misafir var bı temizlik yapiyom bı kızlarla ugrasiyom küçükte uyumadı hiç ayağıma dolaştı durdu baya yoruldum
Insan bi rahatlıyor amaAaa bende kavga edengillerdendimhepfit
İlkokul da sınıftaki erkekleri okula yeni başlayan kardeşimle oynayın diye döverdim
Bozulmaz ye
Sahurda ye bir parça o zaman, korkuyom pempik sana meyve ye derkeniyi gibi
Ya ben bugün hiçbişey yiyemedim hastane işi vardı sonra da kuzenlere gittik basmış yemeklere tuzu aç kaldım bütün gün
Sallı menüm
Sabah 12.00
Bi dilim peynir
Bi parça karpuz
Akşam 18.00
İki çatal tavuk (çok tuzluydu yiyemedim)
İki kaşık cacık (çok tuzluydu)
Su 3 olmuştur
50 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego @nehirnil111
Öyle canimda geçen günde iptal ettim tekrar diyemedim şükür şimdi ateşi düşük gibi geçer inşallahSana bişey diyeyim mi, şimdiki aklım olsa misafiri arar çat diye söylerdim, çocuk hasta kusura bakmayın diye. Herşeye koşturucam diye diye yedim kendimi, madalya takan oldu sanki. Hayatta en önemli şey çocuklarım ve ailemmiş geç anladım. Yıprandığımla kaldım
Aaaa neler diyor, ne kadar ayıp utanırım benTam benim kalemimsin bebeim
Bı parca yedim canım yaa susuzlugun üstüne iyi geldi merak etme kacirmadimSahurda ye bir parça o zaman, korkuyom pempik sana meyve ye derken
Ben doğurmicam sanırımKız aynı canım ateşli ılık duş aldırdım şurup verdim
tam yatacaktim kız uyandı
Niye beeeBen doğurmicam sanırım
İvitt uyuttumYarın misafirm var pasta için mıhallebi pişiryom
Duydumki sende kocayı uyutmussun
Cesareti varsa yesin cumada vayt onu yerİvitt uyuttum
Yedin mi muhallebiden
Allahtan bende öyle bi dert yokBenimki bağıra bağıra maç izliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?