Napiyoz yan odada su mu tokusturuyozPembiki yollayim seninle de birer drink alırız
Kör istedi bi göz allah verdi iki göz
Noldu gene tosurdadı suratın
maliye bakma sen canım her zamanki hali
Drink alıyoz tercih sana kalmış, açık oturum yapıyoz çok açık seçikNapiyoz yan odada su mu tokusturuyoz
Ben bu yan oda dağınıklığını toplayayım en iyisiPembik yan odaya çağırıyo müsadenizle
Bakma maliye sen havadan sudan muhabbet ediyozNapiyoz yan odada su mu tokusturuyoz
Noldu gene tosurdadı suratın
Drink alıyoz tercih sana kalmış, açık oturum yapıyoz çok açık seçik
Her şey de bir hayır vardır kaju lütfen uzulmeSelam kızlar ben geldim.. begümcüm matemtikcim sormşsnz sağoln. İlk sonucu görünce çok üzüldüm baya modum düştü buraya gelemedm. İst 265 puanla kapamş ben 261 almşmbaşarı sırası da tutmuyor çok fark var. Öyle çok üzüldm ama içimde hala bi umut vat.
Kocaeliyi tutma ihtimali var ama kocam izin vermiyor ona da. Gizli gizli tercih etcem ama 1 sene daha kaybetmek istemiyorm.
Sınavı bekledm şimdi de bian önce terchler olsn açıklansn istyrm of off bu yaz da böyle geçti
@begum75
matematik61
Odayı dağıtmam çok temiz tertipliyimdir, haa ille yan odaya ben de gircem diyosan o ayrıBen bu yan oda dağınıklığını toplayayım en iyisi
Kocaeli çok yakın zaten ist a keske olsa hem rahat da edersin kıl payı kaçırmana üzüldüm ama belki böyle hayırlıdırSelam kızlar ben geldim.. begümcüm matemtikcim sormşsnz sağoln. İlk sonucu görünce çok üzüldüm baya modum düştü buraya gelemedm. İst 265 puanla kapamş ben 261 almşmbaşarı sırası da tutmuyor çok fark var. Öyle çok üzüldm ama içimde hala bi umut vat.
Kocaeliyi tutma ihtimali var ama kocam izin vermiyor ona da. Gizli gizli tercih etcem ama 1 sene daha kaybetmek istemiyorm.
Sınavı bekledm şimdi de bian önce terchler olsn açıklansn istyrm of off bu yaz da böyle geçti
matematik61
begum75
Önce maliyi al gerisi toplanır zatenBen bu yan oda dağınıklığını toplayayım en iyisi
Hiç hiç sevmem cam silmeyiEv tutacaklara dipnot:camdan ev tutmayınız sonra silerken kendinize kufrediyorsunuz hiç mi görmedi o gözler bu kadar cami temizlemeyi neden dusunmedin diye
kız bakma sen maliye
Üzüntüm herşeyi sonradan öğrenmeme. Bilinçsz olmama. Madem bişeyi istiyorm kapsamlı ilgilenip çalışmamama. Matematğn bana çok getirisi yokmş boşuna çözmüşm. Onun yerine türkçeye asılsaydm şimdi daha iyi hissedecektm. 150 dklık sınavda 60 türkçeyi 60 dk da bitrdm snra mat a baktm oysa 1 net yapsam kafi imiş. Geri kalan sürede türkçeye 2 kez bakardm oysa. Bunları hep sonradan öğrenyorm dgs gruplarnda.Her şey de bir hayır vardır kaju lütfen uzulme
Ben pembike kıyar mıyım hiç o benim saf masum aşgum
Evt çok yakn bnce de kartaldan 1 otobüsle kampuse gidiliyomş ztn. Valla yazcm kocaeliyi. Kocam a da güne gidiyorm diyerekten sınava giderm napim :))Kocaeli çok yakın zaten ist a keske olsa hem rahat da edersin kıl payı kaçırmana üzüldüm ama belki böyle hayırlıdır
Amin sağolasn cnm innşallah açıkta kalmamCnm boyun kaç merak ettim
Valla bedenden bedene çok değişiyor
Bence bi kaçını daraltır çünkü hepsini daraltan yine bol gelecek
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmm
Ben bu bayramı da firesiz şey edersem kendimden korkarım siz de korkun
Hayırlı yolculuklar hayırlı güzel tatiller cnm
Hoş geldin cnm ben iflah olduysam herkes olur benim kafama gura vura yola getirdiler sen de gelirsin cnmm
1.70 im ama siskoyum değişen bir şey yok
Okurken yoruldum cnm miss ohhh
Ben de temizlik yapmıyorum inatla sadece üstten dik bucak süpür sil O kadar şu ara tam giriyorum işe başka şey çıkıyor düşündüm de en son nisan da dik bucak yapmışım offf offff bayram sonrası çok iş beni bekler
Dipnot:Bayram da da yokum olsam yanmıştın çünkü ben ya hiç iş yapmam ya da full girerim ne varsa
Sabah cik al cnm yok mu fırsatın
Hakkında hayırlısı olsun canımSelam kızlar ben geldim.. begümcüm matemtikcim sormşsnz sağoln. İlk sonucu görünce çok üzüldüm baya modum düştü buraya gelemedm. İst 265 puanla kapamş ben 261 almşmbaşarı sırası da tutmuyor çok fark var. Öyle çok üzüldm ama içimde hala bi umut vat.
matematik61
begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?