Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir de beden meselesi var tabii, bunu da yazmazsam içim rahat etmeyecek, söz meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın öyle bir felsefe yapıyorum farz edin, etrafımdaki insanları kastediyorum. Geçen biri 70 kiloya düşmüş anlatıyor, artık 42 beden giydiğini söylüyor, sinir etti beni ben 70li kilolarımdayken lcwde bile 42 değil neredeyse 44 giyiniyordum, şimdi 65 kiloyum, geçen bir elbise denedim büyük heyecanla ama ancak 42 beden oldu yine, ya kadın benden kilolu kocaman göğüsleri var bide tutturmuyor mu ben 42 bedenim diye sinir oluyorum yaaa

z.yağla tereyağın kalorisi aynı canım ama ben ikisini de yemeği düşünmüyorum.yağ durumunu dukandaki gibi devam ettireyim diyorum
anşaacım 3 te kalmışsın :44:

mesaj tekrarı.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
mesaj tekrarı........................

Son düzenleyen: Moderatör:

canım heralde o 5in1 farklı çünkü beninkinde yeşilçay da var yeşilçayla birlikte içmem gereksiz :26:

kolayı çok içiyomuşsun canım ya ben le cola içiyorum bimden ucuz diye 0,55 tl o da ara ara hergün bile içmem

Allah kabul etsin canım, ben de başladım bugün ben acıkmadım henüz ama bir yorgunluk bir halsizlik varki sorma yatsam uyuyacağım o kadar yani

ben de eve gidip yatıcam hemen

akşam menümde de

elma sirkeli yeşil salata(marul+salatalık+yeşilsoğan+maydanoz)
ya haşlanmış tavuk göğsü ya light peynir
iki dilim tam buğday ekmeği

bir iki saat sonra da

yarım yağlı sütle neskafe
salatalık+light peynir

ya da

türk kahvesi+ meyve tabağı

bakalım seçeneklere göre değerlendiricez

:d olur oyle takma sen kendi bedenine bak :) bide boyunu tam olctur canim bilmekten ne cikar:) dukan testinde ben o anki kilolarim farkli olunca farkli sonuc almistim belki seninde oyle oldu
z.yağla tereyağın kalorisi aynı canım ama ben ikisini de yemeği düşünmüyorum.yağ durumunu dukandaki gibi devam ettireyim diyorum

anşaacım 3 te kalmışsın :44:
Hani tereyagi kati yag ya. Ne biliym:) gene azcik zeytinyagi toleren olsun canim ben daha hic kullanmadim krepte bile peceteyle krebi sildim ama takinti sanirim bendekide..
Canim baska markada icemiyorumki:d

aksam doycakmisin acabaa? kizma ama ben simdi dukanima uygun kadinbudu yapmaktayim:d gel beraber yiyelim:)

mmmm.. dukan'a uygun her yemeğe kapım açık sonuna kadar canım afiyet olsun

Canım eşinin yanında çalışmak istiyor musun?Eğer istiyorsan gerçekten sağlam bir çözüm lazım çünkü biraz saygısızlık boyutunda yaptığı...

nevcim sporun cok guzel ben bugun yapcak modda degilim malesef
Canım neyin var

Çek hedefini,55'lik çıtır ol,benim de hedefim 55 veeeeee başarıcaz

Ve bugünkü menüm
SABAH:
*Aç karnına 500 ml ılık su
*1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt
*1 kibrit kutusu light peynir
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Peynir köftesi
*6-7 tane acı biber turşusu

Akşam yemeğimi de yedim canlarım.Yarım saat sonra sporuma geçicem;30 dakikaka yapmıştım gündüz,60 dk daha yapıyım 90'a tamamlayım :124: Bu arada Dukancılar için de peynir köftesinin tarifini veriyim,alternatif olsun:2 kaşık yulaf kepeği+2 yumurta+köfte kıvamına gelene kadar peynir eklenip şekil veriyoruz canlarım ve yağsız teflon tavada kızartıyoruz.Resim de ekleyim:

Yeni hedefin hayirli olsun gelecegin citiri:) bende bi halsizlik var canim alerjik astiimda var oyle sersem gbi gezdim bugun zaten gunardi spor yapym diyorum hergun yapcak mecalim yok cok agir geliyo:)
Eline saglik ben yaparim hemen bundanda bende bugun kadinbudu yaptim maydonozda coktu sanirim oda baya lezzetliydi:)

aman bosver cnm ya konusmaya bıle degmez..kendı eden kendı bulur

bende 58 ıstıyorum.bende senın boy cıvrlarındayım.

kızlar yenı gırdım eve sayılır bı yemek yedım

cok yoruldum ıkı cocukla hastanelerde ugras.bırde kendım ıcınde gıtmem lazımdı.

benım annem meme kanserı oldugum ıcın benım doktorum benı 6 ayda bı ultrsyona gonderıor hem vajınal hemde gogusler ıcın
bugun onlarla ugrastım..detaylı olsun dıe goruntuleme merkezıne gıdıyorum bırde
smear testımı de verdım cuma tekrar gıderım

geldımkı evde yemek yok.ne bulduysak yedık..
gelıncımmmmm
sporumu yazzzzzzzzzzzz
kadıkoy sahılını 5 tur gıttım geldım..sevgılınde kucagımdaydı.paaşa yurumekte ıstemedı..:)

Gecmis olsun annenede canim kontrollerini hic aksatma ..simdi kadikoy sahilini tugrabla 5tur gitti geldi diyemi yaziym spor listesine:d o nasil oldu neyi varmiski? Bide tariyla aran nasill?

Bende kopek sanmistim ya:d

Canım benim sen bir leslim yok diye üzülüyorsun ben ilk duyduğumda köpek sanmıştım
kızlar ne komiksiniz ya lesliyi köpek sandınız he bakım bana ben sizden bilgiliyim bende köpek zannetmiştim iyimi yanlız degilmişim
canım benim ardaşaş arıyo duruyo beni hergün aglıyo elimden birşey gelmiyo sinirimden çıldırıyorum ben yaböyle bir kıza yapılırrmı bu kız ne hakkettiki yapıyo bı uyuz eşibugün arkadaşa gittim dediki bana öle herkez için aglamaya deymez sen ilgilenme dedi sonra panik atagın azıyor iyileşemiyosun dedi ilerde anne olucan saglıklı bir gebelik geçiriceksin yapma üzülme dedi herşeyi kafana takma dedihiç birşey senden önemli degil dedi vs işte
çayada gelinde ben bimden aldım geçen eşimin halası geldi bana kadın şeker hastası bir yanada dediki ekmeyi hamur işini kestim akşam salla atıyorum yeşil çay ve 5 biryerde dedi içiyorum uyumadan dedim tam 7 kilo vermiş bir aydadedi sende dene ben kaç zamandır yapıyodum bu şayı farkediyo wv çıkarıyo dediler halt etmişler diyenden ana reezene var kız evde ondan içiyim yatmadanonlaru büyük bardagım var 2bardak geliyo sallıyom içine ılıyınca içiyom içemeyen limon sıksın ölede oluyo canım biri bana desydiki paşa sen 7 görüceninan inanmazdım ama azim edince oluyomuş şu 6 görsek diyorum evet çok şey istiyorum farkındayım ama ne yapayım hayalini kurması bile güzel
o kadınada gelince zaten bu aralar stresliyim geliyimde ona iki hareket çekiyim olsun bitsin
deme öle mukaddes deme öylepirinç lapasımı ıyyy:120::120::120:inan canım pirinç pilavı çok çekerdi pirinç lapasını yedimya artık pilavmı sevmiyim ben:111::111:mümkünse bulgur alıyım ben
canım ben bimden alıyorum öle açık kullanmıyorum eşim hazırı bitsin ben san aaktardan alırım dedi kilo verdikçe adama birşey oliyi nasıl anlatsam

orucunuda rabbim kabul etsin ben bayramdan sonra tutmaya başladım 2 günüm kaldı 14 gün bitti 2 günüm kaldı perşembe bitiyor oruçpazarteside yürüyüşe gidicem bebem eve gelincede plates yapıcem aletlerim var benim öle yrüyüş bandım yok ama alim allahlah minnacık ayaklarım var tabana kuvvet ederim neymiş öle durdurgun yerde yürümesinin tadımı çıkarmış şöyle havayı içine çekicen olsada hiç fena olmaz yani he

ben bugün ordaydım

şimdi gelelim bugün ne yaptıgıma kkdan bir arkadaşım vardı rahim agzı açıklıgından kankim ona gittim rahmetli ömürümde o bana gelmişti ta hataydanneyse giderlem şeker pare ve un kurabiyesi yaptım götürdüm hem sade hemde kakolu çok sevindi beni görünce yol çok yordu beni inanın bugün yattıgım yeri bilmeme 3.5 saat gittim oraya 2 otobüs bindim arasıda var yürüdüm aynı 3.5 saatte eve geldim eve geldigimde 7 geliyodu allahım iftara ne yapsam dedim durudm sonra eşimi aradım dedi ben yemek istemiyourm ne yaparsan yap heyde mutfaga dolapte tavuk gögsüm vardı onu ızgara yaptım teflon taavada yagsıziçine semşizotu brokoli bol kıvırcık dogradım sızma zeytin yagı ve limon koydum bolcada ayrım kiloluk kavanozlada ayran yaptım az tuzlaonları yedim yürüyüşede gelinde toplasam 1 saat geliş gidiş sonrası malum mutfagı toplucem halim yok paşayla köpükte gene mantara oldular allahım ben bu sıopalarıma çok iyi bakıyourm ama neden hasta oluyolar
sizlerden ne haber ne var ne yok

Bi Dukan kadınbudu tarifi versene bana kuzum Nasıl yaptın?

Canim kiymayi yarim kilo diyodu ben ne kadarla yaptim bilmiyorum .kiymanin yarisini bir soganla kavuruyoruz soganlar olmeli sonra yarim demekt civari maydonozu ince dogruyoruz 2yk yulafi islatip bulgur gbi sismesini bekliyoruz sonra baharat karabibiber kimyon kirmizibiber falan hepsini yoguruyoruz 1yumurtayi cirpip kofteleri yumurtaya batirip kizmis yagsiz tavada pisiriyoruz super oluyooo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…