Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum akşam eve geç giriyorum
işte çalış
çık tez için çalış
tüm gün
bitiyor enerjim.. çok yorgunum.. dinlenemiyorum ki..

hee höö temam temammm
Oyyy kıyamam zihinde yorgun yani. Sonu güzel olacak sık dişini canım

Hoşbuldukkkk :)

MErhaba siz de yeni kaptan olmalısınız aus bahsetti hatta git takıma selamımı söyle dedi:) evet şarkı benim boy da benim :) hoşbulduk tekrar bir kere yaptım umarım yine yapabilriim

Hoşgeldin cnm.. İlk sayfadaki şarkı senin di mi?

Hoşbuldukkk evet benimmm :) hala duruyormuş çok mutlu oldum

1.83 yedik vallahi klasik bir şiş bir zayıfla

MErhaba siz de yeni kaptan olmalısınız aus bahsetti hatta git takıma selamımı söyle dedi:) evet şarkı benim boy da benim :) hoşbulduk tekrar bir kere yaptım umarım yine yapabilriim
tabi ki yaparsın neden yapamayasın.. o azim irade var demek ki sende.. üzülme.. tek derdin kilo olsun verirsin

Ben bi dönem cafede çalışırken yapıyoduk, her sabah kahvaltı niyetine tepeleme malzeme koyup hazırlıyıdum
vaaaaasssss beeeebak mali merakımı uyandiriyorsun ona göre şimdi bişey dersem kaptan beni ne yapar bilemem en iyisi susayim saka bı yana sevmiyorum tadını bilmem iyiki sevmemisim

vaaaaasssss beeeebak mali merakımı uyandiriyorsun ona göre şimdi bişey dersem kaptan beni ne yapar bilemem en iyisi susayim saka bı yana sevmiyorum tadını bilmem iyiki sevmemisim
Ay onu ben de sevmiyorum pempik.Meyveyi sade yerim daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…