Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün gecmiss yap yap yaaap yaaap yaaap alintilari topla topla en son gitti hepsi

Çenesi düsükler

Niye gitsin süpürge içine çekiyor tozu, dışına püskürtmüyor
ay bilmiyom eflal kanepe arkasıni flan cekimce süpürüp silip yerine cekiyom o isler bitincede toz aliyom islak bez kuru bez

smykmy sporların nerede bu hafta spor yapmayacak mıydın sen ?
ayy kuzum ben seni etiketlemedim ciktim grubundan sandım bir haftadır du onlari toplamaya calisayim buhun

Çorbayı çok severim zaten, annem de dedi sen de içmek ister misin olur dedim ben de .. Sağlıksız sayılmaz heralde

Oooyyyyy güzel hemşooommmm ballı lokmaaammm kıskanmış mıııı sen Bi tanesin söyleme kimseye

minnoş çok tatlısın sen ben dün alinti yaptim ama olmadı kaldi oyle malesef

Bide dun ben tavuk yemedim yogurt yedimm

zaten yiyemezsin ki ağır gelir eminim vücudun alıştı sağlıklı beslenmeye. Ben mesela mola verdiğim dönemlerde kızartma yiyemedim çok ağır geldi
Diyet kardeşliğindeyken ben de şekerli bişey yediğimde direk çarpıntı yapmıştı, sanki kalbim patlicak gibi atıyodu yok ya istemiyom tatlı matlı

Diyet kardeşliğindeyken ben de şekerli bişey yediğimde direk çarpıntı yapmıştı, sanki kalbim patlicak gibi atıyodu yok ya istemiyom tatlı matlı
Dimi bana da ağırlık çöküyor kendimi resmen kirlenmiş hissediyorum

Yok canım niye çıkasın sporlarını yaz bakalım toparlayalım
ahaa yakalandınmı ballı çöreğim

Fena yakalamış ballı çörekim Sen nasılsın

sosyal medyanın etkileri işte
benim nasıl olduğum olacağım bugün belli olacak ama genel olarak gergin bi günümdeyim
doğum günü annenin di demi?
Aynen kuzu annemindi tabi sosyal medyadan yakalanıyoruz şimdi yemedim o güzelliği desem kim inanır Kadir İnanır diye espri yapayım soğuk bir espri

İnşallah güzel haberler alırsın sende gergin olma aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…