Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oh ne güzel gülümsettiysem seni

Ben de iyiyim, dinleniyorum
Aaa neler diyorlar merak ettim..
Evet gurbet elde bir arkadaşınız var

Oh ne güzel gülümsettiysem seni

Ben de iyiyim, dinleniyorum
Aaa neler diyorlar merak ettim..
Evet gurbet elde bir arkadaşınız var
Yaa son zamanlarda sıcaklardan ve çıkan yangınlardan bahsediyorlardı ya.. hep sen geldin aklıma :)

Ne zmn geliyorsun memlekete??

Yaa son zamanlarda sıcaklardan ve çıkan yangınlardan bahsediyorlardı ya.. hep sen geldin aklıma :)

Ne zmn geliyorsun memlekete??
Ay sorma sıcaklar fena vurdu ama neyse ki geçti, şimdi efil efil esiyor
Kuzum o yanğınlar çok büyük sorun, geçen yaz eşimle en büyük yanağının ortasında kaldık, kuzeyde bir çiftlik evimiz bar tam oradayken yakalandık, allah birdaha yaşatmasın cehennem gibi bir geceydi

Belli değil ne zaman geleceğim ne yapacağımız belli değil hala, restoran beklemede, o belirleyecek ne yapacağımızı..

rabbim korumuş canım tekrar gostermesin
Türkiye'de memleket neresi canım önceden söyledin ama unuttum

Allah bi daha yaşatmasın.. bizim yayladaki evin hemen karşısındaki ormanda yangın çıkmıştı ayy bizde çok korkmuştuk. Ormanlar yanınca çok üzülüyorum yaa

Allah bi daha yaşatmasın.. bizim yayladaki evin hemen karşısındaki ormanda yangın çıkmıştı ayy bizde çok korkmuştuk. Ormanlar yanınca çok üzülüyorum yaa
Evet ben de.. yangın çok korkunç birşeyimiş, iki dakikada kapımıza geliverdi yangın, biz de eşimle kova kova suyla evi ıslatmaya çalıştık tüm gece, bir an dedim tamam artık bitti, kaçalım falan demeye başladım, elde kovalar tutuşmaya başlayan yerleri söndürüyoruz ama köz yağdığından dört bir yanda başlayıveriyor,neyse ki tam zamanında itfaiye yanımızda bitti de bize gelmeden başka yöne gitti büyük alevler, ama 2 saat boyunca öldük öldük dirildik.. sonra da 3 gün mahsur kaldık yollar kapalıydı hep.. çok dikkat etmek lazım , yangın çok fena birşey

Kızlar giremedim buraya doğru Düzgün bayram arefesi çok yoğun işlerde biz de evde aynı durumda yoğunuz hemen menü vereyim fırsat bulmuşken
09.00
Yumueta az peynir 1 domates
13.30
Kabak yemeği ve yoğurt
19.00
Koyun yoğurdu üzerine 4 çilekli yedim
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş nehirnil111 kusura bakma bugün için kuzum ancak böyle oldu

@MiuLego hepfit Whiteblacklife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…