Talihsiz bir karar ne yazık ki 4+4+4 ama kimin umrunda değil mi kararı verenler öğretmen bile değiller trajikomikCanim insallah o maratonda dengeyi tutturursun en kucuk ve en buyuk cocuklarin arasindaki fark ucurum resmen
bence rejim yapabilirsin bana mantklı geliyokıloyu alan benım uyumayan da benım anlamıorum bbısı du bakalım hayırlısı.bı gırıscem canına su kıloların kafam kızıoo gorecekler gunlerını;
Kilo almadim be:d
sen onu ban yolla bebem bak bakalım yıkanıyomu yıkanmıyomuay kıyamam canını çokmu acıttım aglıyosun kızbir daha yapma ne yapıyosa bize nefsimi zyapıyo canım aman diyim bak ban abiri deseydiki paşa kilo vericen anam bir yerlerimle gülerdin inan ama çok şükü rvermeye başlıyorum yasasın azim
iç güveyden halliceyiz seni sormalı hoş geldin
Canim kedi yikanmaz:d evden cikmiyo zaten hic gerek yok o yuzden:)
Canim insallah o maratonda dengeyi tutturursun en kucuk ve en buyuk cocuklarin arasindaki fark ucurum resmen
Hayirli olsun canim en zoru atlattin:)
kizlar acayip moralim bozuktu bugun tvden nefret ediyorum artik o derece oldum .neyse sabah bir kreple peynir ve gojibery receli yedim baska bisey yemedim henuz az kola ictim bugun cavdari yikasam tuylerini doksemmi diyorum bide ama kiyamiyorum oyle bos bi gun. sporumuda yaptim bu hafta 4gun oldu boylece aksamda besamel soslu biftek var menumde :)
kaptanim nerdesin acabaaasabahtan beri nerdeydin dürtmedin beni çabuk süle bugün dışarı çıkamadım canım istemedi işşallah sabah çıkıcem annemlerin evi dolanmaya gidicem ne var ne yok diye postaneyede sorarım
Talihsiz bir karar ne yazık ki 4+4+4 ama kimin umrunda değil mi kararı verenler öğretmen bile değiller trajikomik
doktor bu ney:44::44:
kızlar bol 3 adet badem dogradım kıvırcık bol brokoli dogradım yanınada tavuk gögsünü teflon tavada ızgara şeklinde pişirdim minik bir tabak yanınada yarım kiloluk kavonozla az tuz eşliginde ayran yaptım işşallah hoca bırazdan allahu ekber dicek orucu bitiricem rabbime şükürler olsunki 16 günü bitirdinrabbim borcu olanlara yardım etsin onlar kendilerini biliyi:101::101::101:
nerde bu millet nerde bu devlet hu komşular paşanız geldi
Kilo almadim be:d
sen onu ban yolla bebem bak bakalım yıkanıyomu yıkanmıyomusabahtan beri nerdeydin dürtmedin beni çabuk süle bugün dışarı çıkamadım canım istemedi işşallah sabah çıkıcem annemlerin evi dolanmaya gidicem ne var ne yok diye postaneyede sorarım
doktor bu ney:44::44:
kızlar bol 3 adet badem dogradım kıvırcık bol brokoli dogradım yanınada tavuk gögsünü teflon tavada ızgara şeklinde pişirdim minik bir tabak yanınada yarım kiloluk kavonozla az tuz eşliginde ayran yaptım işşallah hoca bırazdan allahu ekber dicek orucu bitiricem rabbime şükürler olsunki 16 günü bitirdinrabbim borcu olanlara yardım etsin onlar kendilerini biliyi:101::101::101:
nerde bu millet nerde bu devlet hu komşular paşanız geldi
Bugun boyle gecti pasam ya .yarin yikicam tuyu dokulsun diye az hasarla atlatmayi planliyorum hayirlisi:) pasam eline gecsin su kitap artik ben tezcanli bi insanim ya:d
ee yarin ne yicen ve 4+4 soyleki canim okula baslama yasi erkene cekiliyo ortaogretim zorunlu degil kiz cocuklarinin okumasi zorlasiyo kucuk yasta iscilige baslayan cocuk orani artip çine benzetilmeye calisiliyo tabi ekonomi ulkeye calismiyo falan kotu o kotu..
Bugun boyle gecti pasam ya .yarin yikicam tuyu dokulsun diye az hasarla atlatmayi planliyorum hayirlisi:) pasam eline gecsin su kitap artik ben tezcanli bi insanim ya:d
ee yarin ne yicen ve 4+4 soyleki canim okula baslama yasi erkene cekiliyo ortaogretim zorunlu degil kiz cocuklarinin okumasi zorlasiyo kucuk yasta iscilige baslayan cocuk orani artip çine benzetilmeye calisiliyo tabi ekonomi ulkeye calismiyo falan kotu o kotu..
canım senin kedicik yıkanmayı seviyomuneyle yıkıyosun benim halimi görsen şıan gülersin kocaman sarı plastik bir kapta bol yeşil salata var inak gibi otlanıyotrum arada tavuk ayran götürüyorum şöyle varya yeminle doyana kadar yemek istiyourm açlıktan yoruldum ben artık ya kitabada gelince bakıcem yarın buruya geldiyse alıcem yok gelmediyse eşime yanaşıcam pazartesi birlikte alalım diye yemegim bitsin gelicem aç karnımı doyurmam lazım degilmi sen ne mamalar yaptın ah koyabilseydimde yedikelrimi çekip koyabilseydim amabeceremiyourm dönerim birazdan otlanmam biter bitmez burdayım
canım senin kedicik yıkanmayı seviyomuneyle yıkıyosun benim halimi görsen şıan gülersin kocaman sarı plastik bir kapta bol yeşil salata var inak gibi otlanıyotrum arada tavuk ayran götürüyorum şöyle varya yeminle doyana kadar yemek istiyourm açlıktan yoruldum ben artık ya kitabada gelince bakıcem yarın buruya geldiyse alıcem yok gelmediyse eşime yanaşıcam pazartesi birlikte alalım diye yemegim bitsin gelicem aç karnımı doyurmam lazım degilmi sen ne mamalar yaptın ah koyabilseydimde yedikelrimi çekip koyabilseydim amabeceremiyourm dönerim birazdan otlanmam biter bitmez burdayım
Elim kaydi:d dalinle yikicam canim bugunde besamel soslu biftek yedim sabah krep yedim arada yogurt yedim oyle iste :) kedi yikanmayi severmi ya nefret ediyo sudan bizimki canim cikcak yarin ama tuy dokuyo iste .afiyet olsun canim halledersin yarin o kodla numarayla insallah:) yarinda rejime mi baslican napcan acaba
2 dilim incecik çavdar ekmeyi yedim bebem mide açken yersen ne olur miden agırı sodamıda içemedim ekmeyi yeyimce agrısı az gitti:18::18:eşim geldi eve geri gitti
yaptım valla oturup ağlıycaktım nerdeyse pişmanlıktanncok ınandırıcıydı
ben olmasam da anane benı yasatıyordur burda emınımD:
uyudun da noldu,he söle noldu yanı.koca bı hıc anca kılo aldınız
hemde mısırla bozmusssssssssss:)) ben olsam tatlı ıle fln bozardım..barı deyseydı:)))))))
yaptınmı kızz:)
naşallah benim çooook borcum var ama akşama kadarsıcakta geziyorum kışa tutmam lazım hepsiniof ya benımde 10 gun borcum var baslasam ıyı olacak
maşallah diyeylim nazar etmiyelim o zaman7. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Konu sahibi PamuKSekeR, 17-08-2007 13:48 1 2 3 ... 6000
6000 sayfayı vurmuşuz bugün itibariyle
hadi bakalım hayırlı olur ınşalaahİpekyol sen misin canım :44:
Sporunu bırakma kuzum,sen azimlisin
Ellerine sağlık canım
Günaydın bitanem.Sabah 6'dan beri ayaktaydım,okula gittim seminerler başladı,daha yeni eve geldim sayılır ben de.Maraton başladı
ne kola mı bırakmıştın annem sen bu kolayla sigara varyaaa off offff....Canlarım sabah kalktım erkenden.500 ml su içtim ama ılık içmedim,hava sıcak ya soğuk içesim geldi.Zaten bir iddiaya göre soğuk su içmek,sıcak su içmekten daha çok kalori yaktırıyormuş,vücut o soğuk sıyı iç ısıya eşitlemek için enerji harcıyormuş çünkü.Sonra 1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,1 kibrit kutusu peynirden oluşan kahvaltımı yaptım.Okula gittim sonra,arkadaşlarla nescafe içtim bir kupa.Sonra az önce eve geldim.Haşlanmış tavuk göğsü ile 2 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta ve 2 kaşık sütü karıştırarak yaptığım tavuk köftesini yedim 1 barda zero kola ile birlikte.Akşama da menümde tavuk çorbası var ve bu şekilde atağı tamamlamış bulunuyorum.Yarın seyire geçiyorum ama saf protein günü ile başlıycam,böylece atağı da 5 gün yapmış gibi olucam.Bu arada akşam da sporla birlikte bugünkü diyet günümü tamamlıycam inşallah.Durumlar böyle
hemde nasıl bu sene allah gercekten kolaylık versin kuzum...herkes bi belirsizlık içinde....Talihsiz bir karar ne yazık ki 4+4+4 ama kimin umrunda değil mi kararı verenler öğretmen bile değiller trajikomik
kıloyu alan benım uyumayan da benım anlamıorum bbısı du bakalım hayırlısı.bı gırıscem canına su kıloların kafam kızıoo gorecekler gunlerını;
canım midem boştu bende salak gibi çorba içmedim tavuk salata ayran maffetti beni ya evet yarın başlıcem dicem olmucek kafama göre yapıcem birgün başlamam lazım listered eksikler vardaMide asidin yukseldi heralde soda icmeseydin canim..ya diyetisyenin rejimini demek istedim ben:d aslinda kedi sampuani var ama dalinle yikicam ben ya nasi yikicam acaba kullagna su kacar diyede bi korkuyorumki bende durmaz cunku yerinde biliyorum hayirlisi ya ustum basim hep cavdarin tuyu ama tarayinca gitmiyo mevsimdenmi oldu bilmiyorum bende
slm kızlar
aksam yemegı mısır ekmegı oldu.o kdr cnm ıstedıkı hemen yaptım yedım baska bısı de yemedım ama ısler gucler baslayınca dondurma yıcem az bısı
yrn sabah olmayablırım bugun sabah tartıldıgım da 66 kılo ıdım.
yanı verdıgım 3 kıloyuda almıs bulunmaktayım.yemekte yemıom noluo bana anlamıorum yaa
offfffffffffff ya
Zero dukanda serbest içecek kuzumne kola mı bırakmıştın annem sen bu kolayla sigara varyaaa off offff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?