Pek güzel haberlerle gelememdm ama umut var içimde inş tercihlerde yüzüm gülerSelamlar, son saatler. Bugun memlekete yolcuyuz sukur
Sorunsuz gecer insallah canisi, Allah sifa versin
Hos geldin
Keske biri takimda paylassa diyordum
Hadi guzel haberler gelsin insallah
Saol canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım
Aynen, birçok kere okudum insanlar tam vazgeçmişken hamile kalıyorşar çoğunlukla, rahatlamakta alakalı sanırım. Hayırlısı olsunTerapist hazır olmadığımi söylüyor ama ben kontrollerimi olup kendi haline bırakacağım. Bakarsın kendiliğinden olur
Maliye bakmam sana bakarim pempisimmmBakma maliye sen havadan sudan muhabbet ediyoz
Hakkını helal et waytm yaDün sen tartım kırıldı diyince bu sabah ben de tartilmadim haksızlık olur önlem alırım eksim azsa diye ama en son 1.9 du ydu yarin ucundanda olsa 54 görürüm diye düşünüyordum tabi bugün ki bu yorgunluk ne halt eder onu bilmem
Hayırlısı olsun canımSelam kızlar ben geldim.. begümcüm matemtikcim sormşsnz sağoln. İlk sonucu görünce çok üzüldüm baya modum düştü buraya gelemedm. İst 265 puanla kapamş ben 261 almşmbaşarı sırası da tutmuyor çok fark var. Öyle çok üzüldm ama içimde hala bi umut vat.
Kocaeliyi tutma ihtimali var ama kocam izin vermiyor ona da. Gizli gizli tercih etcem ama 1 sene daha kaybetmek istemiyorm.
Sınavı bekledm şimdi de bian önce terchler olsn açıklansn istyrm of off bu yaz da böyle geçti
@matematik61
@begum75
Niyeki canimResmen dram yaşıyorum
Yarın mezun olabilecek misin?Resmen dram yaşıyorum
Bişey olmaz ya benim diyet yapasim vardı zaten ne olacak sanki biraz daha asildim o kadar üzülmeHakkını helal et waytm ya
Bilmiyorum, miu bu, her an herşey olabilirYarın mezun olabilecek misin?
Geçmiş olsun cnm....
onşla geçmiş olsun ahu,Rabbim şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Sağolun kızlar ameliyat sonrası çok ağrısı oldu çocuk gibi ağladı ya belki narkozunda etkisi vardı bilmiyorum neyse geçer inşallah Allah ın izniyleGeçmiş olsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?