oo gelin kaynana ne kaynatıyorsunuz bakayım bende çok severim pancar ve salatalk turşusunu ankara çubuk var bide ha bide acur gerçi hepsi salatalık familyasından ama
canım ben rahmetli kızımda çok yiyordumda meyerse gebelige yaskmış düşük oluyomuş haberim olsa yermiydim benhayırlı olsun tubış.b
hım kerevız her zaman kılo yaktırır bu bı gercek...bende yapmayı dusunuorum .
Kızlar bugun anneme kıslık domates yaotım cok yoruldum ama degdı.ve acaıp moralım mozuk neredeyse 66 ları gordum.ben anlamıorum ınsan her gun bı kılo alırmı ya.ınsanın hevesını kırıo bu tartı:)
pasam liste cok guzel ben simdi kagit kalemle alternatif yaratcam sana:)
canim benim hafiza iyi zaten unutmadgmdan sorun olmuyo:) cok guzel spor yapmissin canim:)
pasagul incecik olcak anne olcak hemde :) cok mutlu oldum ya:) kanama ozel donemdemiydi ilk kezmi oyle oldu canim
bobrekler calisiyo demekki canim cok guzel bisey aslinda bu:) bide bu sauna sort super bisey ya bendede var
canim yeme duzeni olusturman lazim kanimca vucudunun bi programa alismasi lazim kilolar yag degildir zaten sanmiyorum
canım eşimin bir halasının kızı var allahım ne çenepasam nerdesin:d sana liste yaptim soy agaci gibi oldu nasil nerden detayli anlatiyim?
ayy ölüyorum taşınmanın zor olduğunu anladım ama şansımıza inşaat pisliği temizliyoruztaşıncaz diye süt almadık alsaymışız olurmuş sütü taze süt alıyoruz ama nefis ben çok beğeniyorum inekten sağar sağmaz alıyoruz geldiğinde hala sıcak oluyor neyse ben yalancı puding yaptım kendime ondan yiyim bari
Haha:d oglun iyi bakmicaksa almasin beni:d ben tripliyimdir cenemde dusuk benim kabulunuzse annecim:d
Yalanci diyince sut olmaz diye dusundum bende fena bi tatli krizi var ve sut yogurt hicbisey yok evdeecanim seker yerine tatlandirici kullanmaya baslasanbide bak gecistirme bidaha soruyorum ne zaman doncen:d
canım ben rahmetli kızımda çok yiyordumda meyerse gebelige yaskmış düşük oluyomuş haberim olsa yermiydim benama dedigin gibi wc çok çıkarıyo
utandırıyosun kız beni sen işşallah sag sagli emelime kavuşurum benle birlikte herkez
canım eşimin bir halasının kızı var allahım ne çenebiraz konuştukta
ben kilo ver diyorum sen anca götürüyon mamları bende bugün 3 adet şeker pare yedim kilo vermemin şerefine allahım 90 göremem dedim gördüm 80 göremem dedim 80 gördül 70 göreem dedim rabbim sana çok şükür onuda gördük işşallah darıs 60 kiloları görmeye dieylim ay çokmu birşey istiyorum acaba arsız oldum ben arsız
Iste 5kilo ne kadaar fark ediyo..tebrik ederim canim seni ya:) bide lesli yaptinmi bugun yapcam demistin? Bende bi boydan fotomu cektiriym kaynanam kizmasinda:d
YAptım canım 4 mil, ben cuma günleri sana haftalık bir spor bildirimi de yapacağım sana özel
öle her yere resmını koyma artık
Sen dedin diye koydum insaff:d valla Tugrab icin katlaniyorum
kızlar ıyı geceler yatıorum gece mesaım ıns olmaz
gelıncım canımın yarısısana da ıyı geceler
Pasam yaziyorum:)
sabah kahvalti alternatiflerin
1.. 2 dilim ekmeginin yerine 1yk kepekli unla krep yapabilirsin
2.. Ekmek peynir ve zeytinin yerine yulaf ezmesi sut yaninada 4kuru kaysi veya 10siyah uzum koyabilirsin
ara alternatiflerin
1..kepekli galetalarin yerine 2tane light biskuvi veya 3ceviz veya 6findik çiğ yiyebilirsino
öğlen
1..200gram yagsiz et balik tavuk yiyebilirsin sadece tavukla kalma yani.haftada bir 2yumurtada kirabilirsin et yerine
2..kepek ekmegin yerine kizarmis kepekli ekmek yiyebilirsin veya krep yapabilirsin kepekli ununla
ara alternatiflerin
1porsiyon meyve yerine 2kare bitter veya light cikolata yiyebilirsin
2..kepekli galetanin yerinede yine 3 ceviz veya 6findik yapabilirsin veya 2light biskuvide olur
aksam alternatifleri
1..canim bunda pek degiscek bisey bulamadim iyimi:d yogurdunu ayran yapabilirsin ekmegini krep veya kizarmis ekmek yapabilirsin diye dusundum
ara alternatifi
Galetanin yerine kuru kaysi 2tane veya 6tane civarinda siyah uzum olabilir sutle iyi olur diye dusundum:)
Liste bu pasam benimde:)
aaa kerevız olemıymısss..ılk defada sende duydum.bılsen yemezdn tabıkı
ilk resim, 01 Temmuz Pazar günü çekildi kilom 69-70 civarıydı
Eki Görüntüle 502586
ikinci resim 25 Ağustos Cumartesi günü çekildi kilom 65 civarı
Eki Görüntüle 502587
iki resim arasındaki 7 farkı bulun
canım ben ekmegi hayatımdan çıkardım bir dahada sokmayı düşünmüyorum adetimde yaklaşıyo işşallah cmaya ban bir süprüz yapmaz bı su tutmasıPasam aksam ekmek yerine 4 5yemek kasigi bulgur kepekli princ yada kepekli makarnada yiyebilirsin:) tabi zeytinyagiyla az tuzlu
Dengesizmis demekki..senin icin daha iyi oldu sanirim kaptanim hayirlisi olsun :)iyi geceler canlarım
Bugün ilk iş günümdü ve maalesef çok kısa sürdüDaha önce bahsettiğim çalışan bayan cuma günkü tatsızlıktan dolayı h.sonu kurulmuş,bugün sabah sabah çemkirdi bana Önce alttan alayım dedim ama baktım altan alınacak gibi değil ben de her şeyi söyledim.Neticede güzel bir tartışma yaşadık Kadının küstahlığını ve hadsizliğini anlatamam.Sonuç olarak o tartışmanın üstüne daha fazla orada duramadım ve eşimle birlikte çıktık bürodan.Sonuç olarak benim çalışmamı 10-15 gün kadar erteledik.Başka bir çözüm bulduk.Benim çok güvendiğim bir arkadaşım benim yerime yarın büroda olacak,işi o hanımdan güzelce öğrenecek,ondan sonra da o hanıma hayatta başarılar dileyerek gönderecekler.Sonra da ben tekrar büroya gidip,arkadaşımla beraber çalışacağım..
olay üzerine bürodan ayrılınca,bazı işlerimizi hallettik eşimle.sonra ablama gittim.akşam yemeğe kaldık.O yüzden anca bu saatte gelebildim.şimdi baya yorgun ve uykusuzum.Yarın geçmişi rahatça okurum ve yazarım.
şimdilik öpüyorum hepinizi
Ben o kadar yaziyim bakariz de sende ayiptir :d canim vucudun karbonhidrat ihtiyacida oluyo ekmegi cikarma en azindan aksam yemezsin senin sagliginda cok onemli cunku..ayaktamisin canim o saate kadar esinede yazik ya ben hesapladim babam gunde 13le 15saat arasi bi sure disarda uzuluyorum hep yoruluyo diyebakarız bebem eşimde gece 3 gibi gelicekmiş işim geç biticek dedi gene tek kaldım 4 duvar arasında sıkıldım artık
bende kaybedince drudm israr söktürme özelligi varya ondan rahimi uyarıyomuş
fark kilo vermişin
canım ben ekmegi hayatımdan çıkardım bir dahada sokmayı düşünmüyorum adetimde yaklaşıyo işşallah cmaya ban bir süprüz yapmaz bı su tutması
geceniz güzel olsun hatunlarr...muhabbetiniz de tatlı olsun inşalllllaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?