Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ankara beni pis carpıyo valaa sabahtan beri yeni geledim eve ne görev bitmez şehirmişşş yaaa....öldüm ayaklarım zonkluyo valaa...yatmam lazım canlar sabah 05,30 da saatim deli gibi çalıo yarın erken gelicem inşallah bı muhabbete dahil olamadım yAAA...

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım :

bugün yediklerim..

sabah kepekli sandwiç içinde peynir biber domates

ara 2 kuru kayısı

öğle haşlanmıs sebze yemeği yanında salata

ara 1 şeftali

aksam dana haşlama salata

ara bir incir

spor olarak bugün

2 buçuk saat fitnees salonundaydım..

onun üstünde aksamleyin de 1 saat parkta yürüdüm

toplam bugün 3 buçuk litre su içtim

sorunsuz bir gündü :)

Ne is yapiyosunki canim

Meraba yenimi katildin aramiza?:)

ah ben olsaydım orda tekme tokat girmiştim hatuna he sen neden kovmadınki onu o kaldı ordabu arada sana layık olmaya çalışıyorum bu hafta

:101::101::101:inan ruh halim şuan nasıl biliyomusun dün 4.30 uyudum gece sabah 7.30 kalktımmı sana uykum var tv seyrederken uzandıgım yerde uyuya kalmışım canım sana ruh halimi görteriyorum seyret aynı bu ruh halindeyim:111::111::111::111:uykum var eşim geç gelicek evde tekim korkuyorum tek uyuyamıyorum :18::18azartesine kadar spor yok pazartesi saat 9 yürüyüşe beşlıyorum hergün belkim pazar günü yürümem plateste yaparım tetem bir koşu bantımı zyokki yürüyektabanlara kuvvet bir leslim bile yok anlıyormusun

Lesli bilgisyarla yapiliyo canim yapabilirsin aslinda:) bende ayni dertteydimki okulun hazirligini atladim kitap parami geri verdiler kostum aldim eliptigimi ama disarda yurumek daha iyi oluyo tabi boyle agaclik falan olunca burda toz toprak bina hep sevmiyorum

dinlen azcik istersen korkma kitle kapini uzan :)

Canım benim sen bir leslim yok diye üzülüyorsun ben ilk duyduğumda köpek sanmıştım

3 Eylül 2012 Pazartesi Mesaj Sayımı:

Anane: 47
Paşam: 20
Maviyeşil: 20
Nev: 12
Yeşilerik:10
Senarist: 7
Gerbera: 3
Shopaholic: 1
Saphira: 1

Canım kaptanım görevim tamamlandı,

Son düzenleme:

Ananecim eğer doğru listeyi bulup kopyaladıysam sıra sende canım, bayrağı sana devrediyorum

Ananecim eğer doğru listeyi bulup kopyaladıysam sıra sende canım, bayrağı sana devrediyorum

Tesekkurler canim:)

gunaydin kizlar cok halsizlik var ustumde daha kendime gelemedim gene yatarim ben sanirim astimimda costu bugun bu hafta boyle gidersem dukanla super bi cuma sonucu cikarcam bende:)

canım geçmiş olsun,stres maalesef tüm hastalıkların anası.Allah izin verirse doğuracağın bebişleri düşün ve kendini üzecek şeylerden uzak dur canım

canım bir sürü çay denedim ama bir de onu deniyim bakalım,bana etki edecek mi yaprak yeşil çayım var çok güzelmiş,içenler öyle diyor onu demlerken aktardan aldığım 5 i 1 yerde çayımdan da atıp öyle demliyim di mi ?
Kizlar bugun tok tutucu bisey farkettim yogurt yedim ustune soda limon icince patlicak gbi tok hissettim bilginize:)

aksam tavuk sis yedim ama yagliydi azcik yiyeblcegim baska biseyde yoktu malesef
canım yoğurt tok tutuyor,limon tok tutuyor ama soda beni tok tutmaz :44:
afiyet olsun
CKixlar. slm kislik domatesimi. ve lahana tursumu yaptim 9 dan sonra.cok yorruldum.bi bakam kizlarim napio die geldim.iyi geceler
ohh ellerine sağlık canım,afiyetle yiyin
cuma günü ve dün çok buralarda değildim,sayımlara göre bakıciiz artık
cumaya az kaldı
Kizlar bu sabah ilk kez yumurta yemedim krep yaptim kendime yanina beyaz peynir maydonoz domates falan cok guzel oldu ya:)
evet güzel oluyor.ben de yapıyorum öyle,peynir domates maydanoz koyup dürüm yapıyorum afiyet olsun tatlım
kızlar anneme domates yapıom kıslık sımdı baslıcam bı ara gırermem cok yazı yazmayın sonra okuması zor oluo
eline sağlık canım kolay gelsin
liste harika süt ürünlerinde light mı kullanmayı düşünüyorsun canım bu kez? light olmayan ayranın yağ oranı %3 o yüzden gerek yok diye düşünüyorum.yoğurtta öyleydi sanırım,yani 10 sınırının altında kalıyor.sütü hatırlamıyorum şu an,onu bende pembe kutulardan alıyorum.Bir de ben kahvaltımı geç yapıp,akşam yemeğimi ikindi veya erken akşam yemeği gibi yiyorum.Daha sonra acıkırsam ayran,nescafeli süt filan içiyorum
ay canım çok sevindim.o adamda sağolsun valla bravo güle güle zıpla bundan sonra
canım motivasyonunu bir türlü toparlayamadın ama paylaşım anlamında da ne zamandır aramızda pek olamıyorsun.Takımdan ayrılınca daha kötüye gitmesin diyet durumun?bunu da göz önünde bulundur lütfen
ooh afiyet olsunnn arabanız da hayırlı olsun :) havalar soğumadan tatile gidin bencede,çeşmeye gelin
ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyor ama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok
canım ben nette okumuştum trambolinle ilgili bilgileri; ilk başta haftada 3 gün,5 er dakika zıplayın diyordu.Sonra arttırarak devam ediyorsun,15 dk ya kadar çıkarıyorsun.yani 40-50 dk lardan bahsediliyordu ya daha önce,o ilk etapta sağlıklı değil canım.zorlama kendini sakın
canım çok sevindim hadi bakalım
afiyet olsun canım
kilona çok sevindim bebeeem
çok geçmiş olsun canım...vaovv sonunda 7 leri gördün demekkkk
Kolay gelsin canım,bilirim çok zordur taşınmak
taze güvenilir sürü nerden alıyorsunuz canım?
Kaptanimiz nerde napti bugunn?
canım kabus ilk iş günümdeydim
incelme harika canım
Dengesizmis demekki..senin icin daha iyi oldu sanirim kaptanim hayirlisi olsun :)
ay hem dengesiz sağol canım
Haaa unutmadan kaptanım ben cuma günü listeye dahilmiyimm...
evet canım listedesin
Merhaba çiğdem Menünü yanlış yere mi yazdın yoks kardeş takımlarımızdan mısın?
canım inan içimden gelen benimde şiddetti ama daha fazla muhattap olmamak,bayağılaşmamak için terkettim orayı,böylesi daha iyi oldu
sana güveniyorum paşamcım
3 Eylül 2012 Pazartesi Mesaj Sayımı:

Anane: 47
Paşam: 20
Maviyeşil: 20
Nev: 12
Yeşilerik:10
Senarist: 7
Gerbera: 3
Shopaholic: 1
Saphira: 1

Canım kaptanım görevim tamamlandı,
eline sağlık tatlımmm
ananeem tebrikler 1. liği kimseye kaptırmıyorsun

Günaydın canlarım
geçmişi okumam ve cevaplamam sonunda bitti
artık kalkıp kahvaltımı yapabilirim,acıktım
Bu arada cumartesi sabahı 82.1 geliyordum,h.sonu ve dün,3 günün bedeli 500 gr. olmuş.bu sabah 82.6 çıktım.Normalde kaçamak yapınca çok daha fazla çıkardım,sevindim :) bir de su oranım da yüksekti,belki de ondan fazla çıktım he tabi wc ile küsüz her zaman ki gibi Yine de cuma günkü bildirimden 200 gr. aşağıdayım.bugün ve yarın da biraz daha verebilirsem,perşembe sabahı tartılıcam,o kilomu bildiricem.Perşembe günü arkadaşımın oğlunun d.günü var,orda yerim muhtemelen..

not:karatay-dukan karışımı yapacağım artık galiba,bakalım nasıl etki edecek

Babam tatile olablirbilir gibisinden sicak bakti ama hayirlisi canim bu aylarda belek falan diyorum ben guzel oluyo bu zamanlarda ama bi bakalimda iste. Duru okuldami canim o napiyo:) bide ben biraz rekabet istiyorum boyle acik ara farkla olmuyo ya birincilik:d

ben hic açlik hissetmedim dukanla ama limon yogurt demekki tok tutyo :) bide yag orani onemli tabi ama light urunlerle normal arasinda protein farkida var ve karbonhidrat, lightlarda protein daha fazla ve karbonhidrat daha dusuk canim ben herseyi light aliyorum o yuzden
oyle iste kaptanim yatiyim bende kalkip spor yaparim insallah

valla canım 10 dakikada bile su gibi kaldımmm ama çoook zevkliiii bu hafta 10ar dk yaparım haftaya 15 sonraki hafta 20 böyle böyle 30-40 dakikaya kadar çıkaracam inşallah...

ben kaça düşmüşüm biliyomusun sabah tartıyı görünce şoke oldummmmm trambolin işe yaradı galiba 80.6

Son düzenleme:

Canim bak aklima geldi simdi sen is olayinida biraz ertelemisken doktora gitmelisin.. 5i biyerdeyide kullanmamalisin sinemaki yokmuydu onun icinde zararli degilmiydi o? Canim bencede kacamaklar varken oyle yapmalisin ise yaramicagni sanmiyorum ben zaten maibeyazda oyle demisti:) saphira doktora git canim kendine zulum cektirme ve bagirsak tembellestirici biseyide hic kullanma..

Maşallah canim sporu hic kesmezsen cok guzel gider 2haftada 1kilon sadece spordan gider yani ben oyle bi ortalama hesaplamistim. aynen devam canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…