Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim insallah o maratonda dengeyi tutturursun en kucuk ve en buyuk cocuklarin arasindaki fark ucurum resmen
Talihsiz bir karar ne yazık ki 4+4+4 ama kimin umrunda değil mi kararı verenler öğretmen bile değiller trajikomik

kıloyu alan benım uyumayan da benım anlamıorum bbısı du bakalım hayırlısı.bı gırıscem canına su kıloların kafam kızıoo gorecekler gunlerını;

Elim kaydi:d dalinle yikicam canim bugunde besamel soslu biftek yedim sabah krep yedim arada yogurt yedim oyle iste :) kedi yikanmayi severmi ya nefret ediyo sudan bizimki canim cikcak yarin ama tuy dokuyo iste .afiyet olsun canim halledersin yarin o kodla numarayla insallah:) yarinda rejime mi baslican napcan acaba

bende dalim şambuan alıyorum senin kedinin şampuanı yokmuki:44::44:canım benim paşayı görsen yıkardek önce ısırıyo sonra ayaklarıyla çıkıcam diye ugraşıyo en hoşuma gidende hapsuruyo eşimle yıkıyoruz biz işin enterasanı besmele çeke çeke yıkıyorum bildigim duaları okuyorum eşimde ayetel kürsiyi okuyo yavrularımı yıkarken paşayı ilk yıkadım ölüyo zannettim çok titredi kendinden geçti ondan önce ben yıkanmıştım korktu allahım gögsümün üstüne koydum tir tir titriyodu ne dua ettim öptüm babacım yapma dedim bak anne yıkadı endide yıkandı dedim allahım 1 saat koynumdan indirmedim bornozla 1 saat oturdum kendine gelene kadarsonra sonra alıştı köpügü eline al sırt üstü öle kalıyo hareket etmiyo tek canımıın sıkıntısı mantarları çok fena okadar yıkamama ragmen tüyleri çok kötü akşam sirkeli suyla silim diyorum mantarlarını göbecigi yada duş aldıkları küvetine suyla sirke koyuyum yıkansınlar
rejime başlıcammıcanım burası diyet topigi degilmi ben yanlışmı geldim canım rejimi bırakmadımki başlıyım deli kızyarın normal kahvaltı yaparım tatlım rutin şeyler 11 olmadan evden çıkıcem komşuya gidicem annemlerin dairesinin karşısına hem evi dolanıcam hem komsularımı görücemeve gelicem yemek yapıcem sonra pazara gidicem kıvırcıgım bitti kocaman kıvırcıgı yedim bittiinan bu azimle korkuyoprum içimde kıvırcıklar çıkıcek

ilaçlarımı içtim sodamıda içiyom şimdi tamamdırama tavuk salata yedimde ayran şişirdide neden midem agrıyo ya açım ondanmı çorbamı içseydim acaba

2 dilim incecik çavdar ekmeyi yedim bebem mide açken yersen ne olur miden agırı sodamıda içemedim ekmeyi yeyimce agrısı az gitti:18::18:eşim geldi eve geri gitti

2 dilim incecik çavdar ekmeyi yedim bebem mide açken yersen ne olur miden agırı sodamıda içemedim ekmeyi yeyimce agrısı az gitti:18::18:eşim geldi eve geri gitti

Mide asidin yukseldi heralde soda icmeseydin canim..ya diyetisyenin rejimini demek istedim ben:d aslinda kedi sampuani var ama dalinle yikicam ben ya nasi yikicam acaba kullagna su kacar diyede bi korkuyorumki bende durmaz cunku yerinde biliyorum hayirlisi ya ustum basim hep cavdarin tuyu ama tarayinca gitmiyo mevsimdenmi oldu bilmiyorum bende

slm kızlar
aksam yemegı mısır ekmegı oldu.o kdr cnm ıstedıkı hemen yaptım yedım baska bısı de yemedım ama ısler gucler baslayınca dondurma yıcem az bısı

yrn sabah olmayablırım bugun sabah tartıldıgım da 66 kılo ıdım.
yanı verdıgım 3 kıloyuda almıs bulunmaktayım.yemekte yemıom noluo bana anlamıorum yaa
offfffffffffff ya

yaptım valla oturup ağlıycaktım nerdeyse pişmanlıktann
of ya benımde 10 gun borcum var baslasam ıyı olacak
naşallah benim çooook borcum var ama akşama kadarsıcakta geziyorum kışa tutmam lazım hepsini
7. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Konu sahibi PamuKSekeR, 17-08-2007 13:48 1 2 3 ... 6000

6000 sayfayı vurmuşuz bugün itibariyle
maşallah diyeylim nazar etmiyelim o zaman
hadi bakalım hayırlı olur ınşalaah
ne kola mı bırakmıştın annem sen bu kolayla sigara varyaaa off offff....
Talihsiz bir karar ne yazık ki 4+4+4 ama kimin umrunda değil mi kararı verenler öğretmen bile değiller trajikomik
hemde nasıl bu sene allah gercekten kolaylık versin kuzum...herkes bi belirsizlık içinde....
kıloyu alan benım uyumayan da benım anlamıorum bbısı du bakalım hayırlısı.bı gırıscem canına su kıloların kafam kızıoo gorecekler gunlerını;

benim yerimede döv bacım omlarııı

iyi akşamlar kızlarr...önce menumu yazıyımm
sabah menemen 1 yumurtalı ıkı dilim tam buğday ekmeği peynır 3 zeytin ve bolca cay
akşam da çiğ köfteeeee çok severimm

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

anşaaa, maviyesil1999, ananee
huuuuu ziyaretciler hoş geldinizzz...

canım midem boştu bende salak gibi çorba içmedim tavuk salata ayran maffetti beni ya evet yarın başlıcem dicem olmucek kafama göre yapıcem birgün başlamam lazım listered eksikler vardacanım kedi tüyü agzına kaçar allah korusun birşey olur dikkat et:18::18:canım wc egtittin demi kızımda nerde yatıyo kendine göre yatagı varmı bende çok istemiştimde zamanında annem olmaz günah dedi ben namaz kılıyom o saga sol aişer dediöyle hevesim başlamadan bittiyakın olsaydık gelri yıkardık bilrikte
slm kızlar
aksam yemegı mısır ekmegı oldu.o kdr cnm ıstedıkı hemen yaptım yedım baska bısı de yemedım ama ısler gucler baslayınca dondurma yıcem az bısı
canı istemiş hanımın bak sen
yrn sabah olmayablırım bugun sabah tartıldıgım da 66 kılo ıdım.
yanı verdıgım 3 kıloyuda almıs bulunmaktayım.yemekte yemıom noluo bana anlamıorum yaa
offfffffffffff ya

sen böle devam et aferim sana sonra diyosunuz paşa dövdühakketmeyinde kardeşim dövmüyüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…