Sussana beePembik yan odaya çağırıyo müsadenizle
Izinde olunca yazışmalar az bile geliyor yetisemiyorsunuz banaİnanmıyorum çakıl anı yakalamış
Ooo başladı yani izin süpermiş so cool yeahIzinde olunca yazışmalar az bile geliyor yetisemiyorsunuz bana
Vay yavrum vay benide alinPembik yan odaya çağırıyo müsadenizle
Yok canım benim etekler genelde dikimdi bı kaç hazır vardı ama hiç bedenleri uymuyor 48 biri büyük biri küçük artık küçük 48 de bol baya kaç giymem gerekiyor simdi
Amin aminnn. Bugün ölmzsem daha da ölmem. Çok açım şuan ama yiyemiyorm bile.
DİKKAT !
BAYRAMA DENK GELEN CUMA ETABI BİR SONRAKİ ETAP İLE BİRLEŞTİ!!!!!
yARIN BİLDİRİM YAPIYORUZ
SONRAKİ CUMA KENDİMİZ TAKIM İÇİNDE YAPIYORU BİLDİRİM AMA YARIŞMA YOK..
BAYRAM SONRASI CUMA 2 ETAP BİRLEŞİYOR..
YÜZDELER 2'ye bölünüyor..
yani 2 haftalık kilo vermimi yüzdeniz en az %2 olacak
ikiye bölünce %1 olacak
anlaştık mı?
bayram seyran yılbaşı zaten bize fark etmiyor biliyorsunuz
diyet bozmadık şimdiye kadar bozmuyoruz da
bayramda gelir gider TEMİZİM yazarız takıma :)))
kararında sağlıklı yiyoruz
1-2 günlük yemek için 2-3 haftamızı hiç etmeye gerek yok. yolumuz hedefimiz belli.
işte böyle
yani diyeceğim o ki:
etaplar birleşti. 2 haftalık eksi büyükçe olmalı. Bayram seyran dinlemem. Çiviliyi çıkarırım he
öpeyim bi de
Selamlar, son saatler. Bugun memlekete yolcuyuz sukur
Sorunsuz gecer insallah canisi, Allah sifa versin
Hos geldin
Keske biri takimda paylassa diyordum
Hadi guzel haberler gelsin insallah
herkesi tek tek alıntılamıştım ama gitti
Hoşgeldin mesajlarınıza çok teşekkür ederimm... keyifli bir zayıflama süreci olur umarım ...
1.70 olmak isterdim ben de
Eve yeni taşındım diye temizlik yapmayacaktim hani yeni yaptım ya sadece mutfak dolapları in kapaklarını silecektim peki sonuç bozdolabi silindi altı çekilip silindi mutfak dolaplarınim içi dışi silindi en alt ayak bölümü silindi halılar halı yıkamaya verildi yerler ciflendi aspiratör yağ sökücü parlatildi kiler silinip temizlendi bulaşık makinasının altı çekilip silindi ve ben bittim daha iki cam sileceğim iki perde yikayacagim ütü yapacağım ayriyetten 2 makina da kirli var
Allahim ya esim bu gunde almamis tartıablamda dönüşte bana ugramicak diye getirmiyo tartisini
Sinirlerim zaten bozuk iyice bozuldu
slm canım hosgeldinSeLaMlaR kuzular
Oh me güzel bol bol dinlen işteKesinlikle 3 gun deniz şimdi yayla yaşamak böyle birşey supperrr
Pembiki yollayim seninle de birer drink alırızVay yavrum vay benide alin
SeLaMlaR kuzular
1.60 canım bende öyle yapacam bayram arkası inşallahCnm boyun kaç merak ettim
Valla bedenden bedene çok değişiyor
Bence bi kaçını daraltır çünkü hepsini daraltan yine bol gelecek
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmm
Ben bu bayramı da firesiz şey edersem kendimden korkarım siz de korkun
Hayırlı yolculuklar hayırlı güzel tatiller cnm
Hoş geldin cnm ben iflah olduysam herkes olur benim kafama gura vura yola getirdiler sen de gelirsin cnmm
1.70 im ama siskoyum değişen bir şey yok
Okurken yoruldum cnm miss ohhh
Ben de temizlik yapmıyorum inatla sadece üstten dik bucak süpür sil O kadar şu ara tam giriyorum işe başka şey çıkıyor düşündüm de en son nisan da dik bucak yapmışım offf offff bayram sonrası çok iş beni bekler
Dipnot:Bayram da da yokum olsam yanmıştın çünkü ben ya hiç iş yapmam ya da full girerim ne varsa
Sabah cik al cnm yok mu fırsatın
Hoşbuldum pempik, anı yakaladım uzun zamandır şaşkınımslm canım hosgeldin
Hep olmak istediğim boy şimdi çok kıskandım en azından 1.70 şişkosun ben 163 şişkoyumCnm boyun kaç merak ettim
Valla bedenden bedene çok değişiyor
Bence bi kaçını daraltır çünkü hepsini daraltan yine bol gelecek
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmm
Ben bu bayramı da firesiz şey edersem kendimden korkarım siz de korkun
Hayırlı yolculuklar hayırlı güzel tatiller cnm
Hoş geldin cnm ben iflah olduysam herkes olur benim kafama gura vura yola getirdiler sen de gelirsin cnmm
1.70 im ama siskoyum değişen bir şey yok
Okurken yoruldum cnm miss ohhh
Ben de temizlik yapmıyorum inatla sadece üstten dik bucak süpür sil O kadar şu ara tam giriyorum işe başka şey çıkıyor düşündüm de en son nisan da dik bucak yapmışım offf offff bayram sonrası çok iş beni bekler
Dipnot:Bayram da da yokum olsam yanmıştın çünkü ben ya hiç iş yapmam ya da full girerim ne varsa
Sabah cik al cnm yok mu fırsatın
Terapist hazır olmadığımi söylüyor ama ben kontrollerimi olup kendi haline bırakacağım. Bakarsın kendiliğinden olurOh me güzel bol bol dinlen işte
Bebek olayımda bar mı bir gelişme?
Pembiki yollayim seninle de birer drink alırız
Kör istedi bi göz allah verdi iki göz
maliye bakma sen canım her zamanki haliHoşbuldum pempik, anı yakaladım uzun zamandır şaşkınım
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?