Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen kuzu annemindi tabi sosyal medyadan yakalanıyoruz şimdi yemedim o güzelliği desem kim inanır Kadir İnanır diye espri yapayım soğuk bir espri

İnşallah güzel haberler alırsın sende gergin olma aman
anneciğinin doğum günü kutlu olsun kuzum,hepbirlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallah
kadir inanır
inşallah bakalım

anneciğinin doğum günü kutlu olsun kuzum,hepbirlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallah
kadir inanır
inşallah bakalım
Amin kuzum inşallah hepimizin çok mutlu musmutlu yılları olsun Neden gerildin sen yine bakayım haberdar et beni de merakta bırakma

Kadir İnanabilir deli Kadir ulenbugün keyifli gibiyim sanırım regli olacağım değişik duygu halleri

al ver al ver gerçekten bir kere değil 5 kere değil 18 kilo veerip 14 ünü geri almak gerçekten çok kötü
Bak sana birşey atıcam. Dün okudum mimu. Çok etkilendim ya. İnan çok yanlış. Ben de yapıyorum bunu ama 5-6 kilo aralıpında. Seninki yüksek. Dur bulup atayım sana bir oku lütfen

farkında olmadan sağlığımızla oynuyoruz
aslında işin özü diyet değil gerçekten ama gerçekten beslenme düzenimizi değiştirmek olmalı,hani yiyorum kilo almıyorum belki ama evet o yediklerim acaba damarlarıma,hormonlarıma,iç organlarıma uzun vadede nasıl etki ediyor,bunun farkında olmalıyız

Mimu biz seninle ben ilk geldiğim de karşılaşmısmıydık sanki

evet bende hatırladım seni nasılsın :)

iyiyim canım buralardayız aynen devam ediyoruz
kilo konusunu pek şeyetmesek bu aralar hedefi asla göremedim hep kıyısından dönüyorumda

58 yazıyor ama ne güze rakam...

Bak sana birşey atıcam. Dün okudum mimu. Çok etkilendim ya. İnan çok yanlış. Ben de yapıyorum bunu ama 5-6 kilo aralıpında. Seninki yüksek. Dur bulup atayım sana bir oku lütfen

çok teşekkür ederim gerçekten sağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum bende yaptırıyorum testleri vitamin eksikliğim çok

peki şimdi ne yapacağım ... kaptanım takıma nasıl dahil olabilirim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…