Evet çok pis ığğğğğDimi bana da ağırlık çöküyor kendimi resmen kirlenmiş hissediyorum
Yiyemiyorsun canım miden istemiyor sonrada rahat edemiyorsunHiii yemem elimi bilem surmem ama mezun oluncadami yemicem omrumde hicmi yemicem onu diyin bari motive edicem kendimi
güzel rakamlar gördün herhaldeTartımı seviyorum
anneciğinin doğum günü kutlu olsun kuzum,hepbirlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallahAynen kuzu annemindi tabi sosyal medyadan yakalanıyoruz şimdi yemedim o güzelliği desem kim inanırKadir İnanır diye espri yapayım soğuk bir espri
İnşallah güzel haberler alırsın sende gergin olma aman
Amin kuzum inşallah hepimizin çok mutlu musmutlu yılları olsunanneciğinin doğum günü kutlu olsun kuzum,hepbirlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallah
kadir inanır
inşallah bakalım
ahaaa ne güzel hep keyifli olAmin kuzum inşallah hepimizin çok mutlu musmutlu yılları olsunNeden gerildin sen yine bakayım haberdar et beni de merakta bırakma
Kadir İnanabilir deli Kadir ulenbugün keyifli gibiyim sanırım regli olacağım değişik duygu halleri
Yok ya ben de sanmıyorum yiyeceğimi. Tb ekmek yesem bile midem ağrıyo çok rahatsız ediyo şekerli şeyler de keza öyle. Ne gereği varmalipina sen mezun olunca yemezsin, tam bir yıldır bozmadan diyet yapıyorsun, miden iyice küçülmüştür
Ben de üstündekileri meyve sandımİçime canavar kaçmış kızlar
İştah tavan, gözüm doymuyor, az önce hepfitin böcuklu çikiletasını gördüm canım istedi
Zaten hırma muhabbetine 5 tane gömdüm
3-5 de kiraz yedim
Regl beni çok fena çarpıyor yaw
Bak sana birşey atıcam. Dün okudum mimu. Çok etkilendim ya. İnan çok yanlış. Ben de yapıyorum bunu ama 5-6 kilo aralıpında. Seninki yüksek. Dur bulup atayım sana bir oku lütfenal ver al ver gerçekten bir kere değil 5 kere değil 18 kilo veerip 14 ünü geri almak gerçekten çok kötü
:) ya o kiloya ulaşırız inşallah o sıkıntı değilde 17 ağustos yazmis zalim 2 güne 11 kilo veirisem rekora kosarimKHayır doğru doğrı:) Geleceksin o kiloya el-mecbur
Bugün de sporunu yaparim aksan hepsini yazicam kuzum çok teşekkürler canimtoplu bildirmende sıkıntı yok,yeterki bildir,cuma öğlene kadar bildirirsen sevinirim
iyi tatiller bu aradanereye gittiniz tatile?
İpeeeeeekkkk ipekciiiiimmmmmm kuzum netin mi var artık oyyy ne güzel seni görmekBugün de sporunu yaparim aksan hepsini yazicam kuzum çok teşekkürler canimafyondayiz termalde canim
Hepimiz inşallah kuzumahaaa ne güzel hep keyifli ol
farkında olmadan sağlığımızla oynuyoruzKızlar bu aşağıdaki yazıyı herkes okusun emi
Çok önemli
Gupse özay on paylaşımı bu
Filmleri için sürekli kilo alıp verdiği süreci yazmış
Çok etkilendim ben
Özellikle sen okumimu88
Eki Görüntüle 2179992
Mimu biz seninle ben ilk geldiğim de karşılaşmısmıydık sanki
iyiyim canım buralardayız aynen devam ediyoruz
kilo konusunu pek şeyetmesek bu aralarhedefi asla göremedim hep kıyısından dönüyorumda
Bak sana birşey atıcam. Dün okudum mimu. Çok etkilendim ya. İnan çok yanlış. Ben de yapıyorum bunu ama 5-6 kilo aralıpında. Seninki yüksek. Dur bulup atayım sana bir oku lütfen
Kızlar bu aşağıdaki yazıyı herkes okusun emi
Çok önemli
Çok etkilendim ben
Özellikle sen okumimu88
Eki Görüntüle 2179992
Eveeeeettttttt miuuuuuuummmmm tatlı kaptanicem paketim yenilendi çok şükür geldim artikkİpeeeeeekkkk ipekciiiiimmmmmm kuzum netin mi var artık oyyy ne güzel seni görmek
Bunu okudum dün gerçekten çok haklıKızlar bu aşağıdaki yazıyı herkes okusun emi
Çok önemli
Çok etkilendim ben
Özellikle sen okumimu88
Eki Görüntüle 2179992
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?