2 dilim incecik çavdar ekmeyi yedim bebem mide açken yersen ne olur miden agırı sodamıda içemedim ekmeyi yeyimce agrısı az gitti:18::18:eşim geldi eve geri gitti
slm kızlar
aksam yemegı mısır ekmegı oldu.o kdr cnm ıstedıkı hemen yaptım yedım baska bısı de yemedım ama ısler gucler baslayınca dondurma yıcem az bısı
iyi akşamlar kızlarr...önce menumu yazıyımm
sabah menemen 1 yumurtalı ıkı dilim tam buğday ekmeği peynır 3 zeytin ve bolca cay
akşam da çiğ köfteeeee çok severimm
Ben hep cevrimiciyim ya ne guzel:) iyiyim canim sen nasilsinanane maviyeşil nasılsınız sekerler durumlar nasııı
Zero dukanda serbest içecek kuzumSporumu da yaptım geldim :124:
canım midem boştu bende salak gibi çorba içmedim tavuk salata ayran maffetti beni ya evet yarın başlıcem dicem olmucek kafama göre yapıcem birgün başlamam lazım listered eksikler vardacanım kedi tüyü agzına kaçar allah korusun birşey olur dikkat et:18::18:canım wc egtittin demi kızımda nerde yatıyo kendine göre yatagı varmı bende çok istemiştimde zamanında annem olmaz günah dedi ben namaz kılıyom o saga sol aişer dedi öyle hevesim başlamadan bitti yakın olsaydık gelri yıkardık bilrikte
canı istemiş hanımın bak sen
sen böle devam et aferim sana sonra diyosunuz paşa dövdü hakketmeyinde kardeşim dövmüyüm sizi
allah kabul etsin canım ekmek rahatlattı kız aç karnına yersen salatayı içersen ayranı tavugu vs bmyle olursunAfiyet olsun paşam, keşke hemen soda içmeseydin, ama çavdar ekmeği rahatlatır seni
Ben çok severim mısır ekmeğini teyzemler tavada filan hemen yapıverirler bayılırım yemeğe ama ne zamandır yemedim doğrusu, acaba diyet içindeki yeri nedir?
Benim sabah kahvaltılarım da böyle süper oluyor da ben sonra cozutuyorum özellikle geceleri
Gunah digil beslemek canim:d pis hic degil kendi tuvaleti var .ben burnumu her sildigimde tuy cikiyo cok opuyorum ondan sanirim baya bebek gbi seviyorum :) yatagimda yatiyo benle ayagmin ucunda hareket edip rahatsiz edersem odamdaki koltuga yatiyo biz pek ayrilmiyoruz zaten her daim beraber:d keske sendede olsa inanilmaz bi sevgi yumagi bana huzur veriyo resmen anlatirim butun gun aslinda susym:d miden nasi olddu?
allah kabul etsin canım ekmek rahatlattı kız aç karnına yersen salatayı içersen ayranı tavugu vs bmyle olursun
bende paşayı yatmadan öperim ayaklarını teker teker alıp öperim oda gagalar beni seviyourm sıpamı ya biraz iyi sıcak bri bardak yarım yaglı süt içtim
allah kabul etsin canım ekmek rahatlattı kız aç karnına yersen salatayı içersen ayranı tavugu vs bmyle olursun
bende paşayı yatmadan öperim ayaklarını teker teker alıp öperim oda gagalar beni seviyourm sıpamı ya biraz iyi sıcak bri bardak yarım yaglı süt içtim
hoşgeldin canımselam kızlar keyifler nasıl ben artık arabistandayım
canım şimdi listeyi yayınlıcam.yer varsa hemen girersinkızlar eylülde dönerim demiştim ama eğer durumlar değiştiyse bana bildirin
eline sağlık canımAnane 32
pasam 23
yesilerik 12
anşa 13
maviyesil 11
senarist 11
saphira 7
nev 6
ohh afiyet olsun da kedi yıkanmaz diye biliyorum ben canım ya,kediler temiz hayvanlardır,kendi kendilerini temizlerler :26:Elim kaydi:d dalinle yikicam canim bugunde besamel soslu biftek yedim sabah krep yedim arada yogurt yedim oyle iste :) kedi yikanmayi severmi ya nefret ediyo sudan bizimki canim cikcak yarin ama tuy dokuyo iste .afiyet olsun canim halledersin yarin o kodla numarayla insallah:) yarinda rejime mi baslican napcan acaba
yrn sabah olmayablırım bugun sabah tartıldıgım da 66 kılo ıdım.
yanı verdıgım 3 kıloyuda almıs bulunmaktayım.yemekte yemıom noluo bana anlamıorum yaa
offfffffffffff ya
Evet canım,günlük 90 dk.Ben hep cevrimiciyim ya ne guzel:) iyiyim canim sen nasilsin
Ah bu zero.. Tebrik ederim canim aksatmiyosun masallah :) yalniz dunde sormustum ben bu 90dk sporun hergun uydugun bi programmi sabah liste cikcaktaa:)
kaptanim nerdesin ya
canım ben psaşayı memlekete bile götürdüm hatta otobüste yasak dedi muavin dedimki yok vermem benle gelicek yesak dedi durdu ozaman dedim benide alt kata koyun dedim eşim çekti kenara o bizim için çok degerli kardeş evladımız gibi dedi ona birşey olsa eşim üzülrü dedi sesi çıkarsa atarım dedi aşagıya tamam deidm orta kapıya aldıydık 23 numaraya anam paşa konuşmaya başladıAfiyet olsun canim . Ben simdi tatile hidince nolcak diye dusunuyorum kara kara
sagol bebem halem mden kötü ya ne yapıcem benafiyet olsun paşammm
iyi geceler
Bugün arkadaşımın oğlunun d.güü vardı,oraya gittik.Kuzular ne eğlendiler ama anlatamamBiz de bol bol sohbet ettik,Çok güzel bir gün oldu
Tuy dokuyo canim yoksa temizliginden degil:)hoşgeldin canım
canım şimdi listeyi yayınlıcam.yer varsa hemen girersin
eline sağlık canım
ananeem tebrikler
ohh afiyet olsun da kedi yıkanmaz diye biliyorum ben canım ya,kediler temiz hayvanlardır,kendi kendilerini temizlerler :26:
evet menülerinde yediklerin az oluyor ama çok düzenli mi değil yemeklerin acaba canım :26:
iyi geceler
Bugün arkadaşımın oğlunun d.güü vardı,oraya gittik.Kuzular ne eğlendiler ama anlatamamBiz de bol bol sohbet ettik,Çok güzel bir gün oldu
canım ben psaşayı memlekete bile götürdüm hatta otobüste yasak dedi muavin dedimki yok vermem benle gelicek yesak dedi durdu ozaman dedim benide alt kata koyun dedim eşim çekti kenara o bizim için çok degerli kardeş evladımız gibi dedi ona birşey olsa eşim üzülrü dedi sesi çıkarsa atarım dedi aşagıya tamam deidm orta kapıya aldıydık 23 numaraya anam paşa konuşmaya başladıüstüne feracemi örttümde ssutu wc gdierken bile birlikte otobüsle kapıyı hesap ediyoz verdim eşime koş soguk yedrime hasta olmasın dedim benle gezdi durdu ben nerde o orda evde tek bile bırakmıyorum köpügü aldıkta içim biraz rahat bugün köpügü öpe öpe bir oldu
sagol bebem halem mden kötü ya ne yapıcem ben
söyle bakalım ne mamalar aşırdın ordanben bu arada küçük bir dilim çavdar ekmegi yedim bir bardak yarım yaglı süt içtim sonracıma 1 şeftali yedim eşim geldi çıkmam laızm bu mideyle ne yapıceksem karnını doyuruyum herifimin yarın görüşrüz bebeler
bugün serbest gün oldu canım,h.sonu yemem artıksöyle bakalım ne mamalar aşırdın ordanben bu arada küçük bir dilim çavdar ekmegi yedim bir bardak yarım yaglı süt içtim sonracıma 1 şeftali yedim eşim geldi çıkmam laızm bu mideyle ne yapıceksem karnını doyuruyum herifimin yarın görüşrüz bebeler
Tuy dokuyo canim yoksa temizliginden degil:)
Sevindim canim bende merak ettim ya :) neler yedinnnn:d
sagol bebem halem mden kötü ya ne yapıcem ben
***7. TAKIM 273. ETAP***
SAPHIRA (82.8 / 82.6 / 0.2 / 0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (74 /
pasam3405 (83 / geçen hafta izin almıştı ama döndü
shopaholic (82.3 / geri dönmek üzere ayrıldı
maviyesil1999 (64.8 / 66 / -1.2 / %-1.85)
senarist (107.6 /
yesilerik (64,4 /
anşaa ( / / /mezun üye geri döndü
7. Takım Ortalaması: %
anşaacım başlangıç kilonu da ekler misin tekrar
bugün serbest gün oldu canım,h.sonu yemem artık
hıı ok :)
ne yemedim kibirkaç gündür iştahımı zor kontrol ediyordum zaten,hep tatlılarda filandı aklım yemedim ama baya tatlı yapmaya girişmemek için zor tuttum kendimi.Hep perşembe yiyeceğim diye teskin ettim.Bu h.sonunda yapacağım serbet günü öne çekmiş oldum.
Yarın haftaya cumaya kadar yine dukan yapabilirim,sevdim ben bu kez dukanı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?