Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tabi ki yaparsın neden yapamayasın.. o azim irade var demek ki sende.. üzülme.. tek derdin kilo olsun verirsin

al ver al ver gerçekten bir kere değil 5 kere değil 18 kilo veerip 14 ünü geri almak gerçekten çok kötü

vaaaaasssss beeeebak mali merakımı uyandiriyorsun ona göre şimdi bişey dersem kaptan beni ne yapar bilemem en iyisi susayim saka bı yana sevmiyorum tadını bilmem iyiki sevmemisim
Yok kuzu sırf şeker başka bişey değil. O zamanlar o kadar çok yapmışızki senelerdir aklıma bile gelmiyo görünce canım bile çekmiyo

Yok kuzum yaa normal halim libidolu bi de onu yersem mazallah duvarlarda delik açarım ellerimle
zaten yiyemezsin ki ağır gelir eminim vücudun alıştı sağlıklı beslenmeye. Ben mesela mola verdiğim dönemlerde kızartma yiyemedim çok ağır geldi

al ver al ver gerçekten bir kere değil 5 kere değil 18 kilo veerip 14 ünü geri almak gerçekten çok kötü
Hosgeldiniz.Bi kere yapmissiniz bi kere daha yaparsiniz.
zaten yiyemezsin ki ağır gelir eminim vücudun alıştı sağlıklı beslenmeye. Ben mesela mola verdiğim dönemlerde kızartma yiyemedim çok ağır geldi
Valla mi eflal.bana hic olmadi

Canım internetim yoktu simdi tatile otele geldik ordan bağlanmaya çalışıyorum buda zayıf ama 12 den sonra kendi internetim geliyo köydeydik eşimin de bitmişti interneti toplu bildiricem inşallah sporları

toplu bildirmende sıkıntı yok,yeterki bildir,cuma öğlene kadar bildirirsen sevinirim
iyi tatiller bu aradanereye gittiniz tatile?

Hosgeldiniz.Bi kere yapmissiniz bi kere daha yaparsiniz.

Valla mi eflal.bana hic olmadi
Bana oldu yani buraya yedim yazıyorum ya hani aslında yediklerimı yazsam bu muydu dersiniz asla abartılı yemedim ben. Yiyemedim midem almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…