Yine açıktan 4 yıllığa tamamlcm İlitam diye geçiyor uzaktan eğitimÖrgüne mi tamamlıcaksın??
Oh ne güzel gülümsettiysem seniYaa bu msjı okuyunca salak bir gülümseme yayıldı suratıma :)))
İyiyim cnm şükür oğlumu uyutuyorum.. sen nasılsın?? Bu ara tv de avrupa özellikle portekizle ilgili haberler çıkınca ilgi ile takip ediyorum.. Allahın portekizinde bi arkadaşımız var
Yaa son zamanlarda sıcaklardan ve çıkan yangınlardan bahsediyorlardı ya.. hep sen geldin aklıma :)Oh ne güzel gülümsettiysem seni
Ben de iyiyim, dinleniyorum
Aaa neler diyorlar merak ettim..
Evet gurbet elde bir arkadaşınız var
Bilmiyorum, miu bu, her an herşey olabilir
Ay sorma sıcaklar fena vurdu ama neyse ki geçti, şimdi efil efil esiyorYaa son zamanlarda sıcaklardan ve çıkan yangınlardan bahsediyorlardı ya.. hep sen geldin aklıma :)
Ne zmn geliyorsun memlekete??
rabbim korumuş canım tekrar gostermesinAy sorma sıcaklar fena vurdu ama neyse ki geçti, şimdi efil efil esiyor
Kuzum o yanğınlar çok büyük sorun, geçen yaz eşimle en büyük yanağının ortasında kaldık, kuzeyde bir çiftlik evimiz bar tam oradayken yakalandık, allah birdaha yaşatmasın cehennem gibi bir geceydi
Belli değil ne zaman geleceğimne yapacağımız belli değil hala, restoran beklemede, o belirleyecek ne yapacağımızı..
Canım kendin alma imkanın yokmuCiddi diyorum senle morti olmayı cook istiyodum
Biseyi çok isteme başına bise gelir derler ya aynen öyle oldu resmen
Allah bi daha yaşatmasın.. bizim yayladaki evin hemen karşısındaki ormanda yangın çıkmıştı ayy bizde çok korkmuştuk. Ormanlar yanınca çok üzülüyorum yaaAy sorma sıcaklar fena vurdu ama neyse ki geçti, şimdi efil efil esiyor
Kuzum o yanğınlar çok büyük sorun, geçen yaz eşimle en büyük yanağının ortasında kaldık, kuzeyde bir çiftlik evimiz bar tam oradayken yakalandık, allah birdaha yaşatmasın cehennem gibi bir geceydi
Belli değil ne zaman geleceğimne yapacağımız belli değil hala, restoran beklemede, o belirleyecek ne yapacağımızı..
Bende cok uxuluyom bide canlı böcek ayy kıyamam yaaAllah bi daha yaşatmasın.. bizim yayladaki evin hemen karşısındaki ormanda yangın çıkmıştı ayy bizde çok korkmuştuk. Ormanlar yanınca çok üzülüyorum yaa
Bizim burda anız yakıyorlarBende cok uxuluyom bide canlı böcek ayy kıyamam yaa
(Bodoslama daliyorum)Bizim burda anız yakıyorlarşükür benim eşimgil yakmıyır böcekler hayvanlara yazık diye..
Evet wallahi öyle oldu, özelden yazdım , sayfada yazıp iyice ifşa olmayayımrabbim korumuş canım tekrar gostermesin
Türkiye'de memleket neresi canım önceden söyledin ama unuttum
Evet ben de.. yangın çok korkunç birşeyimiş, iki dakikada kapımıza geliverdi yangın, biz de eşimle kova kova suyla evi ıslatmaya çalıştık tüm gece, bir an dedim tamam artık bitti, kaçalım falan demeye başladım, elde kovalar tutuşmaya başlayan yerleri söndürüyoruz ama köz yağdığından dört bir yanda başlayıveriyor,neyse ki tam zamanında itfaiye yanımızda bitti de bize gelmeden başka yöne gitti büyük alevler, ama 2 saat boyunca öldük öldük dirildik.. sonra da 3 gün mahsur kaldık yollar kapalıydı hep.. çok dikkat etmek lazım , yangın çok fena birşeyAllah bi daha yaşatmasın.. bizim yayladaki evin hemen karşısındaki ormanda yangın çıkmıştı ayy bizde çok korkmuştuk. Ormanlar yanınca çok üzülüyorum yaa
Öpim de geçsinKIZLar işten çıktım koştur koştur labortuvara geldim ölçümlere.. daha ancak çıkabiliyorum yeni bitti.
Çok yorgunum
Ya me kadar tehlikeli birşey, bir de tüm canlıları yakıyorlar ,Bizim burda anız yakıyorlarşükür benim eşimgil yakmıyır böcekler hayvanlara yazık diye..
yerleri sildikten sonra domestos döküp cilalamışsındır sen kesinBiri dokunsa yapışır kalır bana nemden yapış yapışiz yerler bile yapış yapış ya yok böyle bir nem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?