Saol fılavırım inşallahHayırlısı olsun canım
Geçmiş olsn cnm inş çabucak toparlarSağolun kızlar ameliyat sonrası çok ağrısı oldu çocuk gibi ağladı ya belki narkozunda etkisi vardı bilmiyorum neyse geçer inşallah Allah ın izniyle
ay açlıktan da öldüm ya Perşembe Perşembe iyi denk geldi
Kemik ağrısı çok fendir ama sonra hatırlamıyorlar allahtanSağolun kızlar ameliyat sonrası çok ağrısı oldu çocuk gibi ağladı ya belki narkozunda etkisi vardı bilmiyorum neyse geçer inşallah Allah ın izniyle
Işler yoğunlaşmış sanirim yuksek lisansı ne yaptın bir gelişme var miKIZLar işten çıktım koştur koştur labortuvara geldim ölçümlere.. daha ancak çıkabiliyorum yeni bitti.
Çok yorgunum
Aynen canım çıkarsa zaten gönderir eşin benceEvt çok yakn bnce de kartaldan 1 otobüsle kampuse gidiliyomş ztn. Valla yazcm kocaeliyi. Kocam a da güne gidiyorm diyerekten sınava giderm napim :))
Geçmiş olsun canımSağolun kızlar ameliyat sonrası çok ağrısı oldu çocuk gibi ağladı ya belki narkozunda etkisi vardı bilmiyorum neyse geçer inşallah Allah ın izniyle
Ah kıyamamKIZLar işten çıktım koştur koştur labortuvara geldim ölçümlere.. daha ancak çıkabiliyorum yeni bitti.
Çok yorgunum
Ciddi diyorum senle morti olmayı cook istiyodumBişey olmaz ya benim diyet yapasim vardı zaten ne olacak sanki biraz daha asildim o kadar üzülme
Cnm sen 2 yıllık ilahiyat mezunu muydun?? Tam olarak aöften ne okumuştun??Selam kızlar ben geldim.. begümcüm matemtikcim sormşsnz sağoln. İlk sonucu görünce çok üzüldüm baya modum düştü buraya gelemedm. İst 265 puanla kapamş ben 261 almşmbaşarı sırası da tutmuyor çok fark var. Öyle çok üzüldm ama içimde hala bi umut vat.
Kocaeliyi tutma ihtimali var ama kocam izin vermiyor ona da. Gizli gizli tercih etcem ama 1 sene daha kaybetmek istemiyorm.
Sınavı bekledm şimdi de bian önce terchler olsn açıklansn istyrm of off bu yaz da böyle geçti
@matematik61
@begum75
Komşuda fln tartı yok mu??Ciddi diyorum senle morti olmayı cook istiyodum
Biseyi çok isteme başına bise gelir derler ya aynen öyle oldu resmen
Ya boşver sıkma canını ne güzel sende kilo verdin bende önemli olan bu değil mi zaten başka zaman yine oluruz mortiCiddi diyorum senle morti olmayı cook istiyodum
Biseyi çok isteme başına bise gelir derler ya aynen öyle oldu resmen
Hippooo naber canım nasılsın?Komşuda fln tartı yok mu??
İlahiyat okudum cnm aöfCnm sen 2 yıllık ilahiyat mezunu muydun?? Tam olarak aöften ne okumuştun??
Yaa bu msjı okuyunca salak bir gülümseme yayıldı suratıma :)))Hippooo naber canım nasılsın?
Örgüne mi tamamlıcaksın??İlahiyat okudum cnm aöf
Razı olacağnı sanmıyorm cnm net kararnı söyledi o. Ama dinlemeyecğm terch yapacağm. Senede 2 kez okula sınava gidicm gizleyeblrm diye düşnyrmAynen canım çıkarsa zaten gönderir eşin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?