Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugunki menüm
Kalkar kalkmaz ılık su 7.30 gibi
Sabah 9.00
1 kuru incir
7 zeytin

Ara 11. Türk kahvesi

Öğlen 13.15
Menemen küçük tabak tuzsuz
Bol salata büyük tabak yeşillikli ne varsa koydum 2 ser de ceviz zeytin ilave ettim
Aci biber
Mest çayı

Ara 17.00
Rezene çayı

18.00
1 bardak koyu tuzsuz ayran pul biberli
1 tabak zeytinyağlı yarısı börülce yarısını da ıspanak ve tabii ki acı biber

Bol su

Spor 1 saat yürüdüm
Onun dışında evde de mutfağı toplayıp dolapları sileceğim cnm hareketliyim

@MiuLego

Selam kızlar ben geldim.. begümcüm matemtikcim sormşsnz sağoln. İlk sonucu görünce çok üzüldüm baya modum düştü buraya gelemedm. İst 265 puanla kapamş ben 261 almşm başarı sırası da tutmuyor çok fark var. Öyle çok üzüldm ama içimde hala bi umut vat.
Kocaeliyi tutma ihtimali var ama kocam izin vermiyor ona da. Gizli gizli tercih etcem ama 1 sene daha kaybetmek istemiyorm.
Sınavı bekledm şimdi de bian önce terchler olsn açıklansn istyrm of off bu yaz da böyle geçti

matematik61

begum75

Her şey de bir hayır vardır kaju lütfen uzulme

Kocaeli çok yakın zaten ist a keske olsa hem rahat da edersin kıl payı kaçırmana üzüldüm ama belki böyle hayırlıdır

Ben bu yan oda dağınıklığını toplayayım en iyisi
Önce maliyi al gerisi toplanır zaten
Ev tutacaklara dipnot:camdan ev tutmayınız sonra silerken kendinize kufrediyorsunuz hiç mi görmedi o gözler bu kadar cami temizlemeyi neden dusunmedin diye
Hiç hiç sevmem cam silmeyi
arden32 senden hic beklemezdim kiz aaa cok acik secik diyo annnommmmm
kız bakma sen maliye

Her şey de bir hayır vardır kaju lütfen uzulme
Üzüntüm herşeyi sonradan öğrenmeme. Bilinçsz olmama. Madem bişeyi istiyorm kapsamlı ilgilenip çalışmamama. Matematğn bana çok getirisi yokmş boşuna çözmüşm. Onun yerine türkçeye asılsaydm şimdi daha iyi hissedecektm. 150 dklık sınavda 60 türkçeyi 60 dk da bitrdm snra mat a baktm oysa 1 net yapsam kafi imiş. Geri kalan sürede türkçeye 2 kez bakardm oysa. Bunları hep sonradan öğrenyorm dgs gruplarnda.

Kocaeli çok yakın zaten ist a keske olsa hem rahat da edersin kıl payı kaçırmana üzüldüm ama belki böyle hayırlıdır
Evt çok yakn bnce de kartaldan 1 otobüsle kampuse gidiliyomş ztn. Valla yazcm kocaeliyi. Kocam a da güne gidiyorm diyerekten sınava giderm napim :))

Amin sağolasn cnm innşallah açıkta kalmam

Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…