ay bilmiyom eflalNiye gitsin süpürge içine çekiyor tozu, dışına püskürtmüyor
ayy kuzum ben seni etiketlemedim ciktim grubundan sandım bir haftadır du onlari toplamaya calisayim buhunsmykmy sporların nerede bu hafta spor yapmayacak mıydın sen ?
Çorbayı çok severim zaten, annem de dedi sen de içmek ister misin olur dedim ben de .. Sağlıksız sayılmaz heralde
Oooyyyyy güzel hemşooommmm ballı lokmaaammm kıskanmış mıııı sen Bi tanesin söyleme kimseye
Seni seviyruuuummmmsmykmy
Kız dur ben ağda falan yapamam kendim kendime canım tatlıdır benim kıyamam ben canım kendimşaka yapıyorum kız ben güzellik merkezine gidiyorum yoksa kıl tüy işini beceremem ki
Ay benim de dümdüz saçlarım kıvırcık oldu şimdi bildiğin kıvırcık yaaa
benle ilgilenmiyorsun sen simaykimaaayyyy
bişey diceeemmmm bu ne kiiiii
Kuzu çok tavuk tüketmeok fazla katkı var tavuklarda mümkün olduğu kadar az yesen ne güzel olur
Ay ben onu da beceremiyorum
Dur ben Bi kocamı deneyim hayırlı kocamı bakalım
bende neden yoksun sen acaba
Bebeğim Bi pedagogla görüşen nasıl yaklaşan gerektiği konusunda daha sağlıklı bilgi alırsın kazayla çocuğu okuldan soğutmak da var sonra
ahaa yakalandınmı ballı çöreğimAaa dün akşam ki benAnamın doğum günüydü Aşırı şeker değil mi Ördek hanım yarın artı gel nasıl vuracağım belli değil
Diyet kardeşliğindeyken ben de şekerli bişey yediğimde direk çarpıntı yapmıştı, sanki kalbim patlicak gibi atıyodu yok ya istemiyom tatlı matlızaten yiyemezsin ki ağır gelir eminim vücudun alıştı sağlıklı beslenmeye. Ben mesela mola verdiğim dönemlerde kızartma yiyemedim çok ağır geldi
Aynen canım yaaYok kuzu sırf şeker başka bişey değil. O zamanlar o kadar çok yapmışızki senelerdir aklıma bile gelmiyo görünce canım bile çekmiyo
Yok koklicam koklamakda istahi kesiyomus
Bir kere yedim de mide fesadı mı deniyor ona bulan bulan öldümAy ne guzel.Ben yediklerimi bi yazsam
Nehirden siskomusun zayifmisin onu bari söyleBen de tatlı bir eksi gördüm
Hatta foto çektim
hoşgeldinnasılsın?
Dimi bana da ağırlık çöküyor kendimi resmen kirlenmiş hissediyorumDiyet kardeşliğindeyken ben de şekerli bişey yediğimde direk çarpıntı yapmıştı, sanki kalbim patlicak gibi atıyodu yok ya istemiyom tatlı matlı
Hiii yemem elimi bilem surmem ama mezun oluncadami yemicem omrumde hicmi yemicem onu diyin bari motive edicem kendimi
Mimu biz seninle ben ilk geldiğim de karşılaşmısmıydık sankibegümcüğüm teşekkürler sen nasılsınnn, nasıl gidiyor diyet kilolar gitti sanırım :)
Yok canım niye çıkasın sporlarını yaz bakalım toparlayalımDün gecmiss yap yap yaaap yaaap yaaap alintilari topla topla en son gitti hepsi
Çenesi düsükler
ay bilmiyom eflalkanepe arkasıni flan cekimce süpürüp silip yerine cekiyom o isler bitincede toz aliyom islak bez kuru bez
ayy kuzum ben seni etiketlemedim ciktim grubundan sandım bir haftadır du onlari toplamaya calisayim buhun
Eki Görüntüle 2179975 minnoş çok tatlısın senben dün alinti yaptim ama olmadı kaldi oyle malesef
Bide dun ben tavuk yemedim yogurt yedimm
ahaa yakalandınmı ballı çöreğim
iyiyim canım buralardayız aynen devam ediyoruzbegümcüğüm teşekkürler sen nasılsınnn, nasıl gidiyor diyet kilolar gitti sanırım :)
sosyal medyanın etkileri işteFena yakalamış ballı çörekimSen nasılsın
Aynen kuzu annemindi tabi sosyal medyadan yakalanıyoruz şimdi yemedim o güzelliği desem kim inanırsosyal medyanın etkileri işte
benim nasıl olduğum olacağım bugün belli olacak ama genel olarak gergin bi günümdeyim
doğum günü annenin di demi?
Benim öyle karnım olsa hiç kapatmam herkese gösteririm valla hep göbeği açık şeyler giyerim vallaAllah'ım bu zayiflikt bi insan nasil diyet yapabiliyo
Nasılsın Eflalim60 dk leslie bitti, acıktım. Tartıya çıkayım bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?